Het balkon... door: mistique

Met weemoed dacht ze terug aan de zomer, aan lange zomeravonden waar de dagen geen eind leken te hebben. Een glimlach verscheen om haar mond toen ze bedacht wat er allemaal in die zomer was gebeurd.

Ze had nieuwe vrienden leren kennen die haar overal mee naar toe namen, in eerste instantie vond ze het niets hield ze zich op de achtergrond. Ze vond het ook maar moeilijk om met de mannen om te gaan die altijd in haar geïnteresseerd leken. Nog steeds kon ze zich afvragen wat er dan zo boeiend aan haar was dat men haar beter wilde leren kennen, en dan voornamelijk het mannelijke geslacht.

Alsof het gister was kwam het beeld naar boven van een hele zwoele zomeravond.

Ze waren die dag gaan zonnen en zwemmen met een heel stel, het grootste gedeelte van de dag had ze heerlijk in de zon gelegen, genietend van het geroezemoes om haar heen. Af en toe had iemand iets aan haar gevraagd maar de meeste lieten haar met rust en eigenlijk had ze dat prima gevonden. Wel had ze de blikken gezien toen ze haar rokje en topje uitgetrokken. Ze wist dat ze een mooi lichaam had, haar borsten waren niet al te groot maar zij was er tevreden mee. Het meest trots was ze op haar benen, deze waren lang en slank en ze had heel wat heimelijke blikken richting haar benen zien gaan. Die dag, toen ze haar kleren uittrok zag ze wat jaloerse blikken van vrouwen, logisch want de mannen van desbetreffende vrouwen hadden direct haar richting uitgekeken. Ze kon het de mannen niet kwalijk nemen, zelf keek ze graag naar mooie lichamen, of het nu een mannen of een vrouwenlichaam was, zolang er maar uitstraling was.
Nonchalant was ze op haar handdoek gaan zitten, toen ze het flesje zonnebrandolie uit haar tas haalde besloot ze dat een bovenstukje onzin zou zijn. Ze wist dat er weinig vrouwen waren in dit gezelschap die topless zouden zonnen, maar zij had niets om zich voor te schamen bovendien vond ze het altijd een heerlijk gevoel wanneer ze de zon op haar huid voelde branden en elk kledingstukje was dan eigenlijk teveel. Behendig knoopte ze het bovenstukje los en smeerde haar benen met de olie in. Vanuit haar ooghoeken zag ze een paar bewonderende blikken en wederom weer de jaloerse blikken van een aantal dames die haar voorbeeld misschien wel hadden willen volgen maar dit nog niet durfden.

Ze nam de tijd om zich in te smeren, ook dit was iets waar ze van kon genieten, ze stoorde zich er niet aan dat ze zo hier en daar blikken op zich gericht voelde. Ze genoot van de warme olie op haar huid, de zon die ze voelde branden, haar eigen handen op haar huid. Onbewust was ze steeds langzamer gaan smeren, het leek er meer op of ze zichzelf aan het strelen was dan dat ze zich aan het insmeren was teneinde te voorkomen dat haar huid rood zou worden. Uiteindelijk was ze op haar rug gaan liggen, had ze haar ogen gesloten en liet het geroezemoes om haar heen tot een vaag geluid op de achtergrond worden.
Nu nog kon ze zich herinneren hoe heerlijk dat gevoel was, dat tijd even stil leek te staan alleen maar door met gesloten ogen in de zon te liggen. Na een behoorlijk tijdje draaide ze zich om op haar buik, eigenlijk zou ze nu haar rug moeten insmeren maar ze had er weinig zin in om nu heel onhandig te moeten gaan doen.
Plotseling voelde ze een kilte over haar lichaam, het leek of er een wolk voor de zon verschenen was, langzaam draaide ze haar hoofd om. Naast haar stond een man, zongebruind, met een mooi gebouwd lichaam. Ze keek op, hij kwam naast haar zitten, had eerst een tijdje niets gezegd en toen heel nonchalant opgemerkt dat haar rug op deze manier wel zou verbranden. Zwijgend had ze hem aangekeken, wachtend tot hij iets zou zeggen.
De man bleef echter stil en zonder iets te zeggen of hem aan te kijken boog ze voorover om de fles zonnebrandolie te pakken en hem deze aan te reiken. Hij had de fles van haar aangenomen en stilzwijgend was hij begonnen met het insmeren van haar rug.
In eerste instantie had ze zich er een beetje ongemakkelijk bij gevoeld, maar uiteindelijk voelde ze hoe haar lichaam zich toch kon ontspannen. Ze sloot haar ogen en genoot van de rustige en kalme bewegingen van zijn handen op haar lichaam. Zelfbewust had hij zijn handen over haar lichaam bewogen, eerst haar schouders, toen haar rug en uiteindelijk haar benen waar hij uitgebreid de tijd voor had genomen. Daarna weer terug naar haar rug, zijn handen waren steeds dichter langs de rand van haar bikinislip gekomen, een rilling voer over haar rug en ineens hield hij op.

Zonder iets te zeggen, wederom, had hij het flesje voor haar neergezet en was naast haar komen zitten. Eventjes had ze hem aangekeken, hij had een mooie uitstraling, rustig, kalm maar onder dat kalme oppervlak zat meer..Het was alsof de lucht ineens gevuld was met onzichtbare vonkjes, er sluimerde een spanning die bijna tastbaar was. Het bezorgde haar een vage kriebel in haar buik en ze merkte dat het moeilijk was om zogenaamd ontspannen te blijven liggen. Een tijdlang waren ze zo bij elkaar geweest, zij liggend op haar buik, af en toe even naar hem kijkend. Hij zittend, zijn knieën opgetrokken, met een blik die oneindig ver leek te kijken. Haar nieuwsgierigheid naar hem nam toe.  

Ze was het niet gewend, een man die haar wilde insmeren en daarna (zonder de onzin die andere mannen konden uitkramen) naast haar was komen zitten alsof dit de normaalste zaak van de wereld was.
Gedachten en gevoelens wervelden door haar hoofd, haar lichaam reageerde behoorlijk heftig op zijn aanwezigheid en ze vroeg zich af in hoeverre hij nu iets van deze spanning voelde. Plotseling was hij opgestaan, verwonderd had ze hem aangekeken, hij had alleen maar gezegd dat hij weer weg zou gaan en wenste haar nog een plezierige middag.

Peinzend had ze hem nagekeken, ze zag ook dat meerdere vrouwen hem nakijken. Hij had ook wel een uitstraling dat moest ze eerlijk toegeven. Toch had ze zich wel verbaasd over de reacties van haar eigen lichaam.
Zuchtend legde ze haar hoofd op haar armen en sloot haar ogen voor een poosje nog even genietend van de warme zon, het zou niet lang meer duren eer de kracht van de zon minder werd.  Vanavond werd er een barbecue, met daarna nog een feestje, georganiseerd en ze wilde straks nog de tijd hebben om zich te douchen en even te ontspannen voor ze daarheen ging. Zodra ze merkte dat om haar heen verschillende mensen opbraken besloot ze dat het voor haar ook tijd werd om zich eens aan te kleden en naar huis te gaan. Snel trok ze haar topje over haar hoofd, stapte in haar rokje en sprak nog snel een vriendin aan om te weten vanaf welk tijdstip ze vanavond verwacht werd. Een beetje moe van het zonnen liep ze naar haar fiets, ze was blij dat ze besloten had om de auto thuis te laten staan. Een eindje fietsen zou nu misschien een beetje frisse wind door haar hoofd kunnen laten waaien want hoe ze ook haar best deed er niet aan te denken, telkens waren haar gedachten teruggegaan naar de man van deze middag. Eenmaal thuis was ze onder de douche gestapt, het koele water had haar huid dan wel afgekoeld maar de sluimerende spanning en stille behoeftes lieten het vuurtje dat in haar was opgelaaid niet meet stoppen.  Ze stapte onder de douche uit en ging naakt op bed liggen, sloot haar ogen maar kon niet de rust vinden om te blijven liggen. Dus stond ze op, trok een lang T-shirt aan en maakte iets te eten voor zichzelf. Ze liep de tuin in en genoot van de rust en de koelte van de schaduwen in de tuin. Ondertussen bedacht ze wat ze vanavond naar het feestje aan zou trekken. Ze kreeg er steeds meer zin in om vanavond alle beslommeringen eens echt los te laten, daarom wilde ze ook iets aantrekken waarin ze dat gevoel een beetje had.

In gedachten liep ze haar garderobe af, uiteindelijk koos ze voor een heel simpel zwart jurkje, een strak zwart bovenlijfje met een wijdvallende rok met rood en gele bloemen erop. Ze wist dat deze jurk haar heel goed stond maar wat het meest belangrijk was, ze voelde zich er gewoon lekker in.

Een paar simpele zwarte pumps maakte het geheel af, make-up had ze niet opgedaan, enkel een klein vleugje rode lippenstift.Terwijl ze in de spiegel haar eigen spiegelbeeld bekeek merkte ze de schittering in haar ogen op. Glimlachend liep ze bij de spiegel weg, zich bewust van waar deze schittering vandaan kwam.

Op het feest was het gezellig druk, een klein groepje mensen was al aanwezig waardoor haar binnenkomst niet al te veel opviel. Ze pakte een glas witte wijn van de tafel en liep door de immens grote tuin. Zo hier en daar werd ze aangesproken maar echt bekenden was ze nog niet tegengekomen. Plotseling had ze een luide roep achter haar gehoord, verbaasd had ze omgekeken en gezien dat het een oude vriendin was die ze een tijdlang niet gezien had.
Lachend liep ze op haar af, zich bewust van de blikken om haar heen, ze vond het echter niet zo verbazend want haar vriendin was iemand die altijd wel bewondering oogstte.
Een tijdlang hadden ze zitten kletsen, inmiddels hadden ze beiden een paar wijntjes op en toen er een leuk muziekje gespeeld werd hadden ze zich samen naar de provisorisch ingerichte dansvloer begeven.
Het dansen met haar vriendin was altijd een leuk en spannend iets om te doen, wanneer ze er beiden de juiste stemming voor hadden dan wisten ze bij elkaar een spanning op te roepen die iets magisch had. De wijn en de muziek maakten dat ze helemaal opging in het dansen, het voelde heerlijk aan en toen de muziek overging in rustiger en langzamer tempo merkte ze hoe haar lichaam hierop reageerde. Loom en langzaam bewoog ze haar lichaam, onderwijl keek ze haar vriendin aan, deze bewoog mee in haar ritme en op een bepaald punt leek het alsof het dansen was overgegaan in iets anders.
Hun blikken waren op elkaar gericht en het leek of ze daar samen stonden te dansen alsof de rest van de wereld verdwenen was. Met hun ogen vertelden ze elkaar iets, een stuk spanning, opwinding misschien, ze kon niet precies meer zeggen wat het was, maar hun lichamen leken als één te bewegen en het voelde heel speciaal.
Toen het liedje was afgelopen waren ze naar het buffet gelopen beiden hadden opnieuw een glas wijn van de tafel genomen en zochten een rustig plekje op om te kunnen praten.
Het speciale gevoel dat tijdens het dansen was ontstaan bleef en zorgde voor een heel apart sfeertje. Een tijdje hadden ze samen herinneringen opgehaald en zitten smoezen toen haar blik ineens op de man van vanmiddag viel.
Zijn blik vond de hare, ze probeerde hem te peilen, erachter te komen wat zijn gedachten waren maar ze kon helemaal niets opmaken uit die warme bruine ogen.
Met zelfverzekerde tred kwam hij op haar toelopen, hij stak zijn hand uit en vroeg haar ten dans. Haar vriendin had haar vragend aangekeken en was met een brede geheimzinnige glimlach op haar gezicht verdwenen.

Zonder iets te zeggen had ze zijn hand aangenomen en zich mee laten leiden naar de dansvloer, wederom was het een rustig en langzaam nummer. Hij trok haar tegen zich aan, ze rook zijn aftershave, voelde zijn lichaam tegen het hare en direct reageerde haar eigen lichaam. Een tijdlang bewogen ze samen op het ritme van de muziek, geen van beiden had iets gezegd. Zijn handen lagen op haar rug, geen enkel moment had hij ze naar haar billen verplaatst, ze had zich afgevraagd waarom niet. De meeste mannen zouden zoiets toch wel geprobeerd hebben, maar deze man leek dergelijke dingen overbodig te vinden.
Juist nu ze het verwacht had merkte ze dat haar lichaam ernaar snakte om daar aangeraakt te worden. Ze keek hem aan, zag dat hij met zijn tong langs zijn lippen bewoog en ze overwoog hem een kus te geven. Net toen ze dat van plan was geweest hield hij op met dansen en had haar aan haar hand mee naar binnen genomen.

Het was een groot huis, ze wist eigenlijk niet eens van wie dit huis was, en ze vroeg zich af hoe bekend hij hier was want zonder te twijfelen nam hij haar mee naar één van de vele kamers boven. Het was een mooie ruime kamer, met balkon, de deuren waren gesloten en heel vaag waren de geluiden van buiten nog hoorbaar. Hij was naar de balkondeuren gelopen en had deze opengeslagen, zonder iets te zeggen was ze achter hem aangelopen het balkon op. Bij de rand van het balkon was hij blijven staan en  bekeek het rumoerige geheel beneden in de tuin. Ze kwam naast hem staan en vragend had ze hem aangekeken.
Zonder iets te zeggen was hij achter haar komen staan, de warmte van zijn lichaam leek het brandende verlangen in haar nog verder op te wekken. Een rilling joeg door haar heen, ze wist niet of het de kou was of het sluimerende verlangen dat tot leven was gekomen.

Beschermend had hij zijn armen om haar heen geslagen en teder zoende hij haar in haar nek, angstvallig hield ze de mensen beneden in de gaten ervan overtuigd dat iemand in de gaten zou krijgen wat ze hierboven aan het doen waren, maar ieder was zo druk met feestvieren dat niemand het in zijn hoofd zou krijgen om nu ineens naar boven te kijken.
Hij tilde haar rok op, trok haar slipje uit en streelde met zijn hand langs haar benen, intens langzaam gleden zijn vingers langs haar knieholtes omhoog naar haar billen, eventjes raakte hij haar kittelaar een en ging weer verder met strelen. Het werd steeds moeilijker om stil te blijven staan, met zijn andere hand probeerde hij om bij haar borsten te komen maar de pasvorm van de jurk maakte dit onmogelijk. Plotseling, met een snelle beweging, deed hij haar armen omhoog en trok de jurk over haar hoofd. Ondanks de warmte van deze zwoele avond rilde ze, enerzijds was ze enorm opgewonden door hier zo naakt te staan, zijn lichaam tegen zich aanvoelend, anderzijds was ze doodsbang betrapt te worden, maar juist die spanning maakte het zo speciaal.
Zijn hand was weer verder gegaan, het strelen was inmiddels overgegaan in spelen met haar kittelaar, zijn andere hand speelde met haar borsten en tepels. Haar tepels werden steeds harder, het spel dat hij speelde met zijn hand maakte haar gek van verlangen. Telkens wanneer ze zich kon overgeven aan het genot van zijn aanrakingen haalde hij zijn hand bij haar borsten weg en smachtend en kreunend draaide ze met haar lichaam om opnieuw dat gevoel te kunnen ervaren. Naarmate haar tepels gevoeliger werden merkte ze dat de opwinding groter werd. Af en toe kwam de man naast haar staan en trok één van haar borsten naar zich toe en zoog eraan, eerst zacht later steeds harder, het genot was intens.

Net toen ze zich een beetje kon overgeven aan het heerlijke gevoel liep hij bij haar weg en draaide haar om. Met één beweging tilde hij haar op en zette haar op de brede rand van het balkon, angstvalig keek ze naar beneden, met lichte paniek in haar ogen keek ze hem aan.
"Wees maar niet bang" zei hij, "ik zorg ervoor dat je niet zult vallen, het enige dat je moet doen is stil blijven zitten", terwijl hij dat zei kwam hij op zijn knieën voor haar zitten en begroef zijn gezicht tussen haar benen. Zijn tong en vingers leken overal te zijn, één arm had hij om haar billen heen geslagen, ze voelde de druk die hij uitoefende om te voorkomen dat ze zou vallen. Tevens zorgde hij er op deze manier voor dat ze geen kant op kon en hem zijn gang moest laten gaan. Ze wilde hem ook zijn gang laten gaan, ze genoot van de sensaties die ze voelde, hij zoog en sabbelde aan haar klitje en ze dreef verder en verder weg op golven van intens genot.
Zachtjes kreunde ze toen hij aan op haar kittelaar beet, de warmte in haar lichaam ging over in een intense hitte. Met één hand probeerde ze om ervoor te zorgen dat ze niet zou vallen (ondanks dat hij haar goed vasthield), met haar andere hand woelde ze door zijn haren. Toen hij dit merkte zoog hij nog harder aan haar kittelaar en een opkomend orgasme wervelde door haar lichaam. Zachtjes had ze geprotesteerd, ze wilde wel klaarkomen, maar niet hier, niet zo. Hij leek niet te luisteren naar haar, en bleef onverstoorbaar doorgaan, steeds sneller en intenser werden zijn bewegingen. De golven die door haar lichaam voerden werden sterker, op het laatst was ze zich er niet van bewust dat ze op de rand van een balkon zat, met een feestvierende menigte beneden zich terwijl een onbekende man haar naar een hoogtepunt bracht op een manier die ze niet eerder meegemaakt had.
Haar hele lichaam trilde en rilde, maar de man bleef doorgaan, ze klauwde met beide handen in zijn haren, ze wilde zijn hoofd wegtrekken ook al was het een immens heerlijk gevoel dat hij haar bezorgde. Ze spande haar lichaam tot het uiterste om het orgasme te kunnen tegengaan maar dit had geen enkele zin. Elke tegenwerking van haar moedigde de man aan om haar nog verder op te jagen. Zuchtend en kreunend zat ze daar op de rand van het balkon, haar lichaam kronkelend van genot. Onbewust had ze zijn hoofd steeds dieper tussen haar benen geduwd. Heel haar lichaam was erop gericht om zijn tong zo diep mogelijk te kunnen voelen, om zo intens als maar mogelijk was van dit orgasme te kunnen genieten. In een grote golf kwam de warmte en stroomde door haar lichaam, heel haar lichaam trilde en schokte door het orgasme dat hij bij haar teweeggebracht had.
Ze was zo ver weg geweest dat ze niet eens gemerkt had dat de man haar opgetild had en binnen op het grote bed neergelegd had. Het enige dat ze nog wist was dat ze later wakker was geworden, verbaasd over waar ze was. Zichzelf verwonderd afvragend waar het fijne gevoel in haar lichaam vandaag was gekomen en met een glimlach had ze naar het plafond gekeken terwijl delen van het gebeuren haar geheugen binnendrongen.Nog steeds wanneer ze hieraan terugdacht kon ze een glimlach niet onderdrukken en voelde ze wederom de warme kriebels in haar lichaam zoals ze die toen gevoeld had.

© Mistique

meer lezen van: mistique?
mail mistique

back to HeXX-page