Complimenten: door Rik 
(Van Rik voor Ellen of van Ellen voor Rik?)

Reeds de hele morgen ben ik rusteloos en afwezig. Gisteravond laat nog zapte ik naar RTL en kwam terecht bij een erotische thriller. Ik belandde volop in een expliciete seksscène met twee vrouwen en een man, waarin een buitenmaatse pik afwisselend twee gretige natte kutjes en andere openingen opvulde in ontelbare standjes. Ik dacht onmiddellijk aan de verhalen van Rik op de website van de HeXX. Hoewel ik behoorlijk opgewonden werd, was ik te moe om er nog veel mee aan te vangen.
Vandaag op het werk spelen de beelden me voortdurend door het hoofd. Ik ben bloedgeil. Een ongewoon mengsel van verlangen en gemis bezwaart me. Vreemde kriebels wervelen door mijn onderbuik. Mijn borsten zijn gespannen, mijn kutje gezwollen. Het verlangen naar ontlading is hevig.
Na een extralange werkdag kom ik dan toch eindelijk thuis. Als eerste werk start ik mijn PC. Ik spring snel even onder de douche. Het contact van het lauwe water met mijn borsten maakt mijn tepels nog stijver dan ze al zijn. Ik droog me snel af en trek mijn kort satijnen kamerjasje aan dat net reikt tot onder mijn bips en neem plaats voor mijn PC. Ik surf naar de website van de HeXX en kies "Een nieuwe verrassing " van Rik. Voor ik begin te lezen open ik mijn kamerjasje en bevrijd mijn borsten en tepels . Onwillekeurig streel ik even met mijn wijsvinger over mijn lipjes en stel vast dat mijn kutje al lekker nat is.
Ik begin te lezen en speel ondertussen met mijn tepels. Ik rol ze voorzichtig tussen duim en wijsvinger en knijp nu en dan wat heviger. Elektrische impulsen stromen via uitgestippelde banen naar mijn onderbuik en veroorzaken een warme gloed in mijn kutje. Ik ben vertederd en opgewonden door de beschrijving van het liefdesspel van Joke en Rik. Het is alsof ik zijn vingers en zijn tong kan voelen over mijn hele lichaam, alsof ik zijn pik diep in mij voel stoten en beuken. Al snel begint mijn bekken spontaan te stoten op zoek naar een aanraking. In een automatisme wrijf ik met mijn middenvinger over mijn kutje. Het eerste contact met mijn gevoeligste plekje jaagt een stroomstoot doorheen mijn lijf. Ik stop even met lezen en sluit mijn ogen om ten volle te genieten. In mijn fantasie zie ik de erotische scène van gisteravond. Beelden van tepels en borsten en lipjes en kutjes wisselen af met flitsen van een staalharde druipende pik. Ritmisch glijden twee vingers in en uit mijn grotje afwisselend met zachte strelingen over mijn clitje. Al snel kom ik een eerste maal klaar. Mijn kutspieren trekken hevig samen begeleid door zachte contracties van mijn bovenlichaam. Ik drijf twee vingers diep in mijn kut en hou ze daar. Ik neem ruim de tijd om mijn orgasme te laten uitdeinen alvorens verder te lezen.
Terug geconcentreerd lees ik langzaam en geboeid verder. Al snel speel ik mijn kamerjasje uit en sta recht. Ik sluit mijn ogen en beeld me in hoe het zou zijn naakt en geblinddoekt ten toon te staan aan twee paar gulzige mannenogen en ten prooi te zijn aan twee geile fier opgerichte mannenpikken, die niets liever willen dan me penetreren, in me te rammen en me suf te neuken. Ik voel mijn kutje kloppend branden. Mijn lipjes en clitje zijn gezwollen en druipen van mijn kutsappen. Mijn handen glijden strelend en knijpend van mijn hals over mijn borsten naar mijn buik. Ik plaats één been op mijn stoel om me beter toegankelijk te maken. Ik krom twee vingers van mijn linker hand en drijf ze diep naar binnen in mijn kletsnatte kut tot tegen mijn G-plek. Mijn rechter wijs- en middenvinger maken drukkende rondjes op mijn clit. Het gevoel is onbeschrijflijk heerlijk. Als ik lees hoe Max Joke op zijn grote druipnatte pik spiest en haar staande begint te neuken ontketen ik helemaal. Ik neem mijn speeltjes uit de lade van mijn bureau. Nog steeds met één been op mijn stoel, breng ik een vibrator met een gebogen top diep bij me naar binnen en zet mijn G-plek in lichterlaaie. Een kleine vibrator met gladde afgeronde top bespeelt mijn clitje en bovenste schaamlipjes. Al stotend en draaiend met de speeltjes maak ik hevige neukbewegingen met mijn bekken. Mijn blik blijft gericht op mijn computerscherm maar al gauw zie ik slechts een waas van geile woorden: pik, kut, lipjes, knopje, likken, stoten, rukken, spuiten…Ik hijg, zucht en kreun van genot. Ik voel mijn hoogtepunt naderen en laat me zakken op de stoel. Daardoor drijft de vibrator diep in mijn kut en ontsteekt mijn orgasme. Ik brul en proest het uit van genot. Mijn kutje maakt hevige kloppende en pompende bewegingen rond de vibrator. De contractie van mijn buikspieren doet me voorover schokken met convulsieve bewegingen. De schokken worden voortgezet in mijn vier ledematen. Een gevoel van opperste zaligheid onder de vorm van wervelende en tintelende elektrische impulsen verspreidt zich van mijn diepte binnenste tot in de toppen van mijn extremiteiten. Instinctmatig en ervaren zet ik de vibrators in een iets lagere stand en blijf mijn kutje van binnen en buiten bespelen. Ontelbare kleine naschokjes verlengen mijn genot.
Ik sta recht en strompel met fluwelen benen naar mijn slaapkamer en laat me uitgeput vallen op het bed. Langzaam wordt mijn hartslag terug normaal en wordt mijn ademhaling weer rustig. Totaal voldaan en bevredigd doezel ik weg in een liefdesslaapje.
Mijn laatste gedachte voor ik inslaap is: "Morgen moet ik Rik mailen en hem complimenteren met zijn verhalen.".

eroticfantasy8@hotmail.com

 

back to HeXX-page