Eten en gegeten worden door: Natasja

Ik heb je een tijd geleden verteld over een plekje onder de pier waar ik ooit nog eens met jou zou willen vrijen.
Dus, als we dan eenmaal op scheveningen zijn om een gezellig avondje met z'n tweeën door te brengen, stel je voor dat ik je dat plekje eens laat zien.

Er zijn meerdere stelletjes op het idee gekomen over het strand te gaan "wandelen", hier en daar zien we mensen op het strand zitten of innig gearmd lopen.
Maar hoe dichter we bij de plek komen waar ik het over had, des te rustiger word het.
Ik begin een beetje te twijfelen, het is toch niet een hangplaats geworden voor dakloze medemensen ofzo?
Dan staan we onder de pier en gelukkig, geen mens te bekennen.

Althans…..?
Ergens bovenaan de trap nemen we wat beweging waar..
Even staan we te twijfelen, lopen we verder of?
Ik weet nog wel een plekje, vlak onder de trap is een ijzeren hek wat vroeger ooit eens door een vriend van een kennis van me was doorgeknipt en erachter was een soort ruimte waar de buizen voor het zeeaquarium wat op de pier is, uitkwamen, daarlangs kon de aan en afvoer onder toezicht gehouden worden.
We lopen die kant op en tot onze verbazing zit het gat er nog steeds, alleen is het zo terug in zijn vorm geduwd, dat je als persoon die niet weet dat het hek stuk is, het niet zou ontdekken.
Voorzichtig kruipen we door het gat, ik heb kriebels in mijn buik van spanning, geen idee wat we aan gaan treffen, misschien is het allemaal wel te smerig voor woorden.
De muren zien er groen uit door al de alg groei maar daar waar je een soort van ranzige geur zou verwachten word je verwonderd achtergelaten, op de een of andere manier ruikt het juist fris, alsof men net een heel voetbalveld gemaaid heeft en er vlak daarna een gigantische regenbui overheen gegaan is.
Zonder er erg in te hebben lopen we door, wat is het dat dit aroma veroorzaakt?
Dan, ineens staan we voor een tot voorkort, een onzichtbare deur die vrijwel meteen opengaat.
Er staat een grote neger voor ons die ons vraagt wie ons uitgenodigd had?
We kijken elkaar even aan, euhm….niemand, we wisten niets van deze plek af!
Dan verschijnt er een gigantische grijns op de man zijn gezicht, aha, is het enige wat hij zegt.
Ik ben heel blij dat het hier niet al te licht is, volgens mij is mijn blos zojuist opgekropen tot mijn kruin, hoezo zontomaatje?
Dan verteld hij ons dat we alleen al om die reden maar binnen moeten komen, "onze vaste klanten zijn gek op mensen die avontuurlijk aangelegd zijn."
Ik kijk jou even vertwijfeld aan, wat moeten we hier nou van verwachten?
Gelukkig ben jij zo bijdehand te vragen waar we precies terecht zijn gekomen, wat is de functie van dit euhm….iets?
Alweer die glimlach bij hem, we hoeven niet bang te zijn, niets extreems, alleen maar een verzameling mensen die van elkaar genieten, op wat voor'n manier dan ook.
Nog heel even twijfelen we, doen we het of doen we het niet?
We doen het!!
Daarna opent de man een weer eerder onzichtbare deur voor ons en komen we in een grote hal terecht.
Er zijn niet veel mensen, althans, zo lijkt het, maar als onze ogen gewent zijn aan het schemerige licht, zien we ergens achterin de zaal een soort tafel staan waar best veel mensen omheen staan.
Er komt een statige man op ons aflopen die tijdens het naar ons toelopen constateert dat we nieuwelingen zijn en vervolgens mijn hand vastpakt om een kus erop te geven, "mag ik u beiden welkom heten in de ondergrondse van Scheveningen? Ik ben Antöin, zou u het op prijs stellen als ik u beiden een beetje wegwijs maak in ons nederige stulpje?"
Hij is uitermate charmant, iets té gelikt maar goed, dat zal wel iets zijn wat hij bewust doet?
(als ik even later een beetje beter oplet omdat ik over de eerste schok heen ben, constateer ik dat bijna ieder stel een man/ vrouw extra heeft en het komt over alsof iedereen dus een "begeleider"heeft.)
We gaan beiden een beetje vertwijfeld op zijn voorstel in, we willen best wel weten waar we beland zijn, dus lopen we even later achter Antöin aan.
Als eerste lopen we naar de bar waar we meteen een welkoms cocktail aangeboden krijgen.
Na het eerste slokje weet ik dat ik dit al eerder gedronken heb, heerlijk, kan niet anders zeggen maar volgens mij…..

Dan lopen we met onze drankjes richting de tafel die we achterin de zaal hadden zien staan.
Er staat een man gebogen over de tafel heen, het lijkt erop alsof hij direct van de tafel afeet, nee, dat kan je toch niet maken?
Als we dichterbij komen zien we dat het wel zo is, alleen tussen de tafel en de mond van de man ligt iets met welvingen en rondingen…
Als we naast de tafel staan zien we dat het een vrouw is die nog maar gedeeltelijk bedekt is door allerlei soorten voedsel, de man is een blaadje sla tussen de vrouw haar borsten aan het weghappen.
Even staan we beiden een beetje verdwaasd naar het tafereel wat zich voor onze ogen afspeelt te kijken, dan roept Antöin ons tot de orde, "jullie mogen mee gaan happen als dat naar jullie wens is, maar we kunnen natuurlijk ook even de volgende ronde afwachten door even verder te kijken, het behoort zelfs tot de mogelijkheden zelf behapt te worden".
Hm, lijkt me een bijzonder opwindende ervaring, vanuit de "sleurdoorbrekende" doorbrekende gedachtegang….
Maar toch maar even niet, we willen zien wat er hier nog meer te beleven valt..
Inmiddels is ons drankje op en voordat ik nee kan zeggen heb ik de volgende al in mijn hand, de eerste heeft al behoorlijk zijn doel getroffen merk ik, maar okee, dit was de laatste…
(Ik voel me nogal hitsig als ik eerlijk moet zijn, die vrouw van net zag er aangenaam uit, ik wilde eigenlijk dat stukje slagroom wel weg likken…om me daarna op het stukje vlees wat eronder verborgen ging ietwat aan een onderzoek bloot te stellen, ben toch wel benieuwd of het voor haar net zo opwindend is als het me lijkt te zijn.)
Gedwee loop ik echter achter jullie aan, Antöin doet een deur open en erachter zien we een aantal mensen verstrengeld het met elkaar doen, ik kan niet goed onderscheiden van wie welk lichaamsdeel is en ook dat zorgt er beslist niet voor dat mijn gretigheid aan banden gelegd wordt, van ellende neem ik nog maar een grote slok van mijn drankje terwijl ik constateer dat jouw lid een beetje wakker aan het worden is…
Terwijl we verder lopen kan ik de neiging niet weerstaan hem even heel zachtjes aan te raken…
Antöin kijkt ons even kort aan, "als u misschien ergens even wilt stoppen om uzelf in de menigte te begeven en wat meer de mogelijkheden wilt benutten, laat mij u dan vooral niet tegenhouden, ik volg waar u gaat."
"zijn er nog veel meer opties dan?"vraag jij hem .
Hij glimlacht slechts en doet een volgende deur voor ons open.
Hier zien we een stuk of 5 vrouwen aan de gang met twee mannen, ik zie hoe jouw blik jaloers van de ene naar de andere man gaat, vooral als je ziet hoe twee vrouwen hun kont omhoog richten en vervolgens smekend naar de man opkijken terwijl hij duidelijk aan het twijfelen is wie hij wat gaat geven, in de ene hand houd hij namelijk zijn penis en in de andere een flink grote vibrator.
Ik trek de deur dicht, ik wil meer zien…
De volgende deur opent meer mogelijkheden voor mij, hier is het precies andersom, twee vrouwen met 5 mannen….
Één vrouw ondergaat duidelijk genietend een Dptje, een grote donkere man is achter haar geknield en een andere heerlijke vent ligt onder haar.
Naast haar knielt een derde om haar borsten onder handen te nemen en haar vrij uitgebreid te zoenen…
Nu trek jij de deur dicht, wat jij niet mag, mag ik ook niet?
De derde deur gaat open en hier zien we alleen maar vrouwen die elkaar aan het bevredigen zijn of elkaar helpen op gang te komen, aan de wand hangt een groot scherm die in 6en verdeeld is, elke kamer, dus ook elke handeling die daar wordt uitgevoerd kan je van dichtbij meemaken….
De 4e kamer is weer precies het tegenovergestelde, dit keer allemaal mannen, alleen valt het op dat de mannen allemaal solo bezig zijn.
De 5e kamer is een zeer groot uitgevoerde badkamer, bubbelbad, douche, zelfs een klein zwembad en ook hier zijn veel mensen aanwezig die het heel druk hebben met elkaar…..
Dan de 6e kamer…..
Tja, hoe moet ik dat precies omschrijven, het is een mix van alles door elkaar, behalve dan de taferelen die we in de "badkamer"konden aanschouwen, vrouwen met vrouwen, mannen met vrouwen, meerdere mannen of vrouwen en een enkeling zit alleen maar om zich heen te kijken terwijl hij/zij met zichzelf speelt….
Nu hebben we alles gezien zegt Antöin, behalve de keuken….
Hij gaat ons voor een trap af die wederom achter een deur schuilging.
Daar staat een giga bad, vol met iets wat op vla lijkt, eromheen zijn ook al aardig wat mensen verzameld, ze moedigen twee vrouwen aan die met elkaar aan het worstelen zijn.
Achterin de keuken zien we zo'n zelfde tafel als we boven zagen, alleen is hij groter en er staat een vrouw voor die zich duidelijk gereed maakt om erop te gaan liggen…
Net op het moment dat ik naar haar kijk, kijkt ze naar mij en na een glimlachje van haar naar mij en van mij naar haar wenkt ze me..
Ik kijk even naar jou en zie dat je niets van het gebeurde gemist hebt, je fluistert in mijn oor dat ik misschien maar even moet bekijken wat ze wil?
Even twijfel ik, die tafel staat er niet voor niets,ik ben me bewust van het feit dat mijn remmingen een beetje verdwenen zijn, wil ik het risico lopen??
Jaaaaaaa, dat wil ik wel.
Dus loop ik naar haar toe, maar niet voordat ik jou eerst een lange zoen heb gegeven, "wat er ook gaat gebeuren schatje, ik wil dat je ervan geniet net zoals ik ervan zal genieten"
Euhm…..ik geloof dat ik….
Dan sta ik ineens voor haar en ze kijkt me zwoel aan.
"weet je, er is plaats voor twee op deze tafel en eigenlijk zou ik het liefste hebben dat jij met mij erop gaat liggen, volgens mij zal jij het net zo lekker vinden als ik …"
Sjit, euhm…..ja, dat zou je wel eens gelijk in kunnen hebben maar…
Jij hakt de knoop voor me door, "doe nou maar, ik blijf er continu bij en zorg ervoor dat er geen enge mannen van je gaan eten enzo."
(nu scheelt het dat ik geen enkele man heb gezien die me echt tegen stonden, net als de vrouwen overigens)
Niet veel later lig ik op mijn rug met de andere vrouw half tussen mijn benen, op de tafel, er ligt een matrasje op wat me niet was opgevallen als ik er niet op had moeten liggen, en daar weet boven hebben ze een soort van zeiltje gespannen, waarschijnlijk om het makkelijker schoon te kunnen maken achteraf.
Dan staat er ineens een meer dan aantrekkelijke kok naast ons, hij streelt de vrouw die tussen mijn benen ligt over haar rug, ze heeft zich namelijk net omgedraaid met de mededeling dat ze graag wil zien hoe ik het allemaal straks ga ervaren..
Ik voel haar warme adem op mijn onderbuik en eigenlijk geneer ik me een beetje, ik ben blij dat ze nergens bij kan, ze zou zomaar kunnen voelen hoe opgewonden ik al ben.
Even kijk ik je een beetje wanhopig aan maar helaas, je leest het voor wat het is, een tikkie angst gemengd met veel spanning…en zelfs opwinding.
Kokkie komt naar mij toelopen, hij legt me kort uit wat de bedoeling is, hij gaat ons zo bekleden met allerlei etenswaar die straks, boven, door de aanwezigen zal worden genuttigd.
Ze mogen dat op de manier doen die zij willen, of het netjes van ons afpakken of het van ons afhappen, of ik daar problemen mee heb?
"je mag nu eerst even met Sandra onder de douche, zij zal even controleren of je op bepaalde plekken misschien een beetje extra verzorging nodig hebt…"
okee, maar alleen als mijn loverboy mee mag, ik wil niet dat hij wat mist…
En daar gaan we dan, iets verder is een vrij grote douche waar alles te vinden is wat een mens zoal nodig kan hebben (voor onder de douche dan)
Sandra begint een nogal grondige inspectie, ze laat haar handen heel langzaam over heel mijn lijf glijden, van boven naar beneden en weer terug en dat allemaal onder jouw begeleidende aanwijzingen.
Ze constateert dat ik al helemaal glad ben maar dat ze hier en daar het graag nog eens over wil doen, meer om absoluut zeker te zijn dan om iets anders (maar uit haar gretige blik lijkt iets heel anders de reden te zijn voor haar verzoek)
Dan komt kokkie zijn hoofd om het hoekje heen en vraagt hij ons, nadat hij ons eerst vrij uitgebreid van top tot teen te hebben opgenomen om een beetje op te schieten, hij kan zich voorstellen dat we wat langer de tijd hadden willen hebben maar de gasten zijn alweer toe aan een nieuw "hapbaar" element van de avond..
Jij kan je echter niet bedwingen en staat met de handdoeken voor ons klaar, we willen ze van je aanpakken maar je weigert ze te geven, langzaam sla je de handdoek om de vrouw heen en begint haar af te drogen, met trage, ronddraaiende bewegingen terwijl je afwisselend naar mij en naar haar kijkt.
Ze staat met haar rug dicht bij je en ik kan even niet anders dan haar dicht tegen jou aan te duwen omdat ik jou een lange intense kus wil geven.
Haar zachte borsten tegen de mijne, haar harde tepels tegen de mijne, ik voel haar handen over mijn rug wrijven, iets lager vervolgens, over mijn billen, terwijl ze mijn hals kust.
Mijn ene hand verdwijnt tussen haar rug en jouw borstkas, laat hem naar beneden glijden, streel eerst haar billen en voel, terwijl ik dat doe, jouw lid in al zijn hardheid tegen de bovenkant…
Net als ik mijn hand wil omdraaien en haar wil gaan kussen horen we een kuchje, het is kokkie met het min of meer (hij staat zelf zijn lippen af te likken vanwege het gene hij ziet geloof ik) verzoek of we naar de tafel willen komen….
Dan lopen we dus toch maar naar de tafel, kokkie is er nog niet helemaal uit hoe hij ons erop wil hebben, eerst zitten we, gezichten naar elkaar toe, dan liggen we, zij tussen mijn benen op haar buik, daarna besluit hij dat we met onze hoofden naast elkaar moeten liggen, en stelt de vraag of we elkaar af en toe willen kussen.
Ik weet zeker dat jij daar in dit geval geen moeite mee zal hebben dus stemmen we toe..
Dan begint hij ons te bekleden met allerlei voedingswaar, het koele fruit op onze hete huid…..een meer dan aangenaam gevoel, als jij naast me komt staan om te vragen hoe dit voelt kan ik niet anders dan toegeven dat ik me nu al afvraag hoe ik het tot een goed einde ga brengen, ik ben nu al zo ….euhm……… en dan wordt er nog niet eens van me gegeten!!

Dat idee doet wel wat met je geloof ik, je pakt de slagroomspuit, houd hem boven mijn oh zo gewillige "middelpunt", spuit, om het daarna met lange halen op te likken….
De vrouw naast me kijkt naar jou, dan naar mij en draait mijn hoofd naar haar toe, ze zoent me op een vreselijke manier, heel nat, haar tong en lippen warm tegen de mijne, neemt af en toe even de tijd om jou aan te moedigen, "laat haar klaarkomen, kom op, ga door".
Ahum, alleen al het feit dat ze dat zegt maakt het al een stuk makkelijker allemaal…
Nadat je haar wens ingewilligd hebt krijg je van kokkie de opdracht me nog wel een beetje "droog" te likken. 

Daarna gaat hij verder en als we bijna helemaal bedekt zijn door allerlei voedingswaar worden we naar boven gereden.

Reakties aan Natasja

back to HeXX-page