Droom

Als mijn hoofd het kussen raakt, ik het frisgewassen beddengoed ervaar en ik mijn lijf, warm, moe en uitgeleefd op het lekkere stevige matras neerleg, zak ik direct weg; dromenland vergetelheid…

De tuin is in voorjaarsglorie, magnolia's staan vol in bloei, een witte roze bloemen zee. Fruitbomen torsen hun volle bloesem, de eerste insecten vliegen, vroege vogels fluiten hun voorjaarsdeuntjes jubelend naar elkaar. Ik loop er, gewarmd door een verrukkelijk zonnetje, tussen door. Nog niet op blote voeten daarvoor is het nog te koud. Witte soepele platte schoentjes aan mijn voeten. Wel met, alleen, mijn nieuwe witte jurkje, daarvoor is het zonnetje al krachtig genoeg. De stof valt soepel om mijn lijf en zwiert aangenaam tegen mijn dijen. Ik draag geen lingerie of andere onderkleding, blijkbaar is dat verboden? Wel draag ik mijn sierraden, op mijn horloge na. Tijd speelt geen rol? Mijn ringen, mijn kralen armbandje, mijn vriendschapstouwtje met negen knopen, oorbellen en enkelbandje heb ik allemaal om mogen houden. Het versterkt mijn gevoel van 'thuis' zijn in deze wonderlijke tuin.
Ik kijk rond en zie allerlei paden verschillende kanten op gaan. Nergens een aanwijzing wat, waar is te vinden, geen indicatie van de grootte van de tuin. Langzaam loop ik verder. Er zijn muren en bosjes met bankjes en ligstoelen. Even verder vind ik vijvers en baden. Er zijn tobbes en ik zie deuren in een soort 'hobbit'holen. Er zijn ook blokhutten en iets grotere gebouwen met luxe sanitair. Ik vermoed de toepassing en verheug me.

Maar hier moet ik niet zijn. Ik ben op weg en loop verder. Sla rechts een scherpe bocht om, een muur en het pad dat ik volg, begint te klimmen. Moeiteloos loop ik naar boven. Steeds hoger, steeds meer uitzicht over het uitgestrekte complex van tuinen en de gebouwen. Heel even vang ik een glimp op van het pad buiten, waar ik mijn eerste ellendige moeizame zweterige 5 kilometer heb moeten afleggen. Ik glimlach, keer mijn gezicht naar de zon en loop verder omhoog. Op het hoogste punt, met een werkelijk adembenemend uitzicht, is een prieel. 
Blijkbaar ben ik daar naar toe op weg. Met een blij, warm, lichtvoetig gevoel neem ik plaats op de tweepersoons ligbed. Er staat een grote fruitige cocktail voor me klaar en ik drink van het vruchtensap. En sluit mijn ogen even om maximaal te genieten van de zon.

'Ben je daar' klinkt het warm en zacht vlak naast mijn oor. Je, compleet in het wit gestoken, lijf komt moeiteloos naast me liggen en pakt mijn hand. Ik glimlach, ik weet niet-wel wie je bent. 'Kus me' vraag je fluisterend. En dat is wat ik doe. Heel voorzichtig druk ik mijn lippen op de jouwe. Mijn tong glijdt even vragend over je mond en als je zachtjes toegeeft kus ik je steviger en duw mijn lijf tegen het jouwe. 'Je ziet er prachtig uit' En een hand glijdt tussen mijn benen om, hoog aan de binnenkant van mijn dij zachtjes strelend knedend te blijven liggen. Je raakt steeds net niet, wel mijn blote kruis. We kussen hartstochtelijker en ik duw met mijn bovenbeen tegen je beginnende erectie. We fluisteren, kreunen, lachen onverstaanbare niets betekenende lieve dingen. En raken elkaar aan. Vogels jubelen hun deuntjes, de zon kijkt knipogend toe. Je handen strelen mijn rug en billen, onze monden zijn nooit meer dan twee centimeter van elkaar verwijderd. Mijn handen strelen je hoofd, oren, nek en schouders. Dan verplaatsen je handen zich naar de zoom van mijn jurkje en heel langzaam begin je stukje voor stukje mijn jurkje op te trekken. Steeds meer bloot vel aan de zon prijsgevend. De warmte ervaar ik diep tintelend centimeter voor centimeter door me heen trekkend. 
'Jurkjes zijn het mooist, als je ze uit mag doen' beweer je heel stellig terwijl je, je vol overgave aan je taak kwijt. Je tong volgt de zoom van mijn jurkje. Alles wat bloot komt wordt gelikt en geproefd. Als het jurkje mijn handen heeft verlaten rek ik me behaaglijk, als een kat, uit in de zon. Je kijkt naar mijn lijf en streelt het nog even. Borsten, buik, binnenkant armen. We glimlachen en ik pak de zoom van je losse witte blouse. Zelfde procedure: ik trek je blouse over je hoofd uit. Neem daar veel tijd voor en kus en lik alles wat bloot komt. Je tepels moet ik even extra kussen en zuigen. Je streelt mijn hoofd als ik dat doe en ik hoor aan je gekreunde ademhaling dat je het op prijs stelt. Na je blouse doe ik je witte katoenen broek uit. Maak je gulp los en trek hem moeiteloos over je billen. Zoals ik verwachtte, hoopte?, draag jij ook niets onder je bovenkleding. Ik kus en streel en lik weer alles wat zonlicht ziet.

Als je daarna net zo naakt, warm, genoeglijk bent als ik, zeg je me:'ga op je rug liggen en spreidt je benen, ik wil je beminnen'. Ik spreid mijn benen om je heen en trek je zachtjes met aandacht en genoegen stijver. Ik laat me achter over zakken en leidt je bij me binnen. Ik ben helemaal klaar voor je en moeiteloos stoot je met een kreun diep in me. Daar houdt je, je stil. We kijken elkaar diep in de ogen en kussen, likken, traag spel van tongen en lippen, van zoeken en vinden van opwinden en verder duwen. Ik sla mijn benen om je heen, duw mijn bekken naar voren en biedt je maximaal ruimte om me goed te raken. Je stoot in me, raakt mijn clit met je lijf en doet het bedachtzaam, traag, diep en goed. Ik streel je rug, je hoofd, kus en kreun. Trek je met mijn benen dieper in me. Als je minder gecontroleerd gaat komen vlieg ik met je mee. Een geil, warm, lief spel van elkaar opzwepen naar het punt waar je, je in jezelf verliest. Harder en ongecontroleerder, kreunend en alleen nog maar ervarend. Hete harde rauwe geluiden, een klaaglijke kreun, onverstaanbare woorden….
Hart tegen hart, verder, hoger, dieper, alles valt weg als je mij over mijn drempel duwt en me schokkend en krampend mij mijn hoogtepunt gunt. Stilletjes kreunend en helemaal in mezelf ervaar ik je dichterbij dan je ooit geweest bent. Je warme zweterige lijf tussen mijn benen, op mijn borsten, in mijn armen….

Een windvlaagje laat magnolia blaadjes vallen, er ligt een tapijt van witte roze blaadjes om het ligbed. Vanaf deze plek kijken we liggend over het hele terrein. Liefkozend en strelend, warm zacht dichtbij. Je kust mij nog een keer en raapt mijn jurkje van de grond om me weer aan te kleden. Ik reik jou je blouse en help je met het vastmaken van je broek. 'Ik moet weer gaan' zeg je zachtjes. Ik knik begrijpend. 'Ik zal je terug brengen'. Je hand pakt warm de mijne en je knijpt hem zachtjes.

'WAKKER WORDEN' klinkt het dwingend, terwijl mijn hand te stevig wordt geknepen. Als ik, totaal verward, mijn ogen met veel moeite open krijg kijken ze in jouw bezorgde ogen. 
'Het is al over zevenen, je moet naar je werk nu ontwijk je de file, straks heb je weer gezeik dat je te laat bent!'.

 

Nachtmerrie

 

©2004 de_HeXX

 

 

Stuur de_HeXX uw reaktie: She likessssssssssssss it! ...... a lot!

back to HeXX-page