Kadootje van de_HeXX voor Konijn

Het was laat geworden, veel later dan je had verwacht. Een beetje duizelig van drank en vermoeidheid stommel je in het donker de trap op. Voordeur, sleutel zoeken, sleutelgat zoeken, sleutel verkeerd om.... gefrustreerd grom je wat onverstaanbare woorden. Je wilt naar binnen en naar bed. Geen gezeur. De deur schiet open en je stapt naar binnen om vervolgens stokstijf te blijven staan. Er is iets goed mis in je huis.... Er brand een klein lampje in de hoek, het geurt naar wierook en zachtjes klinkt faithless uit je boxen. De deur klikt achter je in het slot en je ogen glijden door de kamer. De deur naar je slaapkamer staat op een kier en ook daar schemert licht. Als je van de eerste schrik en verbijstering bekomen bent, sluip je naar je eigen slaapkamer, duwt de deur voorzichtig open en gluurt om de hoek. Waxine lichtjes verlichten zachtjes je slaapkamer, het dekbed van je bed is teruggeslagen en erop ligt een dame. Een dame gehuld in zwarte lingerie, kousen en glimmend zwarte pumps. Een zwart lederen collar siert haar slanke hals. Ze glimlacht liefjes: 'ben je daar eindelijk?'. Je doet een poging dichterbij te komen, maar ze zegt je: 'blijf staan! ik heb een opdracht'.
 
Traag laat ze haar handen over haar lichaam glijden. Je volgt ze verbijsterd, geboeid en ademloos. Van haar borsten, over haar buik, naar haar kruis. Ze duwt haar heupen omhoog, kreunt aangenaam en goed hoorbaar. Ze pakt een Fairy massage wand, zet hem aan en drukt hem tussen haar benen. Zacht zoemend, trilt ze zichzelf naar steeds hogere staten van opwinding. Haar kirrend gekreun gaat over in het geluid van een vrouw die serieus opgewonden aan het raken is. Ze streelt haar borsten met haar vrije hand, pakt een tepel, draait en trekt eraan. Ze kreunt, hard, vol overgave... kijk je heel even aan, sluit haar ogen en dan zie en hoor je haar schokkend, kreunend, genietend klaarkomen. Ze ontspant, ligt even met gesloten ogen na te genieten, terwijl jij nog steeds, als met stomheid geslagen, staat toe te kijken.

Ze doet haar ogen open en kijkt je met een lome blik aan. Traag schuift ze haar slipje naar beneden en biedt je een zweepje. Ze spreidt haar benen en vraagt: "Sla me?". Verbaasd kijk je naar haar kruis, nog zichtbaar gekleurd en vochtig van haar genot. Waarom vraagt ze dat? Ze ziet je twijfel en zegt met een opborrelend lachje: "Mijn opdracht.....: lust en pijn, alle twee horen er bij".

Je pakt het zweepje en met een kleine aarzeling geef je een voorzichtige tik. "Harder!" zegt ze dwingend. Ook de tweede en derde tik zijn niet hard genoeg en dan kreunt ze: "Zo minstens tien en als je wilt nog meer, mag dat ook".  Je voelt de bedoeling en geeft haar wat ze blijkbaar wenst. Haar wild, vergenoengd wellustig kreunen overtuigt je dat dit haar plezier geeft. Bij twaalf hou je op en breng je je hoofd tussen haar benen. Nat en roodgeslagen ziet het er aantrekkelijk uit. Maar ze geeft je geen kans en snel duwt ze je hoofd terug. "nee, dat hoort er echt niet bij, maar het is wel lief van je...".

Dan glimlacht ze naar je. 'Kom!' nodigt ze je: 'kom, het is tenslotte je eigen bed'. Verdwaasd doe je een paar stappen naar voren. De dame glijdt uit je bed en zegt: 'ik zal je helpen'. Ze ontdoet je van je schoenen, je kleding en legt alles netjes gevouwen op de stoel. Ze duwt je in bed. Kust je op je voorhoofd, slaat het dekbed over je heen. 'Ik laat mezelf wel uit' hoor je haar nog fluisteren, ze haalt haar hand over je ogen en dan zak je weg in een dromenloze diepe diepe slaap.

 
De volgende ochtend is je slaapkamer in haar oude vertrouwde staat terug. Geen dame, geen waxine lichtjes. Je kleding ligt op de stoel, je schoenen eronder. De vertwijfeling slaat toe.... was ze er wel echt? Je schiet uit je bed en checkt je kamer; niets opmerkelijks te zien. Alles is zoals het was toen je gisteren vertrok. In gedachten verzonken loop je terug naar je bed.... 'heb ik alles gedroomd? was het een hallicunatie? heb ik zóveel gedronken gisterenavond?' 
Op het moment dat je weer onder je dekbed glijdt, zie je op het kussen naast je haar zwart lederen collar liggen.
In fijne zilveren letters staat erop geschreven: kadootje van de_HeXX.

©2011 de_HeXX/ Konijn 

 

 

back to HeXX-page