Toeval of noodlot? door Krisse Kras!

Linda, is een  moderne eigentijdse vrouw van 34 jaar. Ze is gehuwd en heeft een lichaam om je vingers van af te likken. Linda is altijd zo geil als een achterdeur en iedere dag weer opnieuw moet ze zichzelf zien te bevredigen terwijl haar man gaan werken is, tenzij het toeval of het noodlot een handje meehelpt.

Ronny is 28 en vrijgezel. Dat kan ook niet anders, want met zijn mooi gespierde lichaam lokt hij de vrouwen naar zich toe als wespen op een stroopwafel. Ronny wil zich niet binden aan een vrouw, want momenteel heeft hij daar ook geen behoefte aan. Ronny bevredigt zichzelf meerdere malen per dag om zijn lichaam in toom te houden, tenzij het toeval of noodlot een handje meehelpt.

Het is Dinsdagmorgen. Linda staat zoals gewoonlijk vroeg op om de boterhammetjes voor manlief gereed te maken, de kinderen te wassen en te kleden en ze naar school te brengen, je weet wel, die dag dagelijkse beslommeringen. Linda is gisterenavond niet door manlief geneukt geweest en dit laat zich duidelijk voelen. Haar sappige en vlezige kut is nat en voelt heet aan. Terwijl ze de kinderen naar school voert die op de achterbank zitten, zit ze zichzelf al rijdend te vingeren. Nog net voor ze aan de schoolpoort aankomen, heeft Linda een orgasme en kreunend parkeert ze de wagen voor de schoolpoort. De kinderen maken zich zorgen om mama, maar Linda maakt ze duidelijk dat het maar wat buikkrampen zijn.

Ronny heeft vandaag een dag vrijaf genomen en heeft zichzelf deze morgen al twee keer afgerukt, in de hoop dat hij niet weer constant met een stijve lul moet rondlopen en met een gezwollen balzak die pijn doet. Nu hij vrijaf heeft, is het de ideale moment om in de supermarkt inkopen voor de ganse maand te doen. Linda staat klaar om te gaan winkelen, zij heeft zich keurig opgemaakt en een frivool kleedje over haar naakte lichaam aangetrokken. Zij draagt geen slipje noch bh, haar mooie lichaamsvormen komen zo ideaal tot hun recht. Nog net voor ze vertrekt, schuift ze nog eventjes in de badkamer de op stand drie trillende vibrator in haar vagina en brengt zichzelf binnen de kortste keren tot een hoogtepunt.

Op de parking van de supermarkt, komen de twee niets van elkaar afwetend gezamenlijk de parking opgereden en parkeren zich keurig naast elkaar. Het is Ronny al direct opgevallen wat voor mooie vrouw Linda is en hij heeft er alle moeite mee om zijn grote lul in bedwang te houden. Linda voelt bij het zien van de mooie gespierde man met het strakke kontje haar gladgeschoren kutje nat worden en eventjes moet ze met een papieren zakdoekje zichzelf tussen de benen droog wrijven. Je kan moeilijk gaan verwachten, dat de twee, simpel door elkaar te zien op elkaar gaan springen en beginnen te vrijen, er is wel wat meer nodig, misschien dat tikkeltje toeval of is het misschien het noodlot? Beiden lopen ze met het winkelwagentje de supermarkt binnen en daar gaan ze elk hun weg, elkaar helemaal niet aankijkend.

De afdeling groenten en fruit heeft al altijd zoiets mysterieus en geheimzinnigs gehad en ook nu doet de afdeling wat ze moet doen, zijnde mensen samen brengen. Linda bestelt acht tomaten aan de verkoopster van dienst. De verkoopster is ook zo een geile trut die iedere dag verschillende keren geneukt moet worden en als dat niet lukt zorgen de in reclame zijnde komkommers wel voor het nodige. Wanneer de verkoopster de tomaten in een papieren zakje stopt en overhandigd aan Linda, scheurt de zak middendoor en vallen alle tomaten op de grond. Toeval of niet, maar op dat ogenblik komt Ronny net aangereden aan de stand groenten en fruit en helpt gewillig met het oprapen van de tomaten. Bij het bukken, stoot Ronny, Linda 

omver, ze valt op haar achterwerk met de benen lichtjes geopend en eventjes, heel eventjes ziet Ronny het malse kutje van Linda. Meer is er echt niet nodig om bij hem de stoppen te doen doorslaan. Hij helpt ze recht en doordat hij nogal geweldig aan haar armen trekt, komt ze met haar warme en zachte lijf tegen het zijne aan en meteen springen de vonken over beide lichamen. Hij voelt haar stevige vlezige borsten tegen zijn lichaam, slaat zijn arm rond haar middel en voelt haar mooie dikke kont Beiden beseffen ze maar al te goed, dat het nu of nooit is.

Ze vragen de geile groenten verkoopster of ze eventjes in het hokje mogen gaan, waar de voorraad groenten liggen opgeslagen. Met een eenvoudige knipoog begrijpt de verkoopster wat de bedoeling is en stiekem opent ze de deur en laat ze op een kier. De twee beginnen elkaar ogenblikkelijk te tongzoenen en te betasten, het kleed van Linda wordt letterlijk van haar lijf gerukt en Ronny begint het van kop tot teen af te likken. Linda doet alle moeite om Ronny ook zover te krijgen dat hij uit de kleren gaat en het lukt nog ook. De verkoopster komt tussendoor af en toe een glimp in het hokje werpen en ziet ze alle twee naakt elkaar staan betasten. Eventjes moet ze slikken en voelt ze zichzelf nat en geil worden, tot er weer een klant op de bel drukt om bediend te worden. Ondertussen heeft Linda de stijve paal van Ronny in de mond genomen en zuigt en sleurt eraan als een bezetene. Zijn paal verdwijnt volledig in haar mond en na een poosje trekt hij zich terug, want een zaadlozing dringt zich op. Ronny draait Linda, legt haar handen op de bakjes aardbeien, trekt haar heupen naar achteren en duwt met zijn voeten de benen van Linda open. Hij voelt eerst haar geile natte poes met de hand en kort daarna duwt hij zijn stijve totempaal in haar overvloedige natte kut. Ze schreeuwt het uit van genot, want de totempaal is niet alleen extra lang, maar ook extra dik. Met op en neer bewegende stoten beweegt Ronny zijn lijf, steeds brutaler en steeds harder, steeds meer en meer, op en neer, het ritme is niet meer bij te houden. Linda krijgt al luid krijsend een orgasme van jewelste en de groenten verkoopster die de gil hoorde komt eventjes kijken. Bij het zien van al dat moois, gaat ze vluchtig gehurkt zitten achter Ronny en neemt zijn ballen in de mond waarop ze begint te sabbelen. Linda trekt zich weg, draait zich om en eveneens gehurkt begint zij zijn stijf lid te pijpen. Als een meesteres in het pijpen brengt ze Ronny tot een hoogtepunt. Net voor hij klaarkomt, duwt hij Linda eventjes weg, draait zich om en spuit in de wijd opengesperde mond van de verkoopster. Zij slikt en slikt en wrijft het naast de mond gespoten zaad over haar borsten. Zichzelf vingerend, komt ook zij tot een hoogtepunt.

De bel gaat voor de derde keer en de verkoopster moet terug de klanten gaan bedienen. Zij stopt haar mooie ronde tieten met extra grote stijve tepels terug weg in haar bh, trekt haar slipje terug op de goede plaats en veegt haar mond schoon aan de jurk van Linda en haast zich naar de klanten toe. Ronny duwt Linda met haar blote kont in een kistje met verse aardbeien. Het sap en het vruchtvlees van de aardbeien, verspreid zich rond haar mooie dikke kont en vliegensvlug wrijft ze de koele sappen tegen haar geschoren kut. Ronny knielt zich en begint zonder pardon het aardbeien vocht af te likken tussen Linda’s benen. Zijn tong bereikt eindelijk de vlezige en sappige kut. De clitoris wordt meesterlijk bewerkt en Linda trekt met stevige hand aan de hoofdharen van Ronny en heeft met brutale kracht het tempo aan hoe ze gelikt wil worden. Brutaal, zo wil ze het deze keer, brutaal en hard en brutaal en hard en brutaal en hard tot ze zijn haren loslaat en zich languit achterover laat vallen. Ronny begrijpt de bedoeling, stelt zich recht en duwt zijn lantaarnpaal tussen de weid open gesperde benen van Linda. Hij duwt hem direct helemaal naar binnen, want haar geile natte kut wil niet liever. En dan nu neuken, NEUKEN, roept ze in zijn oor. Hard, ik wil brutaal en hard geneukt worden, roept ze luidkeels. Zoiets moet je Ronny geen twee keer zeggen. Hij beukt hard en brutaal op de kut van Linda in, hij drijft het ritme op en als een naaimachine in derde versnelling gaat hij tekeer als een bezetene.

Linda geraakt volledig in extase, want er zijn er niet veel die haar dat ultieme genot kunnen schenken. Zijn teelballen slaan iedere keer weer opnieuw hard tegen Linda’s kont, terwijl zijn penis telkens weer opnieuw heel diep in haar kut verdwijnt. Hard, hard, brutaal en steeds weer opnieuw, het is niet meer te houden. Ronny voelt zijn zaad in zijn penis naar omhoog klimmen. Hij staat klaar als een vulkaan om te spuiten.

Niet in mij klaarkomen roept Linda nog vlug, spuit over mijn lichaam heen, gebied ze. Terwijl Linda in haar borsten ligt te kneden en het opborrelende orgasme niet meer kan tegenhouden, trekt Ronny zich terug, sleurt nog een paar keer aan zijn lul en spuit zijn warme zaad in grote hoeveelheden over het geile lichaam van Linda. De eerste zaadlozing vliegt tot in haar gezicht, de tweede bereikt nog net haar borsten en de derde haar navel en de vierde druipt langzaam op haar natte poes. Met beide handen wrijft Linda het hele gedoe over haar ganse lichaam, ze likt zich de vingers af en bespeelt haar kut en clitoris. Even, zweeft ze tussen hemel en aarde, terwijl Ronny zijn best doet om haar lichaam af te likken. Nog een warme en intense tongkus besluit deze toevallige ontmoeting. Linda ziet er niet uit, overal sperma en opgedroogd aardbeiensap. Ze trekt vluchtig haar kleed terug aan en begeeft zich naar haar achtergelaten winkelkarretje, gevolgd door Ronny, die voor de rest van de dag op zijn gemak zal kunnen rondlopen zonder last te hebben van een erectie.

De groenten verkoopster stopt zowel Linda als Ronny nog vlug een adreskaartje in de handen vergezelt van een knipoog. Adres, telefoonnummer, dag en uur voor een volgende sessie in het huis van de verkoopster. Een triootje is nooit weg. Linda en Ronny kijken nog eventjes naar elkaar na het kaartje te hebben gelezen, glimlachen nog heel eventjes en hun gezichten spreken boekdelen, ze begrijpen elkaar maar al te goed, ze zullen er zijn, op de volgende harde stevige en brutale neuk afspraak.

Lees ook  de andere boeiende, ontroerende verhalen van: 
Krisse Kras
Santanas lover boy

back to HeXX-page

 

 


schoongemaakt