Boezemvriendin door: Rik 

Marjan is zonder enige twijfel de beste vriendin van mijn vrouw. Reeds als kind waren Marjan en Joke als klasgenootjes onafscheidelijk. Ze studeerden samen en wonen nog steeds in dezelfde grootstad. Ze bellen urenlang met elkaar, gaan dikwijls bij mekaar op de koffie, zeg maar op de witte wijn en kunnen urenlang samen shoppen. Ze lijken zelfs wat op mekaar. Vele mensen denken trouwens dat ze zussen zijn. Ze zijn even groot (1m70), hebben eenzelfde kop gitzwart haar en zijn even slank. Joke is wel wat breder is op de heupen, zeg maar dat haar kontje sexier is dan dat van Marjan, maar qua boezem scoren ze beiden een 85 B.
Marjans echtgenoot is een steenrijke zakenman. En dat is haar aan te zien: poepchique merkenkledij, peperdure lingerie, Porsche Boxter, vier vakanties per jaar en noem maar op.
Enkele maanden geleden kreeg Marjan van haar echtgenoot, zogezegd voor haar verjaardag, een "boob job". Ze ging in één keer van een B naar een D-cup. Hoewel ik het persoonlijk maar niks vind, die borstprothesen - ik ben een billenman, geen borstenman- is Marjan er best gelukkig mee. En uiteraard is Joke wel wat jaloers hoewel ik vind dat haar 85 B er best mag wezen. Een logisch gevolg van een borstvergroting is uiteraard dat geen enkele beha meer past. Maar geen probleem voor Marjan: een tiental nieuwe setjes gekocht en we kunnen er weer tegenaan.
Enkele weken later als ik 's avonds thuiskom, vind ik een stralende Joke in de slaapkamer omringd door setjes van de fijnste lingerie, netjes uitgestald op het bed. Joke springt me rond de hals en zegt dolgelukkig: " Kijk eens liefje, ik heb van Marjan alle setjes gekregen die haar niet meer passen. Ze zijn nog als nieuw en sommige zijn zelfs nauwelijks gedragen. En alle van exclusieve merken: Aubade, Chantal Thomass, La Perla, Lise Charmel, Simone Perele, etc….En elk setje is volledig: behaatje, string of tanga en jarretelhouder. En er zitten zelfs enkele bustiers tussen!!!" En ze vervolgt met een guitige blik : "Natuurlijk moet ik ze alle wel even passen, want je weet dat ik wat breder ben dan Marjan. Ik veronderstel dat je zal blijven kijken en mee zal oordelen?"
Ik laat me niet smeken, geef Joke een lieve kus en ga zitten in een fauteuil. Joke stript alvast op een heel sexy manier uit haar kleren en trekt zwarte stay-ups aan om sneller te kunnen wisselen zonder dat gedoe met nylons. Instinctmatig voelt ze even aan haar spleetje en zegt wat blozend: "Ik steek ook even een mini-tamponnetje op, anders kan ik gelijk alles wassen." Ik begrijp dat ze ook al opgewonden is. Al voor ze helemaal naakt is voel ik al een flinke erectie. Ik besluit me dan maar prompt helemaal uit te kleden en leun achterover in de zetel met mijn stijve kloppende pik mooi rechtop. Joke lacht geil en werpt me een kushandje terwijl ze het eerste setje aantrekt.
Ze kiest voor een heel frivool transparant zwart setje, afgewerkt met mooi, subtiel kant. Het behaatje duwt haar borsten flink omhoog, het slipje is hoog opgesneden, reikt hoog in de taille en prijkt supersexy onder de jarretels. Het zwart van de lingerie steekt mooi af tegen haar bruine huid. Alleen al het zien aantrekken van de lingerie is supersexy, vooral als ze met licht gespreide benen de sluiting van de jarretelles op de kousen knipt. Joke stapt in zwart lakschoenen met heel hoge hakken en begint aan de modeshow. Ze catwalkt voorbij mij, draait sierlijk om haar as en laat me zo al haar schoonheden bewonderen. Ze draait zich met haar rug naar mij en toont haar prachtige kontje in de sexy tanga. In de grote spiegelkast kan ik tegelijkertijd haar voorkant bewonderen. Uitdagend buigt Joke naar voor zodat ik een adembenemend zicht krijg op haar fraai verpakte kutje en het minuscule stukje stof tussen haar billen. In die houding kijkt ze even om, knipoogt lachend naar mij en komt naar me toe. Ze buigt voorover en tongkust me hartstochtelijk. Ik steek een vinger in haar slipje en vinger heel even haar knopje. Joke neemt mijn stijve paal in haar hand en rukt er enkele malen flink aan. Ze kust me teder op de mond en begeeft zich met een ondeugende glimlach om haar mond terug naar het bed voor het vervolg. Ik kijk gretig toe hoe ze zich tergend traag en sexy uitkleedt.

Het volgende setje is helrood, afgezet met een dubbel roze biesje zowel op het slipje, de beha als de jarretels. Wanneer blijkt dat de kousen er niet perfect bij passen neemt Joke spijts alles de moeite om rode nylons aan te trekken. Joke ziet er schitterend uit en supersexy. Ze wandelt op en neer, draait rond haar as en poseert met één knie wat gebogen en steunend op haar voettip als een volleerde mannequin. Ik kreun van hitsigheid bij het zien van het hete schouwspel en ruk verwoed aan mijn pik, die ik ondertussen in en uit mijn vuist stoot.
In haar schitterende outfit komt Joke naar me toe, knielt voor me en neemt mijn pik in haar linkerhand. Ze kijkt me superlief in de ogen en neemt het rukken van me over. Met haar andere hand begint ze zichzelf te vingeren. Ze neemt nu mijn pik in haar mond, sluit zacht haar lippen rond mijn eikel en begint mijn lid in haar mond te pompen met trage ritmische bewegingen van haar hoofd. Ik maak van de gelegenheid gebruik om in Joke's beha te duiken met twee gretige handen en neem haar tepels tussen duim en middenvinger. Ik knijp en draai zachtjes knijpend met haar tepels hetgeen haar luid doet kreunen en steunen van genot. In de spiegel zie ik hoe ze haar kontje achteruitsteekt van pure geilheid en hoe ze zachtjes stoot met haar bekken tegen haar indringende vingers. Het samenknijpen en ontspannen van haar billen in haar sexy lingerie is een supergeil zicht en ik geef mijn ogen dan ook gretig de kost. Nu en dan laat ze me even uit haar mond en likt ze mijn eikel als was het een ijsje. Ook ik kreun onder de heerlijke stromen van genot die zich voortbewegen over gans mijn lijf. Ik vraag Joke lief even te stoppen om niet nu al klaar te komen. Met tegenzin houdt ze op, keert terug naar het bed en vervolgt de werkzaamheden.
Ze trekt weer de zwarte kousen aan en past nieuw setjes. Bij het eerste blijkt het slipje te klein, het volgende heeft een te lage taille en bij het derde zit de beha niet goed. Spijts alles geniet ik met volle teugen van de stripteasenummertjes en ben ik blij even te kunnen bekomen.
Het volgende setje past dan weer perfect en is heel verleidelijk. Het is een donkerblauwe bustier met verticale strepen met een sexy vetersluiting, bovenaan afgeboord met een frivool wit kanten boordje. Streepjes en boordje komen terug in de string. Joke paradeert als een echte pinup voor mij. Ze wandelt op en neer door de kamer en ik bewonder nu eens de kant naar mij toe dan weer de andere kant in de spiegel. Ik weet niet goed waar eerst te kijken en word bijna gek van hitsigheid en verlangen naar Jokes kutje. Onwillekeurig beweeg ik mijn bekken en stoot in het ijle. Ik kan me niet weerhouden, neem mijn pik terug vast en begin opnieuw te rukken als een wilde. Bij het zien van mijn hevige opwinding wordt Joke nu ook supergeil. Ze kijkt me heel indringend aan met omfloerste ogen en fluistert:" Liefje, nu wil ik je in me voelen." Ze speelt snel haar slipje uit, verwijdert handig met een tissue haar tampon en komt naar me toe. Ze neemt mijn stijve, kloppende, druipnatte pik in haar hand, spreidt haar benen, leidt me naar haar grotje en spiest zich met één beweging op mij. Ze omarmt me oneindig teder, zoent me hartstochtelijk met flitsende tong en begint wild op me te rijden. Ik leg beide handen op haar billen en begeleidt haar stoten. De aanblik in de spiegel van haar prachtige stotende lijf in haar supergeile outfit is adembenemend. Joke stoot minutenlang lang door, hijgend en klagend van genot. Even later laat ze me los. Ze beweegt nu op en neer, laat mijn pik bijna volledig uit haar komen en laat zich dan terug op mij zakken. Haar gezicht is verkrampt van inspanning en genot. Nu en dan likt ze supergeil met haar tong langs haar lippen, met half gesloten ogen. Ik kijk gretig hoe mijn pik in en uit Joke's kutje glijdt. Ik zie hoe haar gezwollen kutlipjes openen en sluiten rond mijn in en uit haar bewegende staaf. Joke laat zich nu terug op mij zakken, omarmt me innig en begint weer met haar bekken te stoten. Plots voel ik hoe, na een resem snelle hevige stoten, Joke's adem stokt en hoe ze luid zuchtend en grommend klaarkomt. Ik voel hoe ze ritmisch voorover schokt, terwijl haar kutje pompend samentrekt rond mijn pik. Dit is ook voor mij het startsein van mijn orgasme. Brullend voel ik een heerlijke stroom van genot zich onderhuids verspreiden tot in mijn verste extremiteiten terwijl mijn sperma uit mij spuit in Jokes warme grotje. Ik beweeg hevig en ritmisch mijn onderbuik op en neer om het heerlijke gevoel vast te houden. Het hevig stoten van mijn pik bezorgt Joke meerdere naschokjes waarbij ze langzaam mijn pik leeg melkt met haar kutje. Minutenlang bewegen onze bekken zachtjes na in een innige omhelzing.
Wanneer ik een tijdje later weer wat bekomen ben kijk ik onwillekeurig naar het bed. Tevreden en met een glimlach op het gelat merk ik dat er nog heel wat lingerie te passen valt. Ik kijk al uit naar de volgende sessie.

Rik

Eroticfantasy8@hotmail.com

back to HeXX-page