Motor door: Heera

Hij blinkt, de zonnestralen weerkaatsen op mijn zwarte tank. Uren lang heb ik staan poetsen en nu ziet hij er mooi en krachtig uit. Ik heb met je afgesproken op een parkeerplaats bij het park. Ik verwacht dat ze op tijd komt, want ik ben erg ongeduldig. Zij weet gelukkig dat ik zeer punctueel ben en te laat komen niet accepteer. Leunend sta ik tegen mijn motor stoer een sigaretje te roken, ze is al een minuut te laat en ik begin al aardig opgefokt te raken. Dan stopt er een auto, en ze stapt uit. In de verte zie ik haar aan komen lopen. Zwart leer rokje, zwart doorschijnend hemdje met een zwarte bh, naaldhakken en zwarte kousen. Ze ziet eruit als een hoer en dat geilt me op. Van de week heb ik een brief onder haar ruitenwisser achtergelaten met mijn instructies erop. Ze komt dichter bij en haar gezicht toont een onzekere en angstige blik.

Ik zie aan haar dat ze zich bewust is, dat ze te laat is, en ze weet dat ik vanmiddag niet mild voor haar zal zijn. Als ze voor me staat, staat ze onwennig te giechelen. Ik kijk je strak aan en ze slaat haar ogen neer. Zonder haar te begroeten loop ik naar een boom die enkele meters verderop staat, en draai me om zodat ik haar zie. Inmiddels is ze achter me aan gelopen. Als ze voor me staat zegt ik: "Ik geloof niet dat ik gezegd heb dat je me kon volgen". Je kijkt me aan en zegt niets, wachtend op een bevel. "Daar ga jij staan waar je net stond vuile hoer, en op je knieŽn kruip je naar me toe" Je zegt niets en weet dat dit vernederend voor je is. Je draait je om en loopt naar mijn motor toe. "Ja, daar zeg ik". Op je knieŽn kruip je langzaam naar me toe, je gezicht is naar de grond gericht. Bij mijn voeten aangekomen beveel ik je om me aan te kijken. Er rollen tranen over je wangen. Ik pak je kin vast en trek je omhoog zodat je voor me staat. Je kijkt me nog steeds aan en ik kus je tranen weg. Ik pak haar hand neem haar mee naar het dichts bijzijnde restaurant. De zon is lekker warm en we nestelen ons op het terras. Met mijn hand streel ik je been. Ik wenk de ober en deze vraagt wat we willen drinken. De ober kijkt haar aan, en zij kijkt naar mij. "Doe maar twee cappuccino", zeg ik tegen hem. Ik zie aan haar dat deze meneer bij haar in de smaak valt, bij het weglopen valt haar blik op zijn strakke jeans. Mijn hand stopt met strelen en ik duw mijn hand tussen haar benen. Ik trek haar string uit en leg deze op tafel, een mooie zwarte kante string, zoals afgesproken. Het maakt haar niet uit of ze met een man of vrouw neukt, zolang ze maar geil kan worden. Ze begint te giechelen en ze weet dat dat me hiermee irriteert. Ik duw een ketting met klemmen in haar hand en zeg haar dat ze wel weet wat ze ermee moet doen. Haar gezicht vertrekt en ze stopt met giechelen. "Doe je benen wijd", beveel ik haar "en als die looser terug komt zorg je dat hij je kut ziet" Met tegenzin spreid ze haar benen. De ober komt aanlopen en ik zie dat ze haar blik naar beneden slaat. Zijn ogen zijn gericht op haar kruis, en zodra hij haar kut ziet zie ik dat zijn strakke jeans nog strakker gaat zitten. Onwennig komt hij voor ons staan, en zet de cappuccino's neer. Als ik afreken vraag ik hem wat gebruikelijk is om aan fooi te geven. Hij lacht en zegt: "ongeveer 10%". Ik pak de zwarte kanten string van tafel en duw deze in zijn handen. Zo "10% procent voor jou, en de andere 90% is voor mij". Hij draait zich om en loopt geÔrriteerd weg. Ik kijk naar je en zie dat je je schaamt. "Je bent een hoer en je gedraagt je als een hoer" en zo zie ik je graag.

We drinken onze cappuccino op. Als we weg gaan vraagt ze of ik haar klemmen los wil maken. Ze zegt dat het zeer doet en er niet aan moet denken om met die klemmen op haar kut achterop de motor te moeten zitten. Ik kijk haar aan en glimlach naar haar. Ze weet dat ze niet door moet gaan met zeuren. Als we bij mijn motor aankomen en ze plaats neemt hoor ik haar kreunen van de pijn. Ik merk dat dit me opwind en ik krijg er een natte kut van. Na een stukje te hebben gereden rij ik een rustig bospad in en zet mijn motor uit. Het is er mooi en de zon schijnt door de bladeren heen. Als ik haar beveel om af te stappen en zich te ontdoen van de klemmen, laat haar gezicht een pijnlijke frons zien. Ik beveel haar voor mij plaats nemen met haar rug naar me toe.
Ik schuif haar leren rokje omhoog en zie een afdruk van haar natte kut op mijn glimmende tank. Opeens duw ik haar hard tegen mijn tank, pak haar polsen en bind deze met handboeien boven haar hoofd aan mijn stuur. Ik zie dat dit geen comfortabele situatie voor haar is. En zeg haar haar dat ze haar benen wijd moet houden omdat ze anders haar enkels schoeit aan het hete motorblok. Snel stap ik af en doe ik mijn shirt en bh uit. Ik ruk mijn riem los en laat mijn broek naar beneden glijden. Als ik weer achter haar zit, pak ik haar nek en trek haar hoofd met een ruk naar achteren. "Zo geile slet van me, ik zal je eens laten voelen hoe het is om geneukt te worden door een vrouw". 
Ze jammert en smeekt me om haar los te maken. Nadat ik mijn double-dildo in mijn kut heb gestoken, rag ik het andere uiteinde in haar natte kut. Ze schreeuwt en met harde stoten neuk ik haar diep. Mijn hand glijdt naar voren en tijdens het stoten bewerk ik haar klit op een manier die ze nog nooit heeft meegemaakt. Met mijn andere hand pak ik haar bij haar haar en op het moment dat ik haar naar achter trek komt ze schreeuwend klaar. Uitgeput ligt ze over mijn tank. 

"Je denkt toch niet dat je klaar bent he", zeg ik tegen haar. Ik maak haar boeien los en duw haar op de grond. "Je bent een hoer en als je een hoer bent moet je jezelf geven, en volgens mij heb jij alleen nog maar ontvangen". Voordat ze er erg in heeft zit ik boven op haar, en bevind haar hoofd zich tussen mijn benen. "Zo kreng, it's your turn " en ik duw haar hoofd tegen mijn natte kut. Als een bezetene likt ze mijn klit en mijn vocht druipt langs haar wangen. Dan bijt ze, en met een schreeuw val ik voldaan over haar heen.

 

 

back to HeXX-page