NEW YORK-DAHLIA door: Max  A.

New York is hectisch, de taxi's geel, onder ons grijs asfalt en veel mensen. Op weg in hun leven,op weg in deze helse melting pot. Ik kijk omhoog en zie de strakblauwe lucht omgeven door een lijst van grijs. Het is laat in de middag en de stad dreunt. We zijn gevangen in een enorme broeikas en we zijn klaar voor het ontkiemen. Grijs beton en grijze ramen vormen de muren. Spiegelend glas de heldere leidraad.En mensen,veel mensen. Claxonnerende auto's zoeken hun doel,vingers worden driftig opgestoken en luide stemmen maken elkaar het onzegbare,ondenkbare duidelijk.Dit is New York.Dit is de drukte. Dit is nu onze wereld.

G en ik laten L achter in ons hotel en gaan op zoek naar de galerie die op loopafstand van de 52rd street uitgang van de metro ligt. En wederom drukte in de metro, schoonheid en de goorheid van het menselijk bestaan in een kabaal van staal op staal. Ruggen drukken tegen elkaar, lijven duwen in elkaar. We zijn weer even gevangen in een ondergrondse cocon. Dan het licht en de trap naar boven en we zijn weer vrij.

Als een oase in een grijze woestijn verwelkomt ons galerie contact Dahlia ons in haar galerie "O" en laat ons al lopend de ruimte zien. Zwarte muren,wit schijnende metalen moderne halogeen spots die het werk zullen doen schitteren, verblinden. We volgen haar de lift in naar haar kantoor op de 3e etage en weer zijn we gevangen. Ik ruik haar parfum en een zweem van zweet gevangen onder haar kleding. Boven aangekomen overhandigt G haar de tassen met zijn werk. Geïntrigeerd bekijkt ze de foto's en kijkt op als ze het werk van de sessies met mij tegenkomt. Mijn hand omklemd m'n stijve penis, zwart en wit, mijn ballen, bleek en glad, het witte zaad dat stil in de lucht lijkt te hangen, vereeuwigd in de tijd. Ze lacht opgewonden en onwennig en ik zie in een fractie van een seconde het puntje van haar tong langs haar bovenlip flitsen.

Lust steekt z'n kop op.

Ze is tevreden,uit zich in gebroken Engels met Italiaans accent en spreekt met haar lichaam. Rustig schrijft ze de nodige formulieren uit en toont haar ons haar volle, omvangrijke billen gehuld in de witte rok als ze bukt om haar glimmende rode leren tas te pakken.Ik volg de ronde lijnen en ontdek de contouren van de jarretel en de string gevangen onder de strakke stof.Ik fantaseer en ruik haar huid.

Ze draait zich om, kijkt me recht in de ogen, lacht haar tanden bloot en stelt voor om dezelfde avond af te spreken in haar appartement voor "dinner and more". We gaan akkoord en verlaten voldaan de plaats waar ons privé-leven overmorgen tot leven zal komen in vele soorten en maten .Hangend aan de muur. In het felle licht. Op de zwarte muren.

Terug in het hotel fris ik me wat op en pik later G en L op in een gehuurde luxe auto en begeven ons op weg, richting uptown New York. Drukte, en mensen , auto's, grijze muren verborgen in het donker van de avond. Licht verblind en leidt ons de weg.

L ziet er betoverend uit,in het zwart,glanzend fluweel, stof strak, ze toont haar lichaam.Trots. G en ik zijn het eens, we zijn op ons gemak, voelen ons goed.
Voelen ons man in het gezelschap van zoveel vrouw. Het oergevoel komt terug. We lachen naar elkaar en bewonderen de voorbijgangers.

De deur gaat met een zwaai open en op verzoek van de bediende betreden we het ruime luxe appartement dat prachtig, spaarzaam is ingericht. Modern met een vleug antiek.Veel wit , hier en daar belicht door gekleurde spots. Ik ruik vlees en zoete wijn.

Het avondmaal is heerlijk, Italiaanse keuken op zijn allerbest in het hart van New York. Dahlia toont zich een uitstekende gastvrouw, laat heerlijkheden aanrukken op zilveren schalen en laat ons genieten van de duurste wijnen waar prijskaarten van vier cijfers aan moeten hangen. Ze spreekt vol lof over het werk van G ,ze bewonderd de aankleding en de belichting en toont zich verheugd om ook het model te mogen ontvangen.We converseren, drinken en proeven van de heerlijke spijzen en begeven ons nadien voldaan en enigszins vermoeid naar de zitkamer waar een knapperend houtvuur ons opwacht. De kamer is zo goed als donker, een hoek is verlicht door de gele tongen van het sissende vuur, in de ander toont een raam ons de sterren van de stad. We zijn half dronken, de wijn stijgt naar onze hoofden en Dahlia nodigt ons uit om toch zeker te blijven overnachten.

We nemen de uitnodiging aan en storten ons opnieuw in het bacchanaal van wijn en exotische spijzen. Tijd wordt vergeten en de nacht slokt ons op.

G en L begeven zich in het holst van de nacht moe naar hun kamer en ik geef me over aan Dahlia die de hele avond duidelijk heeft gemaakt dat ik haar prooi zal zijn voor de nacht. Ze neemt me met grote, bijna onschuldige kijkende ogen aan de hand mee naar haar donkerrood verlichte slaapkamer gelegen naast het gastenverblijf en we storten ons op het enorme bed.Ik ruik haar parfum verscholen in haar donkere haar,grijp haar nek vast knijp met m'n vingers en kus haar op haar open mond,tongen flitsen,raken elkaar en de vlam slaat over,de explosie is in gang gezet.

Ze ontsnapt even , verdwijnt de badkamer in en roept mij later. Ik passeer haar als ik de douche in stap.Ik zie een flits van haar mooie rijpe lichaam gehuld in paars, ruik haar natte huid en de zoete badolie.

Nat stort ik me even later op haar, waterdruppels als vluchtige diamanten op m'n rug, ik open haar paarse gewaad en ik ruik haar huid, haar lokkende geslacht. Witte enorme borsten, vol van spanning, de tepels hard en donkerrood , smeken om aanraking, haar tempel nog verborgen achter paarse zijde.Ik lik de tepels ,zuig er aan als een kind dat weet dat er spanning heerst tussen tong en tepel. Ze kreunt, omarmd me,laat haar nagels krassen over m'n rug.Ik draai rondjes met m'n tong om de tepel,knijp in de volle borsten.M'n mond blaast zachtjes en ik zie de natte tepels harder worden,kippenvel verschijnt op haar buik. Ik daal af, lik haar trillende buik, stop m'n pink in haar navel,ze lacht en hijgt. Haar mond is open. Ik lik de paarse zijde. Nat is de stof van m'n tong op het nat van haar kut. Ik voel de huid, ze is geschoren. Een smal blokje kortgeknipt zwart schaamhaar begroet mij als eerste als ik met m'n tanden haar slip omlaag trek,ik omvat haar billen en duw haar iets omhoog terwijl de stof langs haar been wegglijd. Gladde lippen , strak als een prachtige, lokkende mond. M'n tong likt haar nog natter, ik proef haar sappen. Mn pik staat als een staaf, hard, stijf, kloppend.

Ze richt zich op en klemt haar vingers om m'n zak,draait me om en we rollen in elkaar ,schrijven een heerlijke 69. Ze likt m'n ballen, likt de stam, likt de volle lengte en slokt me op. Ik open haar warme vochtige lippen en stort me op haar harde klit en streel haar trillende buik. Open is haar kut. Nat en kloppend voelt ze aan als ik twee vingers in haar laat glijden. Ik masseer haar G spot terwijl ik haar naar het eerste orgasme lik, de zilte kleurloze straaltjes vocht vullen m'n mond.. Ze kreunt, hijgt en ik proef haar zweet tussen haar billen als ik haar roze aars nat lik. Zacht bijt ze in mīn been en hijgt.

Ik duw haar nu op haar buik en open haar stevige benen wat en neem haar van achter. Ze duwt haar volle bleke billen zo ver mogelijk omhoog en ik neuk haar diep. Mīn armen sla ik om haar heen,glij onderlangs met mīn handen en voel hoe mijn penis haar dwingend, liefdevol pompt. Ik voel haar samentrekken als ik met m'n vingers tegelijkertijd haar harde natte klit masseer,haar heerlijke volle borsten wiegen bij elke stoot van m'n harde staaf. Tepels vooruit,haar hoofd,moe en duizelig, rustend op haar handen.Weer komt ze klaar en ik laat m'n geslacht vibreren, haast stil zit ik achter haar, met mīn handen hou ik haar billen open en laat wat speeksel op haar aars dwarrelen.Ik zie hoe het verdwijnt in haar roze roos en voel hoe ze reageert op m'n trillen en ze knijpt terug, haar kut melkt me terwijl ik haar verhitte vulva laat trillen.

Nu ben ik haar prooi, ze gooit me op m'n rug en draait zich om en glijdt met haar volle achterste naar m'n gezicht gericht langzaam op me. Ik pak haar billen vast en beweeg haar op en neer. Haar handen op haar klit en om m'n harde ballen. Ze berijdt me, neukt me, pompt me. Ik bepaal het ritme, dan zij weer, rem haar af en toe wat af. Zweep haar weer op. Haar verstrengelde haar is nat, zweet druppelt er van haar rug. Ze werkt hard, ik werk hard, we worden 1 neukend , grommend beest. Ze zuigt me in zich op,diep en vochtig , naar binnen. Ik glij met m'n rechter duim haar natte aars in terwijl m'n linker hand haar blijft op en neer schuiven. Ze knijpt in haar tepels, masturbeert al rijdend op m'n gladde natte lul. Mn gladde ballen klotsen, rollen in haar hand, ik voel m'n orgasme aan komen suizen en til haar van me af en draai haar op haar rug.

Ze opent haar benen en ik glij de natte ruime tempel in.Haar benen om m'n middel en ik neuk haar met verschillende ritmes, snel, langzaam, diep,ondiep,ik trek m'n PC spieren aan en maak m'n lul nog harder,ze kreunt luid,dieper hijgt ze,haar gezicht vertrokken ,vol genot.Ze kijkt me aan en vloekt in het Italiaans.

Haar adem stokt,ik hoor haar orgasme via haar geopende mond omhoog suizen en ik pomp harder,neuk sneller,langzamer en dan in een enkel ritme in en uit,m'n handen naast haar lichaam ,als pilaren staan mijn armen,ze vloekt,schreeuwt,en ik voel hoe ze komt.Alles verstijfd aan haar,ze knijpt me haast fijn,krabt met haar nagels,m'n natte billen duwt ze samen,trekt ze open.Ik voel de plotse koelte op m'n aars.Haar orgasme trekt als een storm aan me, schud me heen en weer, ze hangt aan me,haar kut als een strakke ,natte handschoen, zuigend, lokkend.

Heet. Nat. Hijgend, kreunend, ze omklemt me en ik voel dat ik bijna ga komen. Ze leunt wat naar voren, haar armen om me heen, lijf tegen lijf gedrukt en ze pakt achterlangs m'n billen vast, knijpt ze en trekt ze open, dan voel ik haar twee vingers ,ze masseert m'n anus, haar middelvinger glijd naar binnen. Ik kreun en hijg met haar mee ,diep, grommend en voel hoe m'n zaad in m'n kloppende paal omhoog gestuwd wordt, hou nog even in, voel vol genot haar zuigende kut, strak, melkend, m'n ballen, met elke stoot klotsend tegen haar geschoren lippen, ik voel haar vinger, bewegend in m'n hete natte aars.

Ze merkt dat ik bijna ga komen en als in een flits glijd ze van me af ,duwt me op m'n rug, hurkt boven m'n lul, en pakt deze stevig vast. Ze knijpt in de basis van mīn lul en masseert het zaad weer terug. Ze spreekt in het Italiaans tegen mīn harde kracht, aait en streelt me en kalmeert me. Rustig plaatst ze nu mīn eikel voor haar open roos en glijd langzaam maar zeker op me. Ze fluistert zacht, geruststellend totdat ik helemaal in haar warme knijpende aars gevangen zit. Ik lig stil en concentreer me op haar bewegingen, voel haar billen, nat van het zweet plakken op mijn lichaam.

Nu begint ze sloom te masturberen, stil zittend, haar handen op haar tepels, op haar klit, trekkend, wrijvend, haar haar is nat, hangt voor haar ogen, zweet druppelt op mīn buik. Langzaamaan begint ze te komen en ik voel haar licht samentrekken, ze begint nu sneller op en neer te glijden over mīn staaf, gevangen in haar hete aars. Ze komt vanuit de diepte en schreeuwt als een sirene. Ik zie haar op me zitten, haar benen wijd, knieën opzij, haar vingers diep in haar tempel en mīn lul schuivend in haar knijpende anus. Het is teveel en ik ga nu ook komen. Ik pak haar lichaam vast en laat me langzaam gaan. En terwijl de eerste kleine druppels zaad als voorbode naar buiten dwarrelen bevrijdt ze me snel uit haar glibberige pulserende aars, knijpt weer in de stam en houd het zaad weer tegen. En weer haar rustige stem. Haar vingers knijpen en ik voel hoe het zaad weer terug in me vloeit. Ze buigt zich voorover, bijt in m'n onderlip en dan in een glijdt ze weer op me en weer neukt ze me stevig, diep en krap.

Totdat ik voel dat ik voor de derde keer ga komen en nu glijdt ze omhoog, en met een plop trek ik me uit haar roos terug. In een flits hangt ze met haar natte, gladde geslacht boven me en terwijl ik nu als een krachtige fontein m'n stralen warm zaad in haar spuit glijdt ze steeds verder omlaag, m'n lul steeds dieper in haar, spuitend, totdat ik helemaal in haar zit. Opgeslokt. Gevangen in haar tempel. We schreeuwen het uit en ik knijp haar vlees fijn en vloek en tier. Ze pakt m'n ballen met haar linkerhand vast, laat ze in haar vingers rollen en schommelt zich al vingerend,wild rijdend, naar nog een orgasme.Ik duw haar ,m'n handen op haar schouders, omlaag en vul haar, met m'n schuddend bekken met mijn witte nectar. Ik spuit en zij zuigt, melkt me leeg.

Ik zie rode sterren, lichtjes flitsen aan m'n ogen voorbij en voel hoe ze van me afglijdt. Ze ligt tussen mīn benen, haar hand om mīn ballen en haar vingers masserend in mīn aars. Haar warme tong is nu op m'n trillende nog voorzichtig nadruppelende lul, ze zuigt de laatste druppels op, ze likt me nat, ze likt me droog, schoon. Mn zaad druppelt uit haar open tempel op m'n been, langs haar mondhoek. We trillen beide, gloeien, zweten. Alles is nat. Het rode licht vervormd de schaduwen.

Rust, ze ligt tegen me aan. Hand op m'n zak en haar warme gezicht op m'n borst. We luisteren. Naast ons horen we hoe G en L het uitschreeuwen van genot. We kijken elkaar aan, kussen elkaar, ik proef m'n zaad. Mn lul wordt weer hard.

Het plan wordt gesmeed. Vannacht zullen we niet slapen. We neuken door. Niet alleen. Niet samen. Niet 3. Wel 4 worden het. We staan op en begeven ons naar de deur , naar de kamer naast ons. Naar G en L. We horen hoe zij klaarkomt en "dieper" roept. De nacht is nog te jong. Voor ons duurt vannacht 4 nachten en dagen. Voor ons. Alles.

Max A.copyright 2002 voor L en G

back to HeXX-page 


schoongemaakt