"0906-Fatma" door Maurice.

Na een flinke periode van stress en eenzaamheid, pikte ik de draad op met te bellen naar zo’n 0906 nummer…
Ik reageerde eerst op allerlei dames, maar steeds was het niks. Er vage types… sommigen compleet desperaat, anderen puur erop uit om je zo lang mogelijk aan de lijn te houden… om zo zelf genoeg te verdienen!
Maar opeens was daar die ene stem: “Fatma”. Ik luisterde naar de swoele manier waarop ze haar naam in had gesproken en luisterde ook naar haar advertentie. Ze kwam uit R’dam… net als ik! Snel een berichtje ingesproken en nog geen 2 minuten later hadden we elkaar ‘live’ aan de lijn. Het klikte werkelijk meteen. Ze was 22, 2 jaar jonger dan ik op dat moment, en voornamelijk uit verveling op de lijn. We praatten in no time honderd uit en aan het einde van het gesprek wensten we elkaar een fijne nacht en spraken af dat we de andere dag de lijn weer zouden bellen rond 22:00 uur, zodat we weer live konden praten. Onze mobiele nummers uitwisselen was er nog niet bij, je bent toch nooit zeker van de ander, zo’n eerste keer. Net voor ik in slaap viel trok ik mezelf nog eens lekker af met de fantasie over Fatma… in mijn ogen toen een ontzettend lekker ding, die me werkelijk ‘verscheurde’ in bed…
De andere dag lukte het niet om te bellen, de hele avond weggeweest en pas laat de lijn nog even gecheckt voor berichtjes. En geen Fatma. Ik liet een berichtje voor haar achter in de hoop dat ze later nog zou reageren.

Er gingen enkele dagen voorbij voor ik weer eens de lijn belde, en voor ik het berichtje hoorde van Fatma. “Ik was ziek, en kon niet bellen… maar ik heb aan je gedacht… ik hoop je snel te spreken!”.
Wow, wat een lekkere stem had ze toch! Ondanks slechts per telefoon met haar te hebben gesproken en terwijl er inmiddels al dagen tussen zaten, was ik geloof ik verliefd aan het worden. Ik sprak natuurlijk een berichtje in… 3 zelfs, zo graag wilde ik dat ik haar weer zou spreken.
De volgende dag spraken we weer en wat was het gaaf. we spraken over werk, familie, vrienden, en sex was helemaal geen taboe. We vertelden wat we lekker vonden, hoe we eruit zagen, wat we op dat moment aan het doen waren (ik lag volgens mij continue aan m’n pik te trekken) en allebei gaven we aan elkaar wel eens te willen gaan zien. Maar ten langen leste deelden we toch nog maar geen telefoonnummers uit, we waren beiden toch nog te huiverig voor zoiets. We zoenden elkaar door de telefoon welterusten… en ik viel met een rood hoofd en wel tig vlinders in m’n buik in slaap… op weg naar natte dromenland.
De volgende morgen toen ik wakker werd belde ik gelijk naar de lijn en sprak ’n berichtje in voor Fatma… ik sprak daarbij ook gelijk m’n mobiele telefoonnummer in. “wat kan mij het schelen” dacht ik! “Ik wil haar zien!”.
’s middags, ik liep in de stad, ging m’n mobieltje af… een nummer dat ik niet gelijk herkende. Ik dacht op dat moment ook echt niet aan haar. Ik nam op, op dezelfde manier als anders, maar ik kreeg een enorme brok in m’n keel, toen aan de andere kant “met Fatma” klonk. Ik gaf wat nonchalant aan dat het niet uitkwam en dat ik haar wel terug zou bellen…

Die dag, ging er geen minuut meer voorbij of ze was in m’n gedachten.
‘s avonds al m’n moed bij elkaar geraapt en haar gebeld. Helaas moest ik een berichtje inspreken want haar telefoon stond uit. Maar binnen 10 minuten ging m’n telefoon en vervolgens hebben we uren gekletst. èn uiteindelijk spraken we af!
Fatma wilde niet in de stad afspreken, wat eerst mijn idee was… ze was bang dat ze zou worden gezien door anderen en dat kon ècht niet in haar Turkse cultuur. Als ze het dan geen probleem vond, wilde ik wel bij mij thuis afspreken… en “nee hoor, geen probleem”. De volgende dag, 10:00 uur ’s ochtends, ik had me ziek gemeld op m’n werk, ging de bel. Ik ging samen met al m’n zenuwen naar de voordeur en daar stond ze. Misschien nog wel zenuwachtiger dan ikzelf, maar het ijs brak gelijk na onze eerste zoen op de wang.

Ze was klein van stuk, ongeveer 1 meter 60, volslank. Ze had gitzwart haar tot op haar schouders, een rokje aan en daarboven een licht doorschijnend hemdje met een vestje erbij. Ze had veel grotere borsten dan ik maar had durven dromen. Haar stevige blote benen staken in een paar open schoenen met hoge hakken. Haar donkerbruine ogen keken me steeds ontzettend vragend aan… en haar lach was werkelijk betoverend.
We gingen gelijk m’n kamer in (ik woonde toen nog in een studentenhuis) en ik sprak vol zenuwen over “of ze het wel had kunnen vinden” en meer van dat soort nonsens. Na even alles zo bekeken te hebben, ging Fatma op de bank zitten en ik vroeg of ze bijvoorbeeld een Theetje wilde… dus ik Thee zetten in de keuken en eenmaal weer terug in de kamer, ging ik gelijk maar naast haar op de bank zitten.

Net als aan de telefoon, begon het kletsen als vanzelf. maar nog geen drie minuten later, zei ze “hou je mond nou eens”… en begon ze me te zoenen. Nou, even overdonderd, maar ik wist gelijk de draad op te pakken. We zoenden hevig. Ze smaakte zoetig en warm. We raakten al snel verwikkeld in een gevecht van strelen, zoenen, kijken, fluisteren en nog meer zoenen. Al snel knoopte ik haar hemdje los… en even later zat ze met ontbloot bovenlijf te glimlachen in mijn bank! Ik zoende haar dat het een lieve lust was, en Fatma ging rechtop zitten, pakte m’n shirt vast en scheurde het met een ruk open… “ik iets uit, dan jij ook” zei ze bits! Ik trok gelijk m’n T-shirt erbij uit en Fatma zoog aan m’n tepels… even tussendoor dacht ik nog “een half uur geleden, had ik deze vrouw nog nooit gezien!!”. Het boeide me op dat moment allerminst, en Fatma evenmin. Ik gleed al snel van de bank af en trok haar rokje naar beneden. Ze was mooi vol, een beetje een buikje onder haar enorme memmen… en ze bleef maar glunderen. Even later proefde ik haar zoute lipjes, en begon haar langzaam te beffen… op zoek naar haar klitje duwde ze m’n hoofd alsmaar tussen haar benen en kreunde zachtje bij elke lik die ik deed. Haar zilte nat was warm en terwijl ik haar kostelijk aan het beffen was, masseerde ik met m’n hand haar tepels…
Fatma begon te schokken, te kermen van genot en even later glinsterde haar geil over m’n bank… Ik ging staan, deed m’n broek uit, uit m’n short sprong m’n fiere pik, en terwijl Fatma nog lag na te genieten van haar eigen klaarkomen, begon ik zachtjes op haar te rijden… Fatma was snel van haar eigen uitspattingen bekomen en terwijl ze me hard in m’n billen kneep, schreeuwde ze het werkelijk uit. “Harde, harder Lul!” “Ja jaaa jaaa, dieper….!!!” het leek wel zo’n goedkope sexfilm. Terwijl ik werkelijk het onderste uit de kast haalde, deed ook Fatma haar best om precies om mijn ritme haar kutje aan te spannen, en te ontspannen…

Het kostte me moeite om met deze heftigheid, mezelf in te houden… en alsof het uit m’n tenen kwam, kwam ik klaar als nooit te voren. Met een paar heftige schreeuwen, loodste ik m’n zaad diep in haar, terwijl Fatma inmiddels flink in het Turks aan het schelden was…
Als een feeks die zojuist iets heeeeeerlijks slechts had uitgevreten schaterlachte Fatma me toe… en ze vroeg “hoe lang duurt het voor je weer kan?”…
We liepen als versuft door m’n kamer, gingen naar het toilet, dronken wat, zoenden nog wat. Ik tilde haar op tafel, duwde haar wat naar achter, en daad haar benen in m’n nek. M’n tong zocht haar warme lipjes opnieuw op en ik toenzoende haar kutje.

“Nee nee, zei ze, ik wil jou zuigen!”

Ik ging op bed liggen en Fatma bewerkte m’n inmiddels weer hard geworden mannelijkheid als een duivelin! Terwijl ze me af en toe flink in m’n ballen kneedde, kreunde ik het uit van pijn en genot.
Even later, spoot ik m’n zaad in haar mond, op haar gezicht en borsten… Ooooooooh lekker ding Ooooooooooooh was het enige wat ik nog uit kon brengen.

“Nou ik weer”, zei ze fel… terwijl ze m’n zojuist met ultieme krachtsinspanning geproduceerde soldaatjes van zich af liet druipen.
Ze pakte uit haar tas een knots van een dildo, en stak ‘m fier omhoog…. “rrrrrrrrrrrrr” zei het ding, terwijl ze ‘m al brommend over m’n ballen liet trillen… “hou vast” zei ze … en ze toverde er nog één tevoorschijn!
Deze was gelukkig iets kleiner en als een volleerde hoer, stak ze die in no-time al brommend en trillend in mijn kont.
Door al dat getril en gebrom, bleef m’n pik eigenlijk even stijf… “Goed hè” was wat ze met nog dezelfde glundering als eerst, nog zei. Ze bood haar kontje aan, en terwijl ze haar eigen borsten wat masseerde, dirigeerde ik m’n hevig gestimuleerde knots bij haar naar binnen. In een rap tempo lagen we daar als gekken te neuken, en probeerden verschillende standjes uit. Uiteindelijk kroop ze bovenop me en terwijl ze één van de dildo’s zorgvuldig in en uit haar kontje deed, bereed ze me als een wilde amazone…

De dag vloog om, en de blauwe plekken waren niet van de lucht… maar Fatma en ik hebben nog vaak dit soort heftige date-jes geprikt… wat een sexlijn bellen wel niet op kan leveren!

back to HeXX-page