Collega door: Leo

Eindelijk had ze hem kunnen betrappen, ze had al zo vaak gemerkt dat haar collega snel zijn scherm wegklikte als ze naar hem toe liep om iets te vragen, dat ze inmiddels behoorlijk benieuwd was wat hij nou eigenlijk voor vunzigheid zat te bekijken in de baas z'n tijd. Sinds een week hadden ze vloerbedekking gekregen op kantoor, het linoleum dat er lag was totaal versleten, maar door die nieuwe vloerbedekking had hij haar niet horen aankomen en had ze eens mooi kunnen meekijken over zijn schouder. Wat ze zag was niet helemaal wat ze verwacht had, ze was ook niet van gisteren maar ze was verbaasd juist geen blote siliconen babes te zien, vrijwel alle dames die ze van een afstandje voorbij zag komen waren nogal hooggesloten. "Keurig hoor" zei ze "Ik zie geen reden om die nou telkens schielijk weg te klikken als er iemand langskomt, de meeste collega's hier hebben viezere plaatjes als bureaublad genstalleerd" Hij draaide zich geschrokken om. "Kut h, die nieuwe vloerbedekking, je zult vanaf nu ng beter op moeten letten Johan" "Oh, gelukkig ben jij het, ik schrok me lam, shit"

Tijdens de vrijdagborrel een week later kwamen ze weer aan de praat over het voorval, Op een gegeven moment vroeg ze hem recht op de man af wat hij nou eigenlijk zat te bekijken want dat zij er van een afstandje nou niet direct iets aanstootgevends aan kon ontdekken. Hij begon een beetje te blozen, kreeg het duidelijk warm, hij was duidelijk in verlegenheid gebracht "Dat ga ik je hier niet uit de doeken zitten doen, ander keertje" zei hij in een poging zich er uit te redden. "Kom op" zei ze "Dan gaan we toch ergens anders heen, ik heb het toch wel gezien hier, even naar het caf hier om de hoek, bij Ome Ko valt niemand ons lastig" "Ja maar ik moet nog" Ze onderbrak hem "Kom op, een half uurtje, wat maakt dat nou uit, ik wil het gewoon weten"

Even later zaten ze in een hoekje van het cafe aan een klein tafeltje, ze vroeg honderduit maar hij voelde zich duidelijk niet zo op z'n gemak en gaf zich niet zo makkelijk prijs, zeker niet tegenover een vrouw en dan ook nog een directe collega waar hij de komende dagen en weken weer mee moest samenwerken, wat zou ze wel niet denken?. Wat hij niet weten kon was dat ze niet bepaald preuts was, van huis uit was ze nogal nieuwsgierig en op sexgebied had ze in de afgelopen jaren al heel wat uitgeprobeerd, tot lichte SM toe, maar dat had ze niet zo'n succes gevonden. Onder haar keurige carriere-pakjes zou je het niet verwachten, maar dit was niet echt een brave meid.

Schoorvoetend gaf hij na lang aandringen toe dat hij nogal kickte op latex en andere strakke outfits, niet alleen om naar te kijken maar ook en vooral om aan te hebben en te voelen. Ze zat geboeid te luisteren en vroeg hem het hemd van het lijf. Het bleek dat hij al heel lang met die behoefte rond liep maar het tot nu niet had aangedurfd om het ook echt eens uit te proberen.

"Waar kun je zulke spullen kopen?" vroeg ze "Moet je dan in zo'n ranzige sexshop wezen of zo?" Hij zei dat hem dat er ook van weerhouden had, maar dat hij op internet nu ook een paar gespecialiseerde adressen in de stad had gevonden. "Dan gaan we daar toch kijken" zei ze "Het is koopavond vanwege de kerst, en ik ben hartstikke nieuwsgierig geworden, ik reken wel even af" Voor hij kon protesteren had ze haar jas al aan, het zag er niet naar uit dat hij er nog onderuit kon. Buiten pakte ze zijn arm en vroeg "Welke kant moeten we op, zeg het maar"

Na een kleine twintig minuten lopen kwamen ze bij een winkeltje aan waar een nogal spectaculair aangeklede etalagepop in het raam stond, ze keek haar ogen uit. Binnen aangekomen werden ze begroet door een bijzonder vriendelijke meid die zeer zelfverzekerd haar hand uitstak. "Hallo ik ben Danny, jullie zijn hier voor het eerst h" Ze knikten beiden, zij stak het eerst van wal en zei plompverloren "We zaten net in de kroeg te praten en toen vertelde Johan hier dat hij al een hele tijd over dit soort kleding fantaseert en ik ben door zijn verhaal eigenlijk ook nogal nieuwsgierig geworden naar die spullen, mogen we wat rondkijken en misschien wat passen enzo?" "Natuurlijk" zei het meisje "Ik doe altijd alles om weer een paar zieltjes te winnen, ik zal jullie even de tour geven" Ze kregen echt een volledige spoedcursus Latex, zelfs het atelier achter de winkel kregen ze te zien waar de eigenaresse samen met een collega van het meisje bijna alle kleding zelf maakte. Ze kregen foto's te zien van de fetish party's die de winkel organiseerde, wat haar opviel was dat iedereen zo zichtbaar plezier had en dat er niks ranzigs op de foto's te zien was, afgezien van de bijzondere en soms behoorlijk extreme kleding leken het gewoon foto's die op eender welke discoparty gemaakt hadden kunnen zijn. "Zo nu wordt het toch echt tijd dat jullie wat gaan passen, wie gaat er eerst?" Ze gaf Johan een elleboogje en zei 'Jij eerst, jij begon" Het meisje nam hem bij de arm en nam hem mee langs de rekken, na wat zoeken pakte ze een paar dingen en zei "Dit lijkt me wel wat voor jou" ze nam hem weer mee aan de arm en bracht hem naar een ruim kleedhok achter in de winkel, ze deed het (natuurlijk) latex gordijn opzij en zei "Geef maar een gil als je in je onderbroek staat, dan pak ik nu even een wijntje voor je vriendin" Ze wou nog gaan uitleggen dat ze maar collega's waren maar ze besloot haar mond te houden en het maar zo te laten. Ze kreeg een heerlijk rood wijntje en pakte een catalogus die op de toonbank lag en begon erin te bladeren, ze keek haar ogen uit, er waren prachtige creaties bij, sommige met veel humor, andere bijna sience-fiction achtig, maar allemaal onmiskenbaar zr sexy. "JO!" klonk het uit de kleedkamer, het meisje pakte een bus talkpoeder van de toonbank en een spuitbus en liep met wiegende heupen op hoge stiletto's naar de kleedkamer "Ik kom al!" riep ze en over haar schouder zei ze "Nu gaat het gebeuren, ook deze jongen is zo meteen hooked for life"

Tien minuten, een kwartiertje later kwam het meisje met haar hoofd om de hoek van het gordijn "Is het publiek klaar voor de voorstelling?" met een zwierig gebaar trok ze het gordijn aan de kant, nam Johan bij de arm en paradeerde met hem de winkel in. Ze wist niet wat ze zag, die Johan, wie had dat gedacht! Hij droeg een paar zware motorlaarzen, daarboven een keistrakke zwarte latex broek die werkelijk niets te raden overliet en die grote jongen had hij al die tijd verborgen in zijn kantoor kloffie? zonde!, erboven droeg hij een doorzichtig latex t-shirt met hele korte mouwtjes, zijn bescheiden hoeveelheid borsthaar was goed te zien. Ze wist dat hij veel sportte maar dat hij er zo goed uitzag onder zijn overhemd was een prettige verrassing, hij had niet de overdreven spieren van een sportschool type meer het prachtige lijf van een tienkamper of een roeier of zo. Ze bekeek Johan ineens met een hl andere bril, de wat verlegen collega was ineens veranderd in een zeer aantrekkelijke brok van een vent!

"Wil je ook een wijntje of heb je liever een koud biertje Johan, dan pak ik dat even voor ik je vriendin hier onder handen ga nemen" "Een biertje graag Danny, lekker, want ik heb het behoorlijk warm gekregen van deze verkleedpartij" "Mhmm" zei ze alleen maar met een brede glimlach, en liep naar achter. Terug met het biertje nam ze haar bij de arm en bracht haar naar de kleedkamer, "Ik heb voor jou iets speciaals in gedachten, we hebben een nieuw model gemaakt en dat hebben we nt klaar, zelf heb ik het nog niet gepast en ik ben reuze benieuwd hoe het er uit ziet, kleed je vast uit ik kom zo" Ze ontdeed zich van haar saaie kantoorpak en stond al gauw in slip en bh in de kleedruimte. Daar was het meisje alweer, over haar arm een slap en vormeloos donkerblauw hoopje. "Je slip en bh moeten ook uit hoor, dat is anders geen gezicht, en bovendien mis je zo een belangrijk deel van de sensatie van latex kleding, uit die troep, this is for real meid!" Aarzelend liet ze de kleine kledingstukken vallen op het krukje waar haar andere kleren ook lagen. "Zo nu zal ik je eerst eens grondig insmeren anders krijgen we het pak nooit aan" Met dat ze dat gezegd had shudde ze een bergje talk uit de bus in haar hand, ze zakte door haar knien en begon haar van af haar rechterenkel zachtjes in te smeren met talk, het rook licht naar lavendel. Langzaam werkten haar handen zich omhoog langs haar kuit en dij, daarna deed ze hetzelfde met haar andere been. Een derde hoeveelheid talk smeerde ze op haar buik, billen en zelfs voorzichtig tussen haar benen, het ging allemaal zo natuurlijk en vanzelfsprekend dat ze niet eens protesteerde, het was zelfs wel aangenaam om eens zo grondig onder handen genomen te worden door een ander die wist waar ze mee bezig was. Haar borsten, oksels, armen, hals, alles werd zachtjes maar zeer grondig ingesmeerd met talkpoeder, haar huid begon helemaal te tintelen van de constante aanrakingen "Heb je hem ook helemaal" "Natuurlijk" zei het meisje "zo'n kans laat ik me niet ontgaan, toch?" "Aha, nou snap ik ook die bobbel in zijn broek en dat hij het er zo warm van had gekregen, geen wonder dame!" "It's a dirty job, but someone has to do it, haha"

Het meisje pakte het vormeloze blauwe hoopje latex en hield het bij de schouders omhoog. "Tataa! De laatste creatie van ons huis" zei ze triomfantelijk. Ze keerde het pak half binnenstebuiten en begon een pijp op te stropen zoals je ook bij een kous of panty doet "Steek hier je rechtervoet door" Ze deed het en het strakke latex sloot direct om haar enkel, het meisje stroopte de pijp af tot vlak onder haar knie, ze voelde het strakke rubber als een soort elastiek om haar kuit spannen "Nu je andere voet" Voorzichtig trok het meisje het pak centimeter voor centimeter omhoog tot op haar heupen, haar benen waren nu als het ware gevangen in het strakke spul, het meisje pakte hier en daar een puntje van het rubber tussen duim en wijsvinger en trok zo het pak op de juiste plekken strak aan haar huid. "Buk eens even" en ze deed het, ineens voelde ze hoe het meisje met geoefende hand het rubber in haar bilnaad en strak over haar poes trok. "Het moet daar goed aan zitten anders mis je het belangrijkste" ze voelde een lichte rilling over haar rug lopen en haar tepels gingen pardoes rechtop staan. "Ga maar weer rechtop staan dan doen we de rest" achter haar staand trok het meisje langzaam het bovenstuk over haar buik en borsten. "Nu komt het lastigste, we wilden het eens proberen zonder een ontsierende sluiting dus je moet je ene arm en je hoofd even door het armsgat steken en dan je hoofd door de hals, ik hoop dat het gaat dan zijn we in het vervolg van die lelijke drukkers enzo af." "Dit is namelijk een nieuwe soort latex die wat elastischer is dan wat we voorheen gebruikten, dus misschien kan het net, dat zou heel mooi wezen" Het lukte met wat hulp van het meisje "Goed zeg" zei ze. "Nu alleen nog even opwrijven en mevrouw is er klaar voor" ze pakte de spuitbus en een doek en spoot haar pak onder met een olie achtige vloeistof "Dan zijn de talkvingers weg en gaat het mooi glimmen"

"Bekijk jezelf nu eerst maar eens in de spiegel, wat vind je er van?" Ze keek haar ogen uit, de passpiegel in het kleedkamertje liet heel iemand anders zien, ze herkende zichzelf niet meer, ze wist wel dat ze geen slecht figuur had maar hier stond een bijna niet echt lijf, zo strak zag ze er uit, er was geen bobbeltje of putje meer te zien, en ze wist toch zker dat ze er hier en daar op de bekende plekken wel een paar had. "Voel je dit?" vroeg het meisje terwijl ze heel zacht met een vinger langs haar poes aaide. "Oehh, ja!" "Dan zit het pak goed, het past je ook precies, het lijkt wel voor jouw lijf gemaakt" "Shit, ik vergeet helemaal de schoenen, die waren nota bene de aanleiding om deze catsuit te maken, ik haal ze even"

Ploep, weg was ze weer. Ze bekeek zichzelf nog eens, het pak was een prachtige kleur donkerblauw met een brede witte baan over de volle lengte van de hoge hals tot in het kruis en van achter liep hij weer omhoog tot op de hals. Haar schouders en armen waren bloot, door het zwemmen dat ze als kind had gedaan had ze mooie stevige schouders en die werden door de catsuit prachtig geaccentueerd. Ze voelde met haar handen over het strakke rubber en was verrukt over de gevoeligheid die ze ervoer, het leek wel of het pak haar gevoeligheid versterkte, bij elke aanraking voelde ze een tinteling door haar huid gaan, ze voelde in haar kruis en haar adem stokte, wat een sensatie! Dit was helemaal nieuw voor haar. De strakke beslotenheid van het pak was een heel aparte en zeker niet onaangename ervaring! Daar was het meisje weer met een paar waanzinnig hoge metallic-blauwe plateau-laarsjes tot net over de enkel "Het is maat achtendertig, ik hoop dat ze passen, dat maakt het helemaal af natuurlijk, ik heb ook even een elastiekje voor je haar meegenomen" De schoenen pasten maar net "Ze zijn hartstikke nieuw dus nog niet ingelopen, misschien scheelt dat wat" "We hebben ze laatst van een beurs mee genomen omdat ze zo waanzinnig waren dat we ze niet konden laten staan, we wilden ze eerst voor de etalage gebruiken maar toen kwam het idee voor deze catsuit dus" "O ja, als je tussen je benen kijkt zie je een klein glimmend dingetje hangen, dat is van het ritsje, we hebben er maar een ritsje ingezet voor als je wilt ehhh.plassen of zo,haha"

Met de laarsjes aan keek ze nog eens in de spiegel, door de hoge hakken stond ze met gestrekte knien en haar kont achteruit, het meisje deed een elastiekje in haar haar en bond zo haar halflange donkere haar in een staartje "Laat eens kijken?" zei ze. "Nee dat is het toch ook niet echt, wacht even" Een paar tellen later was ze terug met een blonde pruik, niet gewoon blond maar echt spierwit platina blond, een halflang steil bobkapsel. Geoefend legde ze haar haar in een klein knotje en zette de pruik er overheen "Zo dat zocht ik, voor mekaar!" Ze bekeek zichzelf, de transformatie was verbluffend, ze straalde power uit, pure katachtige kracht, het was alsof het kantoortypje uit een ander bestaan was, als of ze een hele nieuwe persoon was, ze kon op dit moment de hele wereld aan, HA!" Ze had nog een andere associatie bij de catsuit maar kon er niet zo n twee drie een vinger op leggen, ineens schoot het haar te binnen, raceauto's, ineens zag ze oude foto's voor zich van amerikaanse raceauto's uit de zestiger jaren, die hadden ook vaak deze kleuren met zo'n brede witte baan over de neus en het dak, WOW!!

"Ik geloof dat er iemand heel ongeduldig op het resultaat zit te wachten daar buiten, kom" Het meisje trok het gordijn opzij en ze stapte zelfbewust naar buiten. Ze deed een paar stappen naar voren en ging wijdbeens met de handen in haar zij voor Johan staan "Kom maar op jochie!" zei ze. Johan stond op van zijn stoel en bekeek haar eens langzaam van boven naar beneden en weer terug, ze kon aan zijn broek wel zien dat hij het geweldig vond! Hij liep op haar af en streelde haar buik, liep een rondje om haar heen zonder zijn hand van haar lichaam te halen en streelde haar kont, toen hij weer recht voor haar stond pakte hij haar hals met beide handen en trok haar naar zich toe, hij kuste haar vol op de mond en zei "Ik zou bijna bang van je worden, je ziet er waanzinnig geil uit"

"We nemen het, lles, ook de schoenen, kan dat?" zei Johan ineens tegen het meisje, hij rommelde wat in zijn stapeltje kleren en haalde zijn creditcard tevoorschijn, "Hier, haal het daar maar van af, wat kan mij het ook schelen, we maken er een feestje van" Het had hem duidelijk hlemaal te pakken! "Ik zei het toch, hooked for life" zei het meisje terwijl ze zijn creditcard aanpakte. "Wat doen jullie, moet ik het inpakken of" "Ben je gek, ik ben veel te blij dat ik het na al die jaren eindelijk aan heb, we gaan gewoon z de stad in als het aan mij ligt" zei Johan "Wat jij?" "Nou" "Ach ja joh, met je jas eroverheen, niemand die wat ziet, ze denken vast dat we naar een houseparty of zo gaan, bovendien, wat kan het ons schelen, laat de mensen maar lekker denken wat ze willen, 't zal mij wat!"

De gewone kantoorpakkies gingen in een tas en nadat Johan het meisje van de winkel een dikke kus had gegeven en haar nog eens bedankt had gingen ze gearmd de straat op. "Ik weet hier vlakbij een tent waar ze wel wat gewend zijn, daar komen ook altijd artiesten die in de schouwburg optreden, vaak nog met de kostuums aan na de voorstelling, daar vallen we vast niet al te zeer uit de toon" zei ze "Dat is de andere kant op" Ze maakten rechtsomkeert en liepen de stad in richting de schouwburg. Het lopen viel niet mee op die intens hoge plateaus en door de opwinding, het lopen en het hermetisch sluitende latex vormde zich al snel een filmpje transpiratie tussen haar huid en het rubber, ineens werd ze zich bewust van wat het meisje bedoelde met de sensatie van het dragen van latex. Het leek of ze continu over haar hele huid gestreeld werd, bij elke beweging die ze maakte bewoog de elastische catsuit over haar huid en veroorzaakte een tintelend gevoel waar ze al gauw behrlijk opgewonden van raakte, ze moest op haar onderlip bijten om niet te gaan lopen kreunen. Bij elke stap bewoog het pak bovendien over haar poes op een manier die haar verschrikkelijk geil maakte. Ze trok hem dichter naar zich toe en fluisterde hem in het oor "Ik word bij elke stap geiler, als we zo nog honderd meter lopen kun je me opdweilen" "Ik ook" antwoordde hij met hese stem "We nemen een taxi" Hij zwaaide naar de eerste de beste taxi en die draaide meteen hun richting op. "Gered" zei hij "Anders had ik je een portiek in gesleurd"

In de taxi kwamen ze weer wat bij zinnen. "Ik heb me bedacht, we gaan naar mijn huis" zei hij, hij gaf het adres door aan de chauffeur en met piepende banden maakte die een U-turn dwars over de trambaan. Even later reden ze de havens door, het spookachtige oranje licht van de hoge lichtmasten bescheen de grote zeeschepen en kranen aan de kades. "Woon je hier?" vroeg ze argwanend. "Wacht maar af, je zult het zo zien" De taxi stopte voor een gigantische loods van een paar honderd meter lang. Ze liepen arm in arm naar een kleine deur op de hoek van de loods, binnen stonden ze in een klein halletje met alleen een liftdeur. Johan deed de liftdeur open en begon te vertellen;

"Je weet dat mijn vader een overslagbedrijf had, nou dit is het. Toen hij drie jaar geleden overleed heb ik het verkocht aan de nieuwe eigenaar, onder de conditie dat ik het kantoor kon blijven gebruiken, nou had ik toen geen idee wat ik er mee zou gaan doen maar ik had er zo veel herinneringen liggen dat ik het niet wilde verkopen. De nieuwe eigenaar heeft toen op de begane grond een kantoor gebouwd, dat was ook veel praktischer. Toen ik vorig jaar nog eens hier terug was wist ik het ineens, ik moest hier gaan wonen. Ik ben als een bezetene gaan breken en het is net een maand of twee klaar, je kunt de verf nog ruiken." De lift stopte en de deur ging open, ze stapte een donkere ruimte binnen, het oranje licht van de haven viel in lange strepen over de vloer, vaag kon ze de contouren van enkele meubels ontwaren. Opeens floepte het licht aan, overal waren in een grote open ruimte plekken waar lichte stalen meubels vrij in de ruimte stonden verlicht door spots aan het plafond, het leek wel een filmset uit een Bond film. Pas in tweede instantie viel haar op dat de ruimte helemaal geen muren had, het was rondom glas van vloer tot plafond, alleen om de ook stalen toiletpot stond een melkglazen kamerscherm.

"De meeste mensen die hier komen zijn eerst nogal onder de indruk maar na een tijdje worden ze onrustig, waarschijnlijk omdat het ze veel te open vinden, maar je moet een hele goede verrekijker hebben om de dichtstbijzijnde bewoning te kunnen zien dus maak je geen zorgen over je privacy" Ze was er stil van, zo'n waanzinnige woning had ze nog nooit gezien, deze dag zat vol verrassingen, wie had dat vanmiddag om twee uur nou ooit gedacht! Ze liep naar de glazen wand aan de kant van de kade, aan de overkant lag een groot schip te lossen, de havenkranen voerden hun zwijgende ballet uit en vrachtautootjes reden af en aan.

Hij kwam achter haar staan en sloeg een arm om haar middel en de andere om haar borst, net onder haar borsten. Ze liet zich achterover tegen hem aan hangen, draaide haar gezicht naar hem toe en kuste hem op z'n mond "Wat een geweldige plek om te wonen, vooral als je een licht exhibitionistisch trekje hebt zoals ik" zei ze. "Nou, ik heb me dus altijd afgevraagd wat het was dat me ertoe heeft gedreven alles van glas te bouwen, maar ook op dat punt is me vanmiddag dus het n en ander duidelijk geworden, toen ik het kleedhokje uitstapte werd het me ineens als een bliksemflits duidelijk, ik krijg er dus een enorme kick van om me te laten bekijken!, van jouw bewonderende blikken werd ik daar in de winkel dus zo ongeveer drie keer zo groot!" "Ik zag het, hahaha!" "Dat ook ja!"

Met zijn linker hand gleed hij omhoog en pakte haar gezicht hij draaide het nog meer naar zich toe en begon haar hartstochtelijk te zoenen, langzaam gleed zijn andere hand naar onder over haar buik en haar heuvel. Zijn vingers grepen tussen haar benen en zochten haar mossel, zij deed haar voeten iets uit elkaar om hem alle ruimte te geven, ze verlangde nog maar naar n ding. Met haar linker hand greep ze omhoog en legde haar hand achter in zijn nek zodat ze zijn zoenen goed kon beantwoorden, haar andere hand zocht achter haar rug zijn pik. Door de dunne latex broek streelde en kneedde ze zijn harde geslacht, hij was enorm geil zoveel was duidelijk. Zacht grommend vond zijn hand het hangertje van de rits, langzaam deed hij de rits open, de frisse lucht langs haar schaamlippen bezorgde haar een rilling over de rug en al snel zochten zijn vingers tussen het rubber naar haar kittelaar. Door de masserende bewegingen van het pak was dat al supergevoelig geworden en met een schok reageerde ze op zijn aanraking. Ze moest stoppen met zoenen, ze kreeg niet genoeg lucht, ze haalde diep adem en stootte de lucht met een kreun uit, ze liet zijn nek los en zocht met haar linkerhand steun tegen het glas. Ze zette haar benen nog wijder uit elkaar en drukte haar kont naar achter tegen zijn pik aan, met haar rechterhand probeerde ze koortsachtig zijn broek open te maken. Op het moment dat ze zijn pik eindelijk bevrijdde drong hij met een vinger in haar kletsnatte spleet. "Nee, niet je vingers, ik wil je pik, NU !" Dat liet hij zich geen tweede keer zeggen, hij bracht zijn stijve lul voor haar spleet en met zijn hand leidde hij zichzelf naar binnen. Voorzichtig drukte hij hem er voor de volle lengte in n keer in, zij gromde het uit. De strakke catsuit spande door haar kruis toen ze zich verder voorover boog en haar billen nog meer naar achter drukte, daardoor werden haar schaamlippen strak tegen zijn harde geribbelde paal aangedrukt, het gevoel was ongelofelijk intens. Hij begon eerst langzaam maar algauw steeds sneller in en uit haar te pompen. Ze gooide haar hoofd in haar nek en zag ineens hun reflectie in de grote glaswand, het zag er enorm geil uit, ze keek hem ineens via de ruit recht in zijn ogen en op dat moment gingen alle remmen los. Als een wild dier ging hij tekeer, hij brulde en gromde het uit, het was onomkeerbaar, ze waren nog maar enkele seconden van een heftig orgasme verwijderd. Het werd zwart voor haar ogen en ze schreeuwde het uit, een golf van wellust maakte zich van haar meester en toen ze hem hevig schokkend klaar voelde komen was er ook voor haar geen genade, ze kwam zoals ze lang niet meer gekomen was.

 Harald A. Jahn

Na een paar minuten, het leek een eeuwigheid, kwam ze weer wat bij zinnen, ze draaide zich om en sloeg haar armen om zijn nek "Zo collega, dat wisten we nog niet van elkaar, h?" Hij nam haar gezicht in zijn handen en zei niets maar kuste haar nog maar eens vol op de mond.

En ze leefden nog lang en hl kinky !

 

2005 Leo. 

 

 

back to HeXX-page