Ga nooit liften                 door  Meesteres Misty.  
"Ga nooit liften" had je moeder gezegd, "dat is veel te gevaarlijk, zelfs voor een man...!" 
En nu stond je hier toch, langs de kant van de weg met je duim omhoog. Het werd al donker en je vroeg je af hoe lang je hier nog zou moeten staan. Er reed een zwarte auto met geblindeerde ramen voorbij die een stukje verderop stopte. Je rende er naar toe. Het achterste raampje schoof een heel klein stukje naar beneden. Je kon niet zien wie er in de auto zat, maar je hoorde een vrouwenstem die vroeg: 
"Hulp nodig?"

Je vertelde dat je auto het begeven had en vroeg of je astublieft een lift kon krijgen naar de dichtst bijzijnde stad. 
"Natuurlijk" zei ze " stap maar in". 
Het portier zwaaide open. Twee vrouwen zaten op de achterbank. Het leken je de twee mooiste vrouwen die je ooit gezien had. 
"Kom, dan mag je in het midden zitten, tussen ons in. . . " 
'Ik droom!' dacht je, toen ze uitstapte om jou in te laten stappen. Ze had prachtige benen en je zag dat ze kousen droeg. Kousen met jarretels, duidelijk zichtbaar toen ze uitstapte. En die schoenen! Je had nog nooit een vrouw op zulke hoge hakken gezien! Ze stak daardoor zelfs nog een stukje boven jou uit.
"Hallo?" zei ze. "Ga je nou mee of niet?" 
Je voelde dat je rood werd en snel stapte je in de auto. 
"Hallo. . . . . " 
De andere vrouw. Ze keek naar je op een manier dat als jij een vrouw was geweest en zij een man je gelijk weer uitgestapt zou zijn! De andere vrouw kwam naast je zitten en het portier sloeg dicht. 
"Rijden maar!" 
Je kon niet zien wie er achter het stuur zat. De chauffeur en passagiers waren van elkaar afgeschermd door donker getint glas. De auto trok langzaam op. Je kon nog uitstappen. . . 
"Wat is er?" vroeg de vrouw die je in had laten stappen. 
"Van gedachten veranderd?" 
"Nee, natuurlijk niet!" zei je snel. Wow! die ogen! Ze leken dwars door je heen te kijken! En haar lippen... Ze had de geilste mond die je ooit gezien had. 'Hoe zou het zijn als...' 
"Waar denk je aan?" vroeg de andere vrouw. 
Je voelde haar hand op je been, vlakbij je kruis. Ze was roodharig en je vroeg je af of. . . 
"Je bent geil he, en je vraagt je af of ze echt roodharig is. Nou dat is ze, neem dat maar van mij aan!" De lippen van de andere vrouw, je voelde ze tegen je oor aan! 
"Vind je mijn haar ook mooi?" Ze had halflang zwart haar en je stotterde dat je het prachtig vond. Plotseling stopte de auto. 
"Zijn we er al?" vroeg de roodharige. 
"Parkeerplaats" fluisterde een stem door de intercom, "ik moet even. . . " 
"Plassen?" vroeg de zwartharige. Ga je gang maar hoor, wij wachten wel even." 
Een portier dat open en dicht ging, voetstappen die zich verwijderden. Een man of een vrouw? 
"Warm hier!" verbrak de roodharige de stilte. Ze begon loom haar bloesje los te knopen. Je kon je ogen er niet van af houden, al deed je nog zo je best! Ze had prachtige borsten. 
"Zullen we even een luchtje scheppen"? vroeg de zwartharige aan haar vriendin. Jij protesteerde, zei dat dat veel te gevaarlijk was! Overal stonden auto's met mannen erin, die daar niet voor niets stonden! "Dat is toch juist spannend joh!" zei ze "kom op, laten we ze lekker op gaan geilen!" 
Ze deed het portier open. Van alle kanten waren er ogen op jullie gericht. Ze legde haar hand op je kruis, haar lange nagels krabbelden door de stof van je broek heen over je ballen. Je lul was zo hard dat het bijna pijn deed. 
"Je vind het geil he? Geef het nou maar gewoon toe!" Ze wachtte niet op antwoord en stapte uit de auto. "Kom!" zei ze en willoos volgde je haar bevel op. 

"Showtime!" fluisterde de roodharige en midden op de parkeerplaats begonnen de twee vrouwen elkaar te kussen en te strelen. 'Ik droom!' dacht je, maar de tong die even later in jouw mond geduwd werd voelde levensecht. Gulzig beantwoordde je de kus. Je voelde hoe je broek werd losgemaakt en dat een hand zich om je pik heen sloot en je begon af te trekken. "Wacht!" zei de zwartharige "ga op de motorkap zitten!" Ze zag dat je wilde protesteren. 
"Kan je er niet tegen als er gekeken wordt? wat jammer, want dat vinden wij nu juist zo geil! Het idee dat al die kerels zich af staan te rukken op ons!"

Ze pakte je hand en duwde hem tussen haar benen. Geen slipje en nat, heel erg nat! De roodharige pakte je andere hand en je begon alletwee de vrouwen nu gelijktijdig te vingeren. Op de achtergrond hoorde je een man kreunen, kwam hij klaar? 

Je moest toegeven dat je het werkelijk spannend vond en ongelooflijk geil! De twee vrouwen maakten zich van je los en gingen nu zelf op de motorkap zitten. Klaar om gelikt te worden, dacht je, maar mis. . . 
"Trek je af!" Het was geen vraag maar een commando en je gehoorzaamde. Hun ogen waren strak op je lul gericht, geile ogen. Je was niet alleen meer nu, er waren meer mannen om je heen komen staan die zich open en bloot af stonden te trekken voor deze vrouwen. Maar de vrouwen negeerden hen, hun blikken enkel en alleen maar gericht op jou. De roodharige sprong van de motorkap af en begon haar vriendin te likken. Haar kont uitnodigend naar achteren geduwd. Heel even keek ze om naar jou. 

"Waar wacht je op schatje?" 
Dat liet je je geen twee keer zeggen! Je trok haar rokje omhoog en je lul gleed moeiteloos naar binnen. Ze kreunde en je begon haar te neuken. Je hoorde hoe haar vriendin klaar begon te komen en in gedachten neukte je ze allebei klaar, allebei tegelijk. . . De nacht was gevuld met geluiden. De meest geile geluiden die je ooit gehoord had. Niemand leek zich meer in te houden nu, om je heen werd schaamteloos getrokken en gekreund. De zwartharige kwam als eerste klaar, wild en ongecontroleerd, waarna ze haar vriendin begon te vingeren die steeds harder door jou geneukt werd. De roodharige en jij kwamen tegelijkertijd en jij kwam zoals je nog nooit in je leven was klaargekomen. Er leek geen einde aan te komen. Voorzichtig trok je je terug en je maakte je broek dicht. Je stapte weer in de auto. 

De parkeerplaats was verlaten nu, geen auto's, geen mannen. Alsof ze er ook nooit waren geweest. Alleen jij, deze twee vrouwen en hun onzichtbare chauffeur. De auto trok langzaam op en de roodharige kuste je teder op je mond. 
"Kom, dan brengen we je waar je wezen wilt" zei ze. 
Bijna onverstaanbaar antwoordde je dat je al was waar je wezen wilde. . . 

 

0
9
0
6

6
4
7
7
8
8
8

M
R
S.

M
I
S
T
Y
 

Hoe dichtbij durf jíj te komen?
 

back to HeXX-page

 

eXTReMe Tracker