Maandagmiddag door: S

Maandagmiddag, het stormt buiten en ik loop met m'n dochter door de supermarkt. Bij de kassa staan er twee mannen voor me, mooi en ruig allebei. De jongste van het stel kijkt me aan en glimlacht. Ik lach terug (lekker ding, denk ik).
Als ik de winkel uitloop zie ik ze zitten op een bankje. Ik neem me voor om zonder op te kijken langs ze te lopen, maar m'n dochter gooit roet in het eten. Ze gaat voor ze staan en gaat staren.
"Kom mee, dan gaan we naar huis", zeg ik.
Geen reactie.
"Zie je wat interessants dan?" en m'n blik glijdt naar de mannen. Een van hen houdt m'n blik vast en tot mijn schrik hoor ik mezelf zeggen: "Nou en of"!
Ik pak snel m'n dochter bij de hand en ik hoor de mannen grinniken. Het 'lekkere ding' trakteert me op een vette knipoog en met een rood hoofd loop ik snel weg.................

Bij het inladen van m'n auto voel ik opeens een hand op m'n schouder. Ik draai me om en daar staat opeens n van de mannen, het 'lekkere ding'.
Hij fluistert in m'n oor: "bel me", en duwt een papiertje in m'n hand. Totaal van de kaart en bloedheet sta ik als aan de grond genageld.

's Avonds ben ik alleen thuis, de kinderen liggen op bed en ik voel opeens het papiertje in m'n zak. Glad vergeten.
In een opwelling besluit ik te bellen. "Hallo daar, met Tom", klinkt het aan de andere kant van de lijn en ik kan geen woord uitbrengen.
"Ik hoor je ademen, en volgens mij sta je daar met een papiertje met m'n nummer erop in je hand...", zegt Tom.
"Eh ja", breng ik moeizaam uit. Hij reageert enthousiast en weer valt het gesprek stil. Na een tijdje zegt hij zachtjes: "je leek me niet zo'n verlegen typje vanmiddag", en ik schiet in de lach. Het ijs is gebroken en we spreken af voor komende zaterdag bij hem thuis.

Ik bel aan bij Tom en ik vraag me af wat de avond gaat brengen. Veel hete sex hoop ik, ik heb me daar wel op gekleed. Witte lingerie, witte kousen, allemaal 'zeer onschuldig'. Als contrast daar bovenop een leren jasje en een zwart (doorschijnende) broek. Tom doet open en hij ziet er lekkerder uit dan ik me herinnerde. Jong ook, hooguit een jaar of 23. Hij pakt m'n hand en trekt me naar zich toe. Voor ik iets heb kunnen zeggen word ik vol op m'n lippen gekust. "Hoi, leuk dat je er bent", zegt hij. Hij kust me zachtjes in m'n nek en mompelt: "hoe heet je eigenlijk?" ...

Als ik de woonkamer binnenloop zie ik tot mijn schrik iemand bij de stereo staan. Ik kijk verbaasd naar Tom en hij grinnikt. "Peter, het bezoek is er", zegt Tom en de man draait zich om. Ik herken in hem direct zijn maat van afgelopen maandag, het was me toen niet opgevallen dat hij z lekker was. Groot gespierd lijf, een jaar of veertig, zelfverzekerde uitdrukking op z'n gezicht.
Met een vage glimlach neemt hij me van top tot teen op. Als hij weer bij mijn gezicht aangekomen is, zeg ik: "En... goedgekeurd?"
"Dat kun je wel zeggen." zegt hij met een zware stem.
Toen was het mijn beurt. Ik laat mijn blik over hem heen glijden en blijf een flinke tijd hangen bij z'n kruis. Vervolgens doe ik hetzelfde bij Tom, die er vrolijk lachend bij staat.
"Mmmmmm", zeg ik en ga op een stoel zitten.....
Tom gaat naar de keuken om drank te halen en Peter gaat recht tegenover me zitten. Geen moment laat hij mijn ogen los en ik smelt onder die geile blik. Hij zegt niks en gaat relaxed achterover zitten. Als Tom terugkomt wisselen de mannen een blik van verstandhouding. Tom gaat achter me staan. Hij begint me te masseren en ik doe m'n ogen dicht. Hij maakt z'n vingers nat en streelt m'n lippen. Ik voel z'n handen langs m'n nek en verder naar beneden glijden. Langzaam maakt hij de knopen van m'n jasje los maar doet deze niet uit. Hij streelt rond m'n borsten, m'n buik en stroopt m'n broek naar beneden. Hij zet m'n benen wijd gespreid en streelt de binnenkant.
Peter zegt nog steeds niks en kijkt. Zijn ogen branden overal op m'n lijf. Ik weet niet waar ik geiler van word: het gestreel van Tom of de blik van Peter.

Tom vist een ijsklontje uit een glas en streelt daar eerst m'n lippen mee. Hij kust me en zijn tong cirkelt om mijn tong. Dan gaat hij weer verder met het ijsklontje. Via m'n keel naar m'n borsten, tepels... M'n jasje gaat ook uit. Dan gaat Tom voor me staan, vist iets zwarts uit z'n zak, het lijkt op satijnband. Hij kijkt me aan met een vragende blik. Hij laat het me zien en wacht... op goedkeuring? Ik knik zachtjes en hij geeft me een hete zoen. Tom bindt m'n enkels aan de stoelpoten vast, mijn benen wijd gespreid. Dan m'n polsen achter m'n rug. Hij blijft achter me staan en kneedt m'n borsten, glijdt af en toe met z'n handen naar de binnenkant van m'n benen en kust me. Plotseling staat Peter op en loopt op me af. Hij knielt voor me en streelt met z'n vingers en tong langs de rand van m'n slipje en als ik denk dat ik ga gillen, trekt hij 't broekje kapot.
Tom heeft nu z'n broek uitgedaan en streelt m'n gezicht met z'n stijve lul. Hij houdt hem tegen m'n mond en ik neem hem gulzig in m'n mond. Ik voel Peter z'n tong over m'n klit gaan, z'n ruwe ongeschoren kin duwt hij af en toe hard tegen m'n kutje. Hij pakt een ijsklontje en bewerkt m'n klit en kut ermee. Z'n tong zorgt er iedere keer weer voor dat m'n kut weer ontdooit. Peter staat op en gaat aan de andere kant van m'n gezicht staan. Hij duwt zijn harde pik ook tegen m'n mond en ik pijp de mannen samen. Ondertussen voel ik hun handen over m'n borsten en kut. Het lijken wel tien paar handen, ik voel ze overal.

Peter neemt een slok van z'n bier en streelt met het flesje m'n brandende lipjes. Dan voel ik dat de fles naar binnen wordt geduwd en Peter neukt me met de fles. Het lukt me niet meer om me te concentreren op de twee pikken in m'n mond en ik geef me over aan het genot. Ik voel dat ik wordt losgemaakt van de stoel, m'n handen blijven gebonden.
Ik word op handen en knien gezet. Peter duwt z'n lul weer in m'n mond en Tom bewerkt met z'n handen en tong m'n kutje. Z'n duim duwt speels tegen m'n kontgaatje. Dan opeens voel ik keihard z'n pik in m'n kut komen en Tom neukt me hard en met lange halen. Ik kom hevig klaar, het geil loopt langs z'n pik in stromen uit m'n kut en het ene orgasme volgt het ander op. Peter haalt z'n pik uit m'n mond en wisselt Tom af, met een regelmaat van enkele halen word ik afwisselend door de beide pikken geneukt...

Tom gaat liggen en ik word op z'n pik gezet. Peter duwt me naar voren tot ik bovenop Tom lig en dan voel ik Peter's stijve k bij me naar binnen komen. Ik word totaal opgevuld door die twee pikken en ze neuken me met zo'n gemak dat het haast niet anders kan dan dat ze dit wel vaker hebben gedaan. De mannen komen diep en hevig in me klaar en we blijven zo nog een tijdlang stil liggen, totaal sufgeneukt.

Mail 'S.': essepop@hotmail.com

 

back to HeXX-page