Droomvrouw                 door  Meesteres Misty.  
Hij bewondert het lingeriesetje wat hij voor haar gekocht heeft. Het staat Haar precies zoals hij het in de winkel al voor zich zag. Ze heeft dan ook het perfecte lijf ervoor. Hij zit tegenover Haar. Vol bewondering kijkt hij in Haar ogen. Prachtige ogen die dwars door hem heen lijken te kijken! Ze lijkt gemaakt voor seks, denkt hij. Maar hij beheerst zich. Zoals altijd wanneer hij bij haar is stelt hij zich onderdanig op. Zij lijkt dat te waarderen. Hij hoopt dat Ze het waardeert!

Haar zwijgen zet hem aan tot daden. Voorzichtig kruipt hij naderbij . Ze draagt de laarzen die hij ooit voor Haar gekocht heeft. God, wat staan ze Haar geil! Stalen stiletto’s die gemaakt lijken te zijn om zich in zijn ballen en tepels te boren. Maar eerst wil hij die goddelijke laarzen likken! Langzaam beweegt hij zijn tong over het zachte leer. De geur ervan maakt hem wild! Terwijl hij Haar hakken pijpt, bevrijdt hij stiekem zijn lul, die zo hard is dat het pijn doet. Ze ligt ontspannen achterover en doet alsof Ze niets merkt van zijn brutale gedrag.

“Niet klaar komen!”, spreekt hij zichzelf streng toe. “Nog niet”. Hij kijkt Haar aan terwijl hij zijn tepels tegen Haar hakken drukt. Ze kijkt naar hem met die verrukkelijke uitdrukkingloze blik van Haar, alsof Ze zich totaal niet bewust is van zijn bestaan. “Oh, Meesteres!” kreunt hij, terwijl hij zich woest, met zijn volle gewicht tegen Haar hakken aanduwt. Haar ongeďnteresseerde houding maakt hem bijna gek van verlangen! Onbeheerst trekt hij zich af voor Haar. “Voor U”, kreunt hij. “Voor U!”

Ze staart naar het plafond, zijn geilheid negerend en hij bewondert voor de zoveelste maal Haar schoonheid; Het lange blonde haar, de volle borsten, Haar perfecte gave huid. Ze is alles waar hij ooit van droomde en meer! Wie had ooit kunnen denken dat er zo’n vrouw bestond? Een vrouw die al zijn verlangens moeiteloos weet te bevredigen. Hem woordeloos toestaat waar hij naar verlangt. “Zo lang gezocht”, denkt hij. “En eindelijk gevonden!”

Dat Ze niets vraagt en niets eist, lijkt hem alleen maar nóg geiler te maken! Al zijn vorige Meesteressen vallen in het niet bij Haar. Veeleisende vrouwen die weigerden om zich aan te kleden en te gedragen zoals hij dat wenste. “Kutwijven!” denkt hij grimmig. Gelukkig heeft hij hen niet meer nodig nu! Hij voelt zijn orgasme naderen en smeekt Haar om klaar te mogen komen. Zonder Haar antwoord af te wachten spuit hij over Haar laarzen! Dat hij die straks zelf schoon moet maken, dat weet hij, maar het deert hem niet. Hij doet alles voor Haar, zijn droomvrouw!
 
Langzaam ontwaakt hij uit zijn extase. Dankbaar legt hij zijn hoofd in Haar schoot en tastend glijden zijn handen over Haar Goddelijke lichaam tot hij het ventieltje vindt. “Dank U Meesteres”, fluistert hij, terwijl hij het los trekt en Haar in zijn armen voelt verslappen. “Het was weer fantastisch!” Bekijk de afbeelding op ware grootte

 

0
9
0
6

6
4
7
7
8
8
8

M
R
S.

M
I
S
T
Y
 

Hoe dichtbij durf jíj te komen?
 

back to HeXX-page

 

eXTReMe Tracker