KasTeel door: fenna   

Een avond als alle andere avonden.... Zo leek het.
Een zoektocht op de chatbox, een zoektocht naar wat?

Na een kort gesprek nodig je me uit in je privť room: kasteel. Een room speciaal gemaakt voor jou en mij. Een pracht van een kasteel met geweldige zalen, brandende fakkels overal, sfeervolle lichtval. Je leidt me naar de spiegelzaal. Een knapperend haardvuur, en een joekel van een hemelbed in het midden, en overal waar ik kijk ....spiegels.

Je vraagt wat ik voor je heb aangetrokken. Ik beschrijf mijn outfit nauwkeurig, zodat jij bijna kunt voelen, kunt zien wat ik draag. Je bent
tevreden met mijn zwarte kanten bh met bijpassende string, mijn zwarte zeer dunne kousen en high heels.
Je bekijkt me, zet me op een stoel en laat mijn hakken op je benen rusten, je bestudeert me, en ik kan het haast voelen.

Een cyberminnespel volgt....je kust me op de plekken waar ik het heerlijk vind....ik geniet....
Je doet je handschoenen aan, een van leer, een van fluweel en je laat me mijn huid voelen wat het verschil kan zijn tussen zacht en ruw. Sensatie, puur en alleen door woorden.
Je sleept me mee in je woorden, geobsedeerd door elkaars zinnen. Geen wereld meer waarin we leven, alleen maar kasteel....
Alleen maar jij en ik, en geile letters, geile woorden en geile zinnen. We
winden elkaar op, puur en alleen met tekst, en het voelt fantastisch. Een
openbaring voor mij....voor jou al een wereld.

Als in trance zoek ik mijn bed op, en vinger mezelf in slaap....

Na een poosje besluit ik je weer op te zoeken op de chatbox. En jawel... je bent er weer! Je ziet me binnenkomen en duikt meteen in mijn fluister. Ik heb blijkbaar indruk gemaakt. Kasteel gaat weer open. We praten wat over onze vorige ervaring en even later vraag je me wat ik ervan zou vinden als een dame ons zou vergezellen. Ik slik even, maar spanning en nieuwsgierigheid overheersen. Ik ga akkoord omdat je me vindt dat ik haar MOET leren kennen.

En ze komt....
Ik merk meteen dat jullie elkaar goed kennen. Warmte straalt van haar af, ook naar mij toe. Vreemd, we voelen elkaar meteen aan. Althans, zo voel ik dat. Meteen duikt ze op je voeten, likt je tenen en bindt intussen, nog voordat jij er erg in hebt, een been vast aan het bed. Ik voel meteen de onderliggende gedachte aan en ik doe hetzelfde met je andere voet.

Wel geinig, een Dom gebonden te zien liggen. Je sputtert behoorlijk, maar met z'n tweeŽn kunnen we je makkelijk aan. Samen teasen we je....zo dominant als je denkt dat je bent....lig je daar....je benen gespreid....tussen twee vrouwen.
Dreigementen, kreten, de hele zaal gevuld met je tegen stribbelingen. 
Ze is geweldig!!!! Wij, nee vooral zij bepaalt wat er gebeurt, weer een nieuwe wereld gaat voor me open.

Na een tijdje besluiten we dat het genoeg is geweest en bevrijden we je van je bondage. Je pruttelt nog wat en even later herstel je volledig. Je
stem, je woordkeus, je formulering, in een keer weer dominant. Je zegt me haar te zoenen, te strelen, te minnen en jij kijkt toe en geniet.

Ze is lief, zacht, en weet waar mijn lekkere plekken zitten. En ik doe mijn best haar te plezieren. Weer die opwindende spanning in woorden, gevoel uit zinnen. Hemel ik doe het met een vrouw...
En jij? Jij vindt het prachtig... We doen het voor jou, maar niet in de
laatste plaats voor ons zelf.

Je draagt ons op, jou samen te bevredigen. Een verrassend samenspel van
letters, gevormd in woorden, volgt. We pijpen je, zoenen je, strelen,
krabben je, neuken je. Een geweldige stroom van energie, erotiek en geilheid stroomt door cyberspace.
Wij samen leiden je naar hogere sferen.... Je geniet.... wij nog meer....
Na wat naminnen besluit je kasteel te sluiten... het is bedtijd....

Dat woorden zoveel met een mens kunnen doen, wist ik niet, maar het was werkelijkheid. Jullie namen me mee in een geweldige sfeer zonder
jaloezie, maar vooral met warmte, spanning en sensatie.

Ik besef terdege dat het maar woorden waren en kasteel vooral van lucht was, maar nog steeds heb ik deze avonden in gedachten als zeer bijzondere evenementen.

Dank jullie allebei,
Liefs fenna.

Lees het vervolg: kasteel, jaren later.........

back to HeXX-page