Cyberlove door: Robert S.

Het is op een koude zondagmiddag als ik via een chatkanaal een hele leuke vrouw ontmoet. Mijn huwelijk gaat slecht op veel gebieden op dat moment. Ook op sexueel gebied stelt het niets meer voor. En vanuit het niets kom ik op internet een hele interessante vrouw tegen. Laten we haar voor het gemak maar Karin noemen. Het blijkt dat Karin en ik elkaar kennen van de middelbare schooltijd. Daarnaast blijkt Karin ook nog vlakbij mij te wonen. Maar weten met wie ik chatte wist ik niet. Uiteraard werden we al chattende steeds nieuwsgieriger naar elkaar en begonnen we naast chatten ook veelvuldig te mailen en later ook te bellen. Zij had een hele warme stem en een karakter wat me erg trok.

Er gebeurde een aantal weken later iets heel geks. Ik was in een park en zat tegen een hek. Het was bloedheet en echt heel zomers. Door het park liepen veel dames aantrekkelijk te wezen, maar konden me niet echt boeien. Nee, ik zat met die ene onbekende vrouw in mijn hoofd. Zij had reeds een foto van mij gekregen, maar ik wist niet hoe zij eruit zag. Totdat ik een lange superslanke vrouw zag met lange geblondeerde haren. Zij trok mijn aandacht en ik de hare zoals ik spoedig merkte. Deze vrouw ging op het bankje tegenover me zitten en keek me indringend aan. Bij mij ging er nog geen belletje rinkelen, maar ik had wel zoiets van… “Goh, leuke vrouw, zo stel ik me Karin voor eigenlijk.”

Een paar tellen zaten we zo tegenover elkaar. En opeens riep ze me wat toe. Eerst kon ik haar niet goed verstaan, want het was heel zachtjes. En al snel herhaalde ze iets harder: “Hoi Robert, ik ben het Karin.” Toen ik dat hoorde viel mijn mond bijna letterlijk open en mijn hart ging spontaan harder slaan. Deze mooie vrouw die hier tegenover mij zit, is de vrouw waar ik nu al een paar maanden mee chat! Ik ging naast haar zitten en gaf haar een zoen. Normaal heb ik geen moeite om een gesprek op gang te brengen, maar nu zat ik toch letterlijk even helemaal met mijn mond vol tanden.

Na een paar minuten gingen we weer uit elkaar en spraken af om elkaar binnenkort weer te ontmoeten. Nou, dat binnenkort werd een dag later. Mijn vrouw was een week op vakantie en ik had dus alle ruimte om zelf ook op pad te gaan. Aan de ene kant begreep ik maar al te goed dat dit natuurlijk niet in de haak was, maar ja… het bloed kruipt waar het niet gaan kan. We troffen elkaar op een donkere plek vlakbij een spoorbaan. We zaten op de achterbank eerst wat te kletsen en merkte gaandeweg dat ze me steeds vaker licht aanraakte. Uiteraard liet mij dat niet koud en dat had ze donders goed in de gaten.

Haar uitstraling, haar stem, haar houding, haar lichaam, alles vond ik perfect bij elkaar passen. Dit was niet zomaar een vrouw voor me, maar deze vrouw had ik eigenlijk al veel eerder moeten ontmoeten in mijn leven. Maar nu zaten we hier beide gespannen bij elkaar. Op een gegeven moment kroop ze op mijn schoot en begon me hartstochtelijk te zoenen. Haar handen gingen daarbij over mijn lijf en zakten langzaam af naar beneden. Echter ze raakte mijn groeiende bobbel nog niet aan. Ik begon haar armen, billen en buik zacht te strelen. En ik merkte aan haar kreunen dat ze naar dit moment verlangde.

Na een tijdje voelde ik mijn harde staaf zo hard worden dat het tijd werd hem wat ruimte te geven. Terwijl ik dat dacht, gingen de handen van Karin al langzaam naar mijn ritssluiting. Behendig wist ze de rits los te maken en mijn broek naar beneden te trekken. Ze ging van mij af en zonder wat te zeggen deed ik mijn kontje wat omhoog en zij mijn slip naar beneden. Mijn keiharde staaf sprong als het ware uit zijn benarde positie omhoog en Karin ging direct met haar vingers over mijn gevoelige en kloppende dikke eikel. Het was een tijd geleden dat een vrouw zo spontaan en tegelijk zo subtiel mijn geslacht heerlijk aandacht gaf.

Tegelijk begon ik Karin langzaam uit te kleden. Elk blootvallend plekje kussend en verwelkomend. Karin is een vrouw met hele kleine borsten, maar wel supergevoelig. Verder is ze superslank en lang. Samen met haar lange haren en ondeugende blik maakt dat haar ontzettend aantrekkelijk. Op het moment dat ik haar BH uittrok, hoorde ik Karin heel zachtjes en opgewonden zuchten. Ze was zich helemaal aan het overgeven en genoot hoorbaar van mijn subtiele bewegingen. Na een paar tellen had ik ook haar slipje uitgedaan en ik rook haar sappen al duidelijk. Even gingen mijn vingers ook langs haar grotje en bevestigden wat ik al dacht: ze is nat en staat open voor mijn harde paal.

Omdat het op de achterbank niet al te ruim is. Stelde ik zachtjes voor om buiten de auto verder te gaan. Zo stapten we uit de auto en gingen op de rand van de kofferbak zitten. Al snel waren we weer helemaal in elkaar verdiept en met elkaar bezig. Heftig zoenend en vrijend werden we heter en heter. Ineens hoorde ik haar kreunend zeggen: “Ik wil je in me voelen Robert”. Nou, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik bleef op de rand zitten en ik nodigde haar uit om op mij te komen zitten. Langzaam kwam ze op mij zitten en mijn dikke staaf schoof heel gemakkelijk in haar. Ze hield zich vast aan de geopende kofferklep en zo kon ik intens genieten van haar lijf en haar schattige kleine borsten. Zij bepaalde het ritme en ging kreunend op en neer op mijn keiharde paal. Het duurde dan ook niet lang of zij kwam al heftig schokkend klaar. Door het intense samentrekken van haar spieren, trok ze nog extra aan mijn lul. En het duurde dan ook niet lang of ik spoot mijn zak helemaal diep in haar leeg.

In de weken die volgden, hebben we elkaar nog een aantal keren ontmoet. We konden niet van elkaar afblijven en hebben ook nog een keer fantastisch met elkaar de liefde bedreven. Na de laatste keer lag ze ruim een uur ontspannen in mijn armen te slapen. Het voelde gewoon erg goed en lekker tussen ons. Helaas verdween Karin net zo plotseling uit mijn leven als dat ze gekomen was. Heel erg jammer, maar ze heeft wel een onuitwisbare indruk op me achter gelaten in deze korte tijd.

 

back to HeXX-page