De droom gaat verder door Rik

Als ik wakker word lig je nog steeds met je rug dicht tegen mijn buik aan met beide benen hoog opgetrokken. Te horen aan je zware ademhaling ben je nog steeds diep in slaap. Ik richt me op steunend op n arm en bekijk je mooie lijf. Ik geef zachte tedere zoenen op je heerlijke rug maar je ontwaakt niet. Ik begluur stiekem je prachtige kontje en je poesje dat nog blinkt van de liefdessappen. Al snel word ik weer helemaal dik en stijf. Ik leg me weer naast je neer en merk dat ik met mijn pik net tot aan je kutje kan. Ik manoeuvreer mijn eikel zachtjes tussen je lipjes en stoot mijn bekken langzaam naar voor. Ik glijd als vanzelf naar binnen. Je ademhaling stopt, je opent langzaam je ogen, kijkt opzij en knikt zachtjes glimlachend en fluistert: " Ja, liefje, ja, bemin me nog." Ik begin zachtjes in je te stoten met lange trage bewegingen. Je kreunt en hijgt zachtjes en tracht mijn ritmische stoten te beantwoorden. Het duurt niet lang voordat een eerste keer je ademhaling stokt en je snokkend klaarkomt. Je fluistert verliefd en dankbaar mijn naam: "Lieveling, je maakt me heerlijk heet. Niet stoppen nu, vooral niet stoppen!" Opgehitst door je woorden, stoot ik nu heviger en sneller. Bij elke stoot raak ik je bips en duw ik je wat omhoog. De kracht van mijn stoten doet je borsten dansen. Wanneer je weer een orgasme nadert, kijk je smekend om met een heerlijke wazige blik en een pijnlijke grimas om je mond, tot de ontlading je bevrijdt van de opgebouwde spanning en je met een schreeuw klaarkomt.
Met mij nog in je rol je nu op je buik. Ik kan nu veel dieper stoten en neuk je met een regelmatige snelle cadans. Je kutje voelt zacht en zompig aan vanbinnen als een afzuigend mondje. Het gevoel in mijn pik en ballen is onbeschrijflijk. Al stotend zoen ik je nek en geef kleine pijnloze beetjes met mijn lippen in je rug en nek. Ik fluister lieve woordjes in je oor. Onze omstrengeling is innig maar onze harten zijn nog korter bij elkaar. We voelen ons letterlijk en figuurlijk n. Je kreunt luid van genot en wellust onder mijn stoten en komt weer klaar. Ik richt me op met gestrekte armen en stoot nu weer trager. Duizelend zie ik mijn stijve speer in je glijden tot tegen de zalige spleet tussen je billen, waarbij de zachte rondingen van je kontje mijn buik strelen. Daarna ga ik bijna helemaal uit je totdat alleen mijn eikel nog in je zit. Zo blijf ik minutenlang neuken met lange halen. Na een tijdje worden je dijen moe en je sluit je benen. Ik ga door met stoten en voel nu je nog beter elke plooi van je liefdesgrotje, alsof je met je hand rond mijn staaf knijpt. Het wrijven van mijn ballen tegen je dijen voelt aan als zachte strelingen. Ook jij voelt me blijkbaar nog beter, want je begint heviger met je bekken te stoten tot je kreunend klaarkomt. Spijts mijn rugproblemen, slaag ik erin mijn knien naar voor te bewegen, zodat ik nu op je zit. Ik stoot mijn bekken naar voor en berijd je als een fiere ruiter. Ondertussen streel ik je rug en kneed ik zachtjes strelend je billen. Je zegt: "Liefje, nu raak je een heel speciaal plekje, dit is verschrikkelijk heet en lekker." Niet lang daarna kom je met een brullend geluid hevig klaar met wilde rukken van je hoofd en snokken van je bovenlijf.
Ik ga van je af, je draait je om en kijkt me ontzettend lief en dankbaar in de ogen. Je lacht als je merkt dat ik gretig en ongeduldig je prachtige lijf bekijk. Mijn ogen flitsen snel en besluiteloos heen en weer tussen je mooie snoetje, je heerlijk borsten met de rechtopstaande tepels en je kutje met de van opwinding gezwollen lipjes, waarboven je eveneens gezwollen knopje blinkt. Omdat je mijn bedoelingen raadt veeg je je schoon met kleenex en open je je benen wijd. Ik kniel naast je en speel heel even met je tepels. Je geniet met open mond, maar ik fluister: "Hiermee heb ik straks andere stoute plannen, liefje." Ik beweeg nu mijn mond naar je kutje. Ik neem n van je heerlijke lipjes in mijn mond en pers het zachtjes tussen mijn lippen. Ik zuig het zo ver mogelijk naar binnen en streel het met flitsen van mijn tong. Nadat het andere lipje dezelfde beurt kreeg zuig ik ze nu tezamen naar binnen en steek ritmisch mijn tongpunt ertussen. Terwijl je zachtjes kreunt begin je onwillekeurig met je bekken te stoten. Ik eet nu je ganse poesje met gulle mond waarbij ik je knopje hevig streel met snelle zijwaartse en op- en neerwaartse bewegingen van mijn tongpunt. Met mijn ene hand duw ik het voorhuidje van je klitje weg zodat ik het nu helemaal naakt kan likken, terwijl ik twee vingers van mijn andere hand zachtjes in en uit je kutje glijd. Ik voel hoe het je teveel wordt. Je houdt je adem, in strekt je ganse lijf met holle rug en begint te trillen over je hele lichaam. Je stoot nog enkele malen hevig met je onderbuik en ontploft dan in een zalig langdurig orgasme, terwijl je schreeuwend uitademt. Je lichaam plooit naar voren waarbij je hoofd ritmisch naar voor knikt. Minutenlang ga ik door met je knopje zachtjes te beroeren met mijn tongpunt, waarbij er ontelbare kleinere elektrische naschokken door je lichaam vuren die voor jou aanvoelen als een minutenlang orgasme. Dan neem je me bij de arm en trekt me naast je. Je omhelst me innig en drukt je heerlijke lijf tegen me aan. Tijdens een korte rustperiode zoenen en strelen we mekaar teder.
Ik vraag je nu op de rand van het bed te gaan zitten op je knien. Ik neem wat afstand en bewonder je prachtig kontje met daaronder je heerlijk glimmend kutje. Ik begin je knopje te vingeren waarbij ik afwisselend twee vingers in je kutje laat glijden en over je knopje laat glijden. Nu en dan ga ik wat dieper in je kutje maar ik keer steeds terug naar je gezwollen klitje, waar ik wat langer en heviger wrijf. Na een tijdje zeg je: "Liefje, niet meer doen, je hebt mijn knopje veel te gevoelig gemaakt." Plagerig breng ik nu mijn eikel tegen je lipjes en streel ze ermee. Eventjes hou je dit vol maar drukt dan vastberaden je kont achteruit en vangt mijn pik op in je thans wijd en vochtig kutje. Je vrijpostig gebaar maakt me bloedheet en ik begin ritmisch in en uit je te stoten met korte snelle bewegingen. Ik streel ondertussen je rug en je kontje en reik nu en dan mijn armen naar voor om je wippende borsten te kneden of zachtjes in je tepels te knijpen Ik stoot hevig door en telkens ik je bips raak maakt het een pletsend geluid. Ik weet dat ik zo een heel gevoelig plekje raak bij jou en doe mijn uiterste best je zo heerlijk mogelijk te laten genieten..Je fluistert zachtjes:"Lekker, Liefje, lekker heet." en beweegt je hoofd op en neer. Je gekreun wordt harder en eindigt in een luide brul waarbij je voorovervalt terwijl je buik samentrekt van genot. Ik leg me naast je en zoen je ontelbare malen.
Na een korte rust zeg je: "Nu wil ik jou even verwennen.". Met twee kussens in mijn rug steun ik tegen het hoofdeinde van het bed, armen en benen gespreid. Mijn speer steekt fier en stijf rechtop en glimlachend merk je voor het eerst het ritmisch geklop van mijn pik synchroon met mijn hartslag. Ik speel even met mijn tepels waardoor hij nog harder en groter wordt. Je kijkt bewonderend met een geile blik naar mijn hete pook, neemt hem stevig vast en zegt:" Je hebt een heerlijk mooie pik, Liefje. Hij is schitterend stijf en hard als beton." Je neemt nu mijn eikel in je mond, terwijl je met n hand mijn ballen ondersteunt en zachtjes streelt. Met op- en neergaande bewegingen van je hoofd zuig je me heerlijk langzaam af. Het is onnoemelijk heet mijn pik in en uit je mond te zien schuiven. Telkens je bovenkomt, maak je rondjes met je tong rond mijn eikel. Ik word bijna gek van genot en kan mijn bekkenbewegingen niet meer beheersen die je mondholte opzoeken. Ik kreun klagend: "Liefje, dit is ht, je maakt me gek!!" Je neemt nu mijn voorhuid tussen je gesloten lippen en begint erop te zuigen. Je neemt mijn tepels vast en maakt kleine snelle draaibewegingen. Zachtjes duw ik je weg en hijg:" Schatje, zo ga je me doen klaarkomen! Dit is te heet en te intens." Ik zoen je hartstochtelijk en kom langzaam weer tot mezelf. Je sluit nu je vuist rond mijn pik en begint traagjes op en neer te bewegen, waarbij je mijn voorhuid telkens naar beneden trekt. Je kijkt opgewonden hoe mijn blinkende eikel telkens tevoorschijn komt en weer verdwijnt in je handpalm, terwijl ik zachtjes tegenstoot, tegemoetkomend aan je afrukkende bewegingen. Je glimlacht als je merkt hoe ik met van genot geopende mond en met de ogen wijd open het schitterende schouwspel gadesla, terwijl ik zachtjes kreun en fluister:"Liefje, je maakt me heet. Dit is zalig, onbeschrijflijk zalig." Na een tijdje word het me teveel, ik smeek je te stoppen. Ik zoen je teder en we verwisselen van plaats.
Met een mysterieuze glimlach om de mond zeg ik : "Ik had je nog wat ondeugends beloofd, h." Op een stoel liggen twee sjaaltjes. Met een enkele en erg losse knoop maak ik je beide polsen vast aan de stijlen van het bed naast je hoofd. Je kan zo' los maar ik weet dat je te nieuwsgierig bent. Ik zuig nu eerst aan je tepels, die heerlijk stijf en hard rechtop staan, terwijl ik zachtjes je borsten kneed. Ik draai rond je tepels met mijn tong en streel daarbij je gevoelige tepelhof. Je kreunt en wiegt zachtjes met je hoofd met gesloten ogen. Nog voor ik hetzelfde doe met je andere borst smeek je me:"Liefje, raak mijn kutje aan, ik verlang er zo naar!" Glimlachend schud ik van nee. Ik wil je plagen. Vluchtig kijk je naar je losjes vastgebonden polsen, maar je besluit vol te houden. Je fluistert hees en lachend: "Dit zet ik je betaald, man." Ik lach en draai nu je beide tepels tussen duim en wijsvinger met snelle bewegingen. Dan neem ik ze tussen duim en middenvinger en vinger ze stevig en snel met mijn wijsvinger. Kort daarna beweeg ik al strelend en wrijvend, tergend traag en plagend mijn hand naar je onderbuik. Ik streel de binnenkant van je dijen, hetgeen stotende bewegingen van je bekken uitlokt. Daarna streel ik met n vinger je grote schaamlippen, krampachtig vermijdend je kleine lipjes of je knopje aan te raken. Je wordt bijna gek van frustratie. De stoten van je bekken worden heviger, op zoek naar een aanraking die je kan verlossen van dit hevige verlangen. Je gekreun lijkt nu meer op een klaagzang. Je blik is wanhopig en smekend. Ik krijg uiteindelijk medelijden met je, leg mijn hand op je poesje, vinger je knopje met twee vingers met grote ronddraaiende bewegingen, beweeg ze snel van je klitje naar de ingang van je kutje en terug, tot je zeer snel ontlaadt in een zoveelste langdurig orgasme. Het is heerlijk je te zien voorover schokken met vastgemaakte polsen. Ik maak je los, gooi je op het bed en stoot met een ruk in je kutje. De aanraking van onze onderlichamen is een echte bevrijding voor je na de doorstane beproeving.. We neuken zo minutenlang door. Ondertussen streel ik je haren en je gezicht. Je zoent me en fluistert:"Ik hou van je." Ik knik hevig van: "Ik ook" en ga uit je.
Je zegt:"Nu is het mijn beurt." Je dwingt me op mijn knien te gaan zitten maar nu met mijn gezicht naar het hoofdeinde van het bed en knoopt me op dezelfde manier vast. Je knielt achter me, drukt je dicht tegen me aan en begint met mijn tepels te spelen met dezelfde bewegingen als ik daarnet. Je weet dat je me hiermee gek maakt. Ik voel mijn lid nog dikker en harder worden. Een zalige elektriciteit stroomt naar mijn ballen. Ook ik begin wild te stoten op zoek naar een haven voor mijn pik, maar je bent vast besloten me even erg te plagen. Je gaat onvermoeibaar door met mijn tepels en maakt me gloeiend heet. Ik beweeg hevig naar voor en achter met mijn bekken, maar je bent niet te vermurwen. Uiteindelijk na minuten die eindeloos schijnen maak je me los, je duwt me om en gaat schrijlings over me zitten. Je neemt mijn pook vast en laat er je tergend langzaam op zakken tot onze schaamharen mekaar raken. Ik slaak een zucht van verlichting en immens genot als ik je kutje voel spannen rond mijn pik. Je begint langzaam te stoten en op mij te rijden. Je kijkt voortdurend naar onder hoe mijn pik in en uit je grotje glijdt. Je zegt:"Wat is dit mooi en heet!" Je rijdt steeds sneller en sneller op me, je gezicht vertoont weer die zalige smekende grimas, tot je voorover klapt op mij en snokkend klaarkomt. Je stopt slechts even en komt weer recht. Nu nijp je mijn penis dicht met je kutje en beweegt traag op en neer, je borsten uitdagend vooruit, mijn pik aftrekkend met je kutje. Het is een heerlijk gevoel en een onwezenlijk mooi zicht je lichaam te zien pompen terwijl mijn pik in en uit je schuift. Ook jij kijkt weer hitsig naar onze dansende onderbuiken. Ik voel de spanning in mijn ballen stijgen en hou je even tegen. Je lacht plagerig en zegt:"Ik zal je nog iets mooiers tonen." Je keert je om en gaat schrijlings over mij zitten met je achterste naar mij en laat langzaam mijn pik in jouw spleetje verdwijnen. Het zicht van je kontje en je vlakke brede rug is onbeschrijflijk mooi. Onnoemelijk heet wordt het als je begint te bewegen en te stoten, waarbij ik je kontje zie zweven over mijn pik. Ik voel dat ik ga klaarkomen en vraag je te stoppen. Je weet dat ik graag klaarkom terwijl ik naar je kijk en stopt dan ook prompt.
Je kijkt ietwat verrast als ik het deken meeneem en je meetroon naar beneden, doch volgt me zonder protest. Het op en neer wippen van mijn stijve pik bij het afdalen van de trap is een gek zicht en brengt je aan het lachen doch voor mij is het een heerlijk gevoel. Ik vouw het deken dubbel en spreid het over de eettafel. Zonder woorden begrijp je onmiddellijk mijn bedoeling. Je klimt met je bips op de rand van de tafel, leunt achteruit tot je neerligt en spreidt je benen wijd. Ik ondersteun je knieholten in mijn elleboogplooien. Mijn speer steekt recht naar voor en glijdt zonder hulp tussen je lipjes in je kutje. Ik bekijk de klok en zeg:"Liefje, nu wil ik zo 10 minuten heerlijk in je stoten en dan klaarkomen.". Je knikt gretig van ja. Ik begin langzaam in je te stoten. Ik sta echt op het punt van mijn orgasme met een gezwollen gevoel in mijn ballen en moet zeer voorzichtig te werk gaan. Mijn gezicht vertrekt in een pijnlijke grimas. Ik kijk hoe mijn speer je gezwollen lipjes spreidt waarbij je knopje bloot komt. Ik moet mijn ogen sluiten om niet meteen klaar te komen. Ook jij richt je op om naar onze samensmeltende geslachten te kijken. We kijken mekaar in de ogen. Jij lacht oneindig lief naar mij, maar ik ben te heet en kijk met een gespannen en bijna pijnlijke ernst naar al dat moois onder mij: je lieve blik op je mooie gelaat, je stevige borsten met de rechtopstaande tepels, je vlakke buik en je blinkende kutje, waarin mijn pik stotend verdwijnt. Bij dit zicht geef ik me over, nog voor de 10 minuten om zijn. Ik knik en je begrijpt me direct. Je aait zachtjes en plagerig mijn tepels. Ik versnel mijn ritme terwijl je in mijn tepels knijpt en eraan draait. Je strengelt je benen rondom mij en begint ook hevig met je bekken te stoten tot een ontploffing zich voordoet in mijn hoofd en mijn ballen, die een onderhuidse elektrische ontlading stuwt over gans mijn lichaam. Met een luide schreeuw schiet ik mijn sperma diep in je kutje en val schokkend voorover op jou. Tegelijkertijd kom jij ook klaar en ik voel je vagina samentrekken rondom mijn pik. We versmelten samen in onze simultane extase waarbij onze stotende bewegingen langzaam uitdeinen. Mijn pik blijft minutenlang naschokken, terwijl ik voortga met traag in en uit je te bewegen. Terwijl ik zo in je blijf en mijn pik stilaan slap wordt, geven we mekaar duizenden zoentjes en fluisteren mekaar woordjes toe vol liefde, tederheid en dankbaarheid voor het ontvangen genot. Met een vol glas wijn trekken we terug naar boven om in mekaars armen wat te bekomen en verder te genieten van ons samenzijn.

Reakties aan: Rik

 

back to HeXX-page