Fantasie door: Robert

Wat heet fantasie. Vandaag zat ik in het spitsuur in een overvolle tram.
Ik had een zitplaats en een zwaar koffertje op schoot. Temidden van de mensen voelde ik me opgeperst in een cocon. Op zeker moment hing er vlak naast me een jonge vrouw aan de tramlus. Blote benen, hakken, zeer kort grof gebreid rokje, leren jasje. Een beetje dwaas zo midden in de winter. Ik kon haar gezicht niet zien want ze stond iets van mij afgewend. De aanwezigheid zo heel direct naast mij maakte me onrustig. Twee tellen later zag ik een mannenhand in een wat onnatuurlijk houding behoedzaam naar een strategische plek onder haar rok dwalen. 

Hij raakte haar uiteindelijk aan op de rand van de stof en het midden van haar kont. Zijn vingers gekromd onder de wollen rand en zich uitstrekkend in de donkere warmte van haar lijf. Een tramknijper !! De reactie van de vrouw was sterk en ik dacht dat ze zich zou omdraaien en de man, die zich onzichtbaar ook achter mij bevond, een mep verkopen. Ik zag al voor me dat ik me er ook mee zou moeten bemoeien omdat het pal voor mijn gezicht plaatsvond. In plaats daarvan bleef de vrouw staan zoals ze stond en liet langzaam haar lijf naar achteren vallen. Als bijna vanzelfsprekend in een volle tram. Geen lastige confrontatie dus. De bewegingen van de zich schokkend voortbewegende tram werd door beiden gebruikt om het contact te verstevigen. Hij greep haar dieper beet en zij drukte haar kont duidelijk in zijn richting. Ik wist niet waar ik moest kijken en keek dus maar direct en gefascineerd toe. De man moest dat weten. De vrouw ook. Hoorden ze bij elkaar ? De man rekte zijn arm verder omlaag. De tram schoot niet op. Terwijl zij zwaar achterover leunde vingerde hij haar duidelijk en zonder gene. Niemand behalve ik kon dat zien. Haar bewegingen en de stand van haar benen vertelden over haar bereidheid en haar opwinding. Zijn dringend zoekende en bewegende arm verraadde zijn lust. Samen bevonden wij drieŽn ons in de ruimte van mijn cocon. Ik werd bij hun spel betrokken. Aan haar beweging, ademhaling en een lichte kreun dacht ik te merken dat zij op het randje van komen stond. Haar losse hand zocht enigszins ongecontroleerd naar achter. Naar hem. Naar zijn pik. Ik was jaloers en werd geil. De vrouw leunde nu ook tegen mij aan. Haar benen konden de last niet meer 

aan. Ik hoorde een diepe grom en voelde me uitgenodigd. Toen was het afgelopen. De vrouw verliet met snelle bewegingen de tram. Net voor het moment dat ik had besloten mee te doen. Ik had mijn vrije hand van haar enkel omhoog langs haar blote been laten glijden. Misschien dat ik in het donker van het gebreide rokje onbekende vingers zou tegenkomen. Misschien dat wij vriendschappelijk haar plekjes zouden opzoeken en haar voor en achter zouden bevredigen. Die fantasie vond ik erg opwindend. Ik zal hem nog wel vaak hebben op dit traject. Maar ergens lopen er nu een man en een vrouw, die vijf tramhaltes lang, onder mijn ogen, iets met elkaar hadden.

Robert Nowan

Reakties aan Robert: mail!

back to HeXX-page