DAYDREAM door: Rik

Zoals gewoonlijk nemen we een glas wijn en gaan we naar boven naar de mezzanine. Zoals gewoonlijk praten we honderduit over koetjes en kalfjes. Zoals gewoonlijk knuffelen en zoenen we en worden we langzaam opgewonden. Nochtans ben jij deze keer anders. Je blik is uitdagender, je strelingen ondeugender, je zoenen hartstochtelijker. Om nog te zwijgen van je kledij: een doorschijnend topje zonder beha waar je stijve tepels heerlijk doorschijnen en een mini-mini rok die niets verhult van je extra kleine string. Je staat op om even naar het toilet te gaan. Als je na een tijd, die me eindeloos toeschijnt weer buiten komt, verras je mij volkomen en valt mijn mond open van verbazing. Je draagt je witte kanten jarretelles en dito string. Je beha heb je als een balconette geplooid onder je borsten , zodat je tepels zichtbaar zijn. Je wandelt langzaam en uitdagend op me toe, zoent me op de mond en fluistert: "Kleed je uit en ga terug in de zetel zitten. Ik zal je heel mooie dingen laten zien.". Verward en duizelig van verlangen doe ik wat je me vraagt. Eenmaal naakt, leun ik wat achterover zodat mijn stijve pik als een speer in de lucht steekt.
Je draait je om en toont me je prachtige kontje. Je buigt uitdagend voorover zodat ik een zicht krijg langs achter op je fraai ingepakt kutje. Ik word ongeduldig en wil je vastpakken maar je doet teken even geduld te hebben. Je trekt in die houding je slipje uit en ik krijg een adembenemend zicht op je poesje. Je trekt nu ook je beha uit en gaat tegenover mij zitten in de andere zetel. Bij dit ophitsend zicht wil ik met mezelf beginnen spelen maar je schudt zachtjes je hoofd en fluistert: "Hou dat voor mij , schatje."Je trekt nu je benen op en spreidt ze en laat me je volle schoonheid bewonderen. Ik fluister stotterend :"Liefje, wat ben je mooi." Na een tijdje begin je met jezelf te spelen, terwijl je me uitdagend recht in de ogen blijft kijken. Eerst streel je je borsten en knijp je zachtjes in je tepels. Dan maak je je vingers wat vochtig in je kutje en begin je met snelle ritmische bewegingen je knopje te masseren. Je kreunt van genot en sluit je ogen, terwijl je nu en dan met je tong over je lippen gaat. Je begint ritmisch te stoten met je bekken. Ik val bijna flauw van hitsigheid bij het aanschouwen van dit oneindig mooie, hete tafereel en blijf je zachtjes toefluisteren: "Lieveling, je maakt me gek, heet en verliefd.". Het wordt steeds moeilijker me niet af te rukken en ik speel dan maar met mijn tepels hetgeen mijn pik nog groter en stijver maakt. Niet veel later versnelt je ademhaling, je rug strekt zich en je komt schokkend klaar met een ingehouden schreeuw. Ik sta op en begeleid het uitdeinen van je orgasme met een hartstochtelijke zoen, terwijl ik zacht je borsten en schouders streel. Je glimlacht heel lief naar mij. Je neemt nu mijn pik in je mond en beweegt traagjes je hoofd op en neer terwijl je heerlijk zachtjes mijn ballen streelt. Met tegenzin duw ik zachtjes je hoofd weg. Ik wil niet te snel klaarkomen.
Ik neem je nu bij je hand en leid je naar je slaapkamer. Je legt je neer op het bed met wijd gespreide benen. Ik bekijk je prachtige lijf van boven tot onder en bewonder je mooie snoetje, je volle borsten, je vlakke buik en je heerlijk poesje, alles ingepakt in je sexy kousen en jarretelles. Ik kniel nu tussen je benen en ga op je liggen. Ik zoen je lang en hartstochtelijk en fluister: "Lieveling, nooit heb je me zo verliefd op je gemaakt, nooit deed je me zo naar jou verlangen. Ik, hou zo oneindig veel van jou." Zachtjes stoot ik mijn pik in je kutje. Ik begin ritmisch te stoten en schuif langzaam in en uit je. Ik leun op mijn ellebogen en zoen je al stotend in je hals en op je mond. Zo ga ik minutenlang door en beweeg nu een traag dan eens snel, nu eens zacht, dan weer harder. Het zweet parelt op ons lichaam. Je kreunt en zucht van genot en komt meerdere keren klaar. Nu richt ik mij op met gestrekte armen en pomp nog heviger. Ik word gek van het zicht van je mooie, heerlijke naakte lichaam onder mij. Ik wordt nog geiler als ik mijn staaf in en uit je kutje zie bewegen en stoot nog harder. Je komt nogmaals hevig klaar met hevige snokken van je bovenlijf terwijl je me oneindig lief in de ogen kijkt. Ik vertraag nu mijn ritme terwijl we teder tongzoenen. Je strekt nu je benen en brengt ze omhoog zodat ik nog dieper kan binnendringen in je grotje. Dan lig ik platter op je neer, neem je beide billen in mijn handen, terwijl ik niet stop met stoten. Ik voel me nu heel diep bij je binnengaan. We blijven zo minutenlang neuken. Je wordt wat moe en sluit daarom je benen onder mij. Ik voel nu nog veel beter alle plooitjes van je vagina die strak rond mijn penis spant. Ook jij geniet zichtbaar en voelbaar en komt nogmaals klaar.
Ik vraag je of ik een fantasie mag waarmaken: je afwisselend klaarstoten en klaarlikken. Ik vraag je of je me wil verwittigen als je klaarkomt tijdens het likken omdat ik dat minder gemakkelijk aanvoel. Je knikt glimlachend volmondig van ja!
Ik glijd uit je en kniel naast je. Ik bekijk even je heerlijke gestuwde lipjes en streel erover met mijn middenvinger. Ik lik nu eerst plagend over je schaamlippen en steek dan mijn tong zo ver als mogelijk in je kutje Ik laat nu mijn tong naar je clitoris glijden en beweeg hevig met mijn tong heen en weer over je knopje. Ondertussen stoot ik twee vingers diep in en uit je . Nu en dan zuig ik je ganse poesje in mijn mond en knabbel erop. Zo ga ik minutenlang door tot je plots schreeuwt: "Schatje, ik ga klaarkomen." Ik voel ik hoe plots je ademhaling stokt. Je komt klaar met een bevrijdende zucht. Je bovenlichaam snokt ritmisch voorover op de cadans van je orgasme.
Ik ga nu uit je en vraag je op je knieŽn te gaan zitten. Je gaat op handen en voeten zitten en steekt je kont uitdagend naar achter en zegt: "Nu wil ik dat je me ruw pakt.". Het zicht van je glanzend natte kutje en je kontje maakt me bloedheet. Met een korte hevige ruk stoot ik mijn penis in je, totdat ik je kontje raak. Ik neem je heupen vast en begin hevig te rijden. Ik ga minutenlang door met in en uit je te stoten. . Nu en dan steek ik mij hand langs voor tussen je benen en vinger ik al stotend je clitoris. Je brult het uit van genot en komt meerdere keren hevig Nu duw ik je plat op je buik en ga op je liggen. Terwijl ik je zachtjes in je nek zoen en bijt neuk ik je verder met heerlijke trage stoten.
Ik ga uit je en begin je weer af te zuigen. Nu zeg je al na minder dan een minuut: "Ja, ik kom."
Ik ga nu op mijn rug liggen met mijn speer in de lucht en fluister: "Kom nu op mij zitten."
Je stapt over me heen en laat je tergend langzaam op mij zakken. Mijn pik verdwijnt volledig in je kutje tot onze schaamharen mekaar raken. Nu begin jij langzaam je bekken ritmisch vooruit te stoten. Mijn penis zit nu heel diep tegen je gevoelige plekje en je genot wordt nog hoger. Je rijdt als een wilde op mijn pik. Terwijl je wild tekeer gaat met je bekken, streel ik je tepels. Ik leg beide handen op je kontje en steun je stotende bewegingen. Je bekijkt me oneindig lief en bedelend, met een verwrongen grijns op je lippen alsof je me smeekt je te laten klaarkomen.Telkens je klaar komt breken je lieve ogen, leg je je hoofd neer op mijn schouders en kreun je bijna klaaglijk. Nu beweeg je je benen naar voor en je begint op en neer te wippen. Het is alsof je mij aftrekt met je kutje. Al snel moet ik je vragen te stoppen omdat het genot me te hevig wordt.
Ik koel weer even af terwijl ik je nogmaals klaarlik.
Ik sta nu recht, neem je bij de hand en leid je naar de logeerkamer. Je zet je neer op het tafelblad van het bureau. Je zet je handen achter je neer en leunt achterover. Je schuift je bips vooruit, zodat je kutje mooi toegankelijk wordt voor mij. Ik sta recht voor je met mijn stijve speer gericht naar je kutje. Ik leg mijn handen in je knieholten en hef je gespreide benen op. Met een stoot ram ik mijn pik in je kutje. Je onderdrukt een kreet van genot door je lippen op mijn mond te persen. Ik begin langzaam in en uit je te bewegen. Ik haal mijn penis er bijna helemaal uit en stoot dan zachtjes tot ik je venusheuvel raak. Je geniet met half geopende mond.. Nu en dan ga je met je tong over je lippen. Zweetdruppeltjes parelen op je voorhoofd. Je steunt nu op je armen en zweeft met je kontje over mij. Nu versnel ik mijn ritme en stoot hevig in je. Bij elke stoot bewegen je borsten op en neer hetgeen me nog heter en heviger maakt. Weer begint je buik samen te trekken terwijl je ritmisch vooroverbuigt. Ik ga door en door en geniet van je orgasmen , die heviger en langer worden.
Ik ga uit je en help je van het tafelblad. Je draait je om met je kontje uitdagend naar mij. Je leunt voorover met je voorarmen op de tafel. Nu neem ik je heupen vast en steek ik weer met een ruk mijn pik langs achter in je kutje. Je kreunt zachtjes als ik in je begin te stoten met een snel en hevig ritme. Het zicht van mijn pik die in en uit je gaatje glijdt maakt me gek. Bij elke stoot wippen je borsten die naar beneden hangen lichtjes op. Nu en dan neem ik je tepels vast en draai er zachtjes mee. Je geniet hevig van mijn stoten en komt meerdere keren hevig klaar, waarbij je je hoofd achteroverslaat in wilde snokken. Je gans lichaam is nu nat van het zweet en de liefdessappen.
Ik heb moeite om mijn orgasme in te houden en ga uit je. Ik zet me nu op een stoel, mijn speer stijf en hard in de lucht. Nu zet je je voeten aan beide zijden van de stoel. Je duwt jezelf omhoog. Mijn penis glijdt traag uit je tot alleen het topje er nog inzit. Dan laat je je lichaam sneller weer naar beneden zakken. Het is alsof je me opnieuw probeert af te trekken met je kutje, dat nauw rond mijn pik spant. Er stijgt een heerlijk gevoel op in mijn buik en ballen, zodat ik op mijn tanden moet bijten om niet klaar te komen en het uit te schreeuwen. Plots na nog een hevig orgasme, blijf je op mij zitten. Het zweet druipt van je lichaam af. Je hijgt hevig van de geleverde inspanning. Zo rust je ettelijke minuten met mij in je. Je staat nu langzaam recht en knielt voor me. Je neemt mijn penis in je mond. Langzaam drijf je de staaf dieper in je mond tot hij in je keel zit. Dan laat je hem er sneller weer uit. Zo ga je minutenlang door met mijn pik in en uit je mond te pompen. Ondertussen kneed je mijn tepels tussen je duim en wijsvinger met een snelle draaibeweging. Ik val bijna in zwijm van genot. Terwijl je nog steeds met mijn tepels speelt, zuig je nu aan mijn voorhuid. Mijn penis wordt zo mogelijk nog harder. Ik stoot je weg en hijg: "Schatje, nu wil ik het hebben".
We gaan nu terug naar de mezzanine. Je gaat in de zetel zitten met je benen wijd. Ik kniel ertussen je en kom snel in je. Zeer langzaam beweeg ik nu in en uit je. Plots kijk je me ondeugend en uitdagend in de ogen, je nijpt in mijn tepels en speelt ermee. Het wordt me plots teveel. Ik stoot heviger en heviger en kom luid brullend klaar. Ik voel mijn sperma in je buik spuiten en plots overspoelt een zalig gevoel mij, een warme gloed glijdt onderhuids van mijn bekken in alle richtingen. Ik plooi dubbel en val zachtjes neer op jou.
Tijdens een minuten lange omhelzing fluister ik je lieve woordjes toe. We keren terug naar de slaapkamer en leggen ons neer als lepeltjes, dicht tegen elkaar. Zeer snel vallen we in slaap met een zalig gevoel.

Reakties aan: Rik

 

back to HeXX-page