Amazones en nonnen: de Boeiende Schrijver

In een klein klooster aan de rand van de jungle ergens in Zuid Amerika hing Moeder Overste, een knappe vrouw van begin 50, over de tafel. Haar nonnenhabijt was omhoog getrokken. Ze werd door een goed gebouwde man in haar kont geneukt. Hij had een rood hoofd van opwinding en kreunde bij iedere stoot naar voren. Steeds dieper ging hij wat haar gek maakte van geilheid. Ze hijgde en had een klam lijf.
De man slikte op het moment dat hij zijn zaad in haar aars spoot. Hij voldeed volkomen aan de sexuele eisen van Moedertje Overste. Maar ook de andere nonnen, uitzonderlijk mooie vrouwen van een jaar of 35, kregen een flinke beurt als hun kut jeukte. De slaaf, hun slaaf, was een geschenk uit de hemel.
Lang hadden ze geen mannelijk gezelschap gehad maar deze kanjer was een sexuele goudmijn, buit gemaakt bij de Amazones in de jungle.
De vrouwen vormden een orde van zeer militante nonnen, die behalve jeuk aan hun kut ook jeuk aan hun handen kregen als er gevochten moest worden. Ze waren goede zwaardvechtsters die een gevecht niet uit de weg gingen. Diverse stoere kerels waren gevallen. Vrome dames waren ze in hun nauwsluitende habijt , maar even dodelijk als sexy.Met hun ervaring als Echte Vrouwen waren ze de jungle ingetrokken en hadden 's nachts bij hun even vechtlustige en geile sexegenoten de slaaf weggehaald met maar een doel: Heavy sex !
Moeder Overste draaide zich met een opgewonden hoofd halfom. "Dat was lekker!" zei ze hees", Gooi hem maar weer in de boeien." Twee nonnen grepen hem beet en sleurden hem naar zijn cel ondergronds terwijl hun vrome leidster haar gat schoon liet likken. Hij werd aan zijn armen opgehangen waarna een non voor hem ging zitten en hitsig zijn lul in haar mond stak. Hij had de nonnen intussen zo vaak uitgewoond dat hij de Amazones stilletjes aan vergat. Hij kon alleen nog maar denken aan een nonnenkut.

Maar de Amazones waren hem niet vergeten. Ze waren in alle staten toen ze erachter kwamen dat de slaaf verdwenen was. Dat waren die geile nonnen geweest! Lesbische sex was wat hen restte en zonder een lekkere lul was dat flink behelpen.
Shira, hun leidster, was vastberaden hem terug te halen. Met haar goudblonde lange manen was ze een echte Amazonekoningin. De anderen waren niet minder aantrekkelijk met hun zwarte haren. Ze droegen een bikini van luipaardvel en laarzen tot halverwege hun onderbenen. Het broekje zat strak om hun stevige billen en de tepels van hun borsten tekenden zich duidelijk af.
Ze waren slank en lenig en konden, net als de streng geklede nonnen, goed met het zwaard overweg. Diverse keren al hadden ze het opgenomen tegen mannelijke inboorlingen maar die werden zonder pardon gedood. Voor de sex hadden ze wel eens zo'n kerel uitgeprobeerd maar even snel een kopje kleiner gemaakt toen hij niet voldeed.
Totdat die ene werd "ingelijfd". Hij bleek een lul te hebben waar elke vrouw van droomt. De hele stam had er profijt van. Shira begreep dat er actie moest worden ondernomen. Ze was al een tijd niet te genieten en dat was te begrijpen een likkende tong was ook niet alles....Maar wel heel veel.
Ze voelde jeuk in haar broekje en riep Monja bij zich. "Kun je even meekomen? Ik wil wat met je bespreken." Beide vrouwen liepen Shira's hut binnen. Shira drukte haar mond op die van Monja en duwde haar tong naar binnen. De zwartharige amazone likte haar koningin langzaam en met lange halen in de hals en knielde. Ze trok het broekje naar beneden en begon zachtjes te likken. Shira hijgde en kneedde haar tieten. Daarna pakte ze Monja's hoofd, drukte het tegen haar kut en bewoog ritmisch op en neer tot ze klaarkwam. Monja zoog het geil op. "Lekker".
Ze vleidden zich neer om de situatie te bespreken. "Waarom die wijven in dat klooster wel en wij niet?" mopperde ze "Ik wil hem weer voelen, Monja. Zullen we hem gaan halen? Hoe eerder hoe beter". Monja gaf haar koningin een zoen op de wang en haalde haar vingers door de blonde lokken. "Weet wel waar je aan begint. Dit zijn geen vrome vrouwtjes maar echte loeders. Ze houden net zo makkelijk een zwaard als een lul in hun handen. " Shira keek boos. " En ondertussen maar lekker neuken en kerels koud maken. Niemand durft het meer aan ze te verslaan in een gevecht. Waarom zouden wij ze niet aan kunnen? " Ze zoog beurtelings aan de tepels van Monja die meteen rechtop gingen staan. Die genoot maar keek peinzend voor zich uit. "Wie wou je daarvoor meenemen? We zijn niet allemaal even goed."
"We hebben een stuk of 10 meiden die goed zijn met zwaard en pijl en boog. Vooral Samira is snel met haar zwaard".
"Samira is pas 17. Die nonnen maken gehakt van haar ! Likken kan ze als de beste maar zwaardvechten?
Shira keek strak vooruit. "Ze gaat mee. Ik heb vertrouwen in haar. Bovendien doet ze zo wat ervaring op. Je weet hoe ze uitkijkt naar haar eerste serieuze gevecht ".
De koningin rolde Monja op haar rug en ging bovenop haar zitten. Ze boog zich voorover, likte geil over de wang en gaf een zoen vol op de mond.
"Monja", zei ze vastbesloten," We rekenen met ze af. Die lul is allen voor ons".

Later op de avond ging een tiental dappere Amazones op weg. Ze zouden 's nachts door de jungle lopen en de volgende dag vroeg bij het klooster aankomen.

In het klooster hielden mooie nonnen een ware orgie, nog onwetend van wat komen ging: VervolgMail:
De Boeiende Schrijver

 

back to HeXX-page 

 

 

eXTReMe Tracker