Een erotische film door: A. 

M. had vandaag geen zin om te werken. De kinderen waren naar school, haar man naar het werk, en ze moet eigenlijk haar boekhouding moeten doen van haar schoonheidssalon... Maar het weer was zalig, het zonnetje scheen lekker, en daar was M. altijd heel gevoelig voor geweest, ze kan zich dan nooit concentreren en wil gewoon buiten. Maar dat papierwerk moet nu éénmaal gebeuren, dus toch maar die PC opstarten.

En zoals steeds natuurlijk eerst even de mail checken. Geen boze klanten, wel een paar laattijdige leveranciers... het gewoonlijke rommeltje... Behalve een mailtje van een onbekend adres: jelekkerstefantasie@hotmail.com.
Nooit van gehoord, waarschijnlijk een nieuwe klant met een idioot mailadres, ach, geen erg zolang ze maar langskomen en betalen bij het weggaan... ze opent het mailtje.

"Dag lekker ding,

Zorg dat je om kwart voor drie aan de filmzaal staat!
Draag enkel een kort kleedje en een slipje. Geen beha!

En wees stipt!"

Verbaast leest M. het mailtje nog eens, en begint dan hard te lachen... "Wat een idioot!",lacht ze. Met een glimlach op het gezicht begint ze aan haar boekhouding.
Maar terwijl ze factuur na factuur in orde brengt, begint ze na te denken over wie het mailtje kan gestuurd hebben... En het knaagt achteraan in haar mooi hoofdje.
Haar man en M. hebben al jarenlang een fijn huwelijk,ze zien er beiden nog goed uit, hoewel ze toch de veertig naderen. Ook sexueel is alles nog steeds in orde, met af en toe een lekker speciaaltje... maar dit is toch niet echt haar man's stijl. Alhoewel je nooit weet, natuurlijk. M. heeft best ook al wat minnaars gekend, maar ze had momenteel geen pleziertjes aan de kant... Een oude vlam die haar nog eens wou ontmoeten? Ze kon het zich niet voorstellen.

De dag vorderde en haar nieuwsgierigheid werd steeds groter. 11u30 Ze ruimt wat op 12u30 M.leest wat in haar boek,... maar steeds weer gaan haar gedachten naar het mailtje. 14.00 Ze checkt nogmaals haar mailbox, maar niets van jelekkerstefantasie@hotmail.com.

Om gek van te worden! Ze moet het weten! Wie speelt zo met haar! Ze beslist toch te gaan.
Ze neemt een snelle douche en voelt plots dat ze licht opgewonden raakt over dit spelletje. Ze zoekt een sexy kleedje uit, leuke dunne schouderbandjes, mooie decolleté, maar al bij al vrij koosjer... Tijd voor een leuke string. Ze vindt een mooi rood exemplaar, en trekt het aan. Als ze de string bovenaan netjes trekt voelt ze dat haar poesje best al nat is... Ze vindt dit eigenlijk best wel spannend!

By George Petty
De filmzaal is op een kleine tien minuutjes wandelen. Terwijl M. door de straten dwaalt, voelt ze regelmatig wat ogen van passerende mannen op haar gericht. Zien die dan dat ze zich best geil voelt? Wanneer ze langs een terras komt, zit een bende leuke jongens naar haar te fluiten! Hier kan ze eindeloos van genieten... Waarom zou ze toch naar die stomme filmzaal gaan! Waarom niet lekker een terrasje doen! Maar ze is nu zover, nu wil ze wel weten wie denkt haar zo te kunnen bespelen. (hoewel ze ook moet toegeven dat het hem/haar tot zover aardig lukt!)

Aangekomen aan de kassas van de filmzaal kijkt ze een beetje angstig rond. Wanneer komt hij? Of misschien wel een zij? En vooral wie gaat er komen opdagen?
Ze kijkt op haar horloge. 14.45 stipt! Het gaat gebeuren. Langzaam kruipt de tijd voorbij... Hier en daar komen wat mensen langs, maar weinig. Natuurlijk, welke gek gaat naar de film met zo'n weer! Plots bekruipt haar een akelig gevoel. Wat is ze toch aan het doen! Wie weet wat voor gek haar hier naartoe gelokt heeft! Nee, weg van hier, dit is geen goed idee.

En terwijl ze dit denkt, en wil vertrekken, gaat plots haar GSM. Een tekstberichtje:

"Perfect op tijd! En perfect gekleed! Mooi zo,lekkere meid, neem nu een kaartje voor zaal 7 en zet je op de voorlaatste rij, vierde zetel van de achterste wand."

Hè, iemand heeft haar staan begluren! Ze kijkt verbaast rond. Wat rondhangende studenten, maar verder niemand. Haar angst is weer helemaal verdrongen door haar nieuwsgierig instinct. Ze voelt zich helemaal warm worden... Er heeft iemand naar haar staan kijken, terwijl ze hier stond te wachten? Ze moet weten wie!

"Eén kaartje voor zaal zeven, aub" vraagt M. terwijl ze naar het bord met de gespeelde films kijkt. Het blijkt één of andere donkere horrorfilm te zijn. Nou, daar heeft ze dus echt geen zin in. Ze gaat de zaal binnen. De commerciële boodschappen zijn al volop bezig en het is er best donker. Terwijl ze naar de plaats wandelt die haar is aangeduid, ziet ze aan de donkere schimmen dat er maar een vijftal mensen in de zaal zitten, een koppel en een kliek van drie jongeren, waarschijnlijk studenten.

Nou, best een donker plekje dat haar aangeduid is. Ze zet zich op de plaats, en wacht af.
Maar niets gebeurt. De film begint, het wordt nog wat donkerder... "Wat nou?", denkt M. en begint weer na te denken over wie hier met haar deze erotische mindgames aan het spelen is. Nou, dan moet het toch haar man zijn, wie anders durft haar zo uit te dagen. Maar dat het haar opwindt kan ze nu niet meer te ontkennen. Haar slipje voelt nu al vochtig aan, en ze weet zelfs nog niet voor wie of wat!

Plots gaat weer de GSM... Nog een berichtje...
"Ik hoop dat je op je plaats zit en dat je wat geniet van de film."
Nou klojo, niet met deze film hoor!, denkt M., maar het berichtje gaat verder.
"Ok volgende stap, Trek je slipje uit! Hier in de zaal. NU!"
Even twijfelt M. Waar is ze toch aan begonnen? Maar al gauw is daar weer dat duiveltje in haar dat dit best lekker vindt. Ze besluit ervoor te gaan.

Langzaam laat ze haar handen onder haar kleedje glijden. Steek haar duimen achter haar string, en trekt het zo onopvallend mogelijk uit. heel langzaam, angstig rondkijkend of niemand haar bekijkt... Hmmmm, denkt M., Dit voelt best lekker..." Ze licht een been op om de string uit te trekken... De tocht op haar natte poesje doet een rilling door haar lichaam gaan. Nu gaat het slipje over het andere been, en ze steekt het zo stil mogelijk in haar handtas.
"Eigenlijk best fijn, zo een vrij poesje",beseft M., waardoor ze enkel maar geiler wordt.
Langzaam laat ze haar benen uit mekaar gaan en een hand onder haar kleedje glijden. Wanneer haar vingers haar poesje raken, beseft ze pas goed hoe geil ze hiervan aan het worden is. Ze kreunt zachtjes wanneer ze stilletjes met haar klitje speelt. Snel glijdt ook haar tweede hand richting haar natte poesje en ze laat langzaam een vinger naar binnen glijden... Al vlug voelt ze een paar kleine krampjes door haar kutje gaan. "Nee, M., nog niet!" bedenkt ze zich plots, en fatsoeneert zich snel.

M. probeert een beetje naar de film te kijken, maar zit alweer vlug met haar gedachten ergens anders... Dit is wel het lekkerste wat haar man in jaren op poten gezet heeft! En te denken dat ze zich bijna omgedraaid had! Ze schrikt zich te pletter als haar mobieltje weer afgaat! ze ziet wat mensen boos omkijken, maar heeft daar nu geen boodschap aan.

"Slipje uit? Ok, doe dan nu die schouderbandjes naar beneden, laat die mooie borsten bloot, en verhuis dan naar de rij achter je, zelfde plaats!"

Nou, dit gaat wel erg ver... Even twijfelt M. weer, maar wil natuurlijk weten wat er gaat gebeuren. Ze wacht een donker stukje in de film af, en trekt dan stilletjes haar jurkje naar beneden tot aan haar buik. Haar stijve tepels genieten! zoveel vrijheid! Ze masseert even stilletjes haar borsten. M. is eigenlijk ook wel best fier op haar borsten die er erg lekker uitzien, al zegt ze het zelf.
Op het scherm gaan plots een stel autolichten aan. Zich plots realiserend waar ze mee bezig is, beseft ze dat nu de hele zaal haar in al haar glorie kan zien zitten. Geschrokken kijkt ze rond, maar niemand die aandacht aan haar schenkt.

Nu nog verhuizen bedenkt ze plots! Dat is toch nog andere koek. Ze besluit nog even te wachten op weer een donker stukje film. Terwijl de film verder raast, glijdt haar hand nu naar haar borst. M. heeft steeds veel genot van handen op haar borsten. Haar eigen handen of die van een ander! Stilletjes speelt ze met een tepel. Ze kan een lichte kreun niet bedwingen...

In de film valt de nacht weer. "Dit is het moment!" M. kijkt even rond, ziet niemand kijken en sluipt gebogen naar de laatste rij. Ze zet zich snel weer, en controleert of iemand haar gezien heeft? Niemand? Maar waar is de afzender dan? Iemand moet toch die berichtjes sturen!
Nog nooit heeft M. zich zo opgewonden gevoeld! Als ze ooit stevig geneukt wou worden is het nu wel. Maar natuurlijk is er nu niemand! Langzaam opent ze haar benen weer. Ze kan niet langer wachten en begint zich lekker te masturberen. Het kan haar niet meer schelen! haar handen gaan nu over gans haar lichaam... Haar gekreun wordt steeds harder... haar poesje steeds natter... De krampjes door haar kutje steeds intenser...

En net dan gaat die verdomde mobiel! Of wacht? Snel kijkt ze naar het nieuwe berichtje.

"Ik zie dat je al helemaal in de mood bent! Fijn zo! Kom nu nog even tot helemaal in de hoek, en laat mij ook meegenieten!" Totaal geschrokken slaat M. haar handen voor haar borsten. Ze werd bekeken!?

Geschokt kijkt M. rond. Maar er kijkt toch niemand! Ze bekijkt nogmaals de ganse zaal, maar niets, enkel een paar mensen die ze niet kent. Tot ze plots beseft dat langs haar in de hoek een schim zit. Ze verschrikt zich een ongeluk. In het donkerste hoekje van de zaal kan ze nu langzaamaan een man zien... Hij zit vlakbij, maar toch kan ze door de duisternis hem niet herkennen.

Langzaam bekomt M. van de schok. "Wat nu? Hem laten meegenieten? Ok, M. Laat je nu ook niet kennen!, je hebt tot nu toe zo genoten, nu kan je ook niet stoppen..."
Gespeeld stoer staat ze op, haar borsten naakt, ze laat haar handen door haar haren gaan en wandelt langzaam naar de schim. Ze zal haar man eens een lekker koekje van zijn eigen deeg geven!

Als ze op een kleine meter is, beseft M. plots dat dit helemaal haar man niet is! Fuck!
Dan herkent ze de fonkelende ogen van A. A. is een mooie man waarmee ze sinds enkele weken al eens chat. Ze hebben best al wat leuke virtuele avontuurtjes beleefd maar dit! Dit is echt... Maar ze voelt zich ongelooflijk geil! En dat heeft ze helemaal aan hem te danken... Tijd om wat terug te doen!

Zeer nerveus, maar uiterlijk cool, kijkt ze A. in zijn bruine ogen. Zonder oogcontact te verliezen, zet zich op haar knieën voor hem op de grond. Hij ziet er echt wel lekker uit, bedenkt ze even, en laat dan haar handen naar zijn kruis glijden... Mmmm, zo te voelen heeft hij haar echt wel in het oog gehouden... Zijn pik staat al best bol in de jeansbroek... Ze laat even een duim erover glijden, en doet dan de knoopjes rustig open. M. trekt zijn broek tot op de enkels en neemt onmiddellijk de harde lul in haar handen. Langzaam speelt ze ermee, hem nog steeds in de ogen kijkend... Ze buigt zich voorover en neemt het topje van de eikel in haar mond, laat haar tong er even rond gaan, en neemt hem diep in haar... M. komt bijna zelf klaar! Ze maakt er werk van, en haal al haar kneepjes boven... Ze hoort dat A. zijn gekreun probeert te dempen, maar dat lukt hem steeds moeilijker....

M. had best wel al eens gefantaseerd over hoe hun eerste ontmoeting zou zijn, maar dit was wel het laatste wat ze in gedachten had... Maar tegelijkertijd was ze veel opgewondener dan ze ooit had verwacht! En dat op de achterste rij van een stomme filmzaal!
Ze begon hem nog sneller te pijpen, om hem te tonen dat ze ervan genoten had.

"Leg je op de grond!" hoorde ze plots A. zeggen, met een accent dat ze niet kende. Even getrouw als ze de rest van de namiddag was geweest legde ze zich op haar rug tussen de rijen stoelen... Ze hoorde A. bewegen, en voelde plots dat haar benen uit mekaar gedrukt werden. Die vent kon nu haar volledige naaktheid bekijken! Ze voelde twee handen langs haar benen omhoog glijden... langzaam naar haar kutje... Ze voelde zichzelf nog natter worden!
De handen duwden haar lipjes van mekaar, en plots was daar een tong op haar klitje! Aaahhhh, wat had ze hierop gewacht! Snel ging A.'s tong over haar klitje... zijn vingers over haar lipjes... jezus, wat voelde dat lekker! A. nam een van haar handen vast en legde die op haar borst... Ze snapte snel zijn bedoeling en begon zelf met haar borsten te spelen... Oooohhh, M. begon te schokken... de tong ging nog wat sneller, en er gleden enkele vingers naar binnen... Het gekreun moest nu wel goed hoorbaar zijn! Ze kneep in haar tepels en schokkend kwam M. klaar... beter dan ze al in lange tijd gekomen was....

Maar tijd om te bekomen kreeg ze niet echt. Snel draaide twee handen haar op haar buik. Al even snel voelde ze A.'s pik tussen haar benen, en richting haar poesje gaan... Ze nam hem vast en leidde hem naar haar heiligdom... aaaaahhh, snel drong A. binnen en begon haar meteen met een stevig tempo te neuken. M. genoot, en was zich totaal niet meer bewust van haar omgeving. Ze voelde enkel nog A.'s lul in en uit haar gaan.... al snel begonnen de schokken weer op te komen... Ze voelde dat ze weer ging komen... Ook A. voelde haar kutje samentrekken, en fluisterde in haar oor dat hij haar lekker ging volspuiten! Dat was de druppel, en M. kwam zo intens... In de verte voelde ook A.'s warme zaad in haar poesje stromen...

Nagenietend lag M. op de grond van de filmzaal. Hoe lang ze daar al lag wist ze niet precies...
Ze droomde na over een zalige namiddag... Wat was ze blij dat ze toch gekomen was...
Toen ze eindelijk de krachten had verzameld om recht te kruipen, werd ze opgeschrikt door de bruut aanfloepende zaal lichten. De filmvoorstelling was gedaan! Geschrokken van deze confrontatie met de realiteit, trok M. vlug haar kleedje recht en zette zich in een zetel... Vertrekkende boze gezichten keken haar kant uit terwijl ze A.'s zaad tussen haar benen voelde glijden...
M. wil hem bedanken met een lekkere zoen en draait zich naar hem... Maar er was niemand! Had ze dit dan gedroomd? Nee, dat kon niet, het bewijs drupte nog volop uit haar poesje... Hij moest vertrokken zijn toen ze op de vloer lag na te genieten... De klootzak!

Maar al vlug maakte haar boosheid plaats voor een voldaan gevoel... M. besefte dat het zo hoorde te zijn... Een anonieme ontmoeting, geweldige sex, en dan weer verder... M. wist dat ze maar hoefde te wachten op een nieuw mailtje van jelekkerstefantasie@hotmail.com.

Ze zou niet meer twijfelen of ze wel zou gaan....

 

 

back to HeXX-page