Butterfly party: door Mizzbihave.

Een beetje stilletjes check ik nog een keer m’n haar en make-up in een spiegeltje, in de auto. Ik kijk opzij en zie je geconcentreerd zoeken naar een parkeerplekje. Je ziet er geweldig mannelijk uit, je kunt zien dat je er aandacht aan hebt besteed. Je draagt een zwarte broek met daarop een mooi glanzend zwart overhemd. Er is een dresscode, dus je MOEST een stropdas om. Ook deze is zwart. Het geheel is afgekleed met een prachtig zwart colbert en zwarte, wat grove schoenen. Helemaal zwart dus. Het is niet overdreven, want de dresscode vanavond is “Beautifull in Black”. Als je de auto stil zet, kijk je me aan met zo’n warme ‘weet je het zeker’-blik. Ik zeg: “Jij?” en jij antwoordt: “Ja hoor. Ga je mee? Je ziet er echt prachtig uit”. Ik zie er inderdaad prachtig uit. Ik draag een lange zwarte fluwelen avondjurk tot op de grond. Nee, niet van die goedkope veloursstof, maar echt fluweel. Fluweel dat gevoerd is met een gladde glanzende zwarte stof. Hij is strak rond de middel en loopt losjes uit naar beneden. Mijn busten zitten in een strak decolletée, zodat ze mooi bol vormen aan de bovenkant. Eronder zie je nog net de punten van een paar hoog gehakte schoenen... muiltjes... laarzen? Wat zijn het eigenlijk? Jij weet het niet, want ik heb het aangetrokken buiten jouw aanwezigheid. Als een bruidje wat nog niet gezien mag worden door haar aanstaande. Zo heb je ook niet gezien wat voor speciaals ik onder al dat fluweel aan heb. En die vraag houdt je nu al bezig. Ik ben me bewust van het geheimpje dat ik draag. Ik strijk mijn jurk glad, sla mijn zwarte zijden sjaal om mijn schouders en kijk je aan met een ondeugend glimlachje wanneer ik mijn gehandschoende hand naar je uitsteek. Samen, onze handen stevig ineen, lopen we rustig maar zeker op het prachtige kasteel toe.

We worden heel hartelijk ontvangen door een man met een vrolijk open gezicht en een vrouw met een wat mysterieus uiterlijk. Een beetje onwennig staan we nu, nogsteeds hand in hand, in de ontvangstruimte. De man met het vrolijke gezicht legt ons een en ander uit, zoals waar we de toiletten kunnen vinden en wat huisregels. Niets moet, alles mag. Het eerste gedeelte van die afspraak komt in ieder geval al overeen met onze eigen afspraak. We zouden gaan kijken, met als doel een gezellige avond met een vleugje spanning. Spanning van het onbekende, niet spanning van sex, want dat vinden we te heftig zo voor zo’n eerste keer. Misschien wel de enige keer. Wat we wel willen is ons begeven tussen mensen die net als wij zoeken naar een stapje verder, zonder gelijk in het diepe te moeten springen. Al heel wat stelletjes zijn gearriveerd voor ons en dus gaan we (gelukkig) een beetje op in de menigte. Het laatste wat we willen is volop in de spotlights staan.

Voor ons waren Rik en Shirley al naar binnen gegaan. We hebben de hele weg achter hen aangereden, want zij weten de weg. Nee, we gaan geen erotische dingen met hen doen. Dat gevoel is er wederzijds niet. Maar desalniettemin is het toch een veilig gevoel om ons een soort van achter hen te verschuilen. We nemen een drankje en kletsen wat met Rik en Shirley. De sfeer is aangenaam en het drankje helpt ons te ontspannen. Als we willen kunnen we wat gaan eten. Het is een buffet en de bedoeling dat we onszelf bedienen. Dan pas besef ik me dat ik de hele tijd je hand vast heb gehouden, en jij de mijne. Om op te scheppen moeten we loslaten en daar moeten we allebei een beetje om giegelen. We zoeken een plekje in de grote, maar toch knusse ruimte. Het wordt het grote leren Chesterfield bankstel. Zo groot en zo zwaar dat we er lekker op wegkruipen en haast niet meer opvallen.
Denken we...
Ondertussen zijn er al genoeg ogen langs ons gestreken en sommige zijn even blijven hangen voor ze weer verder reisden. Voor het eerst kijk ik eens echt om me heen en moet toegeven dat er best wat mooie mensen lopen. Anders dan ik had verwacht. Ergens was ik toch wel een beetje bang voor de zgn. ‘sleezy’ types, of erg sjieke maar ook ‘grijzende’ mensen. In tegendeel, het zijn voornamelijk redelijk jonge stellen en niets om echt van te schrikken.

Ontspannen eten en babbelen we wat. Ik bekijk je, ik neem je helemaal in me op. Allereerst je kapsel, je bent speciaal voor de gelegenheid naar de kapper geweest. Je hebt een lekker brutaal jong kapsel, wat enorm lekker staat in combinatie met je pak. Wat je ook zeker niet misstaat. Heel makkelijk verstrijkt de tijd en ineens blijkt dat we al een uur aan elkaars lippen hangen. Het gaat over van alles. Dit is zo goed voor ons. Zonder schuldgevoel leven we even alleen op deze wereld en ‘vergeten’ we voor 1 avondje, 1 nachtje ons dagelijkse sleur. Een sleur waar we gelukkig mee zijn, waar we ons rijk mee voelen, maar die vanavond gewoon even thuis gebleven is.
Ik zie je kijken en ik zie de schittering in je ogen. Een gevoel van prille verliefdheid overvalt ons beide en vanzelf zet dat gevoel zich om in sensualiteit. Het idee dat anderen deze verliefdheid kunnen zien, aanvoelen, zoals we in het begin nagekeken werden op straat op dat het werkelijk van ons af spetterde. En het is gezien vanavond. Hoe kan het ook anders, we zijn allen in 1 ruimte, de hele setting is ernaar. Waar wij dachten onopvallend te kunnen verdwijnen in elkaars hoofden, in elkaars armen, gehuld in een omgeving van sensualiteit, daar worden wij juist opgemerkt. Stiekeme bewonderende blikken, vertederd door de aanblik van onze liefde.

Het is al tegen middernacht geraakt en er heerst nogsteeds een fijne, warme sfeer. Maar ook een waas van erotiek is over ons allen neergestreken. Stelletjes die hun eigen verliefdheid uiten naar elkaar, mensen die lekker los zijn geraakt, al dan niet met behulp van een van de vele heerlijk drankjes. Rik en Shirley hebben we al uren niet meer gesproken, maar zagen we hier en daar een praatje maken.

We hebben al de halve avond vlinderkusjes en tedere zoentjes uit zitten wisselen. Het gekriebel van je vingertoppen langs de plekjes waar mijn huid nog bloot is zorgt ervoor dat mijn benen weker worden. Net als wanneer je me vroeger voor de school even stevig knuffelde, maar ondertussen stiekum je handen even op m’n kontje legde. Voorzichtig zoenen we, onze gene opzij gezet strelen we ook heel zachtjes elkaars tongen. Ik strijk je door je ‘nieuwe haartjes’ en fluister in je oor dat ik het zo spannend vind op deze manier dat ik een beetje opgewonden begin te raken. En dat terwijl ik dacht dat dat me niet zou gebeuren met zoveel mensen om me heen, op een vreemde plek. Ineens bedenk ik me weer dat jij nogsteeds niet weet wat ik onder mijn jurk draag en die gedachte bezorgt me kippevel. Onze zoenen worden steeds langer en sensueler, af en toe met een smaakje van een van onze drankjes. Jij smaakt naar een heerlijke volle whiskey en ik naar de zoetigheid van bailey’s. De combinatie van die twee versterkt het idee dat onze kussen branden op onze lippen. Ik voel me verwarmd van binnen en krijg steeds meer de drang om me op de een of andere manier te gaan misdragen. Ik word ondeugender en brutaler, het ijs is niet alleen allang gebroken, het is ook compleet gesmolten lijkt het wel. Als ik mijn hand tegen je borst leg terwijl ik je vertel hoe ondeugend ik me voel, voel ik je hart sneller kloppen dan normaal. Met het toenemende gehalte brutaliteit in mijn lijf, raak ik je hier en daar zachtjes aan. Mijn hand op je knie kruipt wat verder naar boven en mijn kusjes dwalen af van je mond naar je mondhoekjes, je wangen, je jukbeenderen, bakkebaarden, oorlelletjes, hals, kin, en weer naar je mondhoekjes waar ik plagerig even het puntje van m’n tong langs haal. Ik daag je uit en jij speelt terug. Allebei weten we dat we zo naar onze kamer zouden kunnen gaan op de bovenverdieping, maar geen van ons twee wil zich nu al direct gewonnen geven. Voorzichtig leg ik je hand op het fluweel over mijn benen. Fluisterend in je oor vraag ik je of je soms kunt voelen wat daar onder zou kunnen zitten. Je bevoelt de stof en komt een hard dingetje tegen. Je hebt zo’n flauw vermoeden...
Nonchalant leg ik een been over de jouwe en je kijkt direct in afwachting van een open vallende split in de jurk. Helaas, de jurk is gesloten en ik verraad niets van wat eronder zit. Het enige wat nu te zien is, is de enorme punthak die onder de jurk uit steekt. Al de dingen die je daar bij zou kunnen associeren, flitsen je voor de ogen en je opwinding neemt toe.

Wanneer blijkt dat we nog een van de weinig overgebleven stelletjes beneden zijn, besluiten we om toch maar naar boven te gaan. Langs het buffet lopend (wat ondertussen al uren geleden is veranderd in drankjestafel), pik jij nog een fles Bailey’s mee. Gniffelend sluipen we naar boven. Halverwege de trap draai ik me om en kijk je aan. Ik doe een stapje naar beneden en zoen je passioneel terwijl ik je stropdas loswurm. De stropdas wind ik om mijn pols en kijk je strak aan. Het uiteinde geef ik aan jou, maar ik leid jou naar boven. Stilletjes lopen we door de gang op zoek naar onze kamer. We gaan zachtjes naar binnen en steken de kaarsen aan die in een grote kandelaar op de commode staan. Zwijgend zetten we de radio aan en we dansen op de rustige tonen van de muziek.
Je kijkt me diep in m’n ogen en ik zie dat er van alles door je heen gaat. Hoe zijn we hier nu weer terecht gekomen? Wat maken we nu weer mee samen? Eigenlijk maakt het niet uit, alles wat wij saampjes doen is genieten. Je gaat op het voeteinde van het bed zitten en maakt langzaam de rits aan de achterkant van mijn jurk los. Ik doe weer een stapje van je af en laat uitdagend de stof van mijn schouders glijden. Er zijn geen bh-bandjes te zien, dus hoe zit dat? Onverwachts laat ik in een beweging de jurk vallen. In 1 keer worden alle geheimen onthuld. Je ogen dwalen over een corset van glanzende zachte stof, bijeengehouden met zwarte linten aan de achterkant. Een bijna onzichtbaar stringetje verbergt nog net mijn kruis en als je ogen nog lager zakken vallen ze bijna uit je kassen. Supersjieke kousen met jarretels lopen over in aparte pumps. Riempjes om elke onderbeen, om de paar centimeter, tot aan de knie. Nogsteeds jouw zwarte stropdas om mijn ene pols, sta ik voor je in afwachting van je reactie. Je pakt de stropdas vast en trekt me naar je toe, direct je andere hand op mijn bil. We raken verstrengeld in vurige zoenen en ongegeneerde betastingen, die we al de hele avond zo netjes inhielden. Want ja, dat doe je niet met anderen erbij. Je opwinding is ineens zo overweldigend dat je me neerlegt op bed en zelf gaat staan om me helemaal te kunnen bekijken. Je knoopt je overhemd los en trekt hem uit. Daar sta je dan; boven me uit toornend, zwarte broek, zwart hemdje waar je echt supersexy armen bij hebt met zo’n lekkere rommelige coupe. Maar allerbelangrijkst; een vreselijk verwilderde blik in je ogen. Op de achtergrond klinkt zacht de radio en daar dwars doorheen zeg je dat je mijn schoenen wel eens van dichtbij wilt bekijken. Een voor een steek ik ze omhoog en zet de scherpe punten van de hakken tegen je borst. ‘Per ongeluk expres’ tegen je tepels. Je bekijkt ze en vertelt me dat je ze enorm geil vindt staan. Heel brutaal glijden je handen af naar beneden, naar mijn stringetje. Heel handig steek je je vingers ertussen en trekt het van mn benen omhoog. Als je naar beneden kijkt, kun je zo mijn opgezwollen poesje zien en je krijgt trek. Met mijn benen nog langs je borst pak je de fles Bailey’s van het bed en draait hem open. Dan kijk je me heel stout aan en er verschijnt een evil grinn om je lippen. We blijven elkaar strak aankijken als jij heel voorzichtig wat van de drank uit de fles laat lopen. Recht naar benee en komt terecht op mijn poesje, waar ik het zo langs mijn lipjes voel lopen. Op het moment dat ik een klein gilletje wil geven, hoor ik onze kamerdeur kraken. Direct hou ik mijn adem in en kijk geschrokken richting de deur. De deur is niet te zien vanaf het bed, want er zit een muurtje voor. Ik vraag je lief of je even wil kijken en tot mijn verbazing zeg je doodleuk ‘nee’. Natuurlijk denk ik dat je een grapje maakt en vraag het je lachend nog eens. Weer zeg je ‘nee’. Ik zie aan je dat je het meent en je doet er nog een flinke scheut Bailey’s achteraan. Nu kan ik een gilletje niet onderdrukken, maar probeer het zo zacht mogelijk te houden. Weer hoor ik de deur en weer schrik ik. Nu krijg ik toch wel het gevoel dat die niet goed dicht zit en stel je voor dat er iemand staat! Ergens wil ik protesteren en ergens ook weer niet. Ik zie je door je kniën zakken en je legt mijn benen uit elkaar. Je zegt: “Hier heb ik al de hele avond nou zo’n zin in...” en je drukt je mond op de lipjes tussen mijn benen. Heel langzaam en gulzig lik je de drank van mijn huid, soms slurp je een beetje. Je giet er steeds een beetje bij en steeds lik je het weer op. Ondertussen hoor ik steeds meer gestommel bij de deur, maar ik kan en wil me er niet meer op concentreren. Van al dat ‘gedrink’ raak ik helemaal in de wolken en alles begint te draaien. Komt dat nu van de alcohol in m’n bloed of...
Als ik een kreuntje hoor ben ik in 1 klap weer nuchter en wil overeind komen. Direct druk jij me weer neer en grijpt de stropdas die om mijn pols zit. Ik moet hoger op bed komen liggen zodat je me met die stropdas vast kunt binden aan het bed. Ik voel dat het luxe beddegoed helemaal bedropen is met drank en ergens lijkt het wel op mijn eigen nattigheid. Je draait me op mijn buik en lusje voor lusje bevrijdt je me van het toch wel benauwende corset. Dat voel ik pas als het los is. Plots voel ik de koude plakkerige drank in een straaltje over mijn rug en billen lopen, erg zuinig ben je niet. Alles wordt zorgvuldig afgelikt terwijl zo nu en dan je vingers verdwalen in mijn opgezwollen natte poesje. Ineens ga je van het bed af en komt weer terug. Voor ik het goed en wel door heb, blinddoek je me met je overhemd, ondertussen vertellend dat ik daar toch echt zelf om gevraagd heb met al dat uitdagen. Je verdwijnt weer. Dan voel ik je terug komen op het bed en je duwt met je kniën mijn benen uit elkaar. Ik kan voelen dat ze bloot zijn, dus je hebt je broek uitgetrokken. Rustig maar zeker voel ik jouw harde in me komen en je warme lijf bovenop mijn natte, koude, plakkerige billen en rug. Je begint me te nemen en de geluiden bij de deur beginnen ook weer hoorbaar te worden. Ik kan niet onderscheiden wat er allemaal gebeurt, maar ik weet nu zeker dat we niet alleen zijn. Wie zouden het zijn? Mensen die ons die avond helemaal niet opgevallen zijn, maar die ons wel op hadden gemerkt? Misschien die man met dat vrolijke gezicht en die mysterieuze vrouw? Of toch niet...neeee niet Rik en Shirley?! Of allemaal??? Het niet weten maakt me gek, want ik heb dus geen controle over de situatie. Het idee dat ze allemaal kunnen zien hoe geil wij zijn is.......................eigenlijk best heel geil betrap ik mezelf denkend. Gek van opwinding druk ik mijn kontje omhoog, zodat ik je nog dieper kan voelen. Als je me een paar keer diep hebt gestoten met je grote handen om mijn taille, stop je plots. Ik draai me om en je maakt het overhemd los dat mij mijn zicht ontneemt. Ook de stropdas om mijn pols maak je los van het bed. Ik ga op mn billen zitten. Als ik voorzichtig mijn ogen open, zie ik dat je opgeheven voor me zit, op je kniën. Je grote stijve recht voor mijn neus. Nu is de fles Bailey’s van mij en laat een straal vanaf je schouder naar beneden lopen. Zorgvuldig lik ik alles af, wat eindigt in een stevige, warme, superpijpbeurt. Je hebt je hand stevig in m’n haren en je beweegt je heupen naar voor en naar achter. Op dat moment hoor ik gekreun en gehijg en gestommel, gesjor aan kleding en zacht gebonk tegen de muur. Ik zou nu kunnen kijken, maar ik besluit dat niet te doen. Het is wel goed zo, wel heel spannend eigenlijk. Eerlijk gezegd wil ik helemaal niet meer weten wie daar staat/staan. Ik wil jou helemaal gek maken, ik wil je likken, zuigen, grijpen, neuken. Met je hand in mn haar bevrijd je je van mijn greep om je pik en druk je me neer tegen het bed. Een arm steek je onder een been van mij en ik voel je rechtstreeks en direct in me stoten. We gaan heftig tekeer, alle spanning loslatend die we opgespaard hebben. Ik voel je vingertoppen in het vlees van mn dijbeen en mn bil drukken. Je vingers dwalen af naar onder en je stopt er 1 in mn achterste, stevig maar niet pijnlijk. Langzaam wordt je rustiger en beginnen we uitgebreid te zoenen. Terwijl we rustig maar met lange halen vrijen, voel ik je nog harder worden. Je vinger zit nu diep in mn kontje en je gaat weer steeds steviger op en neer. Ik moet oppassen je niet te bezeren met de punt van mijn hak in je been. Met mijn bovenbeen bijna tegen mijn eigen borst gedrukt neem je me. Ik bekijk de aangespannen spieren op je armen, je borst, in je hals en ook die van je buik. Ik zie hoe je in me verdwijnt, keer op keer. Ik hang de stropdas aan mijn pols over je nek en kan je daarmee een soort van besturen, als het rijden op een paard. Het is nu duidelijk te horen dat er meer mensen meegenieten en dat maakt ons nog geiler. Jij hebt geen gene, ik niet, zij niet...als ik voel hoe je plots diep in me komt, kan ik eindelijk hard kreunen. Als ze ons mogen zien, mogen ze ons ook horen. Even weet ik niets meer, wordt alles om me heen te heftig om te kunnen benoemen.

Riempje voor riempje maak je m’n pumps los, vanaf mijn knie tot aan mijn enkel. Ze vallen op de grond en je kruipt tegen me aan. Ik trek de luxe lakens en deken helemaal over ons heen en we zuchten als we diep in elkaars armen kruipen. Het laatste wat ik mij herinner is het klikgeluid van het zacht sluiten van de deur.

Mizzbihave.

 

back to HeXX-page