De busreis door: Dreamer

Wie kent niet de drukte van de bussen tijdens de spitsuren. Barstensvolle bussen volgestouwd met kinderen en mensen die op elkaar gedrukt zijn als sardienen in een blik. Men had geluk wanneer men, indien men in zon bus had plaatsgevat, geen blauwe plekken of gestolen portefeuille had.
Toch heeft een overvolle bus ook zijn voordeel.

Op een dag kwam ik met de handen volgeladen op zo'n overvolle bus en kon nog juist binnenglippen voor de deuren sloten. Het was een woensdagmiddag en de bus zat vol met kleine snotneuzen, hier en daar vergezeld door hun moeders, die, als is eerlijk mocht zijn, soms nog wel best te pruimen waren. Toen de bus nog een stop maakte aan een overvolle halte hield ik mijn hart vast. De buschauffeur, die er schijnbaar van genoot zoveel mogelijk mensen op elkaar te stapelen - of was het beroepseer ?- liet iedereen binnen en vroeg, met een sadistische grijns op de lippen of iedereen een beetje wilde doorschuiven wat we dan ook maar deden. Het lot was mij gunstig gezind want doordat we moesten doorschuiven kwam er een jonge vrouw die mij al in de verte aantrekkelijk had geleken, voor me staan. Mijn blik gleed, - hoe zou het ook anders kunnen - langs de lange zwarte haren die keurig gevlochten waren, over de rug, waar ik keurig de sluiting van haar beha kon ontwaren. naar haar jeans, waar de ronde billen voortreffelijk waren gevangen. Daar ik toch niets anders te doen had en het wonderlijk schepsel voor mij stond liet ik mijn fantasie de vrije loop en probeerde me voor te stellen hoe ze er naakt zou uitzien. Mijn fantasie ging verder en verder en ik voelde hoe mijn lul begon te zwellen in mijn broek terwijl ik zo bezig was. Gelukkig droeg ik een lange mantel waardoor het zicht op mijn kruis onttrokken werd aan de ogen van de anderen dus bleef ik maar verder fantaseren tot de knelling van de broek mij te hevig werd en me terug naar de koude realiteit bracht.

Juist op dat moment remde de buschauffeur voor een onverwachte hindernis waardoor de helft van de bus, waaronder ik omverviel. De dame, die haar blik op de weg gehouden had en zo het plotse remmen had zien aankomen had zich tijdig vastgegrepen aan n van de weinige handgrepen waardoor zij mijn val brak en ik hard tegen haar billen aanstootte. Ik verontschuldigde me waarna ze me met een vage glimlach gaf te kennen dat het niets gaf. Toch keek ze me raar aan. Tijdens de val was mijn mantel opengesprongen en zo kreeg ze zicht op de contouren van mijn harde lul in mijn broek die ze nauwkeurig bestudeerde. Betrapt voelde ik me rood komen en sloot snel de mantel en ze draaide zich terug om met een glimlach op de lippen. Terug stopte de bus om nieuwe passagiers op te laden waardoor ze - was het gewild - tot tegen mij gedrukt werd. Ik voelde de billen drukken tegen mijn kruis en probeerde wanhopig aan iets anders te denken, doch het lukte niet. Ik voelde mijn lul nog meer zwellen onder de druk van haar zachte billen die nu door het schudden van de bus op en neer gleden tegen mijn kruis waardoor mijn opwinding nog veel erger werd. Deed ze het nu expres of niet, ik weet het niet, maar de druk van haar billen tegen mijn harde lat werd steeds groter. Nu zou ze hem toch al moeten voelen spookte er door mijn hoofd terwijl ze haar billen op en neer liet glijden alsof we aan het neuken waren. Mijn handen jeukten om haar heupen vast te nemen maar ik durfde gewoon niet. Misschien was het toch mijn fantasie die een loopje aan het nemen was met de werkelijkheid. Ze bewoog haar heerlijke billen zo tegen mijn harde lat dat ik plots voelde hoe mijn zaad kwam. Snel trok ik me wat naar achteren en voelde hoe ik mijn zaad loosde in mijn broek. Ze draaide haar hoofd met een glimlach op de lippen en liet haar blik naar beneden glijden waar nu duidelijk een donkere plek begon te vormen in mijn broek Snel trok ik mijn mantel dicht terwijl ik zo rood als een biet kwam waarna ze haar hoofd terug draaide en bleef staan tot ze aan de volgende halte uitstapte mij een medelijdende blik achterlatend. Verdomme, dacht ik, waarom heb ik haar zelfs niet aangeraakt, wat voor een laffe lul ben ik toch eigenlijk. Ik besloot de volgende week op hetzelfde uur terug de bus te nemen waarna ik snel naar huis ging om mij wat te wassen en een verse broek aan te doen daar deze een beetje kleefde.

De volgende week ging ik met volle moed terug maar merkte dat de bus amper halfvol zat. Ja het was vakantie. Daar ik zelf geen kinderen had, had ik daar geen rekening mee gehouden en had ik alle moeite voor niets gedaan.

De week daarna had ik me ervan vergewist dat het geen vakantie was en was op het zelfde uur aan dezelfde bushalte opgestapt. De vrouw was er reeds en keek me een beetje verwondert aan maar zei niets. Ze was terug gekleed in een blauwe jeansbroek en een bruine T-shirt waarin duidelijk de vormen van haar borsten te zien waren. Een beetje zenuwachtig wrong ik me door de mensenmassa naar achteren waar zij stond. Bij iedere stap dat ik naderde voelde ik mijn hart harder bonzen in mijn borstkast. Toen kwam ik bij haar. Ze wierp me een lach toe en maakte plaats voor mij zodat ik achter haar kon staan. Daarna draaide ze zich om en kwam terug dichter tegen me aan leunen zodat ik al snel terug met een harde lul stond.

Voorzichtig, zodat niemand ons zou zien liet ik mijn hand tegen haar heup rusten en voelde hoe haar billen op en neer gleden tegen mijn harde lat.
Plots voelde ik hoe iemand achter me rechtstond en kreeg een por van een oude vrouw die de weg naar de deur vrijmaakte. Een plaats kwam vrij en ik bood ze aan, aan de vrouw die voor me stond wat ze maar al te graag aanvaarde. Zo zat ze voor mij, haar hoofd ter hoogte van mijn kruis met te bekijken met een raadselachtig glimlacht op de lippen. Mijn harde paal moest duidelijk te zien zijn, maar ik trok me er niets meer van aan. Zij schijnbaar ook niets, of juist wel. Ze boog wat vooruit terwijl ze haar handen op haar rug liet glijden en haar T-shirt wat dieper in de broek staken. Ik kon het donkere randje van haar slipje zien terwijl ze deze instak en merkte dat ze dieper boog dan in feite nodig was want ze zat bijna met haar gelaat tegen mijn kruis. Ik hoorde hoe ze snoof waarna ze opkeek en me vlak in de ogen keek. Beiden zeiden iets, het enigste dat we deden was elkaar bekijken. Ik bekeek de rondingen van haar borsten en liet mijn blik verder glijden naar haar kruis waar er natuurlijk niet veel te zien was behalve de lichte zwelling van haar liefdesdriehoek, maar mijn fantasie hielp me op dat vlak heel wat vooruit. Toen ze haar T-shirt aan de voorzijde effen trok zag ik hoe de tepels hard waren gekomen en hun topjes nieuwsgierig uitstaken.
We beleven elkaar aankijken tot ze haar halte bereikte. Daarna stond ze recht en passeerde me zo dicht dat ik de ronding van haar borst kon voelen.
Zo verliep onze tweede kennismaking.

De volgende week was ik terug paraat. Het was warmer en ik had me dan ook wat lichter gekleed en hoopte dat ze hetzelfde gedaan zou hebben. De bus was indien mogelijk nog voller dan anders en ik moest me wringen om de achterkant van de bus te bereiken waar mijn droomprinses, met lichtjes in de ogen, zich reeds bevond. Ze zag me naderen en draaide ze wat om mij de plaats achter haar billen te gunnen. Ik schoof snel in de vrijgekomen plaats en voelde al snel haar billen tegen mijn kruis drukken. Ze droeg een wit dun hemd en ik zag geen schouderbandjes waardoor ik vermoede dat ze vandaag geen beha droeg. Plots zag ik hoe ze haar hand naar achteren liet glijden om haar hemd wat beter in te steken of haar riem wat beter te steken, maar ze liet haar hand, waarvan de vingers in haar achterzak zaten tegen haar rug houden en kwam nog wat meer naar achteren steunen. Ik voelde hoe de hand de contouren van mijn harde lul bevoelde en zag hoe ze de vingers uit haar zak haalde om hem nog wat meer te bevoelen. Ik vond het eigenlijk wel spannend en drukte mijn kruis wat meer tegen haar hand waarna ze de vingers in mijn gulp liet glijden. Gelukkig had in geen broek met ritssluiting aan. Ik voelde twee vingers in mijn broek gleden en daar mijn harde lul vonden en deze nieuwsgierig aanraakten. De opening in de gulp gaf haar niet de nodige beweegruimte en ik voelde hoe ze nog een knoop opende en ze bijna haar volledige hand in mijn broek kon leiden. Ze volgde de lengte van mijn lul in mijn slipje en vond onderaan mijn zware ballen die ze voorzichtig bevoelde. Ze gleed steeds dieper in mijn broek probeerde het slipje naar beneden te trekken hetgeen niet ging omdat mijn harde lul aan de rand haperde. In stak mijn hand in mijn zak en voelde hoe haar hand mijn stang omvatte en er lichte rukjes aan gaf tot ik mijn hand op de hare legde en deze liet stoppen voor ik mijn zaad zou storten. Ze wachtte een moment en zocht dan naar een middel om in mijn slipje te dringen. Ze trok de slip wat naar beneden en gleed aan de zijkant naar binnen waar haar vingers al snel verstrengeld raakten in mijn schaamhaar. Ik voelde hoe de toppen mijn ingesloten ballen raakten en ze rolde als waren het knikkers. Plots trok ze snel haar hand weg en liep naar de deur waar ze nog snel op de bel duwde waarna de bus bruusk stopte. Ja, we waren zo bezig geweest dat geen van beiden de tijd en de weg in het oog hadden gehouden. Daar stond ik dan, met geopende gulp en een lat harder dan een treinrail. Toen ik zag dat een klein jongetje naar mijn gulp staarde sloot ik deze snel en draaide mij om terwijl ik aan iets anders probeerde te denken om mijn harde paal wat te laten ineenkrimpen.

De volgende week was ik andermaal paraat. Maar de vrouw had ditmaal gezelschap van een man. Ze praatte er mee en ik kon uit de aard van het gesprek afleiden dat hij een soort collega moest zijn van de vrouw. Helaas voor mij stond ze tegen de buswand en kon ik alleen maar haar van op een afstand bewonderen. Soms zag ik hoe haar ogen afdwaalden en de mijne zochten om dan snel terug te keren naar haar gesprekspartner. Toen we haar halte naderden zag ik dat ze afscheid namen en ze passeerde vlak naast mij.
Vanavond, hoorde ik ze zeggen, deze bus om 8 u 15. Daarna verdween ze uit de deur zonder zelfs op een antwoord te wachten.

S avonds om 8 u 15 stipt stond ik terug aan de halte en zag de bus naderen. Het was woensdag dus er was bijna geen volk meer op de bus. Ik stopte mijn kaartje in het apparaat en liep snel door. Er zaten nog maar enkele mensen meer op de bus en ik moest tot helemaal achteraan gaan om daar de vrouw terug te vinden. Ze zat op de voorlaatste bank, met haar rug gericht naar de chauffeur zodat ik alleen de achterkant van haar hoofd kon zien terwijl ik naar achteren liep. Ik herkende haar en zette me op de laatste bank. De plaats naast haar had ze - moedwillig of niet - vol gelegd met haar handtas en jas zodat ik daar geen plaats had, hetgeen ik wel een beetje jammer vond. Ze keek me aan maar gaf geen teken van herkenning dus schoof ik een beetje door tot ik aan het raam zat en bekeek haar. Ze had voor een keer geen jeansbroek aan maar een rok met blouse. Ze zei niets en leek te dromen tot ze me aankeek en er een lach op haar mooie lippen verscheen. Ze leek te twijfelen en keek even snel om, maar de bus reed rustig verder, soms stoppend om een persoon te laten uitstappen. Daarna draaide ze gerustgesteld terug om en opende het bovenste knopje van haar blouse en daarna hetgeen eronder terwijl ze me verleidelijk aankeek. Ik begreep wat ze wilde en liet haar dan ook maar begaan en volgde iedere beweging nauwlettend. Haar blouse was nu al zo geopend dat ik haar witte beha kon zien. Het was een mooie zedige beha, die de bovenkant van haar borsten gedeeltelijk bloot liet en voorzien was van fijne bandjes aan de zijkant die zich over haar schouders naar achteren begaven. Ik vond hetgeen ze deed opwindend en zat dan ook al snel met een harde paal om U tegen te zeggen maar bedwong mijn verlangen om haar te beminnen en bleef zitten kijken naar het showspel dat ze ten tonele gaf. Ze opende nog een paar knoopjes zodat haar blouse nu open was tot aan haar navel en boog wat vooruit terwijl ze haar rug krulde als een boog waardoor de blouse werd opengetrokken en de borsten zich opspanden in de beha. Terwijl ze dit deed liet ze haar handen glijden achter haar rug en hoorde ik het bekende geluid van het openen van haar beha en zag hoe de spanning van de stof rond haar borsten verminderde. Ze zette zich terug met haar rug tegen de leuning en trok haar arm uit de ene mouw van de blouse om zo het schouderbandje af te doen, terwijl ze met de andere hand de beha vast hield zodat deze zedig op zijn plaats bleef. Daarna herhaalde ze precies de zelfde handeling met haar andere arm zodat ook dit schouderbandje los was. Nog steeds hield ze met n hand de beha vast waardoor ze me het schitterend uitzicht op haar waarschijnlijk mooie borsten nog niet gunde. Ze duwde de blouse met de ne hand wat toe terwijl ze met de andere de beha onderuit haalde en deze in de geopende tas duwde. Ik kon duidelijk de puntjes van de harde tepels zien die schitterend aftekenden in de stof van haar witte blouse.
Plots hoorden we hoe de bus stopte en een jong meisje opstapte en naar ons toe kwam. Ze droeg een wit tennisuniform en had een tas mee waarin waarschijnlijk een racket zat. De vrouw hoorde en merkte aan mijn blik dat ze dichterbij kwam en duwde zo goed als het kon de blouse dicht terwijl ze haar tas, waarin de beha duidelijk zichtbaar moest zijn van bovenaan gezien, plat legde. Het meisje kwam met grote stappen, terwijl haar korte rokje opdwarrelde, naar ons toe en zette zich op de andere kant van de laatste bank. Ze bekeek mij en de andere vrouw met een nieuwsgierige blik en liet haar blik toen naar buiten glijden waar er schijnbaar nog een paar vriendinnen stonden. Ze zag ze en zwaaide ze uit terwijl ze met beide knien op de bank steunde en ver vooroverboog waardoor ik en de vrouw de blik kregen op haar keurig witte slipje waar er aan de rand enkele zwarte schaamhaartjes de omknelling ontsnapt waren. De maagdelijke ronde billetjes waren mooi omsloten door het slipje dat met een fijn kanten randje afgewerkt was. Zo gleed mijn blik verder naar beneden en ontwaarde de zwelling van haar venusheuvel en het groefje waar het slipje tussen de schaamlipjes was gekropen. Haar t-shirtje ging los en zag hoe de prille borstjes, nog spits als kegeltjes, vrij van de inklemming van een beha'tje naakt voor me dansten. Het meisje kwam terug recht en zette zich op de bank terwijl ze een tijdschrift uit haar tas haalde en erin begon te lezen. De vrouw voor me zat nog steeds met de blouse die ze strak toe hield. Zo kon ik -en het meisje indien ze interesse had getoond- nog veel duidelijker de vorm van haar borsten en de donkere vlekken van haar tepels zien. De seconden leken uren te duren en ik zag hoe de vrouw voor me langzaam de greep op haar blouse verloor waarna deze langzaam maar zeker meer en meer openging. Ze had de onderste knoopjes kunnen toedoen waardoor alles, vanuit het oogpunt van het meisje, niet zo zichtbaar meer was. Ik van mijn kant, kon nu genieten van het zicht op de binnenzijde van haar borsten. Ik merkte aan het snel op en neer gaan van de borsten dat ze even opgewonden was als ik. Het duurde dan ook niet lang of de hand minderde de druk op de blouse tot ze hem uiteindelijk op haar schoot liet rusten. Ik kon juist de rand - of was het de schaduw - van haar tepel zien en kon bijna niet wachten tot het meisje naast me verdween en de vrouw me meer van haar heerlijkheden zou laten zien. Gelukkig aanhoorden de goden mijn gebeden want het meisje stond plots op en nam haar tas. Ze keek de vrouw, wiens borsten nu ze rechtstond zichtbaar moesten zijn, aan met een rare blik en begaf zich dan naar de deur. De bus stopte en ze stapte af. Toen hij terug wegreed kon ik het niet laten door de ruit te kijken en merkte hoe het meisje me aankeek en haar hand opstak, alsof ze me veel geluk wilde toewensen. Ik draaide me en zag hoe de vrouw haar blouse terug open geknoopt had en de borsten bloot liet komen. Ze had mooie ronde borsten die bekroond waren met een bruine tepel waarop een harde tepel stond. Opgewonden streelde ze met n hand haar borst en nam de tepel tussen duim en wijsvinger waarna zij deze zachtjes rolde terwijl ze haar benen wat opende en met haar andere hand haar liefdesnestje dat nog keurig onder haar rok verborgen zat, streelde. Zachtjes liet ze haar hand onder de band van de rok glijden en ik zag hoe er zich onder de rok een bult vormde die ritmisch op en neer gleed terwijl ze haar borsten bespeelde met de andere hand. Ik kon bijna niet meer ademen van hetgeen ik voor me zag en wilde haar bijna bespringen maar wist dat dit alles zou kapot maken, dus bleef ik maar zitten. Ze sloot haar ogen en tuitte haar lippen terwijl haar vingers het mooie hete lichaam bespeelden maar stopte plots. Ze opende de ogen en stond recht terwijl ze met beide handen het slipje vanonder haar rok naar beneden trok en deze opraapte en zorgvuldig in haar tas opborg. Ik had net de tijd om te zien hoe het slipje eruitzag voor het in de tas verdween. Het was een klein wit slipje dat amper haar poesje moet bedekt hebben en was aan de achterzijde voorzien van een touwtje dat tussen haar billen moest gezeten hebben. Terwijl ze zich bukte om het slipje op te rapen dansten de borsten vlak voor mijn gelaat en streelde de topjes van haar tepels nog net mijn wangen, daarna nam ze terug plaats op de bank. Ik zag hoe ze de rok van onder haar billen weg trok zodat ze met de blote billen op de lederen bank zat. Er ging een rilling door haar lichaam die echter snel verdween en plaats gaf voor een opgewonden blik in de ogen. Er verdween terug een hand onder de band van haar rok terwijl ze met de andere hand terug de gezwollen tepels streelde. Deze keer bewoog ze haar hand onder de rok zo fel terwijl ze haar benen wat meer spreidde om haar liefdesnestje gemakkelijker te kunnen beminnen dat de rok langzaam maar zeker naar boven schoof. Ze gaf een lichte kreun en keek me uitnodigend aan maar ik reageerde niet. Steeds hoger schoof de rok en bereikte haar knien. Net alsof ze daarop gewacht had spreidde ze haar benen nog meer waardoor de rok nu volledig omhoogschoof en ik een glimp kon uitvangen van de vaardige vingers die het muisje aan het bespelen was. Ze trok haar hand van onder de band van de rok en gaf me zo het zicht op het volledige muisje waarvan de schaamlippen reeds duidelijk bevochtigd waren. Heet als ze war trok ze haar benen omhoog waardoor ze met de schoenen steunde op de bank en spreidde zo haar benen, vlak voor mijn neus zodat ik niets zou missen. De schaamlippen openden zich in het ovaalvormig nestje schaamhaar en gaven al hun geheimen als een oester die een mooie parel bevat prijs. Het licht van de lamp verkaatste op haar natte genotsgleufje en ze liet haar vinger tussen de schaamlippen glijden terwijl ze me uitdagend aankeek. Genietend van het showspel bleef ik zitten en zag hoe ze een vinger in haar grotje liet glijden, even later gevolgd door een tweede, en deze in en uit haar honinggrotje liet glijden terwijl ze met de andere hand haar genotsknopje bespeelde. Plots begon haar ganse lichaam te schudden en te beven en kreunde ze van genot terwijl haar lichaam rond haar vingers verkrampte.

Opgelucht keek ze op terwijl ze haar vingers voorzichtig terugtrok en haar voeten terug liet zakken op de grond en haar rok naar beneden trok. Ze stond op met een glimlach op de lippen en sloot de knoopjes van haar blouse. Daarna liep ze naar voren en begon te praten tegen de chauffeur.
Na enkele minuten stopte de bus en bleef stilstaan. Laatste halte hoorde ik de chauffeur zeggen en de deur vooraan ging open. Ik stond recht en liep naar de voorkant van de bus. De vrouw keek me lachend toe.

Mag ik je mijn man voorstellen ? Verstomd keek ik haar aan. Ja, zei hij, ze heeft zo'n nymfomane trekjes en hier krijgt ze de kans om ze te uiten terwijl ik nog een oogje in het zeil houden. Moet U weten, ze zijn niet allemaal zo geduldig als U.

Verdwaasd verliet ik de bus.

Ik hoorde de deur sluiten en zag hoe de chauffeur en zijn vrouw rechtstonden en hij haar rok ophefte terwijl zij haar blouse opende en zijn lul langs achteren in het hongerig lichaam leidde, terwijl zij, vlak voor mijn neus, op een paal steunde zodat ik alles kon zien. Haar jonge lichaam werd stevig vastgehouden door de chauffeur die zijn lange paal genadeloos in haar lichaam dreef tot aan de ballen terwijl haar borsten op hun ritme als pudding schokten. Haar mond opende zich genietend terwijl ze haar tong over haar lippen liet glijden. Ze neukten snel en hard en het duurde dan ook niet te lang voor ze hun orgasme bereikten. De chauffeur, trok zijn lul uit het druipend grotje terwijl de vrouw rechtkwam en volledig naakt voor me aan de paal bleef staan. Behalve de geopende blouse en de opgetrokken rok was er niets meer dat haar bekoorlijke lichaam verborg. Ze leek wel te willen dat ook ik haar nog hongerig gaatje zou vullen, al dan niet samen met de chauffeur maar deze nam terug op zijn plaats vooraan en startte de bus.

Ze verdwenen in een wolk van dieselgeur. De vrouw keek me aan met een medelijdende blik, of was het honger naar meer. Misschien had ze gehoopt dat er meer mannen haar gaatjes vulden. Wie weet.

 

 

back to HeXX-page