Fantasie door: Chester

Ik ga je mijn meest extreme fantasieŽn vertellen. Ik denk overigens niet dat het realiseren van deze fantasieŽn me op zal winden. Je kunt het vergelijken met het verlangen om verkracht te worden. Veel vrouwen hebben wel eens dergelijke fantasieŽn, zonder naar de uitvoering ervan te verlangen. Dat geldt ook voor het volgende;

Als man ben ik vooral visueel ingesteld. Ik hou van elke ronding van een vrouw. Borsten, billen, lippen, ogen, een wipneusje. Het kan echt van alles wezen, wat mij aantrekt in een vrouw. Wanneer ik echter langere tijd niet intiem ben geweest blijkt er nog iets te zijn waar ik naar verlang. "The smell of pussy", hoe je dat ook in het Nederlands zegt; het klinkt altijd plat. Maar de geur van de orchidee die zich bevindt tussen alle vrouwenbenen, kan me tot waanzin drijven. Iedere vrouw ruikt daar anders, maar hun luchtjes hebben altijd het zelfde effect. Feromonen noemen de biologen dat geloof ik. De oermens (het beest) in ieder mens kan zo ruiken of een vrouw tochtig is, en zin heeft om te paren. De evolutie heeft ervoor gezorgd dat we altijd wel min of meer zin hebben om te paren, maar we zijn ons er niet altijd van bewust.
Soms zoek ik in mijn diepste wezen, naar die geur en smaak van de vrouwelijke vrucht. Als het me niet lukt om die geur in mijn gedachten te vinden, verlang ik meer en meer naar deze fictie;
Ik ben in een club, een parenclub op zaterdagavond. Er zijn alleen maar stellen, en enkele single dames. Overal is het licht gedimd, zelfs op de toiletten. Het zachte licht geeft ieder lichaam een satijnen gloed. Er is veel bloot te zien, maar vrijwel iedereen heeft nog iets aan. Een meisje van een jaar of dertig heeft alleen haar laklaarzen aan.
Pumps, lieslaarzen? Ik weet niet eens hoe dergelijk schoeisel heet, maar trots paradeert ze op haar hoge hakken van hot naar her. Draaiende billen, parmantige borstjes, en een zwart streepje voor. Ze was zonder twijfel de mooiste, opvallendste verschijning hier vanavond. En om het feit dat ik hier met haar ben, voel ik me niet eens zo ongemakkelijk aan de bar. Ik kende haar tot vandaag alleen van het on-line chatten. Ze heet Yvette, en we bleken van dezelfde "spelletjes" te houden. Wat ertoe leidde dat ik haar hier vanavond op de parking voor het eerst ontmoette. Ze keurde me van top tot teen, en met een uitdagende glimlach nodigde ze me uit om naar binnen te gaan.

Onderweg naar binnen gaf ze me een halsband. Een brede zwarte mooi afgewerkte riem die alleen om je nek past. "Die moet je zo omdoen" zei ze. Binnen wees ze me waar ik me om kon kleden. "Ik zie hier zo wel weer." En stapte een tweede omkleedruimte in. "Daar wil ik HET wel mee doen" bedacht ik me in de kleedruimte, maar wist dat dat waarschijnlijk niet zou gaan gebeuren.

Lang had ik nagedacht over wat ik aan zou trekken hier. In het verleden was ik vaker in een parenclub geweest, en wat mij het meest bij was gebleven hoe afschuwelijk slecht de meeste mannen zich kleedden. Minuscule tanga's onder bolle bierbuiken, en meer van dat soort walgelijks. Zulke mannen zouden in mijn ogen verplicht moeten worden tot het dragen van meer kleding. Ik had besloten een zwarte, elastische boxer aan te doen (een waarvan ik wist dat mijn billen en klokkenspel er veelbelovend en spannend uitzagen). En daarboven een heel erg strak om m'n lijf zittend T-shirt zonder mouwen. Met m'n korte donkere haar in wet-look, wild door elkaar vond ik dat er zo het lekkerst uitzag.

Nu moest ik alleen die halsband nog om. Ik bestudeerde de sluiting om te zien hoe dat precies moest. Eenmaal klaar keek ik eens kritisch naar mezelf in de spiegel, en vond dat ik er prima uitzag. Ik verlegde m'n lid in een houding waarin ie kon groeien (zonder te knellen) en stapte zelfverzekerd de gang in.
Vrijwel gelijkertijd stapte ook Yvette de gang in met alleen die hoge laarzen aan. "Netjes" knikte ze goedkeurend. Mijn pik stak enthousiast de kop op, op het zien van haar verschijning, maar ging meteen weer liggen toen ik voor het eerst van mijn leven werd aangelijnd. Ze hield de lus van de zo'n anderhalve meter lange ketting losjes in haar hand. "Leg maar een hand op mijn billen"zei terwijl haar kontje naar me toe stak.
Voorzichtig liet ik een hand over haar billen glijden. Ze manoeuvreerde zich zo naast me dat mijn hand daar kon blijven liggen als we zouden gaan lopen.
"Ben je d'r klaar voor?" vroeg ze me met haar ogen. Ik knikte bevestigend met een volledig neutraal gezicht. Zo liepen we naar binnen, en ik voelde alle ogen op ons gericht.
Brutaal, trots, en zeker liep je naar binnen. Ik was me vooral bewust van mijn hand op je billen. Je showde me als jouw mooie slaaf, en gaf me een bemoedigend kusje, zette me op een vrije hoek van de bar en bond me daar met een losse lus aan vast.
"Geef hem maar een biertje"zei je vriendelijk tegen de topless barvrouw.
Ik had m'n handen vrij, en kon me zo bevrijden van mijn riem en van de bar, maar dat was niet de bedoeling van het spel.
Het was er betrekkelijk donker, en door alle spiegels was het moeilijk te zien hoe groot of klein deze ruimte was, en hoeveel mensen er waren? Met mijn ogen volg ik de heupwiegende Yvette en langzaam wennen m'n ogen aan het gebrek aan licht.
Her en der staan donker lederen bankstellen. Op een ervan ontwaar ik een vrouw in zwarte lingerie, ze heeft haar benen licht gespreid en ik heb vrij zicht op haar string.
De man naast haar heeft een arm om haar heengeslagen, streelt nonchalant haar borsten. Hoewel ik dat vanaf de bar niet goed kan zien, kijken ze beiden waarschijnlijk naar Yvette die haar ogen de kost gevend hun kant op loopt.
Als ze linksaf slaat verdwijnt ze in een ruimte die ik tot dan toe nog niet had vermoed.
Daar zit ik dan, met rechte rug, maar aangelijnd als een hondje. Ik neem een slok van mijn bier, kijk naar wat gezichten, maar niemand schijnt zich te storen aan het feit dat ik hier aangelijnd zit. De bardame lacht een keer vriendelijk naar me, maar zegt gelukkig niets. Ik heb nu geen enkele behoefte aan praatje.
Ik hoor mensen op gedempte toon praten met elkaar. Ook uit de donkere hoek waar jij zo even verdween. Na wat een eeuwigheid leek komt Yvette weer tevoorschijn. Ze glimlacht schalks, loopt langzaam naar me toe, en kijkt verleidelijk naar me met hoofd een beetje schuin omlaag. "Heb je zin om te gaan wandelen?" en strijkt een keer door mijn haar. In mijn strakke short begint iets te kwispelen, omdat ik weet wat er komen gaat.
Ik knik bevestigend. Ik moet op handen en knieŽn lopen, om deze beschamende houding dragelijker te maken, aait je hand mijn billen waarna je ook nog even zachtjes in mijn ballen knijpt. Heel rustig leid je me met je riem, doordat we zo langzaam gaan lijkt mijn kruipen op slow-motion en -naar ik hoop- niet al te belachelijk.
Zo komen we in de ruimte waar jij net vandaan kwam. Er blijkt wel enig licht te zijn, niet veel maar genoeg om te zien dat dit een kamer is van zo'n 6 bij 6 meter, met rondom spiegels en met de bankstellen hoekjes zijn gecreŽerd.
Ik schat zeker zo'n 25 mensen hier. Een vrouw zie ik op de schoot van haar vriend(?) zitten. De bewegingen die ze maakt laten weinig te raden over wat zij aan het doen zijn.
We lopen/ kruipen naar een groepje. Hier zitten op drie banken evenveel stellen. Yvette wringt zich tussen een van hen. Ik kan en mag er niet bij gaan zitten, maar er worden wat benen verplaatst om me er tussen te laten. Overal voel ik aaiende handen.
Over m'n rug m'n haar en borst. Mijn tepels reageren direct. Ik zie alleen maar benen.
Vrouwenbenen, mannenbenen, vrouwenbenen, ik selecteer ze terwijl de handen doorgaan. Het licht is echt miniem, je kunt elkaar net zien. Dan zakt iedereen terug onderuit in de ogenschijnlijk comfortabele banken. Er wordt zachtjes gepraat, maar het gaat niet over mij. Er gebeurt niets en ik zit niet erg gemakkelijk.
Dan pakt een hand mijn riem ter hoogte van mijn hals. Subtiel en zonder woorden leidt de hand me tussen de benen van een vrouw. Pas als ze mijn gezicht bijna tegen haar kruis drukt kan ik even de contouren van haar gezicht zien. Ze glimlacht, trekt niet zichtbaar voor de anderen haar slip opzij en zakt nog iets verder onderuit. Dan drukt ze mijn gezicht vol op haar kruis. Ik begin haar vol overgave te likken. Ze was al nat, ze smaakt zoet, willig, geilÖ Ze tracht zich weer te mengen in de conversatie, dat
lukt haar, maar ze reageert voor mij hoorbaar op mijn speciale likjes. Iedereen kan mijn hoofd tussen haar benen zien, maar er wordt geen aandacht aan besteed.
Na een tijdje voel ik dat ze klaarkomt, op de manier zoals ik dat graag ervaar; vrijwel zonder geluid en met lichte schokjes. Eenmaal klaar trekt ze me aan mijn haar omhoog, en slaat me eigenlijk iets te hard in mijn gezicht. "Foei" zegt ze, met een waarschuwende vinger. En duwt me terug tussen de kluwen benen.
Het duurt niet lang of een andere hand pakt mijn riem. Dit gaat wat minder subtiel.
Di's een man realiseer ik me. Zonder veel omhaal stopt hij zijn half slappe lul in mijn mond, hij houdt zijn hand vrij strak achter m'n hoofd. Ik vind het niet echt prettig, maar ik heb het niet voor 't zeggen vandaag.
Als ik hem dieper in mijn mond neem voel ik zijn hand niet meer, en begrijp dat ik hem niet al te opvallend moet pijpen. Hij praat met Yvette, blijkbaar kennen ze elkaar.
Geleidelijk wen ik aan het stuk vlees in mijn mond. Het groeit niet. M'n tong ligt stil tegen zijn vlees, ik slik bewust niet en al snel raakt alles doorweekt. De eigenaar merkt pas in welk Walhalla zijn pik zich begeeft als ik hem vacuŁm zuig. Mijn natte tong glijdt tergend langzaam op en neer. Zijn geladen pistool is meteen op oorlogssterkte. "Heulen" dat is 't. R. Giphart legt in "Phileine zegt sorry" uit hoe je moet pijpen. De meeste vrouwen zijn druk met hun tong, als ze een man pijpen, en vergeten dat hun mondje als vervangende kut dienst doet. (DAMES; Als mannen dat gedoe met je tong lekker zouden vinden, zat er tussen je benen ook wel een tong.)
Nat, en dan ook echt doorweekt, zuigen, en ook echt zuigen alsof je met 8 rietjes een milkshake drinkt. Ondertussen probeer je zoiets als "heulen" te zeggen; dit om contact met tanden te vermijden. In dit vacuŁm hoef je niet snel te bewegen. Zorg dat je tong steeds langs het randje van zijn eikel glijdt en hij staat in geen tijd op ontploffen.
Het was voor mij de derde keer dat ik deze theorie uitprobeerde op een man, en het werkte. Al bij de eerste haal kon hij een kreet van verrukking niet onderdrukken. "Wow"zei hij midden in een zin, maar hervond zich en praatte weer verder. Door zijn staf vacuŁm te houden, werd het steeds stijver en kwam zoals verwacht in geen tijd klaar. Ik weet dat zo klaarkomen niet eens echt lekker is, maar omdat je anders het gevoel krijgt dat je ontploft, kom je. Zijn bittere zoete zaad stroomde mijn mond in, en ik moest mezelf bekennen dat ik het zo -rechtstreeks van de tap- best lekker vond.
Vluchtig keek ik hem aan, en las de verbazing in zijn ogen. In mijn hoofd zit wat verwarring. Dit (bij een man doen)vind ik leuker dan ik toe durf te geven.
Dan draai ik mijn hoofd in Yvette's richting. "Ik moet" zeg ik tegen haar. Ze sluit even haar ogen ten teken dat ze me begrijpt. Ze rond het gesprek af, en staat me gelukkig toe om overeind te komen.
Nog altijd aangelijnd lopen we naar het toilet. Hoewel alles hier mag zijn de toiletten gescheiden. Zonder op of om te kijken sleurt ze me mee het damestoilet in, en tovert een paar handboeien uit haar laars. Hier was het allemaal om begonnen, vrijwillig leg ik mijn handen op m'n rug. Yvette klikt de boeien vast en nu heb ik niet meer de vrijheid om mijn handen te gebruiken. Er zijn 2 toiletten. Een is er bezet, en ik hoor het geklater. Ik moest ook, en dus zet ze me voor het vrije toilet en laat de deur open. Ze stroopt m'n short tot ver beneden m'n knieŽn. Omdat mijn handen geboeid op mijn rug liggen kan ik niet zelf mikken. Yvette heeft er zichtbaar plezier in, en kijkt me vertederend lief lachend aan. Dan pakt ze omzichtig mijn pik, trekt de voorhuid iets terug, en probeert te mikken. Herhaaldelijk kijkt ze naar de pot en mijn pik. Als ze denkt dat de richting klopt kijkt ze me vragend aan. Je hebt hem met beide handen vast, zoals je een brandweerslang vasthoudt, maar omdat jou handen niet mijn handen zijn heb ik eigenlijk geen flauw idee waar de straal heen zal gaan. Ik knik even om aan te geven dat ik ga plassen. Je kijkt geconcentreerd naar wat je in je handen hebt, en stuurt razend snel bij. Het is vreemd plassen zo, maar het lucht even zo goed wel op.
Het blijft stromen, even kijk je me aan omÖ maar je handen draaien mee. Hilariteit, en we hebben plezier als waren we weer 10. Eenmaal klaar haal je al het papier van de rol om de vloer te dweilen. Ik ben letterlijk en figuurlijk geboeid. Zo op je knieŽn zie ik je lipjes en roze sterretje, maar volgens mij ben je je niet eens meer bewust van je naakt zijn, of toch?. Als alles weer een beetje schoon is, kijk je naar mij en naar de lege papierhouder. Dan begint het plan ook in jou te leven. "Op je knieŽn"beveel je me, en knoopt de riem vast aan de radiator. Je checkt goed of ik niet teveel of te weinig speling heb. Ik zit als een Geisha, met m'n voeten onder m'n billen. Als je denkt dat het klopt ga je zelf plassen, met een grijns van hier tot Tokio op je gezicht. Je spoelt door, en komt voor me staan. Zet een laars op de rand van de pot. En manoeuvreert jezelf dusdanig dat ik je wel schoon Moet likken. Je druppelt nog na.
Minuten lang blijf je zo staan. Je geniet van m'n tong met volle teugen, starend naar het plafond.
Dan blijkt degene naast ons klaar te zijn. Ze neemt de beschreven scŤne aandachtig in zich op, grinnikt even, maar verlaat zonder dralen het toilet. Wel is Yvette hierdoor ontwaakt van haar extase. "Geweldig" fluistert ze me met een rooie kop toe. "Tot straks!". Zeg je en geeft me vluchtig een kus.
De koude vloer wordt gecompenseerd door de kleine warme radiator. Ik voel me nu wel even ongemakkelijk. "Zal iemand gebruik van me maken?"vraag ik me af.
Als het goed is hangt Yvette nu een flyer aan de deur, of zou ze toch hebben besloten wat dames persoonlijk uit te nodigen? Ik probeer me de tekst op de flyer voor de geest te halen. 

"ATTENTIE" 
Het toiletpapier is vervangen door een man! Hij praat niet, en heeft niet meer bewegingsvrijheid dan hij voor deze rol nodig heeft. Als U van deze service geen gebruik wenst te maken, neem dan gewoon het andere toilet. Maar, geen papier is zo zacht als zijn tong! 
Yvette.

Als schrijver van dit verhaal moet ik bekennen dat hier ergens m'n fantasie stopt. Ik durf het me zelfs niet voor te stellen wat er verder nog gaat gebeuren?
Moraal van 't verhaal is dat een man (ik in ieder geval) zo naar de geur en smaak van een vrouw kan verlangen dat ie tot (vrijwel) alles bereid is.

Misschien volgt er meer, maar reageer eens keer?
De meeste schrijvers en schrijfsters stellen je commentaar erg op prijs. 
Jouw reactie is mijn beloning!

Reakties aan Chester

 

back to HeXX-page