Eerste kennismaking door: kaiden

Ooit kwam ik zomaar ineens terecht op een, al dan niet kwestieuze, chatbox. Daar ontmoette ik Meesteres Dominique. Na een aantal zéér verkwikkende chats was duidelijk dat W/wij dezelfde interesses deelden. Al gauw besloot Meesteres Dominique dat ik mocht/moest langskomen, zodat Ze me in het echt kon zien en vanzelfsprekend kon vernederen. ;-)

Daar stond ik dan… bij het huis van Meesteres Dominique. Ietwat krampachtig belde ik aan…Meesteres Dominique deed kort daarna open. Ze had prachtig donker haar , een bijzonder welgevormd lichaam en een stralende doch strenge lach. Haar dominante uitstraling overdonderde mij. Ze droeg hoge zwarte hakken, gekleed in een oogstrelend strak (lak) mini-jurkje met daar overheen een zwarte fluwelen lange jurk die losjes over Haar schouders hing. "Jij bent zeker kaiden?", vroeg Ze mij en Ze stak Haar hand naar mij uit. Voorzichtig pakte ik Haar goddelijke hand vast en liep met Haar mee naar binnen.

"Wil je koffie?" , vroeg Meesteres Dominique. Na de nodige 'chit-chat' zei Ze: "Kom eens mee , ik wil je wat laten zien." Ik volgde Meesteres Dominique de trap op en W/we kwamen in een donkere kamer die rook naar leer. Ze stopte en draaide zich om en zei met strenge toon: "Stop, kleed je uit. Vervolgens volg je mij op handen en knieën."

Onverwijld ontdeed ik mij van mijn kleding en kroop gehoorzaam achter Meesteres Dominique aan. Naardien mijn tempo Haar niet geheel tot tevredenheid stemde, trakteerde Ze mij op een aantal ferme tikken op mijn billen met een klein maar venijnig leren zweepje.

W/we kwamen een donkere kamer binnen. In het midden van de kamer stond een houten stoel. Meesteres Dominique beveelde mij vervolgens op die stoel te gaan zitten. Daar zat ik dan. Volledig naakt in een onbekende donkere kamer. Ik durfde niets te zeggen. Met mijn ogen neergeslagen hoorde ik dat Zij naar mij toe bewoog. Ze liep een aantal keren om mij heen en plots greep ze mijn ballen vast en kneep er hard in. Ik voelde haar nagels diep in mijn zak, de pijn schoot door me heen. Het was onontkoombaar dat ik naderhand een hoorbare kreun uitte. Meesteres Dominique hoorde dat en zei: "Zo , dus jij maakt geluid zonder toestemming, daar word je voor gestraft, dat weet je toch?" Ik knikte vertwijfeld. Ze beveelde mij op te staan. "Buk voorover en houd je handen op je rug", zei Meesteres Dominique terwijl Ze achter me stond. Ik voelde een warme zachte hand over mijn rug gaan, terwijl ik mijn ogen gesloten hield. Plotseling hoorde ik Meesteres Dominique zeggen:"Jij hebt een lekkere kont slaafje, ben je daar wel eens in geneukt?" Ze gaf mij toestemming om te antwoorden. Ik sprak met schorre stem: "Nee Meesteres Dominique." Meesteres Dominique lachte even en zei: "Zitten slaafje !!."

Plots voelde ik de warme handen van Meesteres Dominique langs mijn hals. Ik kreeg van haar een halsband omgehangen. "Je bent nu MIJN sletje", zei Ze tegen me. Ik voelde me heel erg klein en kon alleen maar muisstil zitten en wachten op wat er komen ging. Opnieuw moest ik opstaan en voorover buigen. Ze ging achter mij staan en ik voelde haar handen over mijn ballen strelen. Ze had een touwtje om mijn ballen gebonden dat desnoods strakker kon worden aangetrokken. "Die ballen van jou zijn niets meer waard, ze zijn van mij en jij hebt daar niets meer over te zeggen. Of wel soms?". Ze trok het touwtje strakker aan en ik kreeg, volkomen onverwacht, een ferme klap op mijn kont met dat dunne zweepje. Ik probeerde niet te bewegen. "Dat doet pijn he?, hoorde ik Meesteres Dominique met een gemene lach zeggen. Ik knikte en ik kreeg nog een klap met de zweep op mijn kont. Ik genoot er stilletjes van.

Ik voelde hoe Meesteres Dominique het touwtje van mijn ballen verwijderde. 
Ze pakte een lederen riem en bevestigde deze aan mijn halsband. 
"Handen en knieën slaafje !!", 
snauwde ze mij toe. Ik volgde Haar naar het grote bed dat eveneens in de donkere kamer stond. "Nou , buk eens voorover op het bed en laat dat maagdelijke kontje eens van je zien.", zei ze vervolgens. Ik bukte voorover en ik voelde de handen van Meesteres Dominique over mijn kont gaan. "Hmmm, dat ziet er veelbelovend uit", hoorde ik Meesteres Dominique zeggen. Opeens gaf Meesteres Dominique een klap op mijn kont met vlakke hand en zei dat ik op me buik moest gaan liggen op de grond. Ik ging op mijn buik liggen en Meesteres Dominique ging voor me staan en zei: "Lik me voeten sletje !!". Ik begon te likken aan Haar Hemelse voeten, sabbelde aan haar tenen en genoot er intens van. Ze stapte weg en trok aan de riem. Ik volgde gewillig op handen en knieën tot W/we bij een soort bok kwamen. Meesteres Dominique zei: "Ga op de bok liggen met je kont naar boven en plaats je handen naast je zij". Ze bond handen en voeten vast aan de bok. Eveneens kreeg ik een gag in mijn mond. Ik voelde mij totaal hulpeloos en toch zo enorm opgewonden.

Meesteres Dominique ging voor me staan en ik zag dat ze een kunstpenis had voor gebonden en ik werd vervolgens door Haar geblinddoekt. Het was stil en ik zat te wachten tot er iets gebeurde, maar er gebeurde niets. Zeker 5 minuten later voelde ik een hand over mijn kont gaan en toen opeens voelde ik een topje van een eikel tegen me kontgaatje gedrukt. Er schoot een pijn door me heen die erger werd naarmate ik verder werd gepenetreerd. Ik voelde nu ook vlijmscherpe nagels in mijn rug. Ik werd geneukt in mijn kont door iets wat voelde als een hele grote penis. Meesteres Dominique neukte mij anaal. Ik kon een stijve niet onderdrukken.

Kort daarna pakte Ze mijn pik vast en begon me af te trekken. Vlak voordat ik klaar kwam liet ze los en trok Haar kunstpenis uit mijn kont en maakte me los. Ik moest gaan zitten om vervolgens de kunstpenis schoon te likken. Toen Meesteres Dominique vond dat de penis schoon genoeg was moest ik gaan staan. Ze sprak met geile maar strenge stem: "Zo slaafje , vond je het lekker? Heb je ervan genoten sletje?". Ze plaatste haar hak over mijn stijve penis en streelde mijn kin. Ik moest Haar aankijken, terwijl ze met Haar hak mijn penis stimuleerde. "Hmm, lekker geil sletje van me", sprak ze. Ze beveelde mij om Haar te volgen. Aan de andere kant van de kamer moest ik gaan staan. Mijn handen werden vastgemaakt aan een beugel aan het plafond en mijn voeten gespreid aan een beugel aan de vloer. Daar hing ik alweer aan de genade van Meesteres Dominique.

Meesteres Dominique stond voor me. Ze liet me Haar adembenemende lichaam bewonderen waarna Ze met Haar nagels over mijn eikel streelde. Vervolgens fluisterde Ze in mijn oor: "Omdat je zo`n goeie slaaf bent mag je nu klaarkomen." Meesteres Dominique begon me af te trekken en fluisterde in mijn oor: "Spuiten met die pik van je, kom op spuiten zeg ik je sletje !!". Meesteres Dominique greep mijn ballen en kneep er in. Ik begon zachtjes te kreunen… het werd heftiger… en toen … toen… schrok ik wakker !!! Hevig zwetend lag ik in mijn bedje… vol verlangen ….maarja … het was een droom… zou de werkelijkheid net zo geil zijn? 

back to HeXX-page