Corset door: Leo

De hele dag had ze hierop gewacht, dit moment dat ze thuis zou komen. Twee weken geleden had ze al de opdracht gekregen om deze avond absoluut vrij te houden, ze wist wat komen ging en het was tegelijkertijd ook een mysterie wat de avond zou gaan brengen. Deze avonden en soms weekeinden daar leefde ze echt naartoe, ze had ze nodig zoals een ander water nodig heeft, ze waren een eerste levensbehoefte geworden.

Ze gooide haar jas over een stoel en liep naar de eettafel aan de andere kant van de grote woonkamer van het negentiende-eeuwse patriciershuis dat ze jaren geleden als een krot had gekocht maar dat nu met eigen handen in oude glorie hersteld was. Op de eettafel lag de envelop, ouderwets gesloten met een lakzegel, dat soort details wist ze hogelijk te waarderen. Zou ze hem meteen openmaken of eerst een pot thee zetten?, nee eerst de envelop openmaken, de inhoud zou bepalen of het thee zou worden of iets anders. Ze zette zich op een stoel aan de tafel en sloeg haar benen over elkaar, de zijden kousen ruisten over elkaar, voorzichtig maakte ze het zegel los zonder het te breken.

Het handgeschepte briefpapier voelde als damast, ze begon te lezen; "Geliefde het is mijn wens dat je je hedenavond zult hullen in het kleed dat ik voor je heb uitgekozen, je zult alles vinden op het bed waar onze liefde woont. Neem rustig de tijd voor je voorbereidingen, je hebt twee uur. Er staat een lichte maaltijd voor je klaar in de keuken, ik verwacht dat je om zeven uur gereed bent om mij te ontvangen; " Ze voelde een lichte tinteling over haar rug gaan, het was begonnen.

Gelukkig had ze geen thee gezet, in de keuken stond iets veel beters op haar te wachten, in een koeler stond een halfje champagne, ernaast een glas en onder een verzilverde stolp een heerlijk maaltje kipsandwiches. Ze nam het bord en de champagne mee naar boven. Boven op de slaapkamer aangekomen viel haar oog meteen op de grote doos met de rode strik die op het voeteneind van het bed lag, nee, ze ging hem nog niet openen, ze zou zich laten verrassen dit keer. Ze zette de champagne en de sandwiches op de rand van het bad en liet het bad vollopen.

Terug op de slaapkamer hing ze haar kantooroutfit netjes in de kast, het satijnen lingeriesetje liet ze achteloos op de grond vallen net als de zijden kousen. Dat was in ieder geval één van de voordelen van het bestaan als carrièrevrouw, ze had tegenwoordig geld genoeg om zich in het fijnste van het fijnste ondergoed te kleden, en welke vrouw droomt daar niet van?. Langzaam liet ze zich in het hete water glijden.

Rozig van de sjampie droogde ze zich af, smeerde zich in met een lekker geurende bodylotion en gehuld in haar badjas liep ze de slaapkamer in. Nu was het moment om de doos te openen, ze trok de rode strik los en pakte het deksel eraf. In het vloeipapier vond ze eerst een hoog opgesneden zwarte satijnen slip met rode satijnen voering. Ze liet de badjas van haar schouders glijden en nam de slip tussen haar beide duimen en stak één voor één haar slanke benen erdoor en trok de slip ver over haar heupen hoog in haar taille. Onder het volgende velletje lagen een paar vreselijk hoge pumps met gelukkig stevige hakken en niet van die wiebelstiletto's, ze kon er nog goed op staan en probeerde een paar stappen op en neer door de slaapkamer. Ze zag zichzelf uit een ooghoek in de passpiegel en genoot van wat ze zag, haar lange nog natte rode krullen in een punt op haar rug, haar kleine stevige borsten fier vooruit, haar iets holle rug door de hoge schoenen en haar pronte kont en dan haar grootste trots haar lange benen, ze zou ze eigenlijk net als voetballers apart moeten verzekeren! Dacht ze.

Terug naar de doos op het bed, onder het volgende vloeipapier vond ze een kledingstuk dat ze wel eerder gezien had maar nog nooit in het echt; een corset. Op het corset lag een brief, aanwijzingen hoe het in haar eentje aan te snoeren; "Trek de zijden veters aan de achterzijde iets los en leg het corset om, doe de voorsluiting aan de voorzijde dicht, haak een duim in elke lus van de veters en trek eraan zo hard als je kunt. Herschik het corset zonodig tot het comfortabel zit, haak nu beide veters om een deurkruk, haal een paar maal diep adem, adem dan zo ver mogelijk uit en ga met licht gespreide benen staand met je hele gewicht aan de veters hangen. Draai je wat vanuit de heupen naar links en rechts een paar maal tot je het corset niet strakker meer voelt worden. Adem nog niet in!, haak eerst de veters los terwijl je er spanning op houdt, sla de veters om je middel, je zult merken dat ze inmiddels lang genoeg zijn om voorop een mooie stevige strik te maken. Adem nu weer in, veel plezier!"

Enigszins gespannen nam ze het corset uit de doos, het was prachtig gemaakt van heel soepel leer, het was aan de onderkant hoog opgesneden met een diepe punt aan de voorkant. Aan de bovenkant zaten twee halve cups en het corset was met dezelfde rode satijn gevoerd als de slip. Ze trok de rode satijnen veters aan de achterkant wat losser zoals in de instructies stond, haakte de sluiting aan de voorkant los en legde het corset om. Na de voorkant weer gesloten te hebben zocht ze over haar schouder in de passpiegel kijkend naar de lussen van de veters, ze haakte haar duimen er in en begon voorzichtig te trekken, meer en meer begon ze de dwingende kracht van de baleinen te voelen. Toen ze het corset zelf niet meer strakker kreeg haakte ze de veters om de deurkruk van de openstaande slaapkamerdeur, zette zich schrap en trok langzaam maar zeker het corset strakker en strakker. Toen het niet strakker ging haakte ze de veters los en probeerde een strik op haar buik te maken, shit, te kort, het zou toch niet te klein zijn?, ineens realiseerde ze zich dat ze vergeten was uit te ademen voor ze het strak trok. Ze haalde een paar maal adem en ademde zoveel uit als ze er uit persen kon, snel haakte ze de veters weer om de deurkruk en al wiebelend trok ze uit alle macht, ze verbaasde zich over hoeveel extra ruimte ze ineens nog in de veters had gekregen. Na een paar korte rukjes om echt alles er uit te halen knoopte ze naar adem snakkend snel de veters zo strak als ze kon om haar middel. Toen ze weer adem wou halen schrok ze even hoe weinig ze in kon ademen, even de longen flink vol zuigen ging niet meer, ze moest het met korte ondiepe teugjes doen, daarvoor moest ze haar rug helemaal strekken om met de punten van haar longen te ademen. Dus zo kwamen die actrices in kostuumfilms aan die deinende boezems, het kon gewoon niet anders!

Ze stond met de benen iets uit elkaar, de handen in haar taille en sloot de ogen om eens goed deze nieuwe sensatie in zich op te nemen, ze voelde hoe de stalen baleinen haar heupen naar achter dwongen waardoor haar rug zich nog holler trok, ze voelde de steun die het corset haar rug gaf en de stalen omarming waarin het haar middel gevangen hield. Ze voelde een prettige spanning in haar onderbuik, veroorzaakt door de druk die haar ingewanden uitoefenden op haar schede die toch al wat gezwollen was van het warme bad en de opwinding die inmiddels flink van haar bezit had genomen, Ze voelde hoe haar tepels tegen het rode satijn drukten, ja ze was duidelijk bijzonder opgewonden aan het raken! Langzaam draaide ze zich om naar de spiegel om haar nieuwe uiterlijk te bewonderen.

Wow!, was dat dezelfde vrouw die daarnet nog in een wat nuffig mantelpakje haar assistent personeelsmanager had toegesproken? Ze kon haar ogen niet van haar spiegelbeeld af houden, ze was behoorlijk onder de indruk van de verschijning tegenover haar, ze leek wel twintig centimeter langer dan normaal en die taille, ongelofelijk! Dat het bestond!

Oei !, Ze moest opschieten, op de hoge lakpumps liep ze naar de badkamer om zich op te maken, ze maakte er flink werk van, bij haar nieuwe uiterlijk paste beslist een stevigere make-up dan ze normaal droeg, haar ogen voornamelijk zwart met flink wat wimper en vuurrode lippen, haar nagels lakte ze in dezelfde kleur. Snel terug naar de slaapkamer, zat er nog wat in de doos? Ze was in de opwinding over het corset helemaal vergeten verder te kijken. Onder het laatste vel vloeipapier lag nog een laatste kledingstuk, een macintosh van het allerdunste, allersoepelste leer dat ze ooit gezien had. Ze deed hem aan en legde een nonchalante knoop in de ceintuur, hij viel net boven haar knie, hoe geraffineerd! Net toen ze zichzelf nog een laatste maal in de spiegel controleerde ging de deurbel, shit, shit, shit!, Als de donder naar beneden nu, het viel niet mee om overeind te blijven op de trap met die enorme hakken!.

Buiten adem door het strakke corset kwam ze bij de voordeur aan. "Sluit de deur achter je, we gaan" "Even mijn sleutels pakken" zei ze en liep de gang weer in. Toen ze terug kwam zei hij "uitstekend, je ziet er geweldig uit, precies zoals ik me dat heb voorgesteld, prachtig, kom gauw we hebben een afspraak"

In de auto legde hij een hand op haar knie, "ik heb nog een cadeautje voor je,maar je mag het pas open maken als ik het zeg, alsjeblieft schat". Hij gaf haar een zwart doosje met weer een rode strik, het was ongeveer zo groot als een stapeltje cd's "pas als ik het zeg, o.k?"

Ze reden de stad uit, langzaam begon nu ook de duisternis in te vallen. Na een kleine twintig minuten kwamen ze in een villadorp aan de rand van de duinen aan, doelbewust stuurde hij de auto door de wijk om uiteindelijk een oprijlaan op te draaien. Voor de auto goed en wel stil stond zwaaide de voordeur open en kwam er een jonge bediende naar buiten om de autoportieren te openen. De bediende ging hen voor naar binnen en bracht ze naar een soort bibliotheek met een groot biljart in het midden en oude gerieflijke clubfauteuils langs de met boeken gevulde wanden. "Als u hier even wilt wachten mevrouw" zei de bediende, en voor ze wat kon zeggen liep haar man weg met de bediende, de deur achter zich sluitend.

Het leek een eeuwigheid te duren voor ze de deur weer hoorde openzwaaien, hoewel het misschien maar een paar minuten waren. "Wilt u mij maar volgen, alles is in gereedheid gebracht mevrouw" daar was de bediende weer, het viel haar nu pas op dat hij eigenlijk bijzonder knap was, hij had iets mediterraans over zich maar met het postuur van een gezonde hollandse sportman, hij was zeker 1.90 lang. Op haar torenhoge hakken liep ze achter hem aan de trap op, boven op de grote overloop met uitzicht op de grote hal beneden moest ze even op adem komen. De bediende wachtte reeds bij een van de vele deuren die op de overloop uitkwamen. "Hier is het mevrouw, als u hier binnen even wilt plaatsnemen op het bankje word u zo geholpen, mag ik uw jas aannemen?" Ze deed haar ceintuur los en gaf haar jas aan de bediende, met een schokje realiseerde ze zich dat ze zo ongeveer half naakt was. De bediende liet zijn ogen langzaam over haar lichaam naar beneden glijden, keek haar brutaal recht in haar gezicht en glimlachte terwijl hij de kamerdeur voor haar open hield.

Ze liep de kamer binnen, de kamer was geheel verduisterd op een spotje na waaronder een leren bankje stond, van de muren was niets te zien en het was daardoor onduidelijk hoe groot de ruimte was. Al snel kwam haar man de kamer binnen via een andere deur, hij begroette haar met een kus. "Maak nu je cadeau maar open" voorzichtig opende ze de strik en deed het doosje open, in het doosje bevond zich een paar handboeien "Ik had het kunnen weten" dacht ze. "Geef maar dan zal ik ze je omdoen" en voor ze er zelf erg in had stak ze haar polsen naar hem uit. Daar stond ze nu, inmiddels ontdaan van haar jas, in een strak corset, op veel te hoge hakken in een huis dat ze niet kende. Hij nam haar rechter pols en deed er een handboei omheen, daarna nam hij ook haar linker pols en met dat hij haar naar zich toe trok legde hij haar armen op haar rug. Terwijl hij haar zo omarmde kuste hij haar en deed tegelijkertijd de andere boei om haar linker pols. Toen pakte hij haar om haar middel en tilde haar op het bankje, hij deed een paar stappen achteruit en liep eens om haar heen "Goddelijk" zei hij. Hij bukte zich en pakte van de zijkant van het bankje een glanzende ketting, aan de ketting zaten twee grote handboeien "Zet je voeten ieder op een hoek van het bankje schat", ze deed het zonder dralen en voor ze het besefte stond ze wijdbeens met om elke enkel een boei, ze kon geen kant meer op en de zachte zitting van het bankje maakte het in combinatie met de hoge hakken niet makkelijk om te blijven staan.

"Tot straks schat" zei haar man en liep onverwacht de kamer uit. Plots floepten er van alle kanten heel felle spots aan die haar totaal verblindden, waar ze ook keek ze keek steeds recht in een spot en zag geen steek. Opeens hoorde ze licht geroezemoes en voelde ze overal handen over haar benen tasten, eerst alleen de buitenkant maar ze werden steeds brutaler, ze probeerde haar knieën bij elkaar te doen maar een stem zei op een bevelende toon "Laat dat !, blijf zo staan" Ze schrok en viel bijna als daar niet tientallen handen waren geweest die haar zwijgend omhoog hielden. Sommige handen verkenden haar enkels, andere streelden haar knieholtes en enkele zeer brutale handen zochten de binnenzijde van haar dijen, overal waren ze, op haar kont, overal. Ineens voelde ze een hand die door haar broekje heen haar poes zocht, een andere voelde onder de rand van haar corset haar buik. De hand op haar venusheuvel werd steeds doortastender en langzaam voelde ze hoe ze opgewonden raakte en haar broekje doordrenkt raakte van haar sappen. Vingers verkenden de randen van haar broekje en twee sterke handen omsloten haar middel. Ineens hoorde ze stof scheuren en voelde ze hoe haar broekje verdween, enkele seconden later waren de handen weer terug waar ze gebleven waren en ze gingen nog fanatieker te werk dan voorheen. Ze voelde hoe een vinger haar knopje zocht en vond, tegelijkertijd kwam van achteraf een hand waarvan de middelvinger bij haar naar binnen drong, ze probeerde te kijken maar ze zag alleen nog maar sterretjes door de felle lampen. In volstrekte anonimiteit konden ze doen wat ze wilden, door haar onmogelijke positie op het wiebelige bankje en de handboeien die haar handen op haar rug gevangen hielden kon ze niets anders doen dan zich te laten vingeren door een onbekende. Langzaam voelde zij haar knieën week worden, de onderzoekende handen en vingers dreven haar naar de rand van een orgasme, of ze het nou wilde of niet. Enkele seconden later voelde ze dat ze het niet langer ging volhouden, ze gooide haar hoofd in haar nek en kreunde het uit, de twee sterke handen om haar middel hielden haar overeind, anderen omklemden haar dijen, onderbenen en enkels en ze werd opgetild van het bankje. Zo zwevend op tientallen handen kwam ze klaar terwijl ze rechtstandig omhoog werd gehouden, benen wijd en met haar handen onmachtig geboeid op haar rug. Toen de laatste schokken langzaam wegdreven en ze weer tot zichzelf kwam merkte ze hoe de enkelboeien werden losgemaakt, voorzichtig werd ze weer op de grond gezet. De handen lieten haar los en ze zag een aantal silhouetten de kamer verlaten. Toen de deur dicht viel gingen de felle lampen uit en alleen het kleine spotje verlichtte het bankje waar de enkelboeien nog op lagen, ineens maakte iemand de handboeien los en legde een voorverwarmde badjas over haar schouders. "Je was geweldig schat", het was haar man, hij omarmde haar en kuste haar hartstochtelijk. Hij gaf haar een glas champagne en zei "Op het weekend"

 

©2005 Leo. 

 

 

back to HeXX-page