De donkere kamer van L. en G. door: Max  A.

DONKER
verwelkomt de ruime foto studio ons. De geur van vers afgesneden rozen hangt zwaar in de lucht. Geen licht. Alleen dat licht dat via de geopende deur naar binnen valt en als een warme hand een grote zwarte leren stoel, geplaatst in het midden van de kamer raakt. De muren zijn rood ,hoog en leeg, het enige wat zich nog in de kamer bevindt is de fotoapparatuur en de stroboscoop die G. voor deze sessie wil gebruiken.

Ik stap op de stoel af, kleed me rustig uit en nadat L. mijn kleren heeft aangepakt neem ik plaats. De stoel voelt even koel aan op m地 huid, ondanks de dikke lap zwarte fluweel die er overheen gedrapeerd ligt. Ik voel me altijd op m地 gemak bij L. en G., alsof ik ze al honderden jaren ken, alsof ik als t ware opnieuw bij mezelf op bezoek ben.

De naaktstudies voor vandaag zijn een van de onderdelen van een uitgebreide fotoserie die voor een besloten show in New York bestemd zijn. De galerie was zeer verheugd om zoveel werk van G. te kunnen tonen dat er al een tweede datum vast ligt voor de volgende show. We zitten tegen de deadline aan, dus er moet resultaat geboekt worden. 

De  logge deur gaat dicht en de stroboscoop wordt aangezet. Interval van 10 seconden. Donker. Licht. Het beeld lijkt stil te staan. Tegenover me staat G. achter de camera en drukt af als er een poel van licht de kamer in stroomt. Naast hem staat L., in een lange zwarte jurk, in haar linkerhand een zwarte dildo,als een duistere priesteres op wacht aan het portaal van het licht. En de duisternis. Het klikken wordt steeds meer hoorbaar, elke keer als de lamp even oplicht verspreidt er zich een warmte door de kamer. Ik sluit m地 ogen en ontspan me, m地 lichaam is open en bloot , m地 net geschoren hoofd voelt prikkelig aan , ik glijd met m地 hand over de stoppels en glimlach. M地 huid licht bleek op in de witte gloed. M地 gladgeschoren penis ligt moe te rusten op m地 gladde geschoren zware ballen. M地 benen vallen open,mエn armen rusten op de stoelleuning  en ik sluit m地 half gesloten ogen en denk aan niets.  Klik.  Klak.  Donker.  Licht.

LICHT
is het als ik m地 ogen even open doe , ik zie G. staan. L. is van haar plaats geweken en ze zit gehurkt voor hem. Ik zie haar rug nog half gehuld in zwart zijde, haar zwarte haar rust op haar ontblootte schouders. Haar jurk is wat naar beneden geschoven en ze beweegt ritmisch haar hoofd. Heen en weer. Op en neer. Donker. Licht. Ik zie G. zijn gezicht. Een glimlach onder de zwarte camera. Een zweet druppel aan zijn kin. L. sluit haar armen om zijn middel en neemt z'n harde geslacht nog dieper in haar mond. Ik zie alleen haar heen en weer zwiepende haar op haar schouders. Haar hoofd beweegt op en neer. Donker. L. zuigt G. terwijl de camera klikt en de lamp flitst. Ik voel dat m地 penis stijf wordt, het bloed suist naar beneden en vult de slapte totdat ik een harde erectie heb. M地 ballen voelen de spanning en kruipen iets omhoog. M地 zak wordt zwaarder. M地 opwinding stijgt en m地 ademhaling wordt sneller. Ik sluit en open m地 ogen weer en zie hoe L.  zエn geschoren ballen likt en met haar hand langzaam de harde staaf pompt, ze draait haar hoofd wat en lacht naar me. Ik sluit mエn ogen weer en als ik ze weer open zit zij naar mij gekeerd. Voorover gebogen, zichzelf betoverd tot een menselijke zwart witte panter op haar vier prachtige, statige benen. Wild grommend. Ogen wijd open. Donkere pupillen. Het wit licht op bij elke flits. Ze kruipt, toont haar lichaam, vol, wellustig.

DONKER
is het en ze sluipt nader en ademt hete lucht uit haar wijdgeopende neusgaten. De panter ruikt prooi. Slachtoffer. Gewillig slachtoffer dat ben ik. Ik hoor de exotische vogels in de toppen van de bomen, hoor de wilde dieren brullen. M地 staaf klopt, een druppel verschijnt op de top. Ik voel haar adem heet op m地 ballen, ze blaast, ze snuift. Ik dwaal met m地 hand af naar m地 gespannen geslacht en voel de opgezwollen kracht en begin te masturberen. Een straaltje vocht dwarrelt langs m地 hardheid.De camera klikt en de lamp flitst. Ik wordt beslopen en beroken. De jungle is in deze kamer. G. likt plagend tussen haar billen. Ze gromt, opent met haar handen haar billen, duwt ze naar achter en plaagt hem.

Ik sluit m地 ogen weer en masturbeer rustig, voel m地 ballen. Zwaar. Vol. Plots ruik ik een bekende geur. Ik open m地 ogen en zie dat L. voorovergebogen staat en  me haar volle, romige billen toont. Ik snuif de geur van zweet en geil, ik lik m地 lippen nat en zie plots de zwarte dildo tussen haar benen verschijnen, ze danst, krols, gromt en gaat steeds wijder staan en schuift de zwarte indringer diep in haar gladde geslacht. De geschoren lippen glijden nat over de zwarte indringer heen. De panter gromt, draait zich en  hijgt en ik voel haar adem op m地 pompende hand. Ze kruipt achterstevoren op de stoel, haar knien op de leuningen zodat haar prachtige vochtige door G. natgelikte roos vlak voor m地 mond hangt en laat via haar tong  wat druppels warm speeksel op m地 eikel druppen zodat m地 hand nog gladder over m地 stijve schacht kan glijden. De zwarte dildo steekt brutaal uit haar gladde tempel en ik beweeg deze met m地 linker hand voorzichtig in uit. Ze gromt en hijgt. Ze sluit haar hand om m地 lul en neemt mijn hand en m地 bewegingen over

LICHT
flitst het. G. drukt weer af en trekt zich af. Foto na foto. Zエn hand glijd over zエn harde paal. De wildernis leeft in deze kamer. In deze sessie. Het licht is als de bliksem bij een donkere nachthemel. Hel. Schel. Ik leg m地 handen om haar middel en druk haar iets naar beneden zodat terwijl ik haar met de zwarte lul neuk, ik haar gladde hete bilspleet en aars kan likken.Ik laat m地 tong over de volle lengte glijden, van boven de bilspleet, over de anus tot aan de lippen die strak de pompende indringer omvatten.

Ik voel hoe haar tong over m地 natte eikel likt als een kat die de melk likt, langzaam met platte tong, haar hand gaat nu wat sneller op en neer. Nat en slurpend schuift ze haar mond over m地 harde geslacht en zuigt me diep en nat.Zuig en likgeluiden overstemmen nu de klik klak. De geur van zweet vult de kamer, zout zweet lik ik tussen haar witte billen, af en toe glijd ik de roos in met het harde puntje van m地 tong. De panter veert op en gromt. En terwijl ze haar tong en lippen als een tweede geslacht gebruikt en me neukt en zuigt, slaat ze haar armen om m地 heupen en klauwt met haar nagels in m地 bezwete billen.Ik trek de dildo uit haar drijfnatte kut en duw haar naar achter zodat ik haar nu van aars tot klit kan likken. De gezwollen, gladgeschoren lippen openen zich en ik laat m地 tong diep in haar glijden,net een kleine pik, zo neuk ik haar, m地 handen de volle billen masserend, m地 tong af en toe langs haar harde klit flitsend. Elke keer dat ik merk dat ze bijna gaat komen stop ik en concentreer me op haar aars, ik lik haar krachtig, nat, en ze richt zich wat op en glijd langzaam met een natte vinger bij zich zelf naar binnen. Weer gromt mijn panter en grijpt nu met haar andere hand onderlangs m地 ballen vast en trekt m地 zak strak terwijl ik met diepe bewegingen haar warme mond neuk. Af en toe hapt ze mis en bevrucht ik de lucht. Maar als ik haar mond betreed geeft ze en ontvangt als een godin.

DONKER EN LICHT
flitst het en nu concentreer ik me op haar orgasme, ik lik haar mooie aars natter en ze richt zich opnieuw op en schuift voorzichtig twee vingers naar binnen, haar roos ruim en klaar en nat, en ik duw op aandringen van m地 panter langzaam de glibberige zwarte lul naar binnen. Gehijg en gegrom. Ik kijk op en zie G. Hij hijgt en pompt sneller, hij vergeet af te klikken. Hij kijkt bij het stroboscooplicht toe en trekt zich naast ons staand af, z地 eikel gezwollen, nat en glibberig, z地 hand pompend om z地 penis en de ander om z地 ballen. Ik omsluit haar middel met m地 armen duw haar natte geslacht tegen m地 mond en lik met de volle breedte van m地 harde dwingende tong haar klit, heen en weer, op en neer, af en toe neem ik de gezwollen harde knop in m地 mond en zuig eraan. Haar geschoren lippen smaken heerlijk en ze ruikt hemels. Glad zoals een vrouw is geboren en altijd behoort te blijven. L. concentreert zich nu ook weer op mij en terwijl wij in deze wilde, wonderlijke souixante neuf aan elkaar vast gezogen zijn trekt ze m地 zak strak en glijd met een vochtige vinger een stukje m地 aars in en neemt nu zoveel mogelijk van mijn staaf in haar gulzige mond.Ik voel dat ik het achterste van haar tong raak en we weten dat deze eruptie niet meer te stoppen is , ik zet de dildo aan in de hoogste stand.,de indringer trilt en bromt, zit strak op z地 plaats. Ik hoor haar grommen en kreunen, haar benen trillen, haar bekken beweegt wilder heen en weer, haar roos pulseert, knijpt en ontspant zich om de trillende dildo en ik proef hoe haar sappen los breken. Ik zuig me aan haar klit vast en voel haar orgasme als een storm door haar heen suizen. Ze gilt en brult het uit, vergeet zichzelf en richt zich weer omhoog en duwt haar billen dwingend naar achter. De zwarte vibrerende rubber indringer duw ik nog iets dieper in haar pulserende natte, anus en ik drink haar rijk vloeiende vruchtbare sappen. Ze hijgt en kromt haar rug. Ik kan haar met moeite in bedwang houden. Ze is heet en nat van het zweet. Haar druipende lippen glijden over mエn mond en ik lik tot ze rustig is. De dildo glijd langzaam uit haar ruime, natte roos en ik lik haar droog. Ze schokt en gromt, hijgt en trilt. Ze glijd nadat wat later de grootste toppen en golven van genot bedaard zijn van me af en ik laat haar in de stoel plaats nemen, het leer is nat en ruikt heerlijk naar de opwinding.

LICHT
Nu stort ze zich nu op onze gezwollen, kloppende staven. Een voor een zuigt ze ons, zittend tussen mij en G. die naast mij is gaan staan. Terwijl ze hem zuigt masseer ik m地 paal en kijk hoe ze pijpt. Haar haar nu in de war en wild, haar huid nat, druppels op haar voorhoofd. Ik veeg het zweet wat weg en masseer haar stevige nek, duw haar op en neer. Ik knijp in haar nekspieren, glij met m地 knokkels over haar natte rug.Haar rode glanzende lippen sluiten zich om ons hete gezwollen vlees. G. lacht naar me en we slaan een arm om elkaar heen terwijl wij gezogen worden. Haar mond gaat van mij naar hem, ons genot wordt haar hoogste doel, wij zijn haar broeders in de lust. Ik neem nu weer plaats en ze schuift haar heerlijke tempel over mijn harde geslacht. Ze zit met haar rug naar me toe en rijd op me terwijl ze G. diep en langzaam zuigt. Ik neem haar volle achterwerk in mijn handen en beweeg haar op en neer, ze knijpt haar billen samen en ik masseer haar volle, zware borsten, ik knijp voorzichtig in haar tepels, trek er voorzichtig aan. Ze kreunt en hijgt. Is wild. Haar rug plakt op mijn borst als ik tegen haar aan zit. Ik kijk langs haar en zie hoe G. zijn lul diep in haar mond verdwijnt. Onze panter is wild en gromt en ik duw haar op de grond zodat ik achter haar kan zitten, G. z地 pik floept uit haar mond en ik neem haar van achter, mijn buik slaat tegen haar volle achterwerk, m地 zware ballen kletsen tegen haar gladde lippen en ik voel af en toe het kortgeschoren blokje schaamhaar kietelend als m地 zak er tegen klotst. G. neemt plaats naast ons en masseert haar klit met een hand en vingert met de ander haar natte roos. Ik pomp en trek m地 pc痴 aan en span en maak mezelf nog harder en ik voel hoe ze komt, G. z地 vingers flitsen langs haar harde klit, haar rug kromt zich. Ik kus haar billen als ik uit haar glij en lik langs de druipende tempel, ik proef de spanning, haar ontlading.

Ze zit nu voor ons en G. en ik omarmen elkaar weer terwijl we kijken hoe we verzwolgen worden door deze wilde grommende panter uit deze hete jungle. Nu laat ik als eerste van de broeders alles los, ik voel het hete zaad door m地 opzwellende paal omhoog schieten en ik voel hoe m地 panter de eerste stralen dikke vloeistof gulzig drinkt als zijnde kostbare nectar en daarna mijn trillende en volop spuitende geslacht uit haar mond neemt en er met haar tong als een kat over likt en met haar strakke hand over haar mooie mond en lippen leegrooft. Ze trekt G. nu sneller en strakker en nu spuit ook hij, dikke stralen wit zaad, haar borsten glimmen van ons zaad. We grommen beide en geven alles aan onze dankbare panter. Het warme zaad blijft komen en ik voel hoe ze via met haar vinger m地 aars masseert. Wij  zijn de prooi. De gewillige prooi.

LICHT
is het weer en ik open m地 ogen en zie G. achter de camera. Naast hem staat L. Haar zwarte jurk helemaal  gesloten. Ik kijk omlaag en zie m地 hand om m地 geslacht gesloten. Nat van het zaad. En plots bedenk ik dat dit alles misschien wel mijn op hol geslagen fantasie was. Dat ik voor de camera heb gemasturbeerd, voor L. en G. heb gemasturbeerd, voor mezelf heb gemasturbeerd. Ik neem mijn kleding aan, kleed me aan en G. bedankt me voor het mogen nemen van de fotos. Enigszins verdoofd neem ik afscheid van de twee, maar 

voordat ik me omdraai valt me iets op aan L.

In haar linker mondhoek kleeft een druppel. Witte vloeistof. Sperma.
Ik draai me om en besluit dat de waarheid een raadsel zal blijven.  
DONKER

Einde deel 1: vervolg.

Max  A.  voor L. en G. copyright 2002

back to HeXX-page 


schoongemaakt