In bad door: prinsES

Heerlijk! Een avondje in het luxe bad bij m'n vriendin. Ze gaf me haar sleutel toen ze op vakantie ging met de mededeling: "af en toe even voor jezelf zorgen, he? Gebruik m'n huis maar."
Aldus geschiedde. Ik nam een flesje rosé mee.

Toen ik het bad had aangezet, de rosé ingeschonken en een paar kaarsjes had aangestoken, stuurde ik in een opwelling een sms naar m'n Meester. Dat te doen gaf me al een geile rilling en ik stapte met een opgewonden gevoel in bad.
Het hete water maakte me loom en ik doezelde een beetje weg. M'n handen streelden m'n lichaam terwijl ik aan de afgelopen dagen dacht, de dagen dat mijn Meester en ik voor het eerst met elkaar hadden gespeeld.
Piep ! M'n telefoon.
Een smsje van de Meester waarin ie schreef dat ie wel bij me in bad zou komen. Ik glimlachte om het idee, want dat was helaas niet mogelijk. Ik draaide m'n tepels. Met m'n ogen dicht kon ik fantaseren dat het de Meester was die dat bij me deed en m'n andere hand gleed langzaam over m'n buik naar m'n kruis. Langzaam duwde ik een vinger naar binnen…

Klik ! Wat was dat? Toch niet de deur? Had ik die niet op slot gedaan?
Voetstappen ! Ze kwamen zacht krakend de trap op…
Ik was doodsbang en zocht naar een uitweg.
Geen tijd om te vluchten en ik schoof zo diep mogelijk onder het schuim, alsof het m'n dekbed was. Alsof ik me zo kon verstoppen voor wie daar dan ook aan kwam.

Stilte.
Niks hoorde ik meer, had ik het me verbeeld?
Na wat wel een eeuwigheid leek te duren (hooguit een paar minuutjes waarschijnlijk) besloot ik de sprong naar de badkamerdeur te wagen om het op slot te doen. Ik probeerde zo zacht mogelijk uit het bad te stappen en liep naar de deur. Mijn hand op de klink, ik hoorde nog steeds niets.

Opeens voelde ik hoe de deur opengegooid werd en ik rende zonder te kijken naar de andere kant van de badkamer. De Meester stapte op me af en pakte me bij m'n haren. M'n hart ging als een razende tekeer. Toen zei hij: "Zo, wat was jij van plan? De toegang af te sluiten voor je Meester? Is dat jouw welkom?" en hij drukte een harde kus op m'n mond.
Met een hand nog vast om m'n haar en de andere boven me tegen de muur aangezet keek hij me met een grijns aan. Ik begon te stamelen en was helemaal in de war. De Meester, hier? Hoe kan dat nou?
"Ik zei toch dat ik bij je in bad kwam?", zei de Meester.
Ik stond ondertussen te rillen tegen de muur en m'n tepels waren knoerthard geworden.
De hand van de Meester gleed over m'n lijf.

"Zo, nu ga ik je bekijken, met m'n handen" En onderzoekend gingen die handen overal langs. Ik kreunde en de Meester keek me diep in m'n ogen. "Geil ben je, he subje?" en hij duwde een hand in m'n kruis. Als een keurmeester voelde hij aan m'n kutje. "Benen wijd !" en ik haastte me te gehoorzamen.
Ondertussen was m'n lijf zo koud geworden dat ik begon te klappertanden, ik kon het niet tegenhouden. "Koud. subje?" "Heel erg, Meester", antwoordde ik. "O, mooi, dan blijven je tepels lekker hard" en hij kneep en trok hard aan m'n tepels. In een reflex probeerde ik onder z'n handen vandaan te komen en dat werd direct afgestraft. Hij pakte me bij m'n haar en trok me mee naar het bad. "Erin, ongehoorzame slet, op je handen en knieën en hij gaf me een felle tik op m'n kont. Ik duwde mijn kont zo hoog mogelijk naar hem op, ik was bloedheet en wilde z'n handen voelen.
Pets ! Een harde tik
Pets ! nog een op dezelfde plek
Ik begon te jammeren en met m'n kont te draaien, ik wilde niet nog een mep want ik wist dat ze al langer hoe venijniger zouden aanvoelen.
Pets! Nog een.
"Ik wil niet meer, Meester, ik wil geen pijn" piepte ik.
"Je krijgt er nog vijf, subje", zei hij terwijl z'n hand zachtjes de pijnlijke plek streelde.
"Verdraag het voor mij, als een brave sub"
"Ja Meester", bracht ik stamelend uit en ik zette me schrap voor de volgende tik.

Pets! Hard!!!
Strelen.
Ik hijgde van opwinding en angst tegelijk.

Pets! en gelijk erachteraan Pets! op dezelfde plek.
De tranen stroomden over m'n wangen, ik kneep m'n ogen dicht en hoopte dat het gauw over zou zijn.
De Meester streelde en op het moment dat ik een beetje ontspande…
Petsss! Au, die was keihard en ik probeerde weg te kruipen. De Meester hield me tegen en gaf snel de laatste tik.
Nu huilde ik echt, vooral van de opwinding en angst en de Meester liet me even alleen. Even later voelde ik dat ie bij me in bad stapte en achter me ging zitten.

"Kom maar"zei hij en trok me tegen zich aan. Ik ging bij hem liggen om getroost te worden en de Meester streelde me zachtjes.
Hij fluisterde complimentjes in m'n oren, dat ik m'n best had gedaan en z'n handen wonden me op. Hij kuste me in m'n nek en op m'n gezicht. Een hand lag nu tegen m'n venusheuvel aan en z'n vingers gleden door m'n lipjes. Ik duwde mezelf wat omhoog om hem goed toegang te geven.
Terwijl ik m'n lippen opende voor een lange tongzoen, duwde hij twee vingers diep in me en vingerde me beheerst maar doeltreffend. De vingers iets gekromd als een haak, de andere hand aan m'n borsten. ik gaf me over aan het genot en voelde hoe m'n vloedgolf in me op gang kwam. Ik mompelde dat ik wilde komen, het niet tegen kon houden maar de Meester zei "nog niet".

Z'n vingers weer uit me, ik kreunde van teleurstelling. Hij ging op de rand zitten en zei me me om te draaien. "Nu mag je me pijpen" en ik keek hem geil aan.
Zijn pik klopt en is knoerthard. Het maakte me geil en ik hapte gulzig. Ik voelde hoe ik weer begon te stromen... ik wil niet komen... ik wil op hem gericht blijven... De Meester is nu helemaal in zichzelf gekeerd en ik voelde dat hij zo zal komen. Ik laat z'n paal diep in m'n keel komen en opeens voelde ik zijn hand in m'n haar. Ruw greep hij m'n haren vast en nam de controle over.
Hij duwde zichzelf in me, m'n hoofd trok hij hard naar zich toe. Ik deed m'n best hem zo diep mogelijk te ontvangen en die hand in m'n haren gaven me een laatste zet.
Op het moment dat ik de meester diep in me voelde spuiten kwam ik hevig klaar. De tranen stroomden over m'n wangen van al dat sperma dat m'n keel in schoot, m'n schreeuwen werd gesmoord doordat hij m'n hoofd tegen z'n buik duwde, z'n hand greep m'n kut. Nogmaals voelde ik m'n sappen komen en alles liep langs z'n hand. Hij ving m'n schokkende lijf op en trok me met een beweging helemaal over z'n schoot heen.
Z'n armen om me heen, ik was helemaal van hem.

prinsEs

 

 


back to HeXX-page