Babette door: Marco

Na een lange dag werken kwam ik eindelijk thuis. ”Babette!” schreeuwde ik, maar er kwam geen antwoord. Zou ze weer met een van haar vriendinnen op pad zijn of was dit weer een van haar vreemde spelletjes?

Ik besloot daarom maar het hele huis te doorzoeken. Na begonnen te zijn in de kelder en via de keuken in de huiskamer terecht gekomen te zijn ontdekte ik een van haar schoenen, zomaar in een hoek gesmeten. Zou ze dan toch een spelletje met me aan het spelen zijn? Er lag geen briefje op de eettafel dat ze was vertrokken, dus alles was mogelijk. Terwijl ik de trap op liep riep ik nog een maal haar naam: “Babette!” 
Nog steeds geen antwoord. In de badkamer was niets bijzonders te ontdekken, maar in de slaapkamer aangekomen begreep ik ineens waarom ze niet gereageerd had.

Hier was ze dan eindelijk, diep in slaap. Ik kon mijn ogen niet van haar af houden. Mijn blik gleed over haar lichaam, opgerold op het bed. Als vanzelf volgden mijn ogen de contouren van haar vrouwenlichaam, beginnend bij haar lange kastanjebruine haar, via de bolling van haar rug en de prachtige lijn van haar billen naar haar benen, gekruist over elkaar. Het enige dat ze droeg was een overhemd van mij en een wit slipje.

Ineens begon ze zachtjes te bewegen, en schoof het overhemd een beetje naar boven. Plots kon ik haar strakke buik zien, haar navel als een deukje erin afgetekend. Ze kreunde lichtjes. Er bekroop mij een sensuele spanning, zoals ik die zelden gevoeld had. Door de bewegingen in haar slaap lag mijn vriendin inmiddels op haar rug. Hierdoor kon ik goed de afdruk van haar borsten in mijn overhemd zien. Het waren een paar heerlijke borsten, niet te groot, maar ook niet te klein. Haar tepels duwden tegen de lichte stof aan. Ook was nu duidelijk de bolling van haar venusheuvel in haar witte slipje te zien. Ik kreeg een droge mond bij het zien van zo veel moois.

Plots drong het tot me door dat ik nog in de deuropening stond en stapte de slaapkamer binnen. Ik fluisterde zachtjes haar naam, terwijl ik naast haar op het bed ging zitten. Ik wilde net mijn hand op haar been leggen toen ik ineens hoorde: “Hallo Tom, ben je al thuis? Ik hoorde je niet binnenkomen.” Ze was wakker geworden van de beweging van het bed toen ik naast haar plaatsnam. “Ja,” zei ik met schorre stem “ik ben net pas thuis.” Ze merkte meteen de spanning die er in de kamer hing. We kusten elkaar zoals we altijd deden als een van ons thuiskwam, maar dat was deze keer niet genoeg voor haar. “Nog een keer.” Zei ze, en ze voegde de daad bij het woord.

Hartstochtelijk begon ze me te zoenen. De erotische spanning in mijn lichaam zocht een weg naar buiten, en mijn penis stond op springen. Als er niet snel iets zou gebeuren dan kreeg ik een orgasme terwijl ik mijn broek nog aan had. Babette merkte dit nu echter ook, en begon aan mijn  riem te sjorren. Samen trokken wij elkaars kleren uit, waarbij ik meer uit te trekken had dan Babette. Het was duidelijk dat ook zij in een behoorlijke staat van opwinding geraakt was, want haar tepeltjes stonden recht vooruit op haar heerlijke borsten. Dit moedigde mij aan om haar lichaam te gaan ontdekken, maar ik werd resoluut afgewezen. “Nee, wacht even,” zei ze, “alleen kijken, niet aankomen!” Weer een van haar spelletjes?

Ik moest op de stoel tegenover het bed gaan zitten, terwijl zij languit op het bed ging liggen. Ze begon langzaam met haar borsten te spelen. Hiervan werden haar tepels nog stijver dan ze al waren. Een hand gleed over haar buik naar beneden, richting haar licht behaarde venusheuvel. Ik kon mezelf niet meer beheersen en begon met mijn keiharde pik te spelen. “Ja,” zei ze, “ik wil zien hoe jij met jezelf speelt.” Ze spreidde haar benen, zodat ik goed kon zien dat ze een vinger door haar schaamlippen haalde. Het was duidelijk dat ze erg geil was, want haar vinger was helemaal nat geworden. Haar andere hand haalde ze van haar borst af om haar poesje open te houden. Nu had ik vrij zicht op de binnenkant van haar heerlijke natte kutje. Duidelijk te zien was haar harde klitje, waar ze nu over begon te wrijven. Zelf was ik begonnen met aftrekken. “Niet zo snel, langzamer trekken,” zei ze “ik wil samen met jou klaarkomen.” Ze stak nu een vinger bij haar naar binnen, die er makkelijk in gleed. Ook een tweede vinger paste er makkelijk in. Het was duidelijk dat ze op het punt stond om klaar te komen, want haar lichaam begon helemaal te schokken en ze begon steeds harder te kreunen. Van het kijken naar elkaar werden we beiden helemaal gek, en het duurde dan ook niet lang of we kwamen samen klaar. Ik dacht dat ik tegen het plafond aan spoot, zo heftig was het orgasme. Alle opgekropte spanning kwam ineens naar buiten. Ook Babette was heftig klaargekomen, aan de natte lakens te zien.

Nadat we samen gedouchd en gegeten hadden vroeg Babette aan me:” En? Hoe vond je het?” Ik moest eerlijk bekennen dat dit een nieuwe ervaring voor me was, maar dat ik er zeer van had genoten. Het was bepaald opwindend om geil te worden alleen door naar elkaar te kijken. We besloten dit maar eens vaker te doen.

Toen we die avond in bed lagen, kon ik niet slapen. Ik moest de hele tijd terug denken aan wat er eerder die avond gebeurt was. 
Toen Babette tegen mij aan rolde voelde ze mijn erectie in haar zij prikken.

“Oh, heb je nog niet genoeg gehad?” vroeg ze, terwijl ze mijn penis in haar hand nam. “nee,” antwoordde ik, “ik kan de gebeurtenis van vanavond niet uit mijn gedachten zetten.” “Dan zullen we daar eens iets aan gaan doen.” Zei Babette. Ik nam een van haar borsten in mijn hand en voelde de tepel verstijven. Zij begon aan mijn staalharde pik te trekken. Even later draaide ik me in bed om, en kon ik haar heerlijke kutje likken. Babette begon met haar tong rondjes om mijn eikel te draaien. Het was goed dat ik eerder op de avond al een keer klaar gekomen was, want hier wordt ik altijd helemaal gek van. Ik likte in de tussentijd over de clitoris van mijn vriendin, wiens poesje aardig nat begon te worden. Mijn pik werd helemaal tot aan de stam opgezogen, terwijl mijn ballen een heerlijke massage met de hand kregen. Babette stopte echter met zuigen, omdat het tweede orgasme van die avond zich aankondigde. 

Ik probeerde zoveel mogelijk van haar sappen op te likken, maar een deel liep over mijn kin op het bed.

Ik draaide me weer om, en Babette ging op haar knieën op het bed zitten. Ik keek nu recht tegen haar strakke kontje aan. Snel duwde ik mijn pik tussen haar openstaande natte lipjes. Ik hield haar bij haar dijen vast en bereed haar wild. Mijn vriendin schreeuwde het uit van genot. Plots merkte ik dat ze met een hand haar clitoris aan het bewerken was, terwijl ik mijn keiharde pik in en uit haar poesje aan het stoten was. Ik hield het niet meer uit en spoot mijn zaad diep in haar kutje. 

Even later kwam ook Babette tot een laatste orgasme, en uitgeput vielen we in elkaars armen in slaap.

voor reakties: Mail Marco

back to HeXX-page          

 

back to HeXX-page