Locatie: C&A.
Tijd: 14.15 uur. 
Plaats van handeling: een pashokje.

Als we er samen, en niet ongezien, in beland zijn; trek je direct je gulp open. Je stijve springt naar voren. Je draagt geen slip, ik had niet anders verwacht. Je staat me toe dat ik heel even met je zoen. Maar al snel liggen je dwingende handen op mijn schouders om me naar beneden te dirigeren. Ik probeer een zo handig mogelijke positie in te nemen. Op mijn knieën neem ik bijna te veel ruimte en ik wil ook niet dat overige gebruikers van de pashokjes struikelen over mijn, onder het gordijn heen stekende voeten.

Met wat passen en draaien gaat het net. Ongedurig duw je, je pik naar mijn gezicht. Je bent heftig opgewonden en je wilt je genot. Je vingers in mijn haar, duwen tegen mijn hoofd.
Als ik je glanzend vochtige eikel een eerste lik geef duw je met kracht mijn hoofd over je pik heen. Diep in mijn keel, voel ik je lijf verstijven. Je kreunt onbeheerst hard. Ik hoor het, en vijf pashokjes verder horen ze dat ook.

Langzaam ontspan je iets. Je handen strelen nu. En je geeft me wat ruimte om je daadwerkelijk te pijpen. Mijn mond tong en lippen om je pik. Nog steeds diep in mijn keel.
Ik probeer wat van je los te komen omdat ik met mijn tong werken wil. Om je eikel draaien en strelen. Snel je toompje likken en dan weer een paar keer diep door halen in mijn keel. Maar je bent onbeheerst en krankzinnig geil. Je laat me amper kans om iets op eigen initiatief te doen. Je handen duwen en dwingen. Je neukt mijn mond alsof het een kut is. En je kreunt. Ik hoor dat je tevergeefs pogingen doet het te beperken. Hoe harder ik je hoor, hoe meer opgelaten ik me ga voelen maar hoe geiler ik ook word. Ik kan weinig met je aanvangen. Je bent geil en wilt niets dan klaar. Je stampt door, neukt, duwt, dwingt. Alles aan je lijf gaat mee doen, je benen trillen, je hijgende gekreun verdiept zich, je handen strelen hardhandig mijn hoofd. Je buik trekt samen, je billen spannen, ik probeer tegen je geile opwinding in te worstelen om in ieder geval de ruimte te krijgen om je te zuigen als je komen gaat.

En dan kom je, spuitend; keer, op keer, op keer………. Hete straal in mijn keel, mond, ik slik, ik slik niet snel genoeg, het loopt uit mijn mond, langs mijn kin, op mijn jas…………
Je gromt jankt als je stoot op stoot in mijn mond duwt en spuit, je handen klauwen in mijn haar, tot er rust over je komt en je uiteindelijk zacht wiegend, voorzichtig zachtjes stotend mijn hoofd streelt.

Je helpt me overeind, maakt je kleding weer in orde en helpt mij met het wissen van je sporen.
Je pakt mijn gezicht, zoent me hard, hartstochtelijk en gepassioneerd.
"Dit was goed wijffie, ik ben trots op je, ik laat je binnenkort weten wat de volgende: locatie, tijd en plaats van handeling zal zijn, zorg dat je voorbereid bent!".
Je stapt het pashokje uit en laat me met een knetterend intense, verlangende diepe, diepe geilheid achter…..

back to HeXX-page