Aangeboden: door Desire.

De deur zwaait, kort nadat ik heb aangebeld, open. Vertrouwd gezicht, vertrouwde stem.
"Je bent netjes op tijd, fijn dat je er bent, kom binnen"
Ik stap over de drempel en kus mijn gastheer op zijn mond.
"Hoe is het, kon je het vinden, je ziet er mooi uit!"
Vragen en opmerkingen die nu geen antwoord behoeven. Ik kijk rond. Statig herenhuis, wit zwart geblokte plavuizen op de grond. Geslepen spiegel, ruime hal. De grote massieve deur wordt achter me dicht geduwd.
Even kijkt mijn gastheer me in mijn ogen. Geeft me een bemoedigend kneepje in mijn wang en stelt me zo op mijn gemak. Hij kent mij, ik ken hem. Het is goed. Hij keert zich om, laat me een paar seconden staan, keert zich terug en zegt:
"Goed……… ga naar boven je verkleden, eerste deur links, daar vind je alles wat je nodig hebt".
Gespannen loop ik de trap op. Het is begonnen, ik hoorde het aan je stem. Eerste deur links: grote statige slaapkamer. Op het bed wat kledingstukken. Ik kleed me uit en trek weer aan wat ik vind. B.H. met halve cups, jarretelle gordeltje, kousen, high heels, prachtige halsband, pols en enkel banden. De spanning begint bij me op te lopen.
Op de uitnodiging had gestaan dat ik me 'grondig' voorbereiden moest, wat ik ook heb gedaan. Benen, oksels en schaamstreek zijn glad. Ik ben schoon gebadderd, geparfumeerd, tenen gelakt, gezicht bescheiden maar nadrukkelijk opgemaakt zoals jij dat graag van mij ziet.
Ik loop de trap af naar beneden, mijn hand glijd over het gladde hout van de statige leuning. Even flitst het door mijn hoofd: hoeveel mensen zullen eerder hier van de trap af zijn gelopen, hun hand glijden over deze leuning. Ik kijk omhoog naar het witte bewerkte hoge plafond, prachtig. Ik sta voor de deur waar ik je net achter heb zien verdwijnen, zucht even, schud mijn schouders los en klop aan. Direct doe je de deur open.

 

"Ah….. daar ben je, mooi…….! kom binnen"
Ik loop door het grote warme vertrek in. In de statige fauteuils tel ik drie heren. Ze zijn net als jij in keurige maatkostuums. Er staat voor ieder een drankje op tafel en er hangt een bescheiden sigarengeur. Ik kijk even vragend om.
"Neem ons niet kwalijk, we hebben vast iets te drinken genomen, wat kan ik voor je inschenken, het gewone recept?"
Ik knik bevestigend en zie, toch tot mijn opluchting dat ook jij het, net als ik nu, zonder alcohol doet. Je kijkt me aan en knikt geruststellend, je begrijpt mijn onuitgesproken vraag en ik weet dat ook de heren niet meer alcoholisch te drinken zullen krijgen nu.
Met mijn drankje in mijn hand loop ik verder. Ik ga zitten op de stoel die je me wijst. Het koele leer aan mijn blote billen, het koude leer aan mijn vochtige kut. Ik moet er van glimlachen en kijk de heren nu wat aandachtiger aan.

Ze staren naar mij en ik kijk terug. Je komt erbij zitten en stelt iedereen voor. Ik krijg alleen voornamen. Mijn naam blijft ongenoemd.
Ik zie een jongere man, net dertig schat ik. Leuke bruine kop, blonde haren, lang en mager. Hij is nerveus, ik zie het aan zijn wat schichtige blik hoewel er ook een soort flitsende snelle humorvolle intelligentie uitstraalt. Als ik zijn gezicht en lijf gezien heb, kijk ik even nadrukkelijk naar zijn kruis, waar zijn erectie absoluut niet ongemerkt kan blijven. Ik glimlach en kruip met mijn ogen weer terug naar zijn gezicht wat ineens een tintje donkerder geworden is maar waarvan de ogen strak terug kijken.
Ik zie een man rond de veertig. Slank, iets minder lang als de blonde. Ook nerveus, handen friemelen onrustig met zijn sigaartje. Ogen schieten heen en weer over mijn lijf, hij lacht zelfverzekerd. Ik lach terug en even hebben we oogcontact, dan zakken mijn ogen naar zijn kruis. Hij maakt geen geheim van zijn opwinding. Hij zit iets achterover gezakt, zijn stijve fier in zijn broek. Hij is er trots op.
Ik zie een man, die moet ouder zijn. Halverwege de vijftig schat ik. Donker haar, bril. Lieve scherpe ogen. Zachte beweeglijke handen. Hij kijkt naar mij, ik kijk naar hem. Zijn handen liggen op zijn benen. Ik kan niet inschatten of zien of hij een erectie heeft. Ik zie wel dat hij geniet van mijn aanblik.

Je pakt mijn gezicht stevig tussen duim en wijsvinger, kijkt me strak aan en zegt me: "jij bent van hen en van mij nu, doe wat ze je zeggen te doen, begin bij de heer in het midden".
Ik knik instemmend en vraag de heer in het midden wat er van zijn dienst is. Hij kijkt naar mijn mond, hij kijkt naar zijn fiere, trotse stijve en zegt:
"Pijpen, ga met gestrekte benen voorover gebogen naar met toe staan en pijp me"

Ik neem nog een slokje van mijn sap, lik mijn lippen langzaam en sta traag op. De heren kijken gespannen naar mijn bewegingen. Ik loop op de heer met de sigaar toe. Spreid mijn benen iets zodat hij een vrij blik heeft op mijn kruis. Zijn hand tast even warm, steekt twee vingers zacht bij me naar binnen en likt zijn vingers af. Hij gromt tevreden en zakt nog iets verder onderuit. Ik buig me voorover en trek de rits van zijn pantalon naar beneden. Wat ik vermoedde blijkt werkelijkheid, hij draagt geen ondergoed onder zijn kleding. Ik stuit direct op zijn stijve pik, hard en kloppend paars. Ik maak zijn pik bloot en haal zijn ballen door zijn gulp naar buiten. Even kijk ik er naar. Ik vind dat een machtig geil gezicht. Een prachtige erectie uit een openstaande gulp. Zachtjes strelen mijn handen zijn ballen. Zacht en warm zijn ze, worden strakker naarmate ik ze meer aanraak. Hij kreunt en legt zijn hand in mijn nek, tegen mijn achterhoofd en trekt me naar zich toe. Voordat ik mijn mond om zijn eikel sluit kijk ik even naar de andere twee heren. De blonde jongere man zit met hoog rode konen en een iets openstaande mond naar mij en mijn handelingen te staren. De donkere oudere heer zit met zijn benen schuin over elkaar geslagen en zijn drankje in zijn hand toe te kijken. Ik glimlach even naar hem. Hij glimlacht blij en opgewonden terug en knikt even bemoedigend.

Dan concentreer ik me weer op mijn werk. Langzaam laat ik mijn tong om de kloppende paarse eikel glijden. De hand word dwingender, ik zet mijn benen iets verder uit elkaar om er makkelijker bij te kunnen. De hand duwt mijn hoofd, mond over zijn pik. Ik proef hem ik kreun zijn kreun. Mijn hand streelt zijn ballen, zijn pik, mijn mond neemt de rest in zich op.
Mijn borsten hangen, mijn kruis voelt warm en opgewonden. Ik pijp de heer met lange trefzekere hoofd en tong bewegingen. Hij kreunt, mompelt onverstaanbare woorden, en laat mij het werk verder doen. Ik voel hem strakker en harder worden. Traag glijdt hij in en uit mijn mond. Dan voel ik twee handen die mijn billen strelen. Zachte warme handen. Ik gluur even opzij en zie de jonge blonde man nog steeds in ademloze toestand toe kijken. Zijn hand heeft zich naar zijn pik verplaatst en hij streelt en knijpt zichzelf. Ik weet nu wie er streelt. Want ik weet dat JIJ de regie in handen zult houden. Misschien doe je straks mee, maar nu zeker nog niet.
Ik pijp verder en merk dat mijn heer op punt van komen staat. Ik richt me iets op, neem een paar centimeter afstand omdat ik niet weet wat hij wil. Zijn hand is direct dwingend terug. Hij wil klaarkomen; nu en in mijn mond begrijp ik uit zijn handeling. Dan zal hij klaarkomen; nu en in mijn mond. Ik zuig en lik en masseer met mijn tong, mijn handen strelen en knijpen zijn ballen als ik voel hoe hij schokkend zijn lading in mijn mond en keel loost, keer op keer…..
Ik kreun, hij kreunt….. ik voel mijn eigen opwinding ras oplopen. Ik voel me mooi, groot, gebruikt en geil. Ik slik en lik zijn pik van zijn ballen naar boven. De heer knijpt me even liefdevol in mijn wang en we kijken elkaar heel even aan. Hij lacht heel tevreden en ik glimlach terug.

Dan draai ik mijn hoofd iets. En vraag de blonde jongen wat ik voor hem kan betekenen.
Ik sta nog steeds voorovergebogen over de man heen, terwijl de derde man mijn billen, kut, kontgaatje streelt en proeft met zijn mond. De blonde jongen kijkt me onzeker en wat wanhopig aan. Ik besluit hem te helpen: "mag ik je ook pijpen?". Ik zie zijn adamsappel op en neer schieten. Zijn ogen glinsteren en zonder woord maakt hij zelf zijn broek los. Hij draagt een boxer onder zijn pantalon. Ik keer me traag naar hem toe, zonder het contact met de donkere man te verliezen. De heer die ik net pijpte grijpt naar mijn borsten en begint ze te kneden en met mijn tepels te spelen. Zijn pik uit zijn broek, een halve harde is al terug. Ik zie het glimlachend aan, daarom wilde hij wel komen: korte herstel periode.

De blonde jongen biedt mij zijn pik. Ik lik hem zachtjes, pak hem en trek hem ff stevig af. Hij heeft niet veel nodig. Met een paar stevige wel geplaatste grepen komt hij kreunend en schokkend klaar. Hij kijkt mij wat verbijsterd teleurgesteld en een beetje gegeneerd aan. Ik glimlach zacht naar hem, streel zijn wang en fluister…. 'we zijn nog lang niet klaar hoor, er valt nog veel meer te beleven'.
Ik zak op mijn knieën en draai me om naar de staande man achter mij. Ik tast naar zijn pik over zijn broek. Ik merk dat hij ook geen slip draagt. Zijn handen gaan strelend over mijn hoofd, haren, wangen. Hij duwt mijn hoofd tegen zijn geslacht, dat half hard tot leven komt. Zachte zorgzame handen. Hij kreunt als ik hem stevig hard bij zijn ballen pak. Hij kreunt nog harder als ik hem door zijn broek heen in zijn pik bijt, mijn gezicht er tegen aan duw. Ik voel twee handen achterlangs mijn borsten grijpen.
Zachte voorzichtige handen pakken trefzeker mijn borsten en tepels. Ik bijt als hij knijpt, ik kreun als hij knijpt, hij kreunt als ik bijt.
Harder knijpen, harder kreunen, harder bijten, harder kreunen.
 Er is geil geluid om mij heen. Geluid van mijzelf en van mijn partners. In een flits zie ik dat de blonde jongen zichzelf zit af te trekken bij het tafereel voor hem. De pik onder de stof is inmiddels keihard geworden, ik bijt nog een laatste keer, buig iets achter over omdat ik de donkere lieve ogen van de man wil zien als ik hem mijn vraag stel….. 'wil je me neuken, ik wil dat je me neukt, keihard en zonder terughoudendheid'. Hij kijkt me heel even aan, ik voel zijn geslacht, onder mijn hand reageren, bij mijn vraag en ik weet dat ik goed zit. Hij zegt me: 'ja dat wil ik, ik wil je neuken'. Ik sta weer op, de man die ik eerder pijpte zit weer in zijn stoel en ik ga in dezelfde positie als eerder voor hem staan. De donkere man heeft zijn broek laten zakken en duwt met zijn pik tussen mijn benen. Hij stimuleert zo mijn clit en andere nu super gevoelige, gewillige, verlangende delen. De man in de stoel grijpt mijn borsten, kust me heftig op mijn mond en ik voel de man achter mij hard in me stoten. Ik kreun. Hij trekt terug en stoot weer. Traag stotend eerst, hij komt los als de man voor mij me gebied hem nogmaals te pijpen. Ik neem zijn pik in mijn mond en laat het ritme bepalen door de heer achter mij. Ik voel een pik in mijn mond en keel, ik voel een pik in mijn kut. De blonde jongen streelt en speelt met een hand met mijn borsten, de andere heeft hij aan zijn eigen stijve om zichzelf een heftig spuitend orgasme te bezorgen.
Ik pijp, ik word geneukt, ik pijp, ik word geneukt, ik pijp, ik kreun ik word geneukt, ik pijp, ik kreun, ik word geneukt….. mijn hoofd en lijf en emoties vullen zich met opwinding, zoeken naar verlossing, zoeken naar verlossing van mijn partners…. En dan ineens komt de man achter mij heftig stotend, kreunend, mijn rug strelend overweldigend klaar, de man die ik pijp grijpt mijn hoofd en duwt me hard over zijn geslacht heen en weer, waarop ook hem zijn orgasme hem overvalt en hij hard kreunend en hijgend klaarkomt.

Ik ga rechtop staan en kijk naar de blonde man. Hij staat op, trekt zich stijf en grijpt naar mijn kruis. Ik ga onderuit gezakt wijdbeens in een stoel liggen en nodig hem tussen mijn benen. Hij duwt zijn pik in mijn warme vochtige kut en begint te stoten. Maar ik wil hem niet zomaar. Ik wil hem extreem. Ik pak zijn tepels en streel ze. Hij kijkt mij wat verrast verward aan en neukt door. Waarop ik ze pak en zijn tepels knijp en draai. Hij slaakt een kreet van pijn en schrik en stopt zijn stoten. Ik laat los en streel. Als hij weer beweegt, pak ik zijn tepels hard. Naarmate hij harder stoot, knijp ik zijn tepels harder. Hij kan kiezen: neuken met pijn of stilhouden met strelingen. Hij begrijpt het spel en gaat genuanceerder te werk. Doet het rustiger aan en probeert voor zichzelf het evenwicht te vinden tussen pijn en lust. Hij is geil, hij wil stoten en klaarkomen. Hij heeft gevoelige tepels, de sensatie is nieuw voor hem en hij moet zoeken.
Naarmate hij meer stoot, harder stoot, geiler wordt kan hij ook meer verdragen. Uiteindelijk helpt mijn knijpen en draaien niet meer bij het in toom houden van zijn drift: hij wil komen, hij wil mij neuken, hij wil zichzelf klaar neuken in mij. De pijn aan zijn tepels verhogen zijn drift nu in plaats van dat ze hem inteugelen. Hij neukt hard en heftig en ik moedig hem aan met geluid en niets betekende woorden. Als hij komt, komt hij heel heftig met een lange diepe bevrijdende kreun, laat zich naschokkend over me heen zakken, zijn hoofd op mijn borsten en ik streel hem even. Als hij omhoog komt, kus en lik ik zijn tepels en daarna zijn mond.

Dan kom jij bij me. Je dwingt me aan mijn halsband op mijn rug op de grond te gaan liggen.
Je bindt me aan mijn pols en enkelbanden mijn armen en benen vast. Alles wijd en open. Je trekt heel bedaard in mijn gezichtsveld je kleding uit. En posteert je tussen mijn benen. Ik zie je harde opwinding maar ik weet dat je niets zult doen voordat je me uitgebreid gevoelt en onderzocht hebt. Je neukt me met een dildo, je neukt me met je hand, je likt me, proeft me, laat me tot het randje komen om je vervolgens rustig terug te trekken en af te wachten tot mijn opwinding weer onder orgasme niveau is. Ik kreun en kerm en smeek je…….. ik draai en wrik en friemel, probeer aan je handen te ontkomen of ze juist te zoeken. Dan duw je zacht zoemende eitjes in mijn kut. Het gevoel trilt door me heen, je vinger zoekt en vindt mijn clit en in een kleine minuut werk je me trefzeker naar een spetterend niet te stuiten orgasme. Heftig schokkend en kreunend laat je het komen, gebeuren, doorgaan en weer gaan……

Als ik nog nasidderend van je handelingen lig, maak je mijn benen los, duwt ze omhoog en gaat tussen mijn benen zitten. Je duwt je pik hard en heftig in mijn lijf. Ik kreun en voel onmiddellijk de opwinding mijn verstand en emoties weer overnemen. Je neukt me onder toeziend oog van de andere heren minuten lang heftig hard tot ook jouw orgasme onomkeerbaar is. Je zakt over me heen als je onbeheerst begint te schokken en je pik diep in me stoot, keer op keer op keer…. 'hier gaat het om' fluister je onhoorbaar voor de anderen in mijn oor.

back to HeXX-page