Geboeid door: Anonymity

Na een drukke dag eindelijk een rustige avond alleen thuis. Niks geen verplichtingen dus tv uit, muziek aan, glas wijn er bij…..en maar eens op internet rondneuzen. Na wat gezoek en gesurf toch maar eens gaan kijken in een chatkamer, ik hoor daar immers zoveel over.. 
De wereld van chatrooms lijkt oneindig alsof de hele wereld met elkaar wilt praten. Goed eens kijken in die sexkamer, ik ben wel in voor een spannende chat..


Ik neem nog een slok wijn en ga naar binnen, wat een drukte en vooral een overschot aan geile mannen met een teveel aan testosteron. Ik besluit vooral niet te wachten en dus de virtuele dames direct te benaderen. Het is namelijk al snel duidelijk dat het hier geen zaak is van passief afwachten. Er dient agressief gejaagd te worden.
Na wat faker, wat zwijgers eindelijk wat contact…..en voor dat het weten zitten we elkaar op te geilen. Ze vraagt of ik wel eens aan telefoonsex hebt gedaan…behalve vroeger de sexlijn eens gebeld te hebben is het voor mij een onbekend fenomeen…..dus het lijkt mij wel spannend. Ze geeft haar telefoonnummer, en opgewonden bel ik haar op. Aan de telefoon geilen we elkaar verder op, hoor ik haar vibrator en na veel gekreun kom ik heftig spuitend klaar..en zij ook zo lijkt het

Daar zit ik dan, in een virtuele wereld, klaargekomen door een geile vrouwenstem van iemand die ik niet ken. Een vreemd geil gevoel overvalt me, een nieuwe ervaring in een andere wereld. En gezien het aantal mensen in die kamer is deze behoefte enorm. Voldaan maar vooral nieuwsgierig sluit ik af, met een telefoonnummer op een blaadje van Chanty…..haar nick. 

Een dag later kijk ik weer in de kamer rond, zal Chanty er weer zijn? Of zou ik haar een sms-je sturen, al zit zij daar natuurlijk niet op te wachten. Echter mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn fatsoen…ik stuur Chanty een sms: “hoi, was lekker gisteren, zullen we nog een keertje? Kom anders even online”. Nog geen 3 minuten later verschijnt ze in de chatroom. Alsof ze op me zat te wachten. We raken verder aan de praat en ze stelt voor om af te spreken. Echte sex is altijd beter als virtueel, zo vertelt ze me. Al bedenk ik me dat het natuurlijk ook heerlijk is om de fantasie te prikkelen. Dromen zijn bedrog maar wat kan het heerlijk zijn om de gehele dag te kunnen dromen over je fantasie. 
Geil als ik ben, stel ik voor om inderdaad af te spreken. Ze vertelt me dat we afspreken in een hotel gaan de nabijheid van Utrecht, daar dien ik een kamer te huren, maar ik moet een blinddoek om doen als ik binnen in de kamer ben. Ik informeer haar over de kamer via de sms, en laat de deur open. De blinddoek doe ik om en ik ga op het bed liggen en wacht op wat er gebeuren gaat.. 

Ik blijf wachten, de tijd gaat langzaam voorbij…ik weet niet hoe lang het zal duren voordat ze er is. Het besef van tijd raak ik kwijt wacht ik nu al 5 minuten of 30 minuten……ik denk aan haar hoe ze er uitzag, althans zoals ze zei dat ze er uit zag. En mijn fantasie begint geprikkeld te raken, ik voel over mijn kruis..mijn pik is al half hard. Ik heb zeker voorpret, al hoop ik niet dat ze me laat zitten. Plots wordt mijn hand vastgepakt en achter me getrokken en hardhandig geboeid aan het bed…..en direct daarna ook mijn andere hand… een pijn scheut trekt zich door mijn schouders en schouderbladen heen….en enkele seconden later lig ik op dat bed vast geboeid, met mijn armen wijd alsof ik gekruisigd ben..ik probeer wat omhoog te kruipen zodat de spanning van mijn armen afgaat, maar er wordt hardt aan mijn benen gesjord. Ik kan nergens naar toe. Met mijn benen gespreid en ook vastgeketend lig ik als de figuur van Da Vinci op een hotelbed. Mijn strak gespannen lichaam probeert een punt van ontspanning te vinden, maar het lukt niet.
Een tong likt me langs mijn gezicht en dan is het weer stil…

Niet veel later, althans daar lijkt het op wordt mijn riem losgemaakt, en gaat mijn broek los. Mijn broek wordt omlaag getrokken en tegelijkertijd mijn boxer ook.
Er kruip iemand op me, op mijn borstkas. Een vrouwenstem zegt tegen me: lik me, en ze kruipt verder naar voren. Ik voel de warmte en steek mijn tong uit. En lik langs een been denk ik, binnenkant van een dij. Ik richt me iets op, een pijnscheut houdt me even tegen. Echter de gedachten nemen bezit van mij, ik ben geil en wil die vrouw proeven, likken, bevredigen. Door de pijn heen richt ik me wat verder op. Ik lik haar schaamlippen, sabbel er aan. Mijn tong drukt zicht tegen haar kut aan. Ze kreunt, ik zeg niks en lik door.
Ik wordt opgewonden en krijg een stijve. Ik duw mijn tong tussen haar lippen, sabbel aan haar klit. Tot mijn verrassing gaat er een tong langs mijn lul. Ik ben verbaasd, dat houdt in dat er 2 in de kamer zijn. Ik wordt gepijpt, mijn lul verdwijnt in haar mond. En ik beweeg mee. 
Toch even wat van slag geniet er ik even van, maar ik krijg direct een pets. “doorlikken” zeg ze met dwingende stem. Verbouwereerd lik ik door totdat ze blijkbaar wat verder omhoog gaat en ik er niet meer bijkan. Ik haal diep adem en wacht wat op komen gaat. 
Een hand pakt mijn harde lul en houdt hem recht overeind. Langzaam zakt ze er over heen, en ze begint me te berijden. Ik kan niks ben machteloos maar wordt er enorm opgewonden van. Terwijl ik geneukt wordt likt een tong mijn ballen….ow ik voel me machteloos maar sta op het punt om te exploderen. Ik kom klaar en voel mijn zaad uit mijn lul schieten. Ik hoor dat de vrouw op me ook geniet, en hoor haar kreunen bij mijn ejaculatie.
Ze gaat van me af….en het wordt stil. Ze voelen mijn armen en benen, die eigenlijk nu wat stijf zijn geworden, alsof ze slapen. “Tel langzaam tot 10” wordt me opgedragen. 
Ik geniet na, en tel rustig tot 10……..het is stil.
“10”roep ik, maar er gebeurd niks…………………………………….absolute stilte……..
Ik ruk aan mijn boeien, en mijn linkerhand schiet los….ik voel om me heen en vind een sleuteltje, niet veel later ben ik los, heb ik mijn blinddoek afgedaan en staar ik in het duister.
De kamer is donker. 

Ik kleed me aan, fris me wat op, kijk op mijn horloge….23,05 uur.
Ik heb er 3 uur gelegen, want ik was hier om 20.00 precies. Mijn telefoon geeft aan dat ik een sms-bericht heb. Snel klik ik het berichtje aan, die ik om 20.07 heb ontvangen en lees hem:
“Helaas er is wat tussengekomen, zie ik je nog een keer online? doei Chanty”

Anonymity

 

back to HeXX-page