Marina: door Elise


Elke keer als ik d’r zie bij de copyshop is ze vrolijk. Ze straalt. Ze heeft iets onschuldigs over zich. Haar reebruine ogen kijken me altijd vriendelijk aan en als ze vraagt hoe het met me gaat stamel ik altijd maar wat. Zo ook vandaag. Ze is nog even bezig met een andere klant dus ik heb tijd om haar te bekijken. Ze heeft dit keer zwarte laarzen aan met een klein hakje, een strakke spijkerbroek waarin haar kontje echt perfect uitkomt met een strak simpel zwart truitje erboven. Haar haren zitten in een slordig knotje en 1 sliert hangt een beetje in haar gezicht. Het lijkt alsof haar zwarte truitje een beetje doorschijnt, of verbeeld ik me dat? Als ze bukt zie je haar billen strak in d’r spijkerbroek.. pff..ik krijg het er zo warm van.

 ’Kan ik u helpen?’ vraagt ineens een man naast me. Ik voel me betrapt en ruk mijn blik los van die ontzettend mooie meid. ‘Uhm ja’, shit ik baal.. ik wil door haar geholpen worden! Ze helpt me altijd met mijn opdrachten voor school. Ze snijdt en bewerkt de foto’s precies zoals ik ze wil hebben. De man kijkt me een beetje ongeduldig aan. Ik leg hem uit wat ik wil met mijn foto’s en geef aan dat die meid me normaal altijd helpt. ‘Wil je op haar wachten?’ Oh hell yeah, dat ik wil wachten! Ik knik en loop een beetje rond door de winkel. Ondertussen gluur ik naar d’r. Ze kijkt me aan en glimlacht. ’Ben bijna klaar hoor’. Ik probeer ontspannen terug te glimlachen, maar mijn hart gaat tekeer.

Het lijkt een eeuwigheid te duren en ik word steeds nerveuzer. Dan roept ze me en ze straalt weer. ‘Wat kan ik voor je doen, zelfde als de vorige keer?’ Ik probeer het uit te leggen, maar kom slecht uit mijn woorden. Ze bekijkt mijn foto’s even en knikt.’Weet je wat? Ik kan je laten zien op het kopieerapparaat hoe ik het doe, dan kun je het eventueel ook zelf doen de volgende keer’. Haar blik houdt mijn blik wat langer vast dan normaal. Ik ben heel even van slag, wat bedoelt ze met die opmerking, wil ze me niet meer helpen ofzo? Ik aarzel, en zeg heel brutaal: ‘maar ik wil juist graag door jou geholpen worden, je doet het altijd perfect’. Nu is het haar tijd om te blozen. Toch dringt ze aan:’Loop maar even mee, dan laat ik je zien hoe het werkt’.

Ze leidt me naar een klein kantoortje achterin het pand. Met langzame stappen loop ik achter haar aan. We gaan toch niet samen in één ruimte zijn he? Ik begin plotseling enorm te zweten, m’n hart bonst in m’n keel. Het kopieerapparaat staat om de hoek in het kantoortje. Ze legt mijn foto’s eronder en legt uit wat de knopjes betekenen. Haar gezicht is dichtbij mijn gezicht. Ik voel haar adem in mijn gezicht. Ik hoor niks van wat ze zegt maar ik knik afwezig.
Ineens heb ik de verschrikkelijke behoefte om haar te zoenen. Ik strijk ineens haar sliert haar voor haar gezicht weg. Ze schrikt, ik zie haar denken.. dan verandert haar blik ineens en buigt ze zich naar me toe. Als haar lippen mijn lippen raken lijkt er een explosie te zijn in mijn buik. Ik open mijn mond en raak haar tong aan. Heel voorzichtig beginnen we te zoenen, maar al snel verandert onze voorzichtigheid in een wilde heftige tongzoen. Al zoenend schuifelen we naar een bureau toe. Met één veeg gooit ze wat mappen van de tafel af en zet mij tegen de tafel aan. Met één been begint ze tegen mijn kruis aan te wrijven en haar handen zijn al onder mijn jas én blouse! Wat is ze passioneel! En wat zoent ze vreselijk lekker. Ze kneedt mijn borsten. Ze zoent mijn hals en opent mijn blouse. Ze zoent mijn tepels, bijt erin en leeft zich helemaal uit. Ik voel dat ik nat begin te worden beneden, het kriebelt. Ik wil haar ook zo graag zien. Ik trek d’r zwarte truitje over haar hoofd heen, een mooie witte kanten bh heeft ze aan. Haar bh is snel uit en ik druk onze borsten tegen elkaar aan terwijl we innig zoenen. Op de achtergrond horen we klanten binnenkomen en haar collega praten. Maar we horen het niet, we gaan zo in elkaar op.

Ze gooit me nu helemaal achterover en trekt mijn schoenen uit. Ze zou toch niet... ja hoor, ook mijn broek heeft ze in no-time uitgekregen. Daar lig ik dan, naakt in een copyshop in mijn dorp. Het enige wat ik nog aan heb is mijn kleine stringetje, dat ondertussen nat is geworden. Ze zoent me beneden en wrijft met haar vinger al over mijn poesje. Ik kreun hardop en ze legt snel een hand over mijn mond.’Stttt’..Ik krom mijn rug, ik kronkel als ze mijn klit aanraakt. Met haar tanden trekt ze mijn string uit. Een vinger glijdt bij me naar binnen. Ik wil kreunen, schreeuwen van genot, maar haar hand ligt dwingend over mijn mond. Ze vingert mijn g-spot en ik denk dat ik gek word. Ik word natter en natter en ik begin steeds meer te kronkelen. Er vallen spullen van het bureau af maar het enige wat ik voel is haar vinger in mijn kutje.
Ze vingert me zo goed, ik hou het niet langer vol, ik wil komen! Ze fluistert ‘kom maar lekker, toe maar..’ Ze hoeft niet lang te wachten of een explosie vindt plaats, mijn lichaam schokt en ik bijt in haar hand. Ik kom klaar zoals ik nog nooit eerder ben klaargekomen. Ik lig nog uit te hijgen op het bureau van misschien wel haar baas. Ze glimlacht en zoent me teder op mijn mond. ‘Dat was heerlijk.. ik heet Marina trouwens, wil je die foto’s nog bewerkt hebben?’...

 

back to HeXX-page

 

 

 

 

eXTReMe Tracker