Donker door: Max  A. 

Buiten is het koud en de wind waait guur om het huis , als ik uit de auto stap word m'n adem afgesneden door een windvlaag. Het is alsof het huis omgeven is door een onzichtbare hand die me alvast knevelt, bedwelmd, weg wil stoppen, naar binnen lokt. 
Ik sluit m'n jas en haast me naar de deur en stap nog snel de lift in voordat de deuren dicht schuiven. Alweer gevangen, het oudere stel dat met me mee omhoog zoeft is stil, kijken voor zich uit. Hun hondje kijkt me met grote ogen aan, is blij en wil spelen. Ik steek m'n hand uit en wrijf een paar keer over de natte koude neus. De vrouw van het stel kijkt me nijdig aan. Kan me niets schelen en ik zeg ze beleefd goedenavond als zij op hun verdieping uitstappen. 

Ik moet door naar de 12e en ik beweeg m'n hand omhoog en wrijf over m'n geschoren hoofd,  de stoppels prikken m'n huid en ik glimlach als ik mezelf opeens in de spiegel achter me in de lift zie. 
Een belsignaal klinkt en de deuren schuiven open, ik stap naar buiten en kan maar nauwelijks zien waar deur is, ik loop wat verder en plots klikt een schakelaar en gaat er een zacht rood licht branden. Ik stap op de zware zwarte deur af en beweeg de klopper. Een dof geluid vult de hal en ik wacht. 
Stilte.  Weer klop ik, nu wat harder en ik wacht af.  Stilte. 

Net als ik weer wil kloppen hoor ik dat de deur van binnen uit van het slot gedraaid wordt en op een kier gezet wordt, ik wacht weer. Niets dan stilte. Ik duw de deur voorzichtig open en zie dat er alleen kaarslicht is dat de ruimte verlicht en stap naar binnen. Ik leg m'n jas neer op de stoel in de ontvangst hal en hoor een stem vanuit een kamer links van me. 
Het is een luxe, grote etage en er zijn verschillende deuren vanuit deze hal die naar verschillende delen van het appartement leiden. Ik duw de deur open en ruik de geur van leer, ik zie een zware logge stoel, een raam waarachter de lichtjes van de stad in de verte verscholen gaan en zie de bank op wielen. 

Het is een prachtig meubel, van roestvrijstaal en zwart leer, bestaande uit een smal lang gedeelte dat dienst doet als een soort lig tafel, daaraan zijn aan de vier uiteindes smalle steunen gemaakt waarop de armen en benen kunnen rusten. De boeien zijn van staal, bekleed met rubber en leer. Boven het hoofgedeelte dat kan scharnieren, omhoog en omlaag, is een soort steun gemaakt bestaande uit twee ronde halve ringen waar de benen in kunnen rusten die als een zitting gebruikt kan worden door de persoon die boven het hoofd van de persoon op de tafel hangt, of zit. Daar achter is een steun voor de rug bevestigd. 

Ik hoor een stem en draai me om en zie Cruella staan,  prachtige verschijning in zwart leer gekleed,  het strakke leer doet haar volle lichaam goed en doet al haar ronde verleidelijke vormen uitkomen als het water de mooiste diamanten doet schitteren.  Een strak sluitend jasje,  met lange handschoenen van glimmend leer.  Haar leren rok sluit nauw en strak om haar geweldige billen.  Het donkere halflange haar steekt af tegen het schaarse licht dat vanuit de geopende deur achter haar naar binnen schijnt.  Ik ruik het leer en ik ruik haar lichaam.  Vol van lust, vol van uitdaging en streng als de nacht.  Ze stapt naar binnen en neemt de zitting van de tafel weg en bekijkt me van top tot teen en ik voel me wegsmelten onder de blik van deze meesteres. 
"Kleed je uit"  klinkt het kort en ze loopt de ruimte weer uit.  
Ik open m'n blouse en kan de knoopjes amper tussen de smalle knoopsgaten door glijden.  M'm shirt volgt en ik rits m'n zwarte jeans open en laat m van me af vallen,  m'n boxer zit strak en ik stroop m omlaag en m'n lul hangt half slap naar beneden.  
M'n ballen zijn zwaar van het zaad,  m'n zak is glad geschoren,  m'n lul voelt aan als satijn zo glad, maar is al snel zo hard als staal. Ik heb me kort voor het bezoek geschoren en slechts een blokje schaamhaar is het enige haar dat zichtbaar is. 

De ruimte is warm, en lijkt steeds warmer te worden. Ik kijk naar buiten en zie in de verte autos voorbij flitsen en wacht. De deur gaat weer open en weer staat ze in de deuropening en bekijkt me van een afstand. "Liggen" en ik ga op m'n rug liggen. " Op je buik"  en ik draai me om, het leer voelt koel maar snel daarna weer warm aan op m'n naakte huid. Ze loopt naar me toe en pakt m'n armen en slaat een voor een m'n handen links en rechts in de boeien die met een klik zich strak om m'n polsen sluiten. Dan volgen m'n benen en ze klikt m'n enkels in de voetboeien zodat ik met gespreide armen en benen op de bank ben verankerd. 

Weer verlaat ze de kamer en ben ik overgelaten aan het donker en het zwakke licht dat onder de deur door komt. Ik probeer me wat te draaien maar merk dat ik goed vast zit, ik kan alleen me wat omhoog drukken en m'n hoofd en nek bewegen, Ik laat m'n hoofd omlaag hangen en hoor hoe Cruella op haar hakken naderbij komt en de deur opent. 

Ik zie haar benen, gehuld in zwarte zijde kousen en leer en zie de zwarte laarzen met de hoge hak als een dolk zo dun en scherp. Ze loopt naar achter en staat tussen m'n benen en ik voel hoe ze naar me kijkt, haar ogen priemen in m'n achterhood. Ze hurkt wat en is stil, zucht en plots voel ik hoe ze met een harde slag een zweepje met een klap op m'n billen doet neerkomen . Ik reageer meteen en sta strak van de spanning, ik hoor van haar niets, alleen m'n eigen ademhaling en m'n hart in m'n keel bonzen. Weer stilte en alleen m'n ademhaling. Pats, weer een klap, dwars over m'n billen. Ik kreun en dat maakt haar wild. En weer een en weer een keer. Ik slaak een kreet en ze houdt op, loopt naar het hoofdeinde en duwt m'n hoofd omlaag glijd met de zweep over m'n geschoren hoofd en slaat dan een paar keer ferm met het zweepje op m'n rug, tussen m'n schouderbladen. 

Ik ruik het leer van haar schoenen en haar rok en ik probeer wat omhoog te kijken, Pats, weer slaat ze nu op het plekje boven m'n bilnaad. 
Ik laat nu m'n hoofd hangen en ze loopt weer naar achter en ik voel hoe ze met het zweepje tussen m'n billen port en tegen m'n aars duwt alsof ze wil testen hoeveel weerstand ik biedt. Ze duwt verder en dieper, meer dwingend. Ik knijp m'n billen dicht zodat het topje van de zweep gevangen zit. Pats, weer een hele reeks tiken op m'n billen die nu gloeien van de lichte pijn en opwinding. Ik voel hoe m'n lul hard wordt, hoe het bloed naar beneden stroomt en me doet opzwellen, ik voel hoe de bobbel waar ik op lig dikker en harder wordt. Ik probeer wat te verliggen zodat ik m'n erectie niet zo in m'n buik voel porren. Pats weer klapt de zweep en ik besluit stil te blijven liggen. 

Weer loopt ze de kamer uit. Ik ruik m'n zweet en voel hoe ik plak op het zwarte leer, m'n billen gloeien en ik voel hoe er een straaltje voorvocht uit m'n lul vloeit. 

Ze komt weer terug en klikt de remmen van de wieltjes en duwt de tafel een hoek in zodat ik met m'n hoofd recht voor een stoel lig. Ik hoor de klopper en Cruella loopt de kamer uit sluit de deur en opent de voordeur, ik hoor wat stemmen op de achtergrond en lig stil en wacht af wat er komen gaat. 
De deur gaat weer open en ik hoor aan het geluid dat er nu twee personen in de kamer op me af lopen. Ik kijk over de grond en zie dat er een tweede vrouw binnen is gekomen en plaats neemt op de stoel, ik kan haar amper zien maar ik ruik de geur van zweet en geil en vermoedt dat ze naakt is. Een rood licht verschijnt plots boven de stoel en ik zie de nieuwe gast zitten. Benen wijd , links en recht liggen haar benen over de leuning, haar volle bleke lichaam is alleen bedekt door een zwarte cuploze leren bh. Door de tepels zitten zware ringen die haar een exotisch uiterlijk geven, om haar hals zit een zwarte leren band. Het donkere haar zit strak naar achter gebonden, haar ogen zijn donker, zwart als de nacht, mysterieus als de schemer. Ze is geheel glad geschoren en heeft een glimmende ring door een van haar schaamlippen. 

Ze glijd langzaam met haar vingers over haar kut , opent de lippen en ik zie dat ze nat is, het vocht glinsterd in het rode licht, haar volle billen veren op bij elke streling van haar vingers. Ze trekt aan een van de tepel ringen en laat haar vinger nat glijden over de gezollen klit. 
Ik voel dat m'n lul nog harder word en probeer zo lang mogelijk van dit schouwspel te genieten. M'n hoofd wordt echter zwaar en ik laat het wat hangen. 
Pats, daar is de zweep weer. Cruella staat achter me en doet de zweep neer komen op m'n aars, het puntje van de zweep raakt net m'n zak en de pijn flits als hete lust door m'n lijf. " Kijken!" roept ze. En weer zijn m'n ogen gericht op deze mooie masturberende vrouw. Ze kreunt en hijgt en ze komt langzaam vingerend al luid schreeuwend klaar, haar lichaam trillend op het zwarte leer, haar zweet dat haar doet plakken op de stoel, haar vingers diep in de trillende, pulserende kut. Ik duw mezelf omlaag zodat ik wat spanning op m'n lul kan voelen en de geile spanning wat kan verminderen. 

Cruella loopt naar voren en ontneemt me het zicht op de vreemde dame, ik hoor gezucht en ik merk dat Cruella hurkt en zie aan de bewegingen van haar hoofd dat ze aan het beffen is. Ik zie minutenlang niets dan zwart leer en hoor alleen dat wat ik denk de zien. Ik hoor gekreun en plots een harde zucht en ze staat weer op. 
Ik zie dat er een zilveren butplug in de aars van de dame zit waaraan een kenttinkje zit waarvan het uiteinde blijkbaar door Cruella wordt vastgehouden achter mijn rug. Ik zie hoe terwijl de dame weer masturbeert het kettinkje af en toe wordt aangetrokken en haar aars onder spanning doet staan. 

Nu voel ik hoe Cruella speeksel tussen m'n billen laat neerdwarrelen en hoe er een koud metalen voorwerp tegen m'n aars drukt. Ik voel hoe ze de plug naar binnen duwt en ik ontvang ontspannen totdat de plug op haar plaats zit. Ik knijp m'n kont samen en voel hoe ik gevuld ben door staal dat snel opwarmd. Cruella staat nu aan de zijkant tussen ons in en ik zie dat ze een uiteinde van de ketting vast houd en terwijl ik wacht totdat bij de gast de plug zal bewegen voel ik plots dat ook de plug in mijn aars beweegt en dat Cruella nu zowel mij als de dame anaal beweegt. Ik voel de spanning en hoe ik nat ben onder m'n buik, ik plak aan het leer door het voorvocht dat uit me loopt. Ik voel de plug stoten en trekken en zie hoe de dame voor me weer klaar klomt, haar mond wijd open en haar vinger op haar klit terwijl ze de ring in in tepel strak trekt en de tepel doet uitrekken. 

Ik verlang naar ontspanning en ik neuk de tafel wilder. 
Pats, weer klinkt de zweep op m'n rug terwijl de plug wild wordt heen en weer getrokken. Ik hou de plug vast en pulseer met m'n pc spieren en probeer zo wat spanning weg te neuken. 
Nadat de dame wat is gekalmeerd staat ze op en toont me haar billen, opent ze en ik zie hoe de plug langzaam door Cruella naar buiten wordt getrokken, ik zie hoe ze zichzelf vingerd en als de plug naar buiten plopt komt ze alweer trillend op haar benen klaar en ploft met haar kont naar achter weer de stoel in. 

Nu hoor ik weer voetstappen en plots verschijnt er een man in beeld, naakt en geblinddoekt. Hij wordt door Cruella voor de vrouw neergezet en gedwongen te knielen zodat zijn mond op hoogte van haar aars is. "Likken!" klinkt het en ik zie hoe zijn tong de aars van de vrouw begint te likken en zie hoe Cruella er bij komt staan en terwijl ze af en toe aan de ketting mijn plug beweegt, met wilde blik kijkt hoe de man de aars van de vrouw likt en nat maakt met speeksel. 

Wordt vervolgd                                                           c.  2002 Max. A voor Cruella met bewondering en lust. 

 

back to HeXX-page