koffie... door: Cherine.

Weekend is voorbij, heerlijk het is weer maandag snel inloggen op msn. Zou Hij er zijn die drukke Man zal hij even tijd voor me hebben? Allerlei gedachten spelen door me heen waar zullen we het vandaag over hebben als Hij er is, een gesprek over koetjes en kalfjes of meer in de D/s sfeer?.
Zo ben aangemeld op msn maar geen W, bah das balen, ook maar ff mail kijken voor de zekerheid.
Hee das leuk een mailtje van W. Ik open hem snel en begin te lezen, o jee dit had ik echt niet verwacht.
cherine, zorg dat je om 10 uur bij het motel bent ga op het terras zitten en bestel 2 koffie, zodra de koffie er is verschijn Ik, zorg dat je gepast gekleed bent, lukt het niet dan een mailtje terug. W

Ik kijk op mijn horloge ships moet me nog haasten ook.

Ik word over anderhalf uur ergens bij Laren verwacht waar een motel is aan de snelweg met bos eromheen. Snel ren ik naar boven en ga de badkamer in, zet de douche aan pak een handdoek en ga me zorgvuldig douchen.mesje en schuim had ik al klaar liggen ik ga even in de badkuip zitten en spreid mijn benen om mijn kutje zorgvuldig glad te scheren.. Terwijl ik me scheer gaan mijn gedachten naar wat er straks gaat komen, waarom wil W me ineens zien? En waarom ga ik er meteen heen ik ken Hem nog helemaal niet real maar goed koffie kan nooit geen kwaad. En wat verstaat Hij onder gepast gekleed ppfff ik weet dat hij niet van leer houd wat ik niet eens heb trouwens. O jee door dat gemijmer is het al later dan ik dacht, ik voel even langs mijn kutje mm ja lekker glad zo, waarom doe ik dat zo zorgvudig verwacht ik stiekem toch wat anders? Ik word nu wat nerveus, ik pak snel de handdoek en begin me af te drogen, ren naar de klerenkast en ki jk of ik wat kan vinden wat *gepast* is. 
Een donker bordeauxkleurig lingeriesetje met string lijkt me wel wat, een kort rokje tot halverwege mijn bovenbeen, kousen en een doorkijkbloes met een hemdje eronder, leuke schoenen met hoge hakjes. Zo nu nog make-up en mijn haar en ik ben klaar. Ik kijk op mijn horloge en heb nog een half uur zie ik, als ik opschiet dan red ik het nog, pak alles bij elkaar en na alles afgesloten te hebben ga ik mijn auto in.

Mijn hart zit ergens in mijn keel ppfff hoe zou Hij zijn, dat Hij niet makkelijk is dat is zeker, kan ik dat wel aan. Zal je zien ga ik allerlei domme opmerkingen zetten enzo of knoeien met de koffie. Kijkt Hij streng of laat Hij juist niks merken, hellpppp word gek van mezelf. Ja hoor ook dat nog FILE, had ik ook kunnen verwachten natuurlijk op maandagochtend, verdorie als ik het nu nog maar haal.

Goed nu heb ik het dus helemaal niet meer weer 5 minuten voorbij nog 20 minuten, heb een droge keel van de zenuwen, straks is Hij boos begint al lekker dan.
Langzaam komt het weer in beweging en kan ik een beetje doorrijden, wordt nu echt een gevecht tegen de klok, nog 10 minuten. Oo laat het nu door blijven rijden, 2 minuten voor 10 en de zenuwen in mijn lijf parkeer ik de auto. Stap snel uit en doe hem op slot Hij moet er natuurlijk ook al zijn ik kijk snel rond maar zie niks maar toch voel ik dat Hij er is en me bekijkt. Ik probeer de zenuwen de baas te worden en loop naar het terras het zonnetje schijnt al, dat is een meevaller.
Ik zoek een tafeltje uit in een rustig hoekje en doe netjes mijn benen overelkaar. Er komt een ober en ik bestel 2 koffie met trillende stem, bbrr laat die koffie nog maar even wegblijven kan ik nog even bijkomen.Maar natuurlijk is die ober er heel snel en zet de kopjes op tafel en kijkt een beetje verbaasd omdat ik alleen zit. De ober loopt weg en ik durf amper om me heen tekijken of Hij eraan komt, "hallo cherine" hoor ik ineens achter me, ok dan nu is de spanning helemaal compleet. Ik wil omkijken maar ik hoor Hem zeggen "blijf voor je kijken". "Zo cherine hoort een sletje zo te zitten als ze haar Mr ontmoet?", Huh haar ???? heb ik wat gemist? Is dit een soort van goedkeuring? snel doe ik mijn benen naast elkaar een klein beetje gespreid.

"Dat is beter ja, sta eens op en ga weer zitten als ik zit", klinkt het bevelend. Ik sta snel op helemaal onder de indruk van dit alles, snap er niks van normaal zou ik dat nooit doen. Ik voel Hem ineens pal achter me staan, Zijn adem in mijn nek, ik voel me vreselijk opgelaten weet niet wat ik moet doen en blijf rechtop en stil staan. "Ga eens aan de tafel staan cherine", ik ga tegen de tafel aan staan en zie dan Zijn arm langs mijn lijf komen en het kopje koffie pakken. Ik hoor dat Hij iets naar achteren stapt en Zijn koffie drinkt, jee ik wil Hem zien. "Pak aan en zet hem voor me op tafel" ik zie het kopje naast me in Zijn hand en pak het aan en zet het op tafel. Waarom moest ik zo nodig een stil plekje uit zoeken slimmerd die ik ben, nu kan Hij zulke dingen doen het valt toch niemand op, daarbij is het nog vrij stil op het terras. Ik kijk smachtend naar mijn koffie mijn keel is zo droog dat ik wel een emmer op kan, ik schraap mijn keel en vr aag zachtjes "mag ik mijn koffie drinken nu W?", "dat is goed maar wel op eigen risico". Ik hoor Hem zachtjes grijnzen achter me, ik sta meteen in 2strijd ik heb zo n dorst dat ik het risico maar neem en pak het kopje koffie. als ik het kopje aan mijn lippen zet voel ik een hand langs mijn been, een warme hand dat wel. Ik schrik en wil het kopje terug zetten, "door drinken en met kleine slokjes", klinkt het op zachte maar strenge toon.

"Plus punt cherine dat je een rok aan hebt, eens even verder kijken wat je aan hebt, neem nog eens een slokje" mijn hand begint nu een beetje te trillen maar toch gehoorzaam ik en neem een slokje. De hand gaat nu onder mijn rok langs mijn billen, er gaat een rilling door me heen en voel me behoorlijk opgelaten en kijk om me heen of niemand van het restaurant kijkt, dat schijnt niet zo te zijn. De hand batast mijn billen, "prima kousen en een string, slokje", ik neem weer een klein slokje en de hand glijd nu tussen mijn benen en duwt de voorkant van de string opzij en voel de vingers over mijn venusheuvel glijden. Jee of ik wil of niet maar ik voel me nat worden, pff wat is dit opwindend en eng. "Goed zo cherine mooi glad zoals ik het graag wil", ben je weer nat klein sletje van me?" Ondanks dat ik koffie drink heb ik een droge keel,wat wil Hij nou van me, ja tuurlijk ben ik nat maar moet ik dat toegeven? "Ja W", fluister ik. "Slokje" klinkt het weer achter me, "daarna is het op W", "is goed cherine". ik neem de laatste slok en voel meteen een vinger mijn kutje inglijden, ik verslik me in het laatste slokje en moet hoesten. De vinger blijft gewoon in mijn kutje zitten, ik voel me vreselijk opgewonden nu, maar ook erg ongemakkelijk. De vinger gaat een paar keer heen en weer om vervolgens weet te verdwijnen, "mooi cherine, ik zie je weer op msn en denk erom waag het niet om om te kijken, die tijd komt nog, dag cherine". Meteen daarop hoor ik Zijn voetstappen steeds verder weg, en dan niks meer, ik sta te trillen op mijn benen en baal als een stekker en ook weer niet, ggrrrrrrrrr weer dat dubbele gevoel.

Hij had een prettige stem dat wel, Hij wond me op, ik gehoorzaamde Hem meteen, Hij weet nu hoe ik eruit zie, maar ik niet van Hem. Ik ga weer even zitten en bestel nog een kopje koffie ik moet even van alles bijkomen en krijg een rode kleur als ik aan alles terug denk. En nu hoe gaat het nu verder, is Hij mijn Mr? Dat zal ik dan wel horen op msn, ik hoop dat ik hem daar weer snel zie. Ik reken af en ga naar huis toch een ervaring rijker en nu zeker wetend dat ik hoop dat ik Hem mag dienen als Zijn sletje.

 

back to HeXX-page