Inwijding                 door  Meesteres Misty.  
Je was uitgenodigd Haar nieuwe speelkelder in te komen wijden. Angst en verlangen streden om voorrang bij je, dat wist Ze, dus had Ze je duidelijk gemaakt dat als je niet zou komen, dit de laatste uitnodiging was die je ooit nog zou ontvangen. Je wist dat er meerdere mensen aanwezig zouden zijn, vrouwen en mannen, maar in welke hoedanigheid ze daar waren, dat had Ze je niet duidelijk gemaakt..

Toen je die avond voor de deur stond, leek Ze werkelijk verbaasd je te zien. Ze had je dus echt niet verwacht. “weet je zeker dat je dit wil?” vroeg Ze, toen ze je binnenliet. “Ja Meesteres!” probeerde je op ferme toon te zeggen. Niet ferm genoeg blijkbaar, want Ze liet het je drie keer herhalen, alsof Ze Haar oren niet geloven kon.

In de hal kreeg je opdracht je uit te kleden, omdat slaven Haar kelder alleen maar naakt en geboeid mochten betreden, zodat er geen misverstanden optraden wie nou wie was.

Naakt en bibberend volgde je Haar de keldertrap af. Ze opende de deur van de ruimte en trok je mee naar binnen. De gesprekken vielen stil en hoofden draaiden zich naar je om. Zenuwachtig wenste je iedereen goedenavond, maar niemand reageerde. “Jouw slaven zijn ook niet de best opgevoede van de wereld hé? “ zei een grote kale man tegen Haar. Brutaal antwoordde Ze;”Net zo onopgevoed als ik Sir!” Hij lachte een humorloos lachje. “Pas jij maar op Meesteresje, op een dag ga je te ver!” De spanning die er tussen hen hing was onmiskenbaar en het verbaasde je dat zelfs Dominanten onderling een soort van machtstrijd leken te voeren. Dit zou wel eens een hele aparte belevenis kunnen worden…

Ze duwde je een kooi binnen. Je handen werden op je rug gebonden en je kreeg een halsband om waarmee je tegen de muur vastgemaakt werd. “Waar blijft zijn gezelschap?” riep Ze. Een andere man trok een vrouw overeind die geknield voor hem zat en voerde haar naar de kooi. “Hier sletje’, zei hij.”Ga elkaar maar vermaken!” Je zag hoe haar ogen over je lichaam gleden en bleven hangen bij je lul, waarna ze onbedaarlijk in de lach schoot. Haar Meester kwam terug gelopen en vroeg wat er zo grappig was? “Hij is zo klein Meester!” piepte het kreng. “Ah ja?” zei haar Meester en tot je grote verbijstering greep de man plotseling je lul beet, waarna hij sussend tegen zijn slavin zei dat dit straks vanzelf wel goed zou komen, wanneer je stijf zou zijn. Toen jij, dom genoeg, zei dat hij al stijf was, keek de man vol verbijstering naar wat hij in zijn hand hield en ritste daarna zijn eigen broek open. “Zo ziet een stijve lul eruit slaaf!” zei hij. Het verschil was duidelijk en de vernedering begonnen….
 

vervolg door de slaaf:
Niet wetend waarin ik beland was, slikte ik, maar ik slikte niks, kurkdroog was mijn mond en kurkdroog mijn keel, mijn hart gierde door mijn strot.  Enkele cm verwijderd van echt een enorme pik, 2 cm zeker wel.
Ik bedacht me wat te doen, terwijl de kelder zich vulde met schaterlachen. Ik keek naar de slavin , ook zij lachtte, plots wist ik weer waarom ik belevenissen met slavinnen niks aan vond, een vrowu in een onderdanige rol, dat kon er niet in bij mij..... Ik keek de kamer verder rond,maar daar werd een (letterlijk en figuurlijk) stokje voor gestoken.
De pik was vlak voor mijn mond en de man commandeerde mij te pijpen, tot ik de stem van mijn Heerseres hoorde.....
"Stop............."
ze kwam als een godin op ons af gelopen, en redde me, ja ze redde me van dit walgelijke moment..... toch?

Vlak voor mij stopte ze, met haar handen in leren handschoenen tilde ze mijn kin oP: "pijpen??????? nee!" Ik slaakte een zucht van opluchting.... maar toen.....ik zag haar, haar hand openen en voor de man leggen: "Prima DEZE PIJPSLET IS WEL 50 EURO................."

Schaterlachend betaalde de man 50 euro, welke mijn godin langs mijn neus haalde..., grinnekend heupwiegde ze weg, ik voelde hoe de pik tegen mijn ;lippen duwde...
ik was , ik was.... ik was haar hoer.......

Ik kokhalsde, de man pompte zijn harde pik, in mijn mond, en ik deed wat er gevraagd werd, ik wilde mijn godin niet voor paal zetten, dat was al gebeurt met mijn mini slaven pik...... Ik hoord eflitsen van cameras, ik werd gefotografeerd, mijn god, ik was in haar macht, alsof ik dat niet wist......

Mijn angst deed me ervoor zorgen dat ik de man uitsteknd pijpte, of..., of.... ben ik niet zo hetero als ik dacht. Ik dacht van alles, maar het ergste was............ ik genoot.

 

De Meesteres vertelt verder;
Diep in mijn hart had ik met mijn slaafje te doen, maar dat zou ik hem niet laten merken vanavond! Hou vaak had hij mij al verweten te lief en te zacht te zijn? Te vaak… Het werd tijd dat hij ook mijn duistere kant mocht aanschouwen. Een kant die ik meestal verborgen hield, maar vanavond versterkt werd door mijn collega’s, die nooit last leken te hebben om zich van hun meest sadistische kant te laten zien! Natuurlijk zou ik mijn slaaf in bescherming nemen, wanneer dat nodig bleek te zijn. Hoewel de ervaring mij geleerd had dat die ‘bescherming’ me vaak niet eens in dank afgenomen werd! Alsof ik ze leek te onthouden van hun diepste en meest perverse verlangens. Ik wist dat hij stiekem fantaseerde over mannen, maar er tegelijkertijd doodsbang voor was dat het echt zou gebeuren. De keuze was aan hem vanavond. Al zou het lijken dat het mijn keuze was…

Ik zag dat één van mijn Dominante vrienden hem los gemaakt had en op zijn knieën gedwongen had. Zijn pik duwde tegen de mond van mijn slaaf en ik kwam naderbij om te zien hoe erg hij dat vond. Aan de toestand van zijn pik te zien, niet zo erg als dat ik dacht. Ik bedoel maar! Dus zei ik dat hij toch zeker wel 50 Euro waard was. Iets waarvan zijn pik nog ietsje groter leek te worden, als je héél goed keek, haha! “Word je daar geil van slaafje?”, vroeg ik, terwijl ik het geld onder zijn neus doorhaalde. Zonder zijn antwoord af te wachten liet ik hem achter in de handen van zijn belager. Daar ik hem geen ‘stop’ of ‘genade’ hoorde roepen, wist ik dat ik het juiste gedaan had . Wie ben ik uiteindelijk om hem zijn ervaringen te ontzeggen? Ik stak een sigaret op en keek toe hoe mijn slaaf misbruikt werd. Het was opwindend genoeg om mee te willen doen, maar ik beheerste me. Mijn tijd kwam nog wel!

Ik riep één van de slavinnen bij me en fluisterde iets in haar oor. Wat ik haar opdroeg beviel haar blijkbaar wel, want ze kroop enthousiast naar de grootste voorbinddildo die in de kamer te vinden was. Vragend keek ze naar haar Meester, die minzaam knikte dat het mocht.

Ach, mijn arme slaafje. Hij had ooit eens tegen mij gezegd niet van onderdanige vrouwen te houden en nu zou hij misbruikt gaan worden door zo’n vrouw. Slavinnen die losgelaten werden om zelf te gaan spelen waren meestal niet de zachtzinnigste, was me weleens opgevallen. Ik spitste mijn oren op zijn hulpgeroep wat ongetwijfeld zou komen….
 

 

0
9
0
6

6
4
7
7
8
8
8

M
R
S.

M
I
S
T
Y
 

Hoe dichtbij durf jíj te komen?
 

back to HeXX-page

 

eXTReMe Tracker