DADDIES GIRL door: Robert Nowan

Je vertelde me over een fantasie. Daddies girl. Voor goed begrip: het had helemaal niets met je vader te maken. Je gaf met deze titel alleen de behoefte weer om weer jong pril en mooi te zijn. Maar dan niet -zoals vroeger- belemmerd door alle onbekendheid en tegenstrijdige gevoelens die de jeugd teistert. Integendeel, openstaan voor seksuele ervaringen zoals je dat als volwassene hebt leren kennen, wat overigens veel meer omvat dan seks alleen. Plus iemand die je daarbij helpt, zodat je niet alles alleen hoeft te doen. De wens je te mogen laten gaan als een meisje dat benaderd en ontdekt wilde worden door een ervaren volwassene. In dit geval een man, oud genoeg om je vader te zijn. Iemand die het goede in jou ziet, alleen omdat jij het bent. Maar hij zou ook iemand moeten zijn die, in tegenstelling tot een echte vader, ook zelf uitbundig geniet van jouw behoeften. Ze ten volle deelt. De macht die jij hem toedicht moet in evenwicht zijn met de macht die jij over zijn emoties hebt. Hij is dus iemand die weet dat hij niet zomaar op je moet springen, maar iemand die inspeelt op de behoefte aan aandacht en aangeraakt worden. Waarbij je vertrouwen wordt veroverd zodat je je meer en meer durft te laten gaan. Iemand die het spel van wederzijdse spanning kent en net zo "slecht" als jij bent. Dat wil zeggen dat hij je in al je verborgen hoekjes zal accepteren. Je er uit helpt te peuteren waar dat nodig is. Zodat je bereid bent om veel meer dan alleen kledingstukken af te leggen en je naakte huid te tonen. Iemand die je diepste wensen mag ontdekken opdat je naakter dan naakt zult zijn. Iemand die samen met jou opnieuw de behoeften onderzoekt, ze ontdekt en helpt ze in hun volheid te ervaren. Iemand met een aandachtige en liefdevolle, zij het als het nodig is krachtige, respons. Wat jij in jouw daddy-figuur ziet is niet iets dat je zomaar aan iemand toevertrouwt. Het is iets dat volslagen van en voor jezelf is. Terugkeren naar de illusie van het beleven van een nieuw begin. Een geleide fantasie met daadwerkelijke ervaringen in het besef dat je daar volkomen open voor staat, er naar hunkert. Vertrouwen in jezelf en de ander is de eerste voorwaarde.

Je kwam hem tegen en je realiseerde je direct dat hij jouw perfecte daddy zou kunnen zijn. Je merkte dat hij op je viel maar tegelijkertijd ook afstand wist te bewaren. Hij beschouwde je als gelijke ondanks het feit dat hij qua leeftijd je vader zou kunnen zijn. Er ging iets vertrouwelijks van hem uit. Om hem heen hing een aantrekkelijke erotische waas, waar hij zichzelf niet bewust van was. Hij leek eerder verlegen dan dat hij zelfverzekerd op je toe zou stappen. Van de weeromstuit hield je hem af. Alsof je schrok van de confrontatie met je hevige innerlijk. Maar ook omdat je niet wist of hij ook maar iets voor deze rol zou voelen, of zou afknappen op je toenadering. Maar de droom om weer "voor het eerst" gekust te worden op weg naar een jeugdige overgave liet op je netvlies beelden kristalliseren. Het beeld, en vooral gevoel !!, van jouw naar hem opgeheven borsten. Met geen ander doel dan om begeerd te worden en zijn aandacht op jouw lichaam te richten. Het idee hem met jouw lichaam op te winden maakte je nat en onrustig, vooral als je je voorstelde dat hij op je woordenloze uitnodiging in ging. Het belemmerde bijna het normale dagelijks contact. Je was aardig over je toeren toen je uiteindelijk de knoop doorhakte en op hem afstapte. Je verwarring duurde maar even. Je was trots dat je hem had benaderd, en werd geroerd door zijn blije verrassing. De oprechte vreugde om met jou dit avontuur aan te gaan. Hij vond het een eer en jij was ondersteboven van de vele implicaties van deze onderneming. En van het feit dat je niet meer terug kon.

Nu je hem kende en hij had ingestemd om voor een keer jouw daddy te spelen, was je wereld anders geworden. Elke keer werd je botergeil als je jezelf voorstelde als jonge vrouw (of stiekem als het nog veel jongere, vroegrijpe meisje dat je ooit was). Als je jezelf voorstelde met welk gevoel en met welke stijgende spanning zij zich zou voorbereiden op de ontmoeting. Zij, jij dus, zou haar kleding zorgvuldig uitzoeken en een prettig besloten ruimte inrichten. Met een lekker strak, zacht bed waarop je voor zijn aandachtig kijkende ogen achterover zou gaan liggen. Een bed waarop je je benen voor hem zou spreiden, en verder. Waar je volstrekt ongegeneerd hem om te beginnen je naakte benen, buik en broekje zou tonen. Zijn aandacht als aangetrokken door een magneet te bepalen tot jouw schoonheid en de uitnodiging die van jouw weerloze houding uitging. Jouw triomf als dat zou aanslaan en jouw vrees voor als het zou mislukken werd vertaald in een bijna onverdraaglijke geilheid. Je twijfelde er niet aan dat dit tenminste op ongeveer deze manier zou gebeuren.

Je herinnerde je deze gedachten toen je je precies zo open en kwetsbaar voor hem bevond. Hij zat ontspannen voor je bed en was zichtbaar ontroerd door jouw onalledaagse manier om jezelf te tonen. Hij speelde daarbij in het geheel geen toneel. "Wat ben je prachtig" hoorde je hem zachtjes zeggen. Natuurlijk holden je verlangens op dit eerste moment al meteen veel verder dan de werkelijkheid. Je zat in weinig meer dan een broekje voor hem. Maar het voelde als een goed en mooi begin. Zijn aandacht was vanaf het eerste begin bij jou. Hij was nieuwsgierig en allerminst gehaast. Hij nam de tijd. Eerst gebeurde er niets dan praten en elkaar aftasten. Het was duidelijk dat hij zich op zijn gemak voelde en zich prettig bij je voelde. Waarschijnlijk was het nodig dat jij en hij beiden eerst gerustgesteld moesten worden. Pas daarna maakte hij je opgestoken haar en wat knoopjes van je bloesje los en legde hij je behoedzaam en zonder veel mogelijkheid tot verweer op je rug. Toen hij aansluitend je rokje af deed was duidelijk dat hij zijn rol van daddy had aangenomen. Hij kuste je mond en ging aan het voeteneinde van het bed zitten om naar je te kijken. Hij vertelde je wat hij zag en wat het hem deed. Hij bewonderde je voeten en je benen en koesterde de welving van je buik. Je broekje met name vond hij heel spannend. Hij vroeg je om het duidelijker te tonen door je benen wat meer te spreiden en je bekken meer te kantelen. Het voelde als de meest geile daad in je leven toen je in zijn volle aandacht je knieŽn uiteen liet vallen en een zodanige houding aannam dat je de vallei van je kut in alle duidelijkheid aan hem toonde. Je voelde zijn ogen waarderend en over de geheimen van je met zorg geklede lichaam glijden. Je had een mooi nieuw satijnen broekje uitgekozen om dat voor deze gelegenheid aan te trekken. Zij blik rustte bijna tasbaar op de zacht glanzende stof die je mooie delen met strakke lijnen omspande. Je houding impliceerde dat je wist dat hij je daar straks zou voelen, onderzoeken. Zo naakt en in een ongemakkelijke houding speelde je de onschuld van een seksueel willig meisje. Maar tegelijkertijd voelde je je uitgedaagd de zelfbewuste vrouw te zijn die schaamteloos alles van haar hele lichaam voor hem openlegde.

Je was kletsnat, zo jong was je dus al lang niet meer. Het was heerlijk om onbevangenheid te vertalen naar schoonheid en jeugd. Jouw jeugd en jouw volstrekte schoonheid. Ook al wist je best dat die strakheid feitelijk al een tijd niet meer bestond. Maar daddy, die dat natuurlijk ook wel wist, zag het en reageerde er op. Hij benoemde het met woorden die je als in een sprookje omtoverden tot het meest prachtige meisje dat je je maar kon voorstellen. Hij meende het want hij zag jouw schoonheid in je wezen, in je verlangen en openheid en bewonderde je daarom. Bovendien wilde hij dat je prachtig zou voelen, en hij wilde je prachtig helpen maken. Je voelde ineens alsof je voor het eerst zou worden opengelegd, en eigenlijk was dat ook wel zo. Op deze wijze had niemand je eerder benaderd, en je had niet eerder iemand op deze manier op je toegelaten. Laat staan iemand daartoe uitgelokt. Nu was het zover en je zag er naar uit om begeerd, ontkleed, ontdekt en genomen en gebruikt te worden. Gebruikt in die zin dat je geholpen zou worden bij de reis door de rijkdom van je lichaam, waaronder het opwekken van onverzadigbare lust. Je wilde, nee: eiste, dat dit zou gebeuren. Je was bereid jezelf voor hem binnenstebuiten te keren of te laten keren.
Niet zozeer zijn woorden maar de klank van zijn rustige stem was het die je geilheid als een zweep omhoog joegen. Je lichaam reageerde direct, nonverbaal, wat inhield dat je jezelf als een open boek aan hem toonde. Waar hij op zijn beurt met zijn stemgeluid op reageerde. Hij wist zich zo te beheersen dat hij niet in de rol van minnaar verviel. Hij hield afstand, omvatte je met zijn aandacht en reageerde met het oog op jouw reis en jouw welbevinden. Jouw openheid en reacties emotioneerden hem. Als je hem te lang tergde zou hij je zeker in zijn armen willen nemen, samen lichamelijk genieten, je zeker willen neuken, dat was allemaal duidelijk. Maar hij bepaalde zich tot de juiste rol voor daddies girl die in levende lijve voor hem lag. Allen voor haar en nergens anders voor. Hij zou deuren in je buik en geest mogen openmaken die je meest intieme vrienden, en zelfs misschien jij-zelf, niet kenden. Je hunkerde naar deze rit die nog niet gereden was. Een spanning, die heel anders was dan je vele erotische dromen. Zoals laatst in een auto bij een benzinestation, toen je met een leuke man een stuk mee kon liften. Er gebeurde aanvankelijk niets maar in je fantasie was je zo met de chauffeur bezig dat hij het kennelijk aanvoelde, de auto aan de kant zette en de motor af. Waarna hij op je toe kwam en je zonder veel plichtplegingen kuste alsof hij zijn dorst leste en je diep en verlangend in je kruis greep. Wat je bij deze overval ervaarde was geen angst of weerstand, maar een groot opluchtend gevoel je over te geven. Je merkte dat je ten diepste gegrepen wilde worden en vakkundig door jezelf heen gehaald. Ongeacht de plek, desnoods midden op het Damrak.

Honger, oh ja ... jij wist al van kinds af aan wat seksuele honger was. Maar je fantasie en honger gingen als volwassene verder. Daartoe wilde je ook dit spel spelen: daddy toelaten in je intimiteit, je geest en je lichaam op voorwaarde hij er voor jou zou zijn en in alle fasen botergeil. Je wilde dat hij niets liever zou doen dan de smetteloze stof van het broekje aanraken en jou daar doorheen te kunnen voelen. Als eerste stap van een verdergaande ontdekkingstocht. Of aan de aftastende blikken van zijn ogen de druk van zijn zoekende vingertoppen toe te voegen. Zoals wanneer zij op je borsten rustten waardoor je de aanwezigheid van je tepels prikkelend gewaar werd. Het opwindende gevoel maakte zich van je meester dat je hem naar je toe kon laten komen vanwege jouw lichaam, terwijl zijn ogen en gespannen broek zijn emotie verraden. Je tepels krompen pijnlijk stijf bij het ervaren van de macht die jij op hem bleek te hebben. En stiekem verplaatste je geest je in een positie boven hem, waarbij je op hem neer keek en aan hem (aan hem alleen) je schoonheden liet doorschemeren: een glimp van een broekje onder een rok; trots getoonde pijnlijke tepels in een naar hem losvallend bloesje. Zo zou je ook willen zijn, opdat hij klaarhelder zou weten dat je niet alleen daddies girl zou zijn, maar dat je hem ook helemaal zou bezitten, en daarna: hij jou. Toen je later deze pose uitspeelde genoot je van het stijgende begrip in zijn ogen terwijl recht onder je lag. Macht.

Jouw macht over hem was ook zijn macht over jou. Zijn macht die tot jouw overgave moest leiden, die jouw pijn in je tepels zou verlichten, jouw kut openbreken, en je buik leegvloeien. Daddy hielp je overeind en nam je bij de hand mee naar de bank. Hij zei lieve dingen waarbij je machtsgevoel wegslonk en plaats maakte voor een nieuwe prikkelende onzekerheid over wat er nu stond te gebeuren. Maar tegelijkertijd voelde je je minder naakt nu hij je in zijn armen nam, je haren streelde en duidelijk maakte dat hij alles begreep, soms nog beter dan jezelf en je dapper vond (waar je het zeer mee eens was). Het gevoel drong tot je door dat alles goed was, hetgeen zich in een warme golfstroom door je lijf vertaalde . Hij had je neergezet en kuste je overal: zacht teder en uitgebreid. Naarmate je merkte dat het niet de leeftijd van hem was die je raakte maar de volheid van zijn aandacht en de warmte van zijn lippen, kuste je hem steeds voller en gulziger terug. Een jonge vrouw, een meisje zelfs, jazeker, maar in het uitwisselen van liefde en lust geheel gelijkwaardig. Hij mocht je dan wel in je diepste intimiteit benaderen, maar jij mocht hem evenzeer met je kussen indrinken en je hem op die manier toe-eigenen. Hem alle verbale en vooral non-verbale dingen van jezelf zeggen die maar in je opkwamen. Daddy verstond je lichaamstaal en streelde je uitgebreid zonder zich op te dringen. Hij volgde je lustgolven en versterkte die, of hield die nog even vast om je pas daarna verder te laten gaan. Je benen waren al ruime tijd geleden opengevallen. Natuurlijk zouden zijn handen je daar vinden, je was bereid.

Zijn handen gleden zoekend over de hele lengte van je benen. Je voelde hoe zijn vingers je voeten, tenen, enkels en knieŽn indringend en soms bijna pijnlijk onderzochten. Een handpalm over je kuit en het uitgestrekte landschap van je bovenbenen, de zachtheid van je dijen. Toen hij daar aankwam rustte zijn hand zonder pardon en zonder terughoudendheid op je broekje. Hij omvatte je lijf op die plaats alsof hij een diertje, een vogel, iets kostbaars beschermde. De directheid waarmee hij je greep voelde als thuiskomen. Dit was wat je wilde. Je zakte automatisch meer onderuit waardoor je je onderlichaam nog indringender aanbood en je ver uiteengelegen benen over de bank verdwaalden. Je kreunde luid -want je wilde het hem goed laten horen- toen zijn aanraking overging in onderzoekend kneden. Peilen waar zachte en stevige plekjes zich bevonden, de randen van je grot, de portalen van je toegang, het meertje met het kostbare nat, dat een warme vochtplek midden in het gespannen kruisje veroorzaakte. Vanaf dat moment was je niet veel meer gewaar. Maar je merkte dat je hele lichaam werd omvat en gestreeld. En vooral: schaamteloos onderzocht. Hij zei daarbij lieve dingen over de lijn van je armen, je schouders, je borsten, maakte ze vrij, streelde de huid. Kuste de tepels met een onverwacht sterke afwisseling van zachtheid en kracht. Krabde er met zijn nagels zacht aan tot je zowat gek werd. Je duwde je broekje maximaal naar hem omhoog toen hij daarom vroeg. Met overtuiging en maar een beetje vrees duwde je je billen ver omhoog en je moest ze zo houden. Hij vertelde je in die ongemakkelijke houding op welke manier hij jou vandaag vooral op die plek diepgaand zou onderzoeken. Je kutje als toegangspoort voor de grote ruimte binnen in je buik, waar hij helemaal in wilde komen. Je daar bekijken, aanraken, bevoelen en je klaar zou maken. Scheuten gevoel joegen bij deze woorden door je heen. Hij vertelde dat je heet en nat was. Dat dat door je broekje heen te voelen was, reden om het uit te trekken.

Je lag poedelnaakt achterover op de bank. Daddy stond op en opende het koffertje dat hij bij zich had. Hij haalde er een warm dekentje uit en legde dat over je bovenlijf. Daarna tilde hij je kont hoog op en spreidde een grote zachte handdoek onder je billen. Terwijl je lichaam onder het dekentje rozig warm werd stroopte hij zijn mouwen op en vertelde dat hij nu pas echt zou gaan beginnen. Hij sprak met je af dat als je ook maar iets niet goed zou vinden, tijd wilde hebben of als hij je onverhoopt pijn zou doen, je op elk moment zou mogen aftikken. Dat het nodig was deze afspraak te maken omdat "open maken", zeker het openen van jouw lieve lijf, nu eenmaal niet zonder reden op opereren lijkt. Dat vereiste zorgvuldigheid en was nodig om alles van je binnenkant bloot te kunnen leggen. Hij pakte een mooi gevormd flesje uit zijn koffer en liet het aan je zien. Je wist niet waarvoor dat diende maar zei niets. Hij verwarmde het flesje met beide handen. Ondertussen keek hij naar jou of jij naar hem. Toen hij klaar was troffen jullie blikken elkaar en bleven even in elkaar rusten. Jullie genoten van de kalmte die daarin was gelegen. Hij glimlachte. "Het is zover", zei hij en bewoog zich naar je toe. Hij vroeg je je benen uiteen te houden en je knieŽn wat op te trekken. Je kutje zou hierdoor zelfs een beetje open moeten gaan staan. Hij boog zich als een dokter over je heen en bepaalde zijn aandacht tot je gevoelige vallei. Toen hij vond dat het goed was liet hij met kleine scheutjes warme olie op je kutje stromen. Het voelde alsof een bovenaardse engel haar honinglippen over je vulva spreidde. Bijna niets en toch met een onaardse zachtheid. Een engel die je met haar oneindige zachtheid streelde en je met kleine slokjes opdronk.Zacht masseerde hij de warme olie in je schaamlippen, liet die een voor een door zijn vingers glijden over de hele lengte van je spleet. Van je anus, die heerlijk glibberig bleek te kunnen voelen tot aan je clit, die je -elke keer als zijn vingers het kleine kapseltje naderden- bijkans liet komen. Vooral als hij je clitje naar buiten lokte, streelde en er op drukte. Daddy lette nauwgezet op je reacties en zag hoe je je ogen sloot en je je gaandeweg binnenwaarts richtte. Hij bleef uitvoerig vertellen wat hij ging doen voordat hij het werkelijk deed. De opeenvolging van beelden en verlangen bij zijn woorden en het daarna uitvoerig beleven tilde je boven deze wereld uit. Je zweefde als het ware iets boven de bank: je vlucht was begonnen. Hij vertelde dat hij zich klein maakte en op je schouder kroop om met je mee te vliegen. Meegevoerd met grote snelheid en naar grote hoogten. Hij kwam naast je liggen en gek genoeg gaf dat het gevoel van samen vliegen. Hij wilde de schaal van je gevoel gaandeweg vullen tot het niet meer kon en dan verder, tot je zou overstromen. Hij genoot -zei hij- van je naakte lichaam, je aanraking, je lijnen en welvingen, de jeugd van je lippen, de schoonheid van je prille borsten. Het avontuur van je schoot en de niet aflatende reacties van je buik en je kut op zijn vingers. Zijn oliegladde hand was immers overgegaan tot kneden en dieper zoeken. Veel dieper.

Een of twee vingers drongen bij je naar binnen. Hij bevoelde alle plekjes die in zijn bereik waren en rekte je op. Maakte ruimte voor nog meer vingers. Als het pijnlijk werd stopte hij maar niet voor lang. In een eindeloos traag oprekken wist je niet meer hoe groot je opening was, maar je wist wel dat je hem daar naar binnen wilde hebben. Je wist ook niet hoeveel vingers zich in jou boorden. Maar je ervaarde dat hij je nu ook erg diep van binnen kon bevoelen. Als hij even rust nam kuste hij je, vroeg of het nog ging en zei je ogen dicht te houden. Ontspannen. Dan streelde hij tussendoor en bijna terloops je schoor, de buitenkant van je schaamlippen, en liet ze weer door zijn vingers glijden. Hij deed dat kennelijk graag en je vond het erg prettig. Of hij streelde met een enkele vinger de toegang naar je grot, links of rechts, of zocht de gevoeligheid van de omgeving van je clit. Hij zei dat hij niet zou stoppen voordat je er genoeg van zou hebben. Voordat je klaar was.

Ohhh wat wilde je graag gevolg geven aan de groeiende volheid in je buik, waarvan je niet wist of het alleen je gevoel was of iets anders waarmee je vol werd gestopt. Daddy had het over de geweldig grote ruimte binnen in je buik die hij met zijn vingers zag en bevoelde en dat hij vrijwel zijn gehele hand in je lijf had geduwd, iets waarvan je schrok maar wat eigenlijk verder niet goed tot je doordrong: dat kon toch niet, maar ook wat heerlijk als je merkte dat hij doorduwde. Je raakte er buiten zinnen van. Je werd daar niet direct door klaargemaakt maar het was een overweldigende ervaring, waarvan hij kennelijk wist dat dat bestond. De gevoelsstromen vanuit je kut en je buik werden elke minuut intenser. Daddy was nog maar met een ding bezig, en dat was jou met al zijn aandacht op te voeren en je geen andere uitweg te laten dan een zinderend orgasme. Een orgasme waarin je lichaam verdween in het overheersende gevoel een grote, opengeweekte, opgerekte, geoliede kut te zijn. Alleen maar kut.Daddy was naast je gekropen toen je je op je gevoel liet gaan. Enerzijds om je van zo dichtbij mogelijk mee te maken. Anderzijds om op een meer comfortabele manier te doen wat nodig was. Je voelde hem tegen je aanliggen en dat was prima. Het comfortabele idee dat er iemand vlak bij je was, die oplette. Een zetje temeer om je te laten gaan. Je voelde zijn lichaamsbewegingen terwijl hij de plekken zocht om je te verwennen, te koesteren, op te jagen. Ze wonden je op, stelden je gerust en nodigden je uit om lichamelijk op hem te reageren. Jullie gingen zo door tot je er bijna bijna gek van werd. Van de weeromstuit had jouw hand, die tussen jullie ingeklemd lag de plek van zijn erectie gezocht. Tenminste, waar deze in een knellende strijd was geraakt met de beperkte ruimte van zijn broek. Je kreeg het dwangmatige gevoel om hem te pakken. Je wilde je niets liever dan zijn broekband openbreken en rechtstreeks naar zijn harde geslacht grijpen. Houvast, contact. Hoe je dat zo snel lukte wist je niet meer, maar je duwde hard door en voelde binnen zijn kleding de gladheid en warmte van zijn huid.

Je vond het harde dubbel gebogen ding tussen huid en stof en trok hem recht, gaf hem ruimte. Je nam hem met zijn hele lengte in je hand, sloot je handpalm en vingers krachtig, en dacht in stilte "Kom maar". Je hoorde daddy hartgrondig kreunen, waardoor jouw weggezakte machtsgevoel hoog oplaaide. Je genoot ervan om zijn samengebalde emotie met jouw hand om zijn vlees te voelen kloppen. Je kneep hem met afwisselende sterkte en toen je wist dat je hem helemaal voor jezelf had begon je hem langzaam af te trekken. Terwijl hij nog steeds met iets dergelijks -maar dan anders- bij jou bezig was. Hij voerde je langzaam op want het ging om jouw genot. Ondertussen kreunde hij van het eigen gevoel nu je hem onbarmhartig vast bleef houden, en zijn staaf met trage maar sterke halen bewerkte. Je genot verdiepte zich in een felle vlam nu je daddies stijve pik voelde leven, terwijl hij -omgekeerd- jou vast had. Een cirkelende verbinding tussen jou en hem, tussen hem en jou. Daddy kuste je nu vol en gepassioneerd op je mond alsof hij je wilde drinken, je nodig had. Jij op jouw beurt verdween in hem zoals zijn vingers opnieuw je opengerekte grot aanvielen en haar dwingend in bezit namen.

"Kom", zei daddy hees en zacht. "Kom mijn meisje. Kom, het is goed ... kom maar". Met zachte woordjes lokte daddy je om stap voor stap naar buiten te komen. Hij vertelde wat hij voelde en zag wilde dat je je over je rand zou laten gaan; dat hij alles van je zou nemen dat je hem gaf; dat je prachtig heerlijk lekker was; dat het tijd was: NU. Dat je veilig was en je mocht laten gaan. Dat hij je door jezelf zou duwen als dat nodig was. In wezen had je niets meer nodig om de wereld vol te laten stromen van je overweldigende lust en geilheid. Een zwembad vol die uit jouw geboren moest worden. Bijna .... bijna ..... De spanning moťst een uitweg krijgen. Je schaal was overvol. Golven spatten over de rand.

"Kom !!" riep daddy op strengere toon, "kom: Ö NU !!" Op hetzelfde moment voelde het alsof je diep genomen werd. Pas later hoorde je dat hij als extra een dunne geoliede vibrator in je kont had geduwd en die daar gehouden terwijl hij je klaar maakte. Je voelde je gevuld worden op een manier die meer was dan van je verwacht kon worden. Alsof daardoor het laatste boutje door een explosie werd weggeblazen vielen de sluisdeuren van je gevoel weg. Je lichaam stroomde van het ene moment op het andere in zijn volle breedte. Een oneindige waterval van gevoel gulpte uit je lijf en benam je de adem. Je lichaam schokte in de wildheid van de niet te stuiten gevoelsstromen, die dan weer het ene, dan weer een ander deel van je lichaam teisterden. Je spieren gedroegen zich als over elkaar heen buitelende diertjes die door elektrische schokken werden voortgedreven. Je beheerste dit alles niet. Het enige wat je kon doen was schreeuwen, komen en opnieuw komen. Een heftige huilbui sloot dit af.

Het duurde lang voordat je herstelde. Al die tijd lag je bij te komen in de armen van daddy die je wiegde, koesterde, lieve dingen tegen je zei en af en toe je tranen weg kuste. En zelf ook de tijd nam bij te komen van zijn langdurige concentratie en fysieke inspanning. Na een tijdje kwam er weer beweging in zijn armen en streelden zijn handen je haren, je rug en je billen. Hij sloot een hand over je kut als een vogeltje dat beschermd moest worden. Hij streelde je zo zacht dat je ruimschoots de tijd had om bij je gevoel te blijven en gaandeweg af te bouwen. Hij trok het dekentje over je heen en je willige lichaam tegen zich aan en sloeg een been om je heen. Je lag in een intiem, lekker holletje. Vlak voordat je van vermoeidheid insliep fluisterde hij in je oor dat hij -als je weer wakker werd- een spel met je zou spelen.


Robert Nowan

Reakties aan Robert: mail!

 

 

back to HeXX-page