Eindelijk!!!! door: Mad

Eindelijk waren ze samen, dagen hadden ze naar elkaar gesmacht van elkaar gedroomd. Zij was behoorlijk opgewonden en zenuwachtig, wist niet goed wat te doen. Voelde de blos op haar wangen en wist dat hij die ook zag. 
Z'n glimlach stelde haar gerust z'n woorden nog meer : "wees maar niet bang" zei hij zacht en drukte haar daarbij heel zacht op het bed. Ze voelde een trilling door heel haar lijf en vroeg zich af of hij dat zag. Weer zachtjes kleedde hij haar langzaam uit en legde haar op haar buik. Ze voelde een heel zachte zijdeachtige doek over haar rug glijden, heerlijk gleed het doekje over haar bil naar de holte in haar knie tergend langzaam naar het andere been en terug omhoog. Weer kon ze en rilling niet onderdrukken toen het sjaaltje tussen haar benen naar boven gleed. Stilte niets een leegte je hoort hem zeggen niet bang zijn en voelt dat hij je blinddoekt bang maar erg opgewonden wacht je af. Je hoort zijn kleren op de grond vallen en je wil z'n naakte lijf zien.
Weer niets weer stilte je beeft !!!
Dan voel je z'n hete adem in je nek, hij ruikt een beetje naar sandelhout donker mysterieus of is het je verbeelding. Plots heel duidelijk voel je een kriebelend kusje, weer een rilling. Weer adem weer een kusje telkens op een andere plaats. Het maakt je gek niet wetend waar de volgende kus gaat komen. Nu glijden ook z'n handen over je rug, stevig kordaat maar niet pijnlijk ook de handen maken onverwachte bewegingen in een heel afwisselend tempo.
Hij is ondertussen over je gaan zitten en je denkt dat je zijn lul op je achterste voelt, je begint hard te hopen dat hij je op z'n hondjes neemt. Je wil het niet maar je hoort jezelf kreunen elke keer als hij zich over je buigt om je te kussen voel je z'n stijve lul tegen je kontje. Je staat op het punt hen te smeken je te nemen als hij je zachtjes omdraait en op je rug legt. Reikend sla je, je armen om z'n hals maar hij neemt die zachtjes terug en legt je beide armen langs je hoofd en kust zachtjes je oksels en nek. Je bent bloedheet maar toch doe je niets dan voel je een zachte band om je polsen en voor je het weet bind hij je polsen vast. De schrik slaat je om het hart en je voelt je hartje kloppen in je keel. Alsof hij het wist zegt hij niet bang zijn. Nog steeds geblinddoekt begint hij heel je lijf te zoenen en te likken niet meer zachtjes maar stevig en wild. Je voelt je als een plas benzine die in brand vliegt de vlammen slaan door je lichaam. Dan weer niets dan voel je ineens het topje van z'n lul tegen je lippen gretig lik je en neem je zijn eikel in je mond en zuigt hard. Iets te hard misschien want hij trekt zich terug, neen, het was niet te hard hij plaagt je gewoon. Daar voel je zijn harde paal weer je likt hem zo lekker als je kan blij dat je ook eens wat mag doen. De pret is snel op want hij verdwijnt weer je hoort hem bewegen en weet niet wat hij doet je bent nieuwsgierig heet en wil meer nog effe en je gaat smeken.
Ineens duwt hij zachtjes je benen open, eindelijk zucht je, je opent je helemaal om hem te ontvangen je voelt z'n paal tegen je lipjes maar niet verder je kronkelt je smeekt je rilt …
Ineens bijna hard duwt hij z'n lange paal helemaal diep in je, je voelt je wangen gloeien je tepels stijf storm, donder en bliksem en ja hoor weg is die, je huilt tranen over je wangen van geluk of van spijt ? Wie zal het zeggen. Dan gaat hij weg je hoort hem in de keuken je roept geen antwoord dan een scheut van genot helemaal door je ruggengraat je voelt z'n handen z'n vingers doen je spleetje open en zoeken je klitje, in een hels en snel ritme streelt hij je liefdesknopje de sappen stromen je gaat komen, nee toch weer niet je vloekt, smeerlap laat me komen hoor je jezelf zeggen. Dan voel je iets koud nat in je spleetje de schrik slaat je om het hart, oef het is maar wat ijs. Je knopje verdwijnt helemaal heel de omgeving is gevoelloos door de kou. Dan voel je zijn mond langzaam komt er terug gevoel in en rond je grotje. Het is helemaal terug warm, heeeeet zeg maar, hij likt je heftig snel, je gaat tekeer hijgt gilt en wenend kom je klaar heftig beweeg je, je bekken naar boven om z'n mond te voelen. Trillend beef je na, hij komt langs je liggen en fluistert in je oor dat je een heet teefje bent maar wel een heel sexy teefje, hij neemt je blinddoek af en je ziet hem in het half donker hij kijkt je recht en diep aan tot in je ziel en zegt "kom neuk me, rij op me jij hete teef" Nu is het jouw beurt je drukt hem wild op het bed gaat op hem zitten en je poesje zoekt z'n paal. J e domineert hem , nu is het jouw beurt diep zak je op z'n paal en blijft heel stil zo zitten je buigt voorover en duwt je tong wild in z'n mond. Dan ga je pompen op die lange paal. Net voor hij gaat komen stop je, je zit heel stil en zegt "ik zal je neuken, likken neuken likken tot je om genade smeekt"………………
De dag nadien,
De hele dag hadden de heerlijke ervaringen van de dag voordien hundagelijkse bezigheden verstoord. Ze waren afgeleid verstrooid en niet in hun gewone doen. Hij negeerde het schouderophalen van z'n werkmakkers en zij doolde hele dag door de winkelstraat deed met veel moeite haar dagelijkse taken. Beiden in focus op acht uur vanavond. Is het mogelijk om zoiets als gisteren te evenaren? Niet echt dacht hij maar we zien wel! Uren kropen traag, hij had zich voorgenomen haar zacht en teder te behandelen en zeker geen misbruik te maken van haar donkere verlangens. Eindelijk, acht uur de lente was in de lucht de eerste insecten zoemden de eerste warme zwoele nacht zeg maar. Al de spanningen die zich heel de dag opgebouwd hadden vloeiden ineens weg als ze zijn warme glimlach zag. Hij, hij smolt gewoon van dat warme lichaam terwijl ze hem vol overgave rond de hals vloog. 

Al z'n goede voornemens verdwenen met het zwoele briesje. Terwijl ze haar armen om z'n hals hield ging hij langzaam teder en stevig met z'n handpalmen over haar kontje naar haar rug. Heel voorzichtig gleed hij onder haar T-shirt zocht die plekjes op haar rug.ze slikte werd opgewonden ze had hier de hele dag op gewacht. Tot hier toe vonden de voorbijgangers hun nog een verliefd koppel maar hun bewegingen werden zo heftig dat een ouder koppel mopperend wegliep. Ze trokken zich een beetje terug achter wat struikjes, maar ondanks dat voelde ze ogen in haar rug.
Nooit eerder had hij geroken als een vrouw heet werd, bij haar wel, een sterke diepe maar aangename geur die hem op het hoogste niveau bracht. Ze waren van plan van ergens wat te gaan eten maar dat zou niet goed aflopen. Haar hitte die haar gisteren zo machteloos maakte gaf haar vandaag kracht. Ze nam hem bij de hand trok hem naar een open plekje in de struiken. Friemelend en gehaast begon ze z'n gulp open te knopen deed z'n riem los en trok z'n broek op z'n enkels. Al z'n superieure tedere dominantie van gisteren was verdwenen. Ze trok hem op de grond en begon gelijk aan z'n lul te zuigen. Het enige wat hij kon doen was achterover liggen en kreunen. Die macht over hem gaf haar vleugels, tergend likte ze hem. Met twee handen had zen ze hete paal vast en trok ze heel de voorhuid naar beneden. Met getuite lippen zakte ze over hem heen dan weer likkend dan weer zuigend, ze zoog alsof ze honger had. Heel z'n lijf kookte en het vuur steeg naar boven als kolkend lava. Nu het was z'n eigen schuld hij had het haar geleerd, vlaak voor de uitbarsting stopte ze. De zwoele wind waaide om z'n genotsknuppel en heel langzaam drong de lava terug. Hij wou haar lief vastnemen maar zachtjes legde zen handen neer. Deed haar kleedje omhoog en ging over z'n schouder heen voor z'n gezicht zitten. Met haar natte kutje vlak voor z'n mond. Meteen begon hij te likken en te zuigen, maar het spel was anders dit keer zij drukte haar hete spleet op die plekke waar zij het wou, tegen z'n snor tegen z'n hete lippen ze voelde haar sappen over z'n gezicht stromen maar dat was z'n heerlijke straf. Als een wilde hete teef begon ze nu tegen z'n mond te duwen alle initiatief kwam van haar en dat wond haar op kreunend kwam ze zalig klaar tegen z'n heerlijke lippen. Langzaam vloeide ze leeg in z'n mond, schoof naar beneden omhelsde hem innig.
Zijn lul was half zacht geworden maar dat duurde niet lang terwijl ze hem tongzoende en zo haar eigen sappen proefde voelde ze hem groeien. Hij duwde zich wil in haar en wilde snelle neukbewegingen maken. Neen hoor dat was buiten haar gerekend. Ze ging vol op hem zitten zodat hij niets anders kon dan stil blijven liggen. Ze keek hem strak aan en zei " Ik neuk jou kerel en niet omgekeerd" zonder haar bekken te bewegen kuste ze hem stak haar tong heel brutaal en diep in z'n mond. Beet op z'n lip ging snel omhoog met haar poesje even snel weer naar beneden. Een diepe zucht ontsnapte hem, hij wou maar één ding meer, spuiten diep in haar. Ze deed z'n armen omhoog langs z'n hoof en versterkte daarmee het gevoel van macht. Bewoog net voldoende voor haar plezier. Ging heel diep met haar knopje tegen z'n schaamhaar. Dan weer een enkele snelle beweging. Hij werd gek begon haast te jammeren en spoot heel diep in haar. Alsof dit het startschot was begon ze hem wild te berijden tot ze lekker klaar kwam, de hoeveelste keer dat wist ze niet meer maar dat was ook niet belangrijk. Hoelang ze stilletjes op mekaar gelegen hadden maar hun roes werd verstoord door kirrende en lachende geluidjes van een stel tieners. Ze stonden samen op deden hun kleren wat op orde en wandelden arm in arm weg alsof er niets gebeurd was. Teder fluisterde hij in haar oor "ga je mee naar mijn huisje dan bind ik je nog eens lekker" Ze duwde met haar wijsvinger z'n lippen dicht en fluisterde hees " vandaag, vandaag is het mijn beurt schatje"

Mad

 

back to HeXX-page