"Collega" door Maurice.

Tijdens de lunch zien we elkaar steeds… ik kan het niet laten je aan te kijken en je te bekijken. Jij laat je donkere ogen ook over me glijden en dan weer weg. Als we ieder bij onze afdelingscollega's zitten en het kunnen, dan kijken we elkaar even aan. Als onze zoekende blikken elkaar ontmoeten glimlachen we, soms ook blozen we. We weten dat we elkaar wel zien zitten maar, maar er is iets wat ons remt.

Eerst wist ik niet op welke afdeling je werkte totdat we samen in de lift stonden en we in ieder geval zover kwamen dat we na de kleine reis van 3 verdiepingen onze namen wisten.
De volgende dag stuurde je een voorzichtige e-mail en er volgden er nog talloze, heen en weer.

Op de date die volgde was er magie. We probeerden continu in elkaars ogen te kijken en zaten uiteindelijk elkaars handen te strelen en voetje te vrijen. Toen we het rumoerige restaurant verlieten zoenden we hevig. Voor het eerst voelde ik je, proefde ik je en rook ik je van dichtbij. Je mooi gevulde lichaam drukte je stevig tegen me aan en m'n handen gleden over je zachte volle billen. "Hmmmmm lekker" zei je na afloop en verdronk in m'n ogen.
De boodschap die al de hele avond in de lucht hing was nu duidelijk: we wilden elkaar hartstochtelijk beminnen. "Ga je mee naar mijn flat" zei je en we stapten de mijn auto in. Een tweede lange tongzoen volgde, nog voor de auto gestart was. Onze tongen gingen als acrobaten tekeer, en onzen handen betastten elkaars lichaam. Het leek alsof de tijd niet bestond.

Als spijkers priemden je tepels door je blouse, en mijn erectie diende zich al trots aan. "Hmmmmmm lekker" zei je nog een keer en met duizend vlinders in mijn buik reden we weg uit de parkeergarage. Jij keek versuft, als in trance voor je uit, en ontwaakte pas toen mijn hand over je dijen streek. Zonder iets te zeggen arriveerden we bij je flat en onwennig stapte ik achter je aan. Je ging eerst naar het toilet en zenuwachtig liep ik door de woonkamer, wat zou onze volgende stap zijn?

Onwennig zaten we vervolgens naast elkaar, zenuwachtig als we waren probeerden we allebei, zeker ik, aan één stuk door te praten. Tot er een stilte viel en we opnieuw heftig begonnen te tongzoenen. Ik betastte je hele lichaam en kneep in je steeds harder wordende tepels. Jij probeerde mijn rits te openen en begon vervolgend mijn paal te masseren. Voordat het me teveel werd stond ik op en zei: "Kom, kleed je uit… en ga mee naar boven." Je broek en blouse gingen uit en bleven in de kamer liggen. De mijne deed ik uit toen ik achter je aanliep richting de trap. Op de trap pakte ik je mooie ronde billen beet en hield je tegen. Nog op de trap liet ik mijn hand langs achter in je slip glijden en drukte mijn hete lichaam tegen jou warme rug. Je was al een beetje nat en kreunde zacht terwijl mijn vingers je warme vochtige vrouwelijkheid betastten.
Je ging op de bedrand zitten, deed je BH los en je masseerde je grote borsten, en likte aan je inmiddels fier overeind staande tepels. "Kom dan" fluisterde je me toe terwijl ik met m'n kloppende mannelijkheid fier overeind in mijn short voor je stond. Je pakte mijn short beet en stroopte deze naar beneden. Je kwam van de bedrand af en ging om je knieën voor me zitten. Gulzig nam je mijn paal in je mond en ging zachtjes heen en weer. Als een dolle ging je tekeer en masseerde mijn eikel, en likte het voorvocht ervan af terwijl je me enorm geil aankeek.

"Nu ik" zei je resoluut terwijl ik er eigenlijk nog geen genoeg van had.
Je kroop op bed en zei "Nou, waar wacht je op?" Geen moment wachtte ik nog en zoende me een weg naar boven, van je voeten naar je spleetje. Als een warme oester glommen je lippen me tegemoet. Met je benen om me heen likte ik het zoute vocht van je lippen en masseerde je klit men mijn tong, je kirde nu en dan als een poes die lag te spinnen. Je pakte mijn hoofd vast en duwde me achterover. Je draaide je om en bood je aan… "Zo wil ik het graag" was wat je me toefluisterde.

Behendig loosde ik mijn paal bij je naar binnen en duwde hard en ritmisch diep in je door.
Nog voor ik klaar kon komen draaide je je opnieuw om en zei…. "Wacht we gaan samen klaarkomen" Uit het nachtkastje pakje je een roze vibrator en na even proberen zoemde het ding zachtjes. Behendig duwde je hem in je poepgaatje. "Ga liggen" zei je en als een slaaf voor z'n meester gehoorzaamde ik. Mijn fiere zwaard gleed snel naar binnen en ritmisch begon je heen en weer te bewegen. Ik masseerde je borsten en jou handen gleden van je billen naar je borsten, en van je borsten naar je billen en van geiligheid kreunde je het uit. Je lichaam werd nu zo gestimuleerd dat je al snel begon te schokken en ook ik hield het nauwelijks meer. Gillend nu, kwam je orgasme en bleef je schokken. Mijn zaad lanceerde ik diep in je. Ook ik kon mijn gekreun en gejammer niet meer houden. Als in een ultieme wedstrijd gingen we tot het uiterste om uiteindelijk in elkaars armen verstrengeld elkaar diep in de ogen aan te kijken… We wisten het zeker, er zouden nog vele geile collegiale nachten volgen.

 

back to HeXX-page