Liefste door: Robert

Ik verlang naar je.
Je ziet het al aan me.
Ik zie dat je erdoor geraakt wordt.
Het brengt iets in je teweeg.
Ik trek je stevig naar me toe.
En ik merk hoe je je aanbiedt.
Je jezelf tegen me aandrukt.
Je handen tegen mijn borst, je bovenlichaam iets naar achteren terwijl je me aankijkt. Je buik en je bovenbenen krachtig tegen me aangedrukt.
Ik begraaf mijn handen in je rug en duw je tegen me aan.
Ik wil je kussen. Ik wil je wild kussen. Opeten. Opdrinken.
Een ruk en je trui vliegt uit de achterkant van je broek.
Mijn armen glijden over de naakte huid van je rug.
Mijn nagels trekken sporen langs je ruggegraat.
Ik kus je hals, je nek. Mijn tong likt de aanzet van je borsten.
Ik streel je flanken en voel de druk van je borsten over de huid van mijn armen gaan.
Begerige handen duwen de rand van je BH over je heuvels. Mijn vingers begraven zich in jouw zachte vlees. Lippen en tong strelen de tepels. Handpalmen langs de zijkanten van je mooie fluwelen borsten. Ik wil je naakt, uit de kleren. Ik wil je zien en voelen maar ik heb geen geduld. Ook niet om de knopen van je broek los te maken.
Dat hoeft ook niet want ze blijken los te zijn.
Dat merk ik als ik je lippen kus en verlangend en heel direct mijn hand over je blote buik naar beneden laat glijden. Een snelle zoekende beweging.
Mijn vingers komen niets tegen wat hen tegenhoudt. Je broek was al los. Je hebt geen broekje aan. Je wist het dus al.
Of je ging er al van uit dat ik je wilde hebben.
Of jij wilde mij al voordat ik jouw wilde.
Het brengt me voor een moment tot stilstand.
Jij wilde mij. Mijn hele lijf wordt pijnlijk strak van deze omvattende gedachte.
Je hebt je handen naar beneden gebracht en beschermend om mijn pik gesloten. Je voelt mijn plotselinge verstrakking. Je zakt snel door je knieen en bekijkt de eikel die blauwstrak gespannen staat. Dan knijp je onbarmhartig hard in mijn paal en ziet hem nog een graadje meer zwellen. Dan neem je mij in je mond en koestert me met strelen en zuigen. Duwen en trekken, terwijl je handen mijn ballen zachtjes laten rollen. Je weet dat ik dit niet lang vol kan houden. Ik weet dat je me uitdaagt te komen.
Ik wil in je komen. In in je mond, in je handen of in je kut. Hoe dan ook.
Vlak voor ik kom sta je op zonder me los te laten. We staan weer op gelijke hoogte. We kijken elkaar aan, wegen het moment, en vallen in elkaar. Zachte intieme kussen. Ik kus de indruk van mijn pik van je lippen. Dan klim je in me en ik word in je gespietst. Of ik wil of niet.
We vrijen als gekken. Om de honger te stillen. Dan draai je je om, slaat je armen om me heen en vrijen we zacht en stil met elkaar. Als je je losmaakt buig je je over de tafel heen. Je biedt mij je lange mooie rug en de schoonheid van je billen. Je sterke, gespreide benen daaronder tonen je volle kut. Zwaar van jouw lichaam hangt zij onder je. Dat wil ik. Zo wil ik je. Ik stoot rechtstreeks in je, grijp je heupen en trek je volledig over me heen. Dit voelt sterk en krachtig. Ik ruk je lijf met elke stoot kletsend tegen me aan. Je lichaam schuurt over me heen. Ik moet op deze manier wel komen. Maar aan je stem en beweging voel ik dat jij eerst zult gaan. Heerlijk mijzelf te temmen en op jou te letten. Met jou mee te gaan. Ik voel je om me spannen en ik hoor je stem. Diep en laag. Dan kom je klaar, wat me vreselijk opwindt. Wat tegelijkertijd een trekkende, zuigende spanning op mijn staaf zet. Mijn adem gaat hortend en ik stoot bijna in het wilde weg. Je hoort het en moedigt me aan. Ik spuit me volkomen in je leeg. Naar mijn gevoel boordevol. Mijn lijf rust even op je lieve, naakte rug. Als we los komen geniet ik van jouw aanblik. 
Zaad druipt uit je kut. 
Ik ben plakkerig. 
Ik trek je mee en neem je op mijn schot op de bank. 
Armen om je heen. 
Je rolt je op. 
Een dekentje om ons beiden. Warm en samen.

 

Robert Nowan

Reakties aan Robert: mail!

back to HeXX-page 


schoongemaakt