Gluren door: XS

Zondag heb ik me stiekem aan je verlustigd. Vanuit m'n tuinstoel heb ik je bekeken terwijl je op straat onschuldig stond te tennissen met je zoon. Ik lag te soezen in de zon, met m'n slapende kindje naast me in z'n box. Ik werd opgewonden toen ik je lijf zag bewegen: je lange lichaam straalde kracht uit, je gebruinde gezicht ontspanning. Wat ben je mooi, je benen, rug en armen gespierd en in de juiste proporties.

Ik sluit m'n ogen en stel me voor dat je van mij bent, dat je lichaam mij ten dienste is. Je armen zijn gemaakt om te koesteren en vast te houden, je handen zijn gemaakt om te strelen. Ik voel in gedachten je handen over m'n lijf gaan. Ze voelen ruw van het werken en dat wind me op. Iedere aanraking laat een brandende plek achter, brandend van onvervuld verlangen. Iedere porie in m'n huid roept om je aanraking maar je hoort het niet, je mág het niet horen.
Ik open m'n ogen en zie dat je even naar me kijkt. Snel sluit ik ze weer en doe alsof ik naast m'n kindje in slaap ben gevallen. Ik weet dat de aanblik je behaagt.
Het doet bijna pijn, dit verlangen naar je aanraking. M'n kruis gloeit van opwinding, heel even móet ik m'n hand tegen m'n kutje duwen. Ik fantaseer door over je. Over je stem. Hoe je lieve en geile woordjes in m'n nek fluistert waardoor de rillingen over m'n hele lichaam zullen lopen. Over je lijf. Hoe ik je streel en ieder plekje kus en lik. Op zoek naar een bewijs van je opwinding, ik vind je harde pik en geef wat likjes over je eikel…

Ik ga een beetje verzitten zodat ik ongezien mezelf kan bevredigen. Ik gluur door m'n oogharen naar je en fantaseer weer verder. Ik bekijk je handen en vingers en stel me voor dat je m'n borsten met allebei je handen streelt, in m'n tepels knijpt, likt. Hoe je gelijkmatig, rustig, een voor een m'n tepel tussen je duim en wijsvinger draait, knijpt, kneed…
M'n hand streelt stiekem m'n borst en ik streel m'n tepel. Je kijkt weer en ditmaal doe ik geen moeite om te doen alsof ik slaap. Ik kijk je recht aan en blijf m'n borsten strelen. Ondertussen probeer je door te tennissen en je zoon aandacht te geven, maar het kost je al meer moeite want je ogen dwalen telkens vaker af naar mij.

Ik leg m'n hand in m'n kruis en streel mezelf. M'n geile blik houdt de jouwe vast en je kijkt getergd. Dat wind me nog meer op en ik stop m'n vinger langzaam in m'n mond.
Ik fantaseer dat jij voor me staat en je harde pik tegen m'n mond duwt. Ik lik aan je eikel en zuig je diep naar binnen.
Je hebt jezelf verplaatst, zodanig dat je én kan tennissen én naar mij kan kijken. In je short is duidelijk een flinke bult zichtbaar. Ik voel me door je aangemoedigd en ga verder met het strelen van mezelf en alleen zichtbaar voor jou laat ik m'n vingers in m'n slipje verdwijnen. Ik draag een kort zwart jurkje en ik kan overal goed bij. Ik vinger mezelf terwijl ik naar je kijk. Af en toe haal ik m'n vinger uit m'n natte kutje en lik 'm schoon.
Je verwarde houding maakt me onvoorzichtig. Ik spreid m'n benen wat meer, doe m'n kruisje opzij en vinger mezelf met twee vingers. M'n andere hand wrijft over m'n clitje. Ik pas goed op dat alleen jij ziet waar ik mee bezig ben. Jouw verbijsterde en geile blik is mijn brandstof. Ik vinger mezelf snel naar een hoogtepunt en ik schok en kruip in elkaar van de hevigheid van het orgasme. Ik bijt op m'n onderlip om het niet uit te kreunen.
Ik wil jou! Nu, in me over me op me, aan me, overal, helemaal en totaal!
Als m'n orgasme wegebt, doe ik m'n jurkje weer goed en zet m'n zonnebril op. Ik koester mezelf aan de zon en jij tennist door…

 

Dáág mooie buurman xxx

 

 


back to HeXX-page