"BDSM-alarmcentrale, waarmee kan ik u van dienst zijn?"

Geil, sappig en zwoel klinkt de stem, nadat je op de knop van de praatschandpaal gedrukt hebt. Ze is vast net 21, droog achter de oren maar kletsnat tussen de benen. Op de achtergrond hoor je haar leren corset kraken en je kunt een grimlach amper onderdrukken. Zul je altijd zien; net als je een keer pech hebt, tref je de Godin van de Pijn, de Moeder der Verlossing en de Slet der Dromen aan de andere kant van een telefoonlijn. Buiten bereik maar je wilt haar. Je hebt haar nodig! Nu!

Stel je voor! Wat voor pechgevallen zouden ze daar krijgen?
"Ja, mijn rubber is geknapt"
"Ik zit vast en kan er niet meer uit!"
"De accu is leeg en nou doet ie het niet meer"
"Mijn anushaak is afgebroken"
"Mijn subje is oververhit"
"Hij gaat nog wel rond maar slaat niet meer"
"De takel gaat wel omhoog maar niet meer naar beneden!"
"Er zit een lek in mijn vacuumbed"
"Er zit een emmer in mijn gat"

Hoe vaak zouden ze (uit) moeten rukken? Uiteraard zijn ze 24/7 beschikbaar en staat het roodgloeiend. Een lid krijgt een voorkeursbehandeling, maar ook niet-leden worden onder handen genomen. De edele ridders van de roede, de meppers in nood, zij slaan zich fanatiek door iedere vastgelopen BDSM-situatie heen. Ze krikken er lustig op los of laten zich helemaal opzwepen. Soms slaat er wel eens eentje door en dan valt er een pijnlijke stilte. Maar al moeten ze op hun knieën, met het schaamrood op de wangen, door het stof; ze slaan er nooit een slag naar en werken zich een slag in de rondte om u, de pechvogelende BDSM-er, weer snel er bovenop te hebben.

In de echte wereld ga je gewoon banden smeden bij de BanDSMederij tijdens de 4e zondag van de maand, van 15:00 uur tot 20:00 uur. Ook voor geluksvogels!

BanDSMederij
Scheepstimmermanslaan 5 B, 3016 AC Rotterdam
Leden VSSM gratis. Niet-leden 10 €

www.BanDSMederij.nl

back to HeXX-page