Glurende diender 'sex on the beach'

Warme na-zomermiddag. We liggen lui op het strand. Groot badlaken, parasol en een koelbox met drinken. We zijn praktisch alleen. Iedereen is al weer aan het werk, de vakantie drukte is over en wij genieten van de laatste uurtjes warme zon.

Het is zo’n middag waarop de spanning zich langzaam opbouwt. Van gezellig gekeuvel over koetjes en kalfjes naar persoonlijkere praat, wensen en verlangens, tot stilzwijgend genieten van de hete zonnestralen op je lijf. Het is zo’n middag waarvan je weet hoe het eindigen zal, zonder dat je dat feitelijk bewust bent, of dat het uitgesproken wordt.Ik voel de warme zon op mijn bruine blote borsten en keer me behaaglijk om. Mijn rug wil ook wat zon oppikken. Als ik mijn benen spreid voel ik de warmte ook in mijn kruis en ik kreun van genoegen.

Mijn ogen glijden over je lijf en blijven hangen bij je onmiskenbare keiharde erectie onder de strakke stof van je zwembroekje. Onwillekeurig kreun ik harder. Had ik al enige zin opgebouwd in deze uren zon op het strand, nu word acuut geil in het kwadraat. En kruip stiekem dichter naar je toe. Je ogen zijn gesloten, je ademhaling zwaar, maar of je slaapt of gewoon net zo geil bent als ik kan ik niet inschatten. Centimeter voor centimeter beweeg ik me richting je stijve pracht, ondertussen verzinnend wat ik zal gaan doen. Pakken met mijn tanden? Door de stof heen likken? Of hem stevig hard in mijn hand nemen, mijn duim over je eikel laten glijden tot je voorvocht een plek veroorzaakt.

Voor het vervolg van dit verhaal: 

Klik hier

om dit verhaal in haar geheel te kunnen nuttigen, vraagt de_HeXX u een bijdrage van 1,30