De Trein door: Max  A.

Dat het al bijna het hoogtepunt van de zomer is, daar kwam ik vorige week op een middag achter toen ik om 15.00 in de verlate intercity naar Utrecht stapte en de zon volop de warme coupe binnen scheen. Eindelijk even weg van alle commotie rondom mijn nieuwe baan , even geen gezeur meer aan mijn hoofd van al die nieuwe collega's , geen overdonderende vragen meer, geen drukke ,vermoeiende meetings met de staf. Nee ,eindelijk even weg van dit alles. In Utrecht wachtte wel weer een nieuwe bespreking maar gelukkig had ik nu even tijd voor ontspanning, een nieuw boek en uitzicht op de weilanden wachtten op me,rijdend door het groen,het frisse zomergroen. Het was gelukkig niet druk, een stuk of 3 a 4 mensen zaten er achterin in de andere coupes verspreid over de wagon.

Ik zat wat naar buiten te staren toen de deur van mijn coupe open gleed en ik merkte dat er tegenover mij een in het zwart geklede wat oudere dame van rond de veertig plaats nam. Ze droeg een zware leren reistas die ik galant natuurlijk aanbood voor haar op het bagagerek te leggen. Terwijl ik dat deed en haar met een korte blik van bovenaf bekeek viel het me op dat haar blouse wat open was gevallen en dat ze een glimmende zwarte satijnen bh aan had, ik keek recht haar decolleté in en zag een stel heerlijke volle witte borsten waartussen hangend aan een zilveren ketting, een 8 hoekig geslepen zwarte steen rustte. Ze ving mijn blik op, volgde die terug naar haar borsten, keek weer terug en glimlachte me toe. Nadat ik weer had plaats genomen klonk er een fluitsignaal en vertrok de trein uit het drukkende station en begon het verleidingsspel pas goed. Ze nam een NRC uit haar handtas en begon vluchtig wat te lezen en vouwde daarbij haar blote benen over elkaar. Dit deed ze echter zo hoog dat haar rok wat omhoog schoof dat ik een stukje van haar zwarte broekje opmerkte.

Ik werd steeds meer aangetrokken tot deze vreemde schoonheid, geheel gekleed in het zwart, met een kort geknipt naar achter gekamd kapsel en stralend bleke huid. Net toen ik weer naar het de wereld buiten de trein keek vroeg een wat hese stem me om een vuurtje. Ik keek op en daar zat ze, sigaret in de met zilveren ringen versierde hand uitgestrekt naar mij. Ik pakte m'n Zippo , gaf haar vuur ,en zag hoe haar donker rode lippen met een mooie 'O' aan de filter zogen. Ik snoof de tabakslucht op vermengd met haar heerlijke Chanel no.5. Haar hand even vluchtig rustend op m'n knie, voelde zwaar,haar vingers omklemde m'n been.En weer die mysterieuze glimlach en die donkere starende ogen. Donker en verleidend. Terwijl ze met een zucht zich opnieuw in haar krant verdiepte deed ze nog een knoopje van haar blouse los, schopte haar hakken uit, draaide zich wat en trok haar voeten op. De hitte werd haar ook teveel,ze zuchtte en streek de krant glad en begon te lezen.Zo zat ze nu met half opgetrokken benen op de bank en haar rok zover omhoog geschoven dat het me terwijl ik weer naar buiten wilde kijken opeens opviel dat ik haar van opzij gedeeltelijk in haar kruis kon kijken. Langs m'n boek keek ik nu,als voyeur,de inhoud was ik vergeten,was niet belangrijk,ik was gefixeerd op het uitzicht ,op deze dame.Ik zag dat ze een prachtige zwarte met kant bewerkte broekje aanhad dat haar geheime tempel verborgen hield, gedeeltelijk gevangen tussen haar voluptueuze billen. Volle billen, bleek, ietwat trillend met elke schok van de wielen ratelend op de rails. Kadoem,kadoem,kadoem.

Het ritme van m'n hart,van de trein,van de lust.

Ik werd wakker geschud uit m'n observatie door een luide stem over de intercom: er was een stroomstoring en de trein moest op een apart baanvak wachten tot de storing verholpen zou zijn, het zou minstens wel een half uur of langer kunnen duren. Van mij mocht het uren duren: mijn aandacht was helemaal bij deze verleidelijke medepassagier.

Toen de trein langzaam op het afgelegen baanvak tot stilstand kwam en de zon vol op ons treinstel scheen doofde ze haar sigaret en stond plots op en verdween ze door de schuifdeur naar het toilet. Buiten was er groen,weilanden,4 schapen die schuilden onder een boom.Een oude schuur met een verroeste tractor. De hitte brandend. Verstillend.

Ik stak een sigaret op en wachtte geduldig maar gespannen af . Eenmaal terug sloot ze deur en ging weer in haar gemakkelijke leeshouding zitten, haar rok omhoog, benen omhoog, de uitnodiging was geschreven en verstuurd. Ik zag meteen dat ik mijn ogen nu begroet werden door een heerlijk gladgeschoren tempel. Gladde lippen met een smalle streep schaamhaar erboven en heerlijke ronde romige billen eronder. Mn hart bonsde in m'n keel en m'n geslacht groeide tot volle lengte, zette m'n slip onder spanning. Ze ving opnieuw m'n blik op en glimlachte weer, keek nu naar m'n ongemakkelijke bobbel die duidelijk uitstak en likte uitdagend met haar tong langs haar bovenlip.

Nu was zij degene die toekeek en ik voelde haar ogen haast op m'n lijf branden. Voorzichtig legde ze haar krant opzij en ging nu recht tegenover me zitten, lachte naar me en spreidde haar benen, trok langzaam haar rok nog meer omhoog en toonde nu schaamteloos haar verborgen schatten. Voorzichtig bewoog ze haar handen naar haar kruis en begon ze haar gladde lippen te strelen en zacht te aaien. Ik zag dat ze snel nat werd en dat haar lippen als bloembladeren zich langzaam openden om haar plagende vingers te ontvangen. Het werd mij te veel en ik ritste langzaam m'n broek open en bevrijdde m'n harde pik uit m'n krappe warme slip. Haar ogen fonkelden toen ze m'n harde geslacht zag en haar mond viel open van opwinding. Zo zaten we nu in deze hitte tegenover elkaar, bekeken elkaar en masturbeerden voor elkaar. De zon scheen naar binnen en de andere passagiers en de buitenwereld leken ver weg, heel ver weg. Alles om ons heen vervaagde. De warmte werd zwaarder, werd hitte , en werd haast ondragelijk. Zwaar.

Ze knoopte haar blouse nu helemaal open en toen zag ik haar prachtige enorme ,stevige witte borsten pas goed, de tepels stijf en rood van opwinding tegen het doorzichtig kant gedrukt. Ik schoof m'n broek en slip wat omlaag en m'n shirt nog wat omhoog. We roken elkaars geilheid en elkaars zweet, we werden een grote geile masturbatie machine. Ik zag haar vingers glinsteren van het vocht, haar tong uit haar donker rood gestifte mond, hoe ze met haar heupen wiegde, haar warme, witte billen ritmisch omhoog bewoog. Ze was heet en vergat de wereld om haar heen. Sloot haar ogen en kreunde.Sneller gingen haar vingers,harder kreunde ze.Haar rug gekromd.

Maar vlak voordat ze kwam plofte ik tussen haar benen neer, duwde haar handen opzij en likte natte sporen van haar enkels tot haar dijen,van haar knieën tot haar lies en vond daarna haar gladde tempel als grootste schat en ik begon haar voorzichtig te beffen, likte haar langzaam van haar zoute ,zweterige bilspleet ,over de hete opening tot haar harde klit. Op en neer ging m'n natte , harde flitsende tong. Ik zoog me om de beurt vast op haar geschoren lippen en schoof m'n tong in haar hete tempel, naar binnen,likte de binnenkant,proefde de zilte smaak. Ze hijgde zacht, schoof wat meer naar voren en trok haar benen wat op zodat ik haar nog beter kon likken. M'n rechterhand vond m'n geslacht en ik trok me langzaam af terwijl ik haar behaagde.Ik concentreerde me op haar bilspleet en haar roze roos opende zich onder mijn dwingende natte bewegingen,zoog m'n tong naar binnen.Daarna schoof ik langzaam m'n natgemaakte linker duim in haar zuigende aars en gleed met twee vingers in haar bloemkelk zodat ik haar g-spot goed kon masseren, m'n tong likte haar harder geworden klit stevig van links naar rechts, en op en neer,m'n neus kriebelend op het blokje schaamhaar.

Ik voelde hoe ze vanuit de diepte begon te komen, ze spande haar spieren ,hield haar adem in , duwde met haar beide handen haar billen en onderlijf omhoog en omlaag zodat haar anus nog verder om m'n duim heen en weer schoof en haar gevoelige klit tegen m'n tong werd geperst . Hete adem blies ze uit haar neusgaten en kreunde ingehouden.Ik voelde haar spieren keer op keer samentrekken en rook haar geil en proefde haar heerlijke overvloedig stromende sappen. Ze bedaarde wat ,en ik gunde haar rust,stopte langzaam met likken en trok me terug.Daarna zakte de dame wat achterover ,pakte m'n hand en likte een voor een m'n vingers af en duwde daarna me met zachte hand weer mijn stoel in. Ze keek wild en ietwat verward , haar kleding plakte aan haar lichaam ,ze streek de rok omlaag ,opende haar blouse en haakte de bh open aan de voorkant,haar borsten bevrijd,loshangend,betoverend. Nu was het mijn beurt. De trein zette zich met n schok weer in beweging , we waren weer op weg.

Ze zat nu met ontblote borsten tussen mijn benen en trok m'n slip en broek helemaal verder omlaag , schoof haar warme handen onder m'n billen en kuste teder mijn borst en buik . Ze likte langzaam met haar tong kleine cirkels draaiend omlaag ,omhoog langs m'n bezwete buik en daarna weer omlaag en nog meer omlaag , langs m'n dijen,,m'n bovenbeen,langs m'n gladgeschoren ballen en gladde harde trillende geslacht,over m'n buik tot ze bij de natte top kwam die trillend op haar wachtte.Haar vochtige mond schoof ze daarna met een slurpend geluid over m'n eikel ,wachtte af,bewoog haar tong alleen,en en minutenlang was haar mond alleen vastgezogen om de top en likte ze met gesloten mond de kleine opening met haar tongpuntje.Haar tong gleed over het meest gevoelige voorste gedeelte en ik voelde hoe ze m'n ballen in haar hand nam en ze voorzichtig begon te kneden. Haar andere hand streelde nu m'n borst terwijl ze me nu strak en langzaam afzoog , als een krappe tempel pompte ze op en neer.Op en neer. Ze zoog alsof mijn warme witte zaad haar enige doel was. Het was een ervaren dame , ze wist alle lekkere zwakke plekjes van een mannelijk geslacht , wist precies hoeveel ze kon zuigen en likken totdat ik zou spuiten , bracht me steeds bijna tot het hoogtepunt maar zwakte dan weer wat af waarna ze weer volop in de aanval ging .

Toen ik na een paar keer toch echt bijna gek werd van opwinding en de druk niet meer kon hebben legde ik m'n handen om haar hoofd , ze kwam iets omhoog ,en hielden zo beide haar mond op de goede hoogte en begon ik met lange halen langzaam haar mond ritmisch te neuken. Ze voelde waar ik heen wilde en nu schoof zij haar mond langzaam heen en weer,op en neer,diep en glibberig. Ik voelde haar hete natte mond vastgezogen om m'n keiharde kloppende paal , haar glibberige tong glijdend over m'n gespannen eikel , een hand gesloten,strak, om m'n ballen en haar andere hand,achterlangs nagels als een klauw vast op m'n bezwete billen . Het zaad kwam plots als een vulkaan vanuit m'n tenen omhoog , en toen kwam ik : ik spoot en ik spoot , diep in haar keel , haar mond vullend met warme witte golven,witte nectar, ik voelde hoe ze me kreunend leeg dronk , hoe ze me strak met haar duim en wijsvinger aftrok om de laatste druppels uit me te zuigen. Ik kwam en kwam. Alsof er geen einde aankwam…..

Toen ik wat duizelig en uitgeput weer achterover in m'n stoel viel zag ik hoe de trein net een station binnenreed, ik lag even als verdoofd en zag hoe mijn mysterieuze minnares haar kleding wat gladstreek en naar me lachte terwijl ze een druppel sperma van haar kin weg veegde en daarna van haar vinger aflikte. Ze pakte een pen en schreef wat op haar treinkaartje en legde dat met n glimlach op m'n nog na trillende half harde leeggezogen geslacht. Ze pakte haar reistas en voordat ik nog wat kon zeggen was ze verdwenen. Ik kwam tot mezelf en trok enigszins verdwaasd m'n kleding recht. Ik pakte het kaartje en las:

"Morgen zelfde tijd weer , maar dan een wilde rit?"

De volgende dag meldde ik me ziek en ging een dagje treinen. 
Richting? Utrecht!

Wordt vervolgd.                                                                                                                      c. 2001 Max.A

back to HeXX-page 


schoongemaakt