Meester Boris

De Hoofdmeester had al snel door dat ik een handige klusser was en ik moest dan ook regelmatig even een klusje doen waar de conciërge geen tijd voor had. Een boekenplankje maken voor in een van de kamers, een haak bevestigen voor een nieuwe zweep, een extra gaatje maken in leren polsboeien, noem maar op. Dit verhaal gaat ook over klussen…

De afgelopen week was ik nogal opstandig en rebels geweest. Ik had al een waarschuwing gehad en hield me dus zo rustig mogelijk. Tijdens het ontbijt echter moest ik vreselijk lachen om iets wat katie en coco zeiden en opeens zag ik de Hoofdmeester achter ons langs komen lopen. Hij bleef achter mij stilstaan. Er viel direct een stilte en er werd zachtjes gefluisterd. De hoofdmeester trok m'n hoofd aan m'n haren achterover en zei zachtjes maar zeer dreigend: "Ik ben je gedrag nu even meer dan zat. Meld je over een half uur bij Meester Boris en neem je klusspullen mee" en hij liep weer door.

Ik schrok me rot en m'n hart bonkte in m'n keel. 'Meester Boris'… Ik zag de andere subjes naar me kijken. Ik had Meester Boris nog nooit werkelijk ontmoet maar de verhalen over hem waren angstaanjagend. Ik kreeg geen hap meer door m'n keel en was de eerste die van de ontbijttafel opstond. Ik kreeg wat bemoedigende blikken toegeworpen en ging gauw naar m'n kamer om me klaar te maken en m'n gereedschap te pakken. Ik gespte m'n timmermansriem om m'n middel en controleerde of ik de basismaterialen mee had. Ik had geen idee welke klus ik moest doen dus ik zorgde ervoor op alles voorbereid te zijn. Ik nam een licht 5-treestrapje mee.

Met pijn in m'n buik van de zenuwen liep ik de lange gang door naar de vertrekken van Meester Boris. Daar aangekomen klopte ik tweemaal op de deur: Een hele tijd hoorde ik niks.
Net op het moment dat ik weer klopte hoorde ik een barse stem "Wie daar?" roepen en ik zei snel: "wana, Meester, ik ben gestuurd door de Hoofdmeester". Direct vloog de deur open en in de deuropening torende Meester Boris boven me uit. Hij keek heel streng en ik voelde me nog kleiner worden dan ik al ben. "Wat doet die jurk op dat slettenlijf? Zo kom je hier niet binnen!" en de deur sloeg met een klap voor m'n neus dicht.

Ik was helemaal verbijsterd en voelde de woede in me bovenkomen. "Rotzak", dacht ik bij mezelf terwijl ik m'n jurkje van me afstroopte. M'n riem deed ik weer om. Ik klopte nogmaals en nam me voor me niet te laten imponeren door hem. "Binnen", hoorde ik en ik opende de deur. Meester Boris zat achter z'n schrijftafel en keek niet op van de paperassen waar hij mee bezig was. Kennelijk had hij niet anders verwacht dan dat ik naakt binnen zou komen.

Zachtjes sloot ik de deur achter me en bleef keurig op gepaste afstand staan. Na enkele minuten keek hij op en zei: "jurk aan de kapstok". Ik keek om me heen en zag achter hem een kapstok staan. Ik liep erop af, hing m'n jurk op en zette de trap tegen de muur. Ik draaide me om om weer terug te lopen en net op het moment dat ik vlak langs hem liep greep hij me bij m'n pols. Hij duwde me hardhandig aan m'n pols omlaag op m'n knieën en ik slaakte een kreet van pijn.

"Dus jij bent die brutale slettenbak. Gelukkig schijn je handig te zijn, anders was je hier helemaal nergens goed voor. Eerst maar eens dat vervelende gedrag aanpakken", en hij duwde me plat op de grond en zette z'n voet boven op me. Ik hoorde hoe hij de trap openklapte. Hij trok me ruw omhoog en zette me er met m'n rug tegenaan. Met een snelle beweging die ervaring uitstraalde sloeg hij twee boeien om m'n polsen en maakte die aan de ladder vast. Hij schopte m'n benen van elkaar en bond m'n enkels aan de onderkant vast.

Ik hijgde van schrik, angst en opwinding, ik stond wijdbeens en beschikbaar aan m'n eigen trapje geketend. Mijn timmermansriem hing scheef om m'n heupen en liet m'n kruis vrij. Meester Boris deed een paar stappen naar achter en bekeek het tafereel. Toen voelde hij in de timmermansriem en haalde er een schroevendraaier uit en legde deze op het bureau voor me. Ook m'n hamer trok ie uit de riem en legde die naast de schroevendraaier. Tot slot een rol klustape en tot m'n schrik volgde ook m'n nijptang. Ik hoorde een goedkeurend gemompel voor hij naar z'n kast liep. Hij kwam na enkele minuten in z'n kast gerommeld te hebben terug met een paar zwepen en legde die naast het gereedschap.
Het zweet brak me uit, ik had nog nooit een zweep gevoeld en was er doodsbenauwd voor. Hij keek me aan en om z'n mondhoeken verscheen een sardonisch lachje.
Hij ging voor me staan en begon me te betasten. Z'n handen voelden ruw en hij kneep venijnig in m'n huid. Hij kneep en voelde aan m'n hele lijf. Overal waar z'n vingers in konden duwde hij ze in en ik voelde me vreselijk aan z'n handen overgeleverd. Z'n duim duwde ruw in m'n anus en toen pakte hij de schroevendraaier. Hij spoog op het handvat, keek me aan en duwde het van achter naar binnen. Ik ademde gejaagd en concentreerde me om zo min mogelijk pijn te voelen.

Hij vingerde m'n kutje nu ruw met drie gekromde vingers en liet de schroevendraaier in m'n achterste zitten. Het geil liep uit m'n kut, ik hijgde, ik kreunde. De Meester gromde: "natte slet, je vind het lekker…wacht maar, kijken of je dit ook lekker vind". Hij maakte m'n timmermansriem los en bond deze voor m'n gezicht zodat het zicht me ontnomen werd. Hij pakte wat van het bureau, ik voelde z'n vlakke hand over m'n kutje gaan en ik voelde iets hards naar binnengeduwd worden. Hij neukte me … met het handvat van m'n hamer? Koel, glad. Maar met harde, ruwe halen, snelle halen.

Ik voelde ondertussen de schroevendraaier nog steeds achter in m'n sterretje knellen. Even werd ik met rust gelaten, m'n beide gaatjes opgevuld. Ik hoorde de Meester wat pakken, een scheurend geluid en ik voelde hoe hij het gereedschap met een flinke strook tape vastplakte. Ik voelde de tape tot ver over m'n buik en achter op m'n rug plakken.
Toen voelde ik wat vreemde strelingen over m'n borsten… van stof? stukken leer?
Au!! Ik gilde van schrik: een striemende pijn over m'n borsten. Dit moest een strokenzweep zijn want ik voelde ze over hele breedte van m'n romp. Flappp, nog een keer, de stroken kronkelden nu langs m'n bovenbeen. Ik duwde mezelf met trap en al naar achter en zette mezelf vast. Weer dat strelen, het wond me op want ik wist dat hij zo ging slaan, maar waar? Au!! Langs m'n zij.

Toen weer de hand van de Meester, hard greep hij m'n borsten, kneedde en kneep. Hij scheurde langzaam de tape van voor los en ik voelde dat ik me niet goed geschoren had de avond daarvoor. Au au au, kermde ik. En toen: Au, m'n lip. Ik had m'n lip stuk gebeten. De Meester lachte. Hij trok m'n hoofd naar achter, trok het timmermansschort weg en likte aan m'n lippen. "Mmm, slettenbloed." Hard duwde hij z'n mond op de mijne en duwde z'n tong naar binnen. Z'n hand haalde de hamer hard heen en weer en ik voelde m'n sappen stromen. Ik voelde dat er een spuitorgasme zat aan te komen en ik begon hevig te hijgen. " Niks ervan, ik heb je wel door, daar weet ik wel wat op" en hij haalde de hamer uit m'n kut. Hij reikte achter zich en…Aaah, een koude plons water tegen m'n kut aan. "Dat zal je hete kut afkoelen! En nou weer opwarmen…"

In z'n hand een paardrijzweepje. Dat ding zag er venijnig uit en ik zette me schrap. Pets, een tik op m'n kut. Ik gilde, meer van schrik dan van pijn, eigenlijk voelde het wel lekker. Plagend ging dat ding langs m'n borsten. Hij gaf zachte klapjes op m'n tepels en die reageerden ogenblikkelijk. M'n tepels stonden fier vooruit. Meester Boris reikte naar achter, pakte de tang…"Nee, nee", begon ik, "dat niet…" en ik duwde me zoveel mogelijk tegen m'n trapje aan. "Houd je mond, brutale slet! Bij mij heb je niks te willen", en hij duwde het zweepje overdwars tussen m'n tanden. "Vasthouden!"
Ik zag de nijptang op m'n tepel afkomen en ik keek de Meester smekend en angstig aan. Ik kreeg een grijns als reactie en hij kneep zachtjes met de tang in m'n tepel. Langzaam draaide hij en ik begon te kermen. Het deed maar een beetje pijn maar ik was zo bang. Plotseling trok ie het zweepje uit m'n mond, gooide de tang achter zich en gaf me achterelkaar een paar flink venijnige tikken op m'n borsten. De tranen rolden over m'n wangen, ik kon niet meer, de angst en de pijn werden me teveel.

Meester Boris pakte me bij m'n kin, keek me aan en zei: "zo, ik denk dat het met jouw brutale gedrag nu wel gedaan is." Hij trok de schroevedraaier uit me, maakte me los van het trapje en zei dat ik me moest fatsoeneren en wees naar een deur. Ik liep met trillende benen naar de deur.
Achter de deur een eenvoudige badkamer. Ik waste me en hield m'n hoofd even onder de koude kraan. Er lag één ruwe handdoek en terwijl ik me afdroogde voelde ik me allesbehalve happy. Ik kamde m'n natte haren strak achterover en liep weer terug de ruimte van Meester Boris in. Hij was zelf nergens te bekennen.
Op het bureau lag m'n timmermansriem met de spullen er weer netjes in en aan. Er lag een briefje bij:
"De kozijnen moeten zwart geschilderd worden, je hebt er twee dagen voor, zolang blijf je bij mij."
Ik gespte m'n riem om en zette me aan het werk.

Ik werd de rest van de dag niet meer gestoord en het werk vlotte snel. Ik hoopte Meester Boris gunstig te stemmen, want hij had me die ochtend flink bang gemaakt. Er was geen moment geweest dat ik een zachte blik in z'n ogen had gezien. Nu moet ik toegeven dat ik hem ook bijna niet durfde aan te kijken en ik nam me voor dat ook niet te doen. Het leek me typisch iets waar Meester Boris streng voor zou straffen.
Maar hoewel ik hem een rotzak van het zuiverste water vond, merkte ik tijdens het werken dat de gedachte aan hem me toch opwond. Na enkele uren alleen gewerkt te hebben begon ik zelfs uit te zien naar zijn terugkomst…

Het duurde nog een uur voor hij opeens z'n kamer binnenstapte. ik stond net gebukt over m'n blik verf om de kwast af te strijken en het deksel erop te doen, toen ik de deur dicht hoorde vallen. De voetstappen van de Meester klonken zwaar op de houten vloer. Ik bleef gebukt staan en bood hem een goed uitzicht op m'n kutje. Ik voelde hoe m'n lipjes geil open gingen staan in gespannen afwachting.

Opeens een harde hand in m'n kruis, vingers ruw door m'n lipjes. Z'n natte hand in m'n gezicht, de andere trok me aan m''n haren omhoog. Ik gilde. Hij zei niks en duwde me voorover op het bureau. Zonder enige voorbereiding duwde hij z'n harde pik diep in me. Ik schreeuwde en probeerde me te verzetten. Z'n handen drukten daarop alleen maar hardhandiger m'n lijf plat op het bureau en hij pakte m'n haren in een stevige greep. Zonder omwegen neukte hij me hard en doelgericht. Het duurde niet lang voor ik hem hoorde grommen. Ik voelde z'n pik groeien, vlak voor ie kwam en ik kneep m'n kut samen om hem zoveel mogelijk genot te geven. Hij pompte nog enkele keren en trok zich toen terug. Het geil en sperma voelde ik uit m'n kut lopen.

Ik bleef stil liggen en durfde me niet te verroeren. Het duurde voor mijn gevoel 10 minuten voor ik hem hoorde zeggen: "Ga staan, wana. Je mag een uurtje naar je kamer om je mooi te maken, we krijgen gasten. Om zeven uur verwacht ik je weer hier voor een intiem dineetje met m'n vrienden." "Dank u, Meester", zei ik en ik pakte m'n spullen bij elkaar en m'n jurkje van de kapstok.

In m'n kamer aangekomen liet ik het bad vollopen. Iris kwam binnen en keek me aan. Ik kon niets zeggen en kreeg tranen in m'n ogen. Ze zei niets, liep met me naar het bad, maakte het bad af met een hoop badschuim en liet me erin stappen. Ze ging achter me zitten en waste m'n rug, m'n borsten, en liet de spons zacht over m'n lijf glijden. Ik gaf me over aan haar tedere handen en ontspande.

Precies om 19.00 uur stond ik voor de deur van Meester Boris.
Door het bad en door Iris voelde ik me weer ontspannen en uitgerust. Ik zag er mooi uit vond ik zelf. Iris had m'n haren glimmend geborsteld en mooi opgestoken. Niet strak, maar met losse plukken die m'n gezicht zacht maakten. Geen make-up met uitzondering van een dun bruin lijntje langs m'n ogen om ze te accentueren. Iris had me heel precies overal geschoren. Ik had een schoon jurkje aangedaan, maar realiseerde me net voordat ik op de deur klopte dat Meester Boris dat niet zou willen. Snel stapte ik uit m'n jurkje en ik legde het netjes opgevouwen naast de deur. Ik had trek en was blij met de uitnodiging voor het dineetje. Ik vroeg me af welke vrienden er zouden zijn. Nerveus haalde ik een paar keer diep adem en klopte met toch enig zelfvertrouwen op de deur.

Meester Boris deed open en bleef in de deuropening staan. Z'n grote lijf versperde de doorgang. Ik hield m'n blik strak op de grond gericht.
"Ja?" zei hij en ik keek even verbaasd naar hem op. Ik schrok van z'n ogen en sloeg snel m'n blik weer neer. "U had me ontboden, Meester, voor een diner…" stamelde ik.
"En wat denk je dan hier aan de voordeur te doen? Je hebt het nogal hoog in de bol, slet! De Hoofdmeester had me al verteld dat je je gedraagt als een verwende prinses. Je ziet er zelfs uit als een opgedoft prinsesje. Kijk die haren dan!"
Hij trok hard aan m'n haar, het deed vreselijk zeer en ik smeekte: "sorry Meester, ik wilde me mooi maken voor u, alstublieft Meester, laat me los?" en ik boog mee met z'n hand om de pijn niet te voelen.
"Voor mij ben je Niets en alleen maar bruikbaar om m'n gasten te vermaken.
Jouw ingang is drie deuren verderop, dat is de deur ná die van de leveranciers en ná die van de bedienden. De laatste deur dus!"
En hij sloeg met een klap voor de tweede keer vandaag de deur voor m'n neus dicht.

Hij had het wéér voor elkaar gekregen: ik voelde me nietig en vernederd. Ik veegde m'n tranen weg en liep snel naar de laatste deur. Ik klopte en wachtte. Geen reactie. Ik klopte nog een keer, dit keer wat harder. Nog geen reactie. Zachtjes voelde ik of hij open was en hij gaf mee. Ik duwde 'm verder open en kwam in een kleine kamer met een simpele keukentafel en houten stoel. De ruimte was slecht verlicht en het rook er muf. Een rilling liep over m'n rug. Op de tafel stond een kan water, een pak droge crackers en een beker.

Daarnaast een briefje:
Je mag vanavond mij en mijn vrienden vermaken. Wij zeggen je wel wat we van je verlangen. Loop maar door naar de deur achterin, deze geeft toegang tot mijn eetkamer. Je wacht daar in Sula op de tafel.. Meester Boris
p.s de maaltijd hier op tafel is voor jou, eet smakelijk.

Maaltijd? Die paar crackers? Ik voelde me vreselijk beledigd maar realiseerde me dat klagen geen zin had én dat dit waarschijnlijk het enige zou zijn dat ik vandaag nog te eten zou krijgen. Met moeite kauwde ik op wat gortdroge crackers en spoelde ze weg met flink veel van het lauwe water. Ik maakte m'n haren los en woelde m'n handen er door.
Ik keek eens om me heen. Veel viel er niet te zien aan de kamer. Ik keek naar de eetkamerdeur. Ik zag aan een haakje iets zwarts hangen. Ik liep erop af om het beter te bekijken en zag dat het een soort kap was. Een beulskap?
Opeens wist ik waar ik die stem eerder had gehoord, de beul! Natuurlijk, wat stom van me, die mond, dat lijf... Waarom had ik dat niet eerder gezien? Opgewonden liep ik snel naar de eetkamer.

Binnen waren de kaarsen aangestoken, het haardvuur brandde en twee meisjes waren in de weer met servies. Ze keken even op van hun werk toen ik binnenkwam en knikten me vriendelijk toe. Ze pakten een groot damasten tafelkleed en legden dat over de lange eettafel. Ze keken me afwachtend aan. Ik begreep dat ik nu op tafel moest gaan liggen in 'Sula'. Ik klom op de tafel en ging liggen. Een van de meisjes legde m'n benen netjes wijd.

Toen begonnen ze de tafel te dekken, om mij heen. Zes plaatsen in totaal. Twee aan de hoofdeindes en vier aan de zijkanten van de tafel. Toen werden er allerlei gevulde schalen om mij heen gezet en tussen mijn benen een grote kan wijn. Een van de meisjes vulde de zes glazen, doopte haar vinger in de wijn en streek ermee over m'n tepels en over m'n lippen. Toen lieten ze me alleen.

Niet lang daarna werd de deur opengegooid en Meester Boris kwam binnen met z'n vrienden. In eerste instantie kon ik ze niet goed zien, maar toen ze gingen zitten kon ik er een aantal even bekijken. Ik zag dat er een mooie lange vrouw aan het hoofdeinde ging zitten. Een knappe, grijze man met een vriendelijk gezicht nam links naast haar plaats en ik ving een glimp op van de Hoofdmeester. Naast me hoorde ik nog een vrouwenstem, de stem van een man en Meester Boris uiteraard. Hij ging achter mijn hoofd aan het hoofdeinde zitten en boog zich voorover naar me. Hij keek me indringend in m'n ogen en gaf me een lange dwingende kus waarmee hij leek te zeggen: "van MIJ" en ik keek hem warm en vol vertrouwen aan. "Dit sletje denkt mij met haar ogen in te kunnen pakken en om haar verwende vingertje te winden. Kent me duidelijk nog niet". De anderen lachten. Ogenblikkelijk wierp ik hem een boze blik toe. "Mooi zo", zei hij en deed me een blinddoek voor.

Ik werd een hele tijd compleet genegeerd terwijl ze zich te goed deden aan het eten, soms streek er even een arm langs me als iemand iets van de overzijde pakte. M'n maag begon te rammelen terwijl ik de etensgeuren opsnoof. Hoe langer het duurde, hoe meer mijn reuk tot het uiterste gespitst werd. Ik rook vers brood, gebraden kip, meloen, vis, kaas en nog heel veel luchtjes die ik niet kon thuisbrengen.
Ik voelde me vreselijk zielig, ik had zo'n trek. De hele dag had ik hard gewerkt. Ik had dorst en rook de wijn. Het duurde en duurde maar. Om me heen het geanimeerd gebabbel van het gezelschap, ik had echt het gevoel dat niemand nog doorhad dat ik daar tussen hun eten in lag. Zelfs als ik af en toe voorzichtig een beetje ging verliggen, kreeg ik geen reactie. Ondanks dat ik midden tussen de mensen in lag voelde ik me alleen en verlaten.

Totdat iemand de karaf tussen m'n benen vandaan pakte. Het koele glas gleed langzaam langs m'n lipjes. M'n maag maakte een sprongetje. Ik voelde handen over m'n lijf, nog meer meer handen en toen opeens nattigheid op m'n buik. In één seconde gierden de zenuwen weer door me heen. De handen gleden met het vocht over borst en buik, ik rook wijn, voelde monden en tongen die het vocht oplikten, er werd nog meer vocht over me gegoten, het liep tussen m'n benen door en werd opgelikt. Ik voelde koude, plakkerige dingetjes: fruit?

De overgang tussen genegeerd worden en nu door zoveel mensen betast te worden was bijna te groot. Overal voelde ik handen, monden. Ik werd bloedheet van dat gegraai maar toen werden die handen en monden al langer hoe dwingender, harder, knijpend, happend, bijtend... Ik kon m'n lichaam niet stilhouden en kronkelde over de tafel. Opeens voelde ik iets hard tegen m'n kruis gedrukt worden, en ik slaakte van schrik een gilletje. Ik voelde een paar harde meppen tussen m'n dijen om m'n benen weer wijd te zetten, want in een opwelling probeerde ik ze te sluiten. Twee harde handen duwden m'n onderbenen omhoog zodat ik met opgetrokken knieën lag. M'n voeten werden vastgehouden op hun plek.
Iemand trok m'n armen boven m'n hoofd en zette ze daar vast. Ik ademde gejaagd van de spanning en geilheid. Ik lag nu helemaal open op de tafel. M'n borsten werden gekneed, m'n tepels ruw tussen vingers gedraaid. Ik voelde twee harde pikken tegen m'n mond, ik likte aan die eikels. Een werd tegen m'n wang aan geduwd, voelde hoe een hand deze aan het aftrekken was. Iedere keer raakte een vuist met een harde bonk m'n gezicht. Ik zoog die andere pik naar binnen en die werd prompt diep in m'n keel geduwd. De tranen sprongen in m'n ogen en ik deed m'n best me te ontspannen om niet te gaan kokhalzen.
Ik voelde een smalle hand langs m'n lipjes, ik was al vreselijk nat en een vinger gleed makkelijk naar binnen. Ik werd zalig gevingerd: twee vingers in me, een duim op m'n klitje. Ik kreunde toen de hand eruit werd gehaald, maar voelde en rook 'm even later bij m'n mond. De pik werd uit m'n mond getrokken en maakte plaats voor die natte hand. Ik likte er geil aan en proefte m'n eigen kutsap. "Lekker, hè, slet van me", fluisterde Meester Boris in m'n oor. "Ik wil je vanavond heel veel zien komen, laat maar zien dat je je totaal aan me geeft, ik wil je natte slettenkut de hele avond ruiken" en hij beet me speels in m'n nek.

Opeens voelde ik weer dat gladde harde ding tegen m'n kut aan, geen idee wat ze in me duwden. Ik hoorde wat geritsel en merkte dat emand bij me op de tafel klom. Vlak boven m'n gezicht rook ik onmiskenbaar een natte kut. Ik kreeg bijna geen lucht toen de vrouw boven op m'n gezicht zakte en ik duwde het puntje van m'n tong tegen die kut. Ik likte stevig haar klit en de vrouw gaf me meer de ruimte. Onderwijl werd ik gestaag geneukt, ik hoorde m'n eigen soppende geluiden en dat maakte me wild. Iedere keer werd dat 'ding' er helemaal uit gehaald, er weer in geduwd, er uit gehaald… Handen overal, een tong op m'n klit, een vrouw op m'n gezicht, een duim in m'n anus en nog steeds dat ding dat in en uit m'n kut werd getrokken… M'n ademhaling ging gejaagd, ik kreunde en vroeg in een opwelling: "Mag ik komen Hoofdmeester?" Meester Boris trok hard aan m'n haren, ik gilde het uit en hij brulde tegen me: "Je bent nu van mij! Klaarkomen slet, heb je me niet gehoord?

Die dwingende stem gaf me het laatste zetje, m'n lijf voelde als een vulkaan die tot uitbarsting kwam, ik voelde diep in me hoe de sluizen zich openen en ik hoorde mezelf van ver brullen. Grote golven vocht spoten uit me en m'n lijf kromde zich. Ik lag te schokken en ik bleef maar komen. De vrouw was omhoog gekomen en sloot haar mond over m'n kut. Om me heen drongen de kreunen en aanmoedigingen tot me door. Ik voelde pikken tegen m'n gezicht, m'n lijf, een mond likte m'n natte kut. Een warme stroom sperma tegen m'n gezicht. En nog kwam ik, weer kwam ik, het hield niet op. Ik kermde, huilde en kwam trillend weer een beetje tot mezelf.

Ik werd gestreeld en losgemaakt en vervolgens van de tafel gehaald maar dat ging eigenlijk allemaal langs me heen. Ik werd op handen en knieën gezet in 'Shesleen' en m'n blinddoek werd afgenomen. De zes stonden om me heen. Ik hijgde en probeerde weer op adem te komen. Wat stond me nu weer te wachten…


PrinsEs

 

 


back to HeXX-page