Snelweg: Desire.

Hij neemt me mee, we rijden in de auto. Mijn plaats is de passagiers stoel, rok, geen slipje, maximaal gespreide dijen. Als zijn hand niet schakelt, zoekt hij tussen mijn benen; betast, bevoelt en keurt mijn kruis. Als snel verraad mijn warme, gladde, vocht mijn verlangen. Hij kreunt goedkeurend en laat zijn vingers er koel en bedreven door heen glijden. Hijgerig tracht ik meer hand te voelen en meer ruimte te bieden.
Huizen en stoplichten glijden langs me heen. Fietsers, moeders achter wandelwagens, een trekker komt ons te gemoed.
Meer, meer hand wil ik voelen…… Meester…. Please….. maak me klaar!
We stoppen. Woonwijk. Uitstappen is het commando. Hand in hand lopen we de wijk door, bruggetje over, wandelpad. We lopen verder de beplanting wordt hoger en dichter, over een heuvel en plots staan we aan een snelweg. Verkeer raast, achter een slootje en de vangrail met hoge snelheid van links naar rechts. Hij pakt mijn gezicht en kust me met overgave. Ik duw me tegen hem aan, wrijf mijn lijf tegen zijn erectie. Onze tongen tasten, Zijn hand weer op weg naar mijn geile vrouwelijkheid. Ik kreun, sta met gespreide benen en voel het vocht tussen mijn dijen koele wind vangen. Zijn vingers glijden met gemak en wellust in en uit me. Mijn hand over Zijn kruis, pak zijn pik, plagerig tastend wrijvend, zoek en vind Zijn eikel laat mijn vingernagel er stevig over glijden.
Zijn dwingende handen op mijn schouders duwen me op mijn knieën, mijn gezicht is op pik hoogte. Zonder woorden weet ik wat mijn Meesters wens is. Ik zal hem mogen pijpen. Hier, in het zicht van het voorbij snellende verkeer, komende en gaande auto's, zal ik hem mogen afzuigen tot hij schokkend, in mij, klaar komt.

Ik maak zijn riem los, trek zijn gulp open en tast in zijn slip naar zijn kloppende erectie. Gulzig laat ik mijn tong en lippen over zijn pik glijden, dwingende handen op mijn hoofd.
"Jaaaaaaaaa sletje…… doe waar Ik zo naar verlang"
Zijn pik glijdt in en uit mijn mond, mijn tong speelt een dol spel over en rond zijn eikel, soms diep, soms eruit: blazen en plagerig likken. 

Dan is mijn spel ineens uit. Grof en dwingend grijpt Hij mijn haren en duwt zijn lid met kracht in mijn keel.

Ik kokhals, schrik, stik, Hij lacht kort en beveelt me: "NEUK ME MET JE MOND SLET". Mijn lippen kunnen niet anders dan om zijn pik sluiten, mijn keel is Zijn neukgenoegen, mijn mond Zijn lustkanaal, mijn hoofd Zijn gebruiksvoorwerp. Ik hoor het verkeer langs razen, ik besef dat ik gezien kan worden….. Op mijn knieën tegen een man aan met zijn gulp open en zijn handen op mijn hoofd. Ik word gebruikt voor Zijn lust. Zijn dwingende handen duwen me over zijn pik en terug. Steeds te diep, steeds te heftig. Door en door gaat hij, ik hoor hem kreunen en voel het worstelen met zichzelf dank klinkt het onverwacht hard: "ZUIGEN SLET!" Ik krijg wat ruimte en zuig, zuig met kracht aan Zijn stijve kloppende keiharde erektie. "ZUIGEN SLET!…….nu! nu! NU!"
Met kracht trekt Hij mijn zuigende mond over zijn pik, ik voel Hem krampen, twee, drie keer, dan spuit hij heftig zijn warme zaad in mijn keel. Ik kreun……. Voel hem komen en komen…… registreer zijn hijgend kreunende overgave…. Ik slik zijn warme zaad. Nog eenmaal stoot Hij diep in me, dan laten zijn handen me los en trekt hij iets terug. Ik lik hem zorgvuldig en liefdevol schoon. Zijn gevoelige eikel met zachte tong aanraken, wat Hem een kreunende reaktie ontlokt. Hij trekt zich terug en maakt zijn kleding in orde.
"Staan, gespreide benen" Uit een tas haalt hij een vibrator op batterijen. Het zoemende geluid registreer ik zonder er naar te kijken. Hij duwt de vibrator met kracht in me en laat hem diep vibrerend in me steken. Zijn duim zoekt mijn clit en en zo masseert hij mij naar ongekende geile hoogten. Het verkeer raast door, af en toe registreer ik voorbij flitsende auto's. Hij trekt met kracht de vib uit me en duwt hem er weer hard in. Ik kreun, geilvocht loopt langs mijn benen naar beneden. Dan versnelt hij zijn tempo en dwingt me in razende vaart naar een ongekend orgasme. Trillend en schokkend, mijn knieen kunnen me amper dragen, mijn benen trillen en ik ben zo geil…….kreunend buig ik voorover als hij weer en weer de vibrator in en uit me beweegt. 'oh god, oh god' hoor ik mezelf jammerend kreunen als hij me trefzeker over het randje duwt. Schokkend en beverig sta ik tegen hem aan. Even een strelende aai over mijn haar, een korte lief hebbende kus op mijn mond en dan is het over. "We gaan" is zijn beslissing.

Desire.

 

back to HeXX-page