We zullen je ziel overdragen aan de Godin Lilith, door Arnold.

Na terugkomst van een heerlijk bezoek aan een occulte beurs, ging ik lekker op de bank liggen om uit te rusten. De heerlijke nasmaak van het heksenelixer drankje die ik genuttigd had op die beurs, kon ik nog steeds merken. Niet veel later begin ik in een fase te komen van slaap en waak en niet veel later daarvan lig ik heerlijk te slapen. De wazige dromen beginnen langzaam over te gaan in heldere vormgegeven beelden. De ruimte waarin ik me bevind, is mooi. Er hangen mooie rode stoffen tegen de wanden en het plafon is versierd met mooie tekeningen van religieuze aard. De ruimte staat vol met kaarsen en er hangt een prettige maar toch wel mysterieuze sfeer, op de achtergrond hoor ik het vallen van water en weet totaal niet waar dit alles me heen zal brengen. Ik lig heerlijk op losliggende kussens en zie om mij heen een vijfpuntig pentagram gemaakt. Ook zijn er drie deuren in de ruimte, eigenlijk zou ik wel willen gaan kijken wat er achter al die deuren is, maar iets in mij zegt, dat ik dat maar niet moet doen en gewoon lekker moet wachten op de heerlijk liggende kussens.
Ik hoor en zie de linker deur open gaan, er komt een mooie vrouw in een rode mantel binnen met een bakje in haar handen. Ze komt rustig naar me toe lopen en komt bij me op de kussens zitten. Ze houdt het bakje voor me en ik zie daarin mooie glanzende aardbeien liggen. Ze zegt, dat als ik wil weten wie er uit de rechter en middelste deur zal komen en wil weten waar dit alles voor is, ik een aardbei dien te pakken en tot mij zal moeten nemen. Ook verteld ze er eerlijk bij, dat dit geen gewone aardbeien zijn. Ze raadt me aan, de aardbei niet te nemen, als ik niet verder wil gaan. Als ik hiervoor kies, zal ik gewoon op de bank weer wakker worden. Maarja, wat doe je als je een gezonde jonge man bent met een gezonde hoeveelheid nieuwsgierigheid?
 Na het innemen van de aardbei, gaat de mooie heks met het schaaltje weer terug naar de deur, ze zegt nog, “wees niet bang, je bent de man die we zoeken”. Vervolgens gaat de deur achter haar dicht.
Terwijl ik het laatste stukje van de aardbei tot mij neem, gaat de rechter deur open. Er komt een man en wederom een vrouw binnen en ook deze zijn gekleed in mantels, alleen zijn die mantels, zwart van kleur. De man, die een priester blijkt te zijn, loopt om me heen, maar wel buitenom het pentagram op de grond. Ik hoor hem achter elkaar zachtjes teksten opzeggen, het heeft iets weg van een gebed.

Terwijl ik voel dat ik me niet meer zo gemakkelijk kan bewegen en door de vrouw op mijn rug languit wordt neergelegd, zegt ze tegen me, “wees niet bang, ik ben je priesteres Monique en je gaat tot de Godin Lilith toebehoren. We gaan je hiervoor klaarmaken en dat is een hele eer.”. “Jeetje”, dacht ik, “wat is dit, ik wil dit helemaal niet”. Ik wist dat de Godin Lilith, de Godin van verleiding en prostitutie is en realiseerde me in een flits, dat ik als jongenman de Godin Lilith moest gaan dienen en al haar priesters en priesteressen moest gaan bevredigen, om via hun mijn liefde aan Lilith door te geven.
De man die om het pentagram liep, stopte en ging naar het altaar. Hij deed een paar druppels in een olieverdampbrandertje en niet veel later begon ik rozengeur te ruiken.
Mijn toegewezen priesteres Monique, stopte twee pilletjes in mijn mond en zei, “hierdoor zul je je beter op je gemak gaan voelen”. Ik slikte ze dus door met wat water dat toegediend werd. “Nu zul je in een betere sfeer komen om de Godin Lilith te gaan ontmoeten”. Ik schrok weer, want “dat” zegt ze nu!!! Als ik dat had geweten, had ik natuurlijk nooit die pilletjes ingenomen. Ik realiseerde me vervolgens, dat er absoluut geen weg meer terug was en op datzelfde moment begon ik me prettig en ligt te voelen. “Zo!!”. Zei ze, “nu ben je klaar om je Godin Lilith te aanschouwen, zie je wel dat je het nu niet meer zo erg vind!!”. En inderdaad, ik vond het ineens niet meer zo erg en wilde opeens ontzettend graag meewerken en mezelf laten toebehoren aan de Godin Lilith.
De priesteres komt naar mijn oor toe en fluistert tegen me, “geef me je e-mail adres maar”. Ze kwam met haar oor vlak bij mijn mond en ik fluisterde haar mijn e-mail door.
Ze zei, “dank je wel”, “we zullen je ziel overdragen aan de Godin Lilith”. Tegelijkertijd, gaat de middelste deur open…en jawel….daar komt de Godin Lilith binnen. Jeetje, wat is ze prachtig! Ze heeft een vriendelijk masker op en haar kleedij is werkelijk betoverend. Ik zou zelfs willen smeken om van haar te mogen zijn en krijg een euforisch gevoel vanbinnen, zo van, “smeken hoef je haar niet, het gaat gewoon gebeuren”.
De priester komt rechts van me buiten het pentagram staan, de priesteres staat op en gaat buiten het pentagram aan de linker kant van me staan. Ik hoor en zie ze hun ritueel gaan uitvoeren, ik kan duidelijk hun gebed horen, “Oh, Godin Lilith, kom de ziel van deze jongeman ophalen”, “Oh, Godin Lilith, kom de ziel van deze jongeman ophalen”, “Oh, Godin Lilith, kom de ziel van deze jongeman ophalen”.
“Hij zal u toebehoren en gehoorzamen”, “Hij zal ons dienen in uw naam”. “Oh, Godin Lilith, kom de ziel van deze jongeman ophalen”.

De Godin Lilith, komt langzaam het pentagram binnen en komt geleidelijk aan met haar mooie kleedij boven me. Ik kijk niet veel later onder haar lange rok en zie haar benen van beneden naar boven lopen en zie haar liefdessappen al komen. Zonder enig uitleg te krijgen, weet ik dat ik de liefdesdruppels van haar in mijn mond terecht moet laten komen. De Godin vraagt, “wil je mij toebehoren ja of nee”. In extase geef ik haar mijn ja woord, “ja ik wil aan u toebehoren en aan niemand anders”. En jawel, daar vallen de druppels al in mijn mond en ik slik het onmiddellijk door. De Godin zegt, “nu behoor je tot mij en je zult al je opdrachten die je van je priester en priesteres krijgt gehoorzaam uitvoeren in de naam van Lilith”. “Ja, Godin Lilith”, zei ik, “ik zal alle opdrachten die ik van mijn priester en priesteres krijg in uw naam uitvoeren”. De mooie Godin Lilith ging langzaam weer achteruit richting de middelste deur.

Terwijl ik voel dat ik in een onbeschrijfelijke roes terecht kom, leggen de priester en priesteres mij op mijn buik. Ik zie dat de priester naar mijn voeteneind gaat. De priesteres komt voor mij geknield en zegt, “als je je priester bij je naar binnen voelt gaan, kijk je me in mijn ogen aan en zeg je, “ik zal u gehoorzamen in de naam van Lilith”“. Kort daarna voel ik iets van een soort glijmiddel tussen mijn billen, ik voel iets bij me naar binnen gaan en ik zeg gehoorzaam recht kijkend in de ogen van mijn priesteres, “ik zal u gehoorzamen in de naam van Lilith”. Ik voel dat mijn priester in me klaar komt en nogmaals zeg ik, “ik zal u gehoorzamen in de naam van Lilith”.
Hierna leggen de priester en de priesteres mij rustig op mijn rug. De priester maakt vervolgens weer rondjes om het pentagram en begint weer zachtjes gebeden op te zeggen. Mijn priesteres Monique komt boven op mijn mond en ik lik haar gehoorzaam helemaal klaar en ook haar liefdessap loopt in mijn mond, welke ik ook doorslik.
Hierna staat ze op en gaat samen met de priester richting de rechter deur en voordat ze de deur dicht doen, zeggen ze nog, “tot gauw, zoon van Godin Lilith”.
Ik val voldaan in slaap op de zachte kussens en word langzaam wakker op de bank bij me thuis. “Tjonge, wat een droom was dat zeg”, zeg ik tegen mezelf en vind het merkwaardig dat ik me toch wel iets anders van binnen voel, maar dat zal wel van de diepe slaap komen dacht ik. Weer helemaal wakker geworden zie ik op mijn computer dat er een nieuw e-mail bericht is binnen gekomen, met de melding of ik die wil openen?
Ik open de mail en WAT!!!….wat zie ik!!!…..dit kan niet waar zijn!!!
“Meld je in de naam van Lilith bij je priesteres Monique”.

Arnold.

 

MAIL! Arnold voor reakties

 


back to HeXX-page