Een intense middag door: mistique

Het was een lekker rustige dag, ik had uitgeslapen. Een heerlijk, lange warme douche genomen en was daarna met een kop koffie op de bank geploft, muziekje aan. Ik zat heerlijk weg te dromen, en een beetje bij te komen van een woelige nacht. De avond ervoor had ik een tijdlang met een vriendin aan de telefoon gezeten, ik kende haar al lang en mocht haar graag. We spraken elkaar niet zo vaak, maar wanneer we ergens mee zaten wisten we elkaar altijd wel weer te vinden. Gister belde ze op, vertelde over de spanningen binnen haar relatie. Het was duidelijk dat ze gewoon even haar verhaal kwijt moest, we hadden vrij lang aan de telefoon gezeten. Naast de problemen binnen haar relatie hadden we meerdere onderwerpen waar we uitvoerig over gesproken hadden. Het gesprek was (uiteraard want dat het kwam het bij haar en mij altijd wel) op seks gekomen. Dat was toch wel een favoriet gespreksonderwerp, en voordat we het wisten was het alweer laat geworden.

In bed had ik een tijdlang liggen woelen en draaien, ik kon de slaap maar niet vatten. Mijn man werd stapelgek van me, ik was een poosje uit bed gegaan, had een tijdje op de bank gezeten, nog maar eens een wijntje genomen, maar het hielp allemaal niets. Ik dacht steeds terug aan het gesprek met mijn vriendin Natascha, we hadden het ook gehad over vrijen met vrouwen. Beiden wisten we van elkaar dat we er niet negatief tegenover stonden, maar zowel zij als ik hadden geen ervaringen daarin. Ik had wel altijd tegen mijn man gezegd, als ik ooit met een vrouw vrij, zal het met haar zijn. Hoe zij daarover dacht wist ik natuurlijk niet. Er was wel altijd een spanning tussen ons, we konden overal openlijk over praten, alleen hadden we geen van tweeën direct tegen de ander gezegd dat we die spanning voelden.

En nu zou ze een middagje hierheen komen. Haar man was werken, de mijne ook, beiden waren we vrij en we hadden spontaan afgesproken om gezellig samen bij te kletsen. Ik vroeg me af waarom ik me dan zo onrustig voelde, tenslotte was ze een goede vriendin, niets om me druk om te maken. Aan de andere kant, we waren nog nooit alleen met zijn tweetjes geweest, en wie weet waar dat toe zou leiden. Zo denken en dromend zat ik op de bank voor me uit te staren. Mijn koffie was inmiddels al voor de tweede keer koud geworden, de cd van Laura Pausini was een tijd terug al afgelopen, en ik had het allemaal niet echt gemerkt. Ik stond op om een pot verse koffie te zetten.

Terwijl ik in de keuken aan het rommelen was zag ik Natascha op de fiets aankomen. Ze zag er weer fantastisch uit, haar lange haren wapperden in de wind. Opgewekt stak ze haar hand naar me op toen ze me zag staan. Glimlachend keek ik haar aan en opende de achterdeur.

“Hoi,” zei ze, nog nahijgend van het fietsen, “er stond een wind, joh.”
“Ach joh,” zei ik lachend, “ben je nu al moe, van dat kleine eindje fietsen?”
“Ja ja, lach jij maar, jij komt zeker net uit bed rollen!”
“Natuurlijk,” antwoordde ik.
“Koffie?” Ik keek haar vragend aan.
“Ja, lekker daar ben ik wel aan toe na dat stuk fietsen,” zei ze, terwijl ze op de bank neer plofte.

Ik schonk voor ons beiden koffie in, zette de koektrommel op tafel en ging schuin tegenover haar op de bank zitten.
“Hoe is het thuis?” vroeg ik belangstellend.
“Oh, dat gaat best wel weer hoor, zullen wel de strubbelingen zijn die bij het samenwonen horen. Maar ik vond het wel fijn om gisteren even van me af te kunnen praten.”
“Tuurlijk, dat spreekt toch vanzelf,” antwoordde ik, “ik vond het ook leuk je weer eens te spreken. Nadat we met zijn vieren uitgeweest waren was het wel weer een tijdje geleden, ik vind het ook hartstikke leuk dat je eens een keertje overdag langskomt, zonder Richard.”
Ze knikte en nipte van haar koffie.
“Trouwens waar we het gisteren over hadden, ik heb laatst nog een paar leuke setjes gekocht, zal ze straks wel eens laten zien,” zei ik, ondertussen haar reactie peilend.
“Is goed, maar wel aandoen dan, hč,” zei ze lachend.
“Ja hčhč natuurlijk, dat weet je toch, daar doe ik niet moeilijk om hoor.”

We moesten lachen, we wisten beiden waar dit overging. We waren een hele tijd terug eens naar met zijn vieren wezen winkelen, en hadden een aantal leuke setjes en jurkjes gekocht. Toen we thuiskwamen moesten deze natuurlijk geshowd worden. Als vanzelf waren we toen samen naar boven gegaan, en hadden elkaar geholpen met aantrekken van de strakke latex jurkjes, wat toch wel een bepaalde spanning had opgeroepen. Terwijl we beiden gedaan hadden alsof het ons niets deed. Maar ik kon me nog herinneren dat ik naar haar lichaam keek, ze had een hele mooie blanke huid, een goed figuur. Ik was jaloers op haar platte buik, haar borsten zagen er mooi en stevig uit, en het was me toen zeker niet ontgaan dat ze heimelijk mijn lichaam had opgenomen. Al koffie drinkend hadden we het een beetje over algemene dingen, en toen ze haar koffie op had stelde ik voor om naar boven te gaan, zodat ik kon laten zien wat ik allemaal had gekocht.

In de slaapkamer kleedde ik me uit om een mooi, zacht rood hemdje en tanga aan te trekken.
“Oh,” hoorde ik haar ineens zeggen. Verbaasd keek ik op, “wat is er?”
“Ik wist niet dat jij je daar schoor...”
Ik keek naar mijn pas bijgewerkte poesje, die er inderdaad weer mooi uitzag zo.
“Wist je dat niet?” zei ik plagend, “tja…, je hoeft ook niet alles te weten hč.”
“Natuurlijk wel” zei ze spontaan, “mij lijkt het ook wel wat. Ik denk dat Richard het wel mooi zal vinden als ik hem eens met zoiets verras.”

Ik trok het nieuwe hemdje en slipje aan, en draaide me een keertje rond zodat ze het goed kon zien.
“Wat vind je ervan,“ zei ik, in een poging het gesprek een andere richting op te sturen.
“Mooi hoor, staat je goed, zal Erik ook wel mooi vinden denk ik, maar ik meende wat ik net zei hoor.”
“Dan moet je dat gewoon eens proberen,“ antwoordde ik.
“Kun jij me er niet bij helpen dan?” vroeg ze aan me.

Verbaasd keek ik haar aan, dat kon ze toch niet menen, “Je maakt een grapje zeker” zei ik, me enigszins op de vlakte houdend.
“Nee, ik meen het echt, ik wil dat ook wel eens maar ik ben zo onhandig, ik snijd mezelf zeker weten wel een paar keer. Ze keek me serieus aan en vervolgde: “als jij me erbij wilt helpen, we kunnen dat toch nu gewoon proberen?”

Ik was even helemaal stil. Ik denk dat ontzet bijna het goede woord ervoor was.
“Ehh… ja, natuurlijk kan dat wel, ik heb nog wel scheerschuim en mesjes liggen. Ben je niet allergisch voor scheerschuim?”
“Volgens mij niet” antwoordde ze, “en anders merk ik dat wel hoor”
“Oké, is goed dan, maar ik kan je niet beloven dat als ik het bij jou doe het wel goed gaat hoor. Ik heb dat alleen maar bij mezelf gedaan, en het lijkt me wel vreemd om het bij jou te doen.” Ik liep voor Natascha uit naar de badkamer en zocht de scheerspullen en een handdoek op.
“Weet je wat,“ zei ik, “ga maar lekker op bed liggen, dat lijkt me wel zo handig.” Met een grijns erachter aan zei ik: ”dan kan ik er ook goed bij”. Voordat ik er erg in had lag ze al op bed.
“Wel spannend zo hoor” zei ze, en keek me met zo’n heel speciale blik aan. Bijna verdacht ik haar ervan dit alles bewust te hebben gepland, maar zo leek ze me helemaal niet, dus ik schudde die gedachte maar snel van me af. Wat onwennig begon ik haar in te smeren met het scheerschuim. Haar huid voelde lekker zacht aan, ze trilde even toen ik haar benen iets opzij deed om er goed bij te kunnen. Ik keek haar aan en zei: “Als je niet wilt moet je het zeggen hoor…”
“Nee hoor dat is het niet, ik ben gewoon een beetje gespannen dat is alles.”
“Ja dat ben ik ook hoor” zei ik. Waarop ze snel antwoordde dat ik dat veel te gevaarlijk was, aangezien ik een mes in mijn handen had. Hierdoor was de spanning even weg, en als vanzelf begon ik met het mesje de haartjes bij haar driehoekje bij te werken. Een tijdlang was ik zo bezig, we zeiden beiden niets. Ik moest eraan denken hoe opgewonden ik altijd werd wanneer mijn man dit bij mij deed, ik wilde haar vragen of zij dat ook werd, maar aan de andere kant vond ik het zo’n beladen vraag. Alsof ze mijn gedachten kon raden, vertelde ze me dat ze hier wel erg opgewonden van werd.

Ik zei haar dat dit bij ons vaak aanleiding was voor een heel lekkere vrijpartij, en keek haar bij die laatste zin aan.
“Mmm…, dat kan ik me wel voorstellen. Jammer dat we de mannen niet bij de hand hebben nu.”
“Wie zegt dan dat we die nodig hebben?” Ik schrok van mijn eigen vraag. Ik was niet van mezelf gewend dat ik zo direct uit de hoek kon komen, ik zag haar even schrikken. Snel herstelde ze zich en zei: ”Je hebt gelijk, daar hebben we ze helemaal niet voor nodig...”
Stilzwijgend ging ik verder totdat ik vond dat het eindresultaat er wezen mocht. “Kijk maar eens in de spiegel om te zien wat je ervan vindt.”
Ze stond op en liep naar de spiegel, ze keek, een glimlach op haar gezicht en ze draaide zich om naar mij en liep naar me toe. Spontaan gaf ze me een zoen op mijn mond en zei: ”dankjewel, ik vind het erg mooi en lief dat je dit voor me gedaan hebt.”
“Als je soms wil douchen…” ik wees naar de badkamer, “ga je gang hoor.”
“Ja graag,“ zei ze, “kom jij dan mijn rug insmeren?” Weer was ik stil door haar opmerking, ik was dit echt niet van haar gewend. “Ja hoor, maarre… wat mankeer jij?” vroeg ik haar. “Zo ken ik je helemaal niet”.
“Ik ook niet,” zei ze lachend, ”maar ik vind het wel lekker om me zo te voelen, en ik heb zin om samen met je te douchen”.
Ik ontdeed me van mijn slipje en hemdje en liep voor haar uit naar de badkamer. De kraan draaide ik alvast open en stapte in het bad.
“Kom er maar bij” zei ik, en ze stapte naast me in het bad.
“Zal ik eerst onder de douche gaan?” vroeg ze.
“Ja doe maar, is wel handig om even al het scheerschuim weg te spoelen.”

Ik zette de douche aan, en Natascha stapte eronder. Zonder iets te zeggen gaf ik haar de zeep aan, en keek toe hoe ze zichzelf inzeepte. Ze reikte me de zeep aan, draaide zich om, en vroeg of ik haar rug wilde inzepen. Ik nam de zeep van haar aan, en zeepte haar rug in. Als vanzelf bewogen mijn handen over haar lichaam, haar billen voelden lekker stevig aan. Ik verwonderde me over mezelf, dat ik hier zomaar een vrouw stond in te zepen, en dan ook nog eens een goede vriendin.
Ze draaide zich om, nam de zeep uit mijn handen en stapte onder de douche uit.
“Nu jij” zei ze, en ik stapte langs haar heen om onder de douche te kunnen komen. We hebben niet zo’n vreselijk breed bad, dus onze lichamen raakten elkaar aan. Ik voelde bijna een vonk overslaan, ik keek haar aan, en voelde een onweerstaanbare drang om haar te zoenen. Onze monden bewogen zich naar elkaar toe, ik proefde haar lippen, een zoete smaak. Het natte water op haar gezicht, heel voorzichtig opende ik mijn mond en voelde haar tong mijn mond binnenkomen. Het voelde zo lekker, zo teder en zacht om met haar te zoenen. Met mijn handen streelde ik haar rug, haar billen. Ik voelde haar borsten, haar tepels tegen de mijne aan, en als vanzelf boog ik mijn hoofd en voorzichtig likte ik aan een van haar tepels. Ze kreunde, met één hand leunde ze op mijn schouder om haar evenwicht te bewaren. Haar tepels werden steeds harder, ik likte eraan, draaide met mijn tong rondjes om haar tepel. Aarzelend nam ik er één in mijn mond en zoog er zachtjes aan, ik wist wat voor uitwerking dit bij mij had, en het leek erop dat ze net zo reageerde als ik altijd deed. Ik kwam weer omhoog met mijn hoofd, en keek haar aan. We zoenden weer, ditmaal intenser en hartstochtelijker dan daarvoor. Met schorre stem vroeg ik haar of we onder de douche uit zouden gaan en op bed zouden gaan liggen. Ze knikte, keek me wezenloos aan en ik hielp haar met uit het bad stappen. Ik reikte haar een handdoek aan, droogde mezelf snel af, sloeg de handdoek om mijn lichaam en liep voor haar uit naar onze slaapkamer.

Toen ik op het bed lag, keek ik naar haar. Ze zag er zo mooi uit, haar haren nog nat van de douche, haar borsten stevig, de tepels mooi puntig naar voren. Een paar glinsteringen in dat kleine beetje schaamhaar dat ik had laten staan. Ze kwam naast me op bed liggen, en begon me te strelen. We keken elkaar aan en als vanzelf zoenden we elkaar weer. Onze handen dwaalden bij elkaar over het lichaam, verkenden plekjes die aan de ene kant zo vertrouwd aanvoelden en aan de andere kant vreemd waren om aan te raken zonder er zelf het gevoel bij te hebben dat je daar werd aangeraakt. Ze kwam op me liggen, met haar knieën duwde ze mijn benen ietsje uit elkaar. Ik was al zo opgewonden dat ik direct mijn poesje tegen haar been opreed, ik draaide en kronkelde met mijn lichaam. Een kreun ontsnapte aan mijn lippen, ze hield op met zoenen, en daalde met haar mond mijn lichaam af. Langs mijn borsten, mijn navel. Ik kreeg rillingen over mijn hele lichaam toen ze met hele zachte likjes verder omlaag ging. Heel zacht likte ze langs de randjes van mijn schaamlippen, ik deed mijn benen verder uit elkaar, en genoot van de aanrakingen van haar tong. Zachtjes likte ze me, maar de uitwerking was grandioos. Ik ging me meer en meer ontspannen en genoot van haar tong langs mijn schaamlippen. Ergens heel diep van binnen voelde ik een tinteling opkomen, een zweverig gevoel. Heel intens en warm. Terwijl Natascha met haar tong alleen maar likte aan mijn schaamlippen, voelde ik hoe een orgasme naar boven kwam borrelen. Ik kreunde, en draaide met mijn lichaam, ik wilde het nog uitstellen maar aan de andere kant was dit zo fijn. Zo lekker en intens dat ik het over me heen wilde laten gaan, ik wilde dit ervaren, dit was zo mooi, zo zacht en teder, zo heel anders …Ze bleef me zachtjes likken, met haar vingers opende ze mijn schaamlippen en zoog zachtjes aan mijn kittelaar. Ik zweefde. Ergens heel hoog en heel ver weg was ik, ik was me alleen nog maar bewust van haar zachte zuigen aan mijn kittelaar, het likken van haar tong en de tintelingen door mijn lichaam van het orgasme dat bovenkwam. Heel langzaam werd het gevoel intenser, ik voelde me licht worden in mijn hoofd, merkte hoe mijn lichaam schokte. Ze likte sneller, zoog iets harder aan mijn kittelaar en ik voelde de warme sappen uit mijn lichaam stromen. Ze zoog en slikte om mijn sappen op te nemen, en met een diepe zucht liet ik me meevoeren met de stroom. Heel vaag drong tot me door dat Natascha naast me kwam liggen, ik voelde haar warme lichaam tegen het mijne aan, en mijn ogen om van dit gevoel te genieten.

Toen de wereld weer een beetje tot me door begon te dringen draaide ik me op mijn zij en keek Natascha aan.
“Dit was heerlijk,” zei ik, “zo zacht en lekker heb ik het nog nooit meegemaakt.
Ze kreunde en zei dat het vreselijk geil had gevonden om te doen, ik zoende haar, proefde de zoete smaak van mijn eigen sappen, ik voelde me weer opgewonden worden, met mijn mond zoende ik haar zacht en teder in de nek, langs haar borsten dwaalde ik verder naar beneden. Ik wilde nu wel eens weten hoe het was om een vrouw te likken. Met mijn hoofd verdween ik tussen haar benen, ze legde haar handen op mijn hoofd en duwde me met mijn gezicht voor haar poesje, dat glinsterde van het vocht. Met lange halen likte ik de druppels weg, ik sabbelde aan haar buitenste schaamlippen. Voorzichtig bracht ik één vinger bij haar naar binnen, jee, wat was ze nat. Ze kreunde en draaide met haar lichaam, ik zocht al sabbelend haar kittelaar op, ze smaakte zoet en weeďg, best lekker eigenlijk. Toen ik haar kittelaar gevonden had, zoog ik deze tergend langzaam met mijn mond naar binnen. Ik hoorde haar zuchten en hijgen, voelde hoe ze me aan mijn haren omhoog wilde trekken. Haar kittelaar liet ik los en begon zachtjes eromheen te likken. Het voelde zalig om haar te plagen, en alhoewel ik nooit eerder met een vrouw gevreeën had voelde ik behoorlijk zeker van mezelf. Ik wist welke uitwerking dergelijke dingen op mij hadden en ik vond het vreselijk geil om te ontdekken dat zij hetzelfde reageerde. Met lange halen likte ik weer over haar kittelaar, mijn vinger schoof ik tergend langzaam naar binnen en weer terug. Ze werd vochtiger, ik zoog haar sappen op en voelde hoe ze over haar hele lichaam begon te rillen en zachte schokkende bewegingen maakte. Steeds langzamer likte ik haar. Met mijn vingers opende ik haar schaamlippen zodat ik goed bij haar kittelaar kon, deze zag er heel groot en gezwollen uit. Ik likte eraan, ze kromp bijna ineen, ik zoog er zachtjes aan en bleef eraan zuigen terwijl ze schokkend klaarkwam en ik de sappen langs haar benen voelde vloeien.Heel zacht bleef ik likken totdat haar lichaam rustig werd, toen kwam ik omhoog keek haar aan en kwam naast haar liggen. Ze draaide zich tegen me aan en zo vielen we samen in slaap.

© Mistique

meer lezen van: mistique?
mail mistique

back to HeXX-page