Erotische verkrachting 

"kom dan nu onmiddellijk hier naar toe, je hebt het zo nodig, je verlangt er zo naar….." Zacht en dwingend klinkt de donkere telefoon stem, via mijn oor, door in mijn mistige brein. De uitwerking is een kolkend heet brandend verlangen. Dit is wat ik wil en ik geloof de stem…. 'Je hebt het zo nodig, je verlangt er zo naar…..!'.

Ja, ja, ja ik verlang ernaar, heel erg. Ik verlang er meer naar dan ik ooit naar iets verlangt heb. Ik wil genomen en begeerd worden. Ik wil slachtoffer en overwinnaar zijn. Ik wil me laten gebruiken en gebruiken. Ik wil het allemaal.

"Ik kom…." en ik verbreek de verbinding. Even zit in roerloos. Ik zal gaan, ik voel mijn besluit; ik zal gaan!. Eerst moet ik me kleden: 'toegankelijk zijn' is 'n absolute eis. Alles aan mij moet ten dienste staan van diegene door wie ik gebruikt zal worden. Ik sta ten dienste van, ik ben niets meer dan een lustvoorwerp. Ik draag een paar pumps met hoge hakken, kousen en een wikkelrok die simpelweg met 1 knoopje te verwijderen is. Ik draag eens slipje waarvan het kruis open is. Ik draag een blouse met een enkel knoopje. Ik draag een bh waarbij mijn tepels vrij blijven. Ik voel me wat ik ben: 'n geile slet.

De rit erheen duurt 20 minuten. Ik voel mijn gevoelige tepels tegen mijn blouse aanschuren bij iedere stuurbeweging. Ik voel mijn kruis verwachtingsvol, heet en nat kloppen. "Je bent een geile teef en je moet gedekt worden door een flink aantal gruizige hete dekhengsten" klinkt het herhalend in mijn hoofd. "Kom onmiddellijk hier naar toe! Je hebt het zo nodig, je verlangt er zo naar…. "

Ja, ja; ik kom, ik wil, ik verlang, ik vrees….. Ik stuur mijn auto de bekende brug op, het hek is als altijd gesloten. Als ik me meld, wordt mij zonder een woord toegang verleend. Ik ken de weg en weet wat van me verlangd wordt. Als ik uit mijn auto stap, zie ik niemand, maar weet me aan alle kanten bekeken. Met knikkende knieën van verlangen, angst en geilheid loop ik om het grote statige huis heen, en stap het terras aan de achterzijde op. Daar staat onder een overkapping, naast de grote ingemetselde barbecue, een langwerpige houtentafel en een comfortabele houten tuinstoel. Op tafel liggen, naast een blinddoek, pols- en enkelboeien voor mij klaar. Ik pak de boeien, fijn zacht en veelvuldig gebruikt leer. Ik ga op de stoel zitten en bevestig, met trillende handen, mijn boeien om enkels en polsen. Ik ga tegen de tafel staan, schuif de blinddoek voor mijn ogen en leg mijn bovenlijf voorover op het tafelblad. Mijn armen wijd gespreid.......

Voor het vervolg van dit verhaal: 

Klik hier

om dit verhaal in haar geheel te kunnen nuttigen, vraagt de_HeXX u een bijdrage van 1,30