Ochtendstond door: Robert

Wat me nooit gebeurt gebeurde vannacht. Ik droomde dat we samen waren. Dat we heel lief met elkaar aan het vrijen waren. Meer strelen dan iets anders. Opvallend was dat je héle kleine borstjes had, nog van die jonge torentjes met een tepelhofje daar boven op, en dat ik dat in mijn droom een beetje vreemd vond. Het was overigens een warme, gezellig erotische droom. Ik ga hem niet beschrijven want ik weet het niet precies meer. Wel voel ik de stemming in mij nazomeren. De hele dag heb ik de sfeer bij me gehouden. Straks zal ik opstaan en ontbijten. Nu geniet ik nog na. Warme gedachten stromen traag door me heen. Ik sluit mijn ogen en laat me gaan. Mijn lijf voelt prettig aan. Ik droom dat we samen slapen. We hebben een gezellige avond gehad, waren erg moe en zijn snel naar bed gegaan. Lekker tegen elkaar aan. Ik ben als een blok in slaap gevallen.

Jij wordt in de vroege ochtend wakker en merkt mijn aanwezigheid warm naast jou. Je schuift een stukje naar me op zodat we elkaars warmte delen. Ik draai me om. Er valt een arm van mij over jou. Je vindt dat prettig en slaapt weer in. Het blijkt een lichte slaap, want het voelt alsof je wakker blijft. Onze warmte is behaaglijk en je zweeft op de grens van indommelen. Maar het gaat niet. Je raakt me voorzichtig aan. Dat voelt prettig aan maar ik reageer niet. Dat was ook niet je bedoeling. Er gaan gedachten door je heen. Eigenlijk wil je iets maar je weet niet wat. Je weet eigenlijk niet eens dat je wat wilt. Het zou prettig zijn als ik nu toch wakker was. Maar je laat me slapen. Je denkt terug aan hoe we gefantaseerd hebben over de verschillende manieren om wakker gemaakt te worden. Gezellige, intieme fantasieën. Er schiet je een fantasie te binnen die mij erg opwond. Je kijkt me aan. Je ziet het plezier als het ware opnieuw in mijn gezicht. Nu ik me naar jou toe heb omgerold zou je mij kunnen aanraken. Een begin om een stukje fantasie te realiseren.

Voordat je het goed en wel beseft, heb je een besluit genomen. Langzaam beweeg je je vrije arm naar mij toe, je hand vlak op het laken. Je schuift een stukje achteruit totdat dat de arm die over je heen ligt nog net niet van je af glijdt. Ik lig voor zover de gelegenheid het toelaat maximaal voor je plannetje open. Je laat heel voorzichtig de zijkant van je hand tegen me aankomen. Daar voelt het ineens heel warm. Dan leg je de rug van je hand op mijn huid. Je merkt dat ik niet reageer, en dat wil je zo houden. Nu leg je de binnenkant van je hand plat en vol op mijn slapende lijf. Je laat hem lichtjes over mijn lichaam dwalen. Over welvingen naar mijn buik. Na elk stukje wacht je even. Laat tot je door dringen wat je voelt. Je laat voor je gevoel mijn lijf door je armen naar je toestromen. Je voelt je heel dichtbij. Weet dat ik dat prettig zou vinden als ik wakker zou zijn. Geniet daar zelf van.

Resoluut schuift je hand over mijn huid naar beneden. Onderwijl let je op mijn gezicht. Je wilt nog niet dat ik wakker word. Ik heb een korte losse broek aan, waar je gisteren om moest lachen. Hij is van een lichte soepele stof. Je voelt hem en volgt de rand van het elastiek. Je geniet van de situatie en bekijkt me. Je ziet en hoort mijn ademhaling. Zelf raak je gaandeweg opgewonden van je idee en je bewegingen. Je vindt het spannend dat je vlak bij mij bent, me nadert en dat ik van niets weet. Je houdt mij goed in de gaten als je langzaam, bijna onmerkbaar, met een paar vingers het elastiek van mijn broek oplicht. Als ik even onrustig beweeg stop je direct. Het wijd geopende elastiek spant om je opgeheven vingers. Mijn adem gaat onverstoord door. Nu is de ruimte binnen mijn broek groot genoeg. Je neemt de druk van het elastiek over op de rug van je hand en laat hem zonder mij aan te raken in de warme donkerte naar binnen glijden. Hier is het heel warm. Het is fijn om hier te zijn. Hoe weinig ken je deze intieme plek op deze manier. Je voelt krulletjes over je handpalm gaan en bereikt de huid van mijn slapende geslacht. Je hand krult zich er omheen. Nog zonder me aan te raken. Je wilt de warmte voelen. De kleinheid en zachtheid vind je aandoenlijk en aangenaam.

Dan zakt je hand op mij. Ik lig opgevouwen in je hand en je blijft zo over me heen gekruld liggen. Met minimale bewegingen betast je mij. Je vingertoppen zoeken plekjes en paadjes. Je probeer je hand om en onder me te krijgen. Daarvoor moet je mijn geslacht een beetje optillen. Het lukt. Een zacht en warm lichaam ligt met zijn ontspannen gewicht weerloos en tevreden in je hand. Zou ik wakker worden, of zal het je lukken om van mij te genieten en mijn ontwaken uit te stellen ? Met een vinger volg je de lijn van liezen, zak en lul. Je kromt een vinger duwt een beetje en dan en rolt hij los. Hij valt slap in je hand. Mijn adem hapert maar ik word niet wakker. Na enkele ogenblikken sluit je je hand geheel om mij heen. Als ik wakker zou zijn weet je dat je daarmee bijna mijn hele lijf beetpakt. Je kent mijn reactie als ik daardoor alle spieren en spanning los laat. Elke keer verbaasd over het sterke effect van zo'n eenvoudige handeling.

Nu ben ik niet stijf maar zacht. De gedachte daaraan windt je op. Je hebt me beet zoals ik dat graag wil. Maar nu is het voor jou. Voor je eigen gedachten en gevoel. In gedachten maak je mijn lichaam van het bed los en breng je me naar je toe. Loods je me naar jouw meest intieme plaats vanuit de diepe wens me naar en in je te leiden. Nu ik in je gesloten hand ligt is het alsof ik al een beetje bij je binnen ben. Alsof je me al een beetje hebt toegeëigend. Je schaamt je niet. Je geneert je niet. Wat je wilt en doet is veilig. Voor jou voelt het goed. Maar het is ook spannend. Onwillekeurig kneden je vingers mijn vlees. Eerst gebeurt er niets maar dan voel je hoe er bijna onmerkbaar een stevigheid in je hand groeit. Je houdt je hand stil en voelt mijn lijf doorgroeien. Met schokjes stopt het. Je opent je hand en en sluit hem opnieuw. Dat voelt beter. Zou je me slapend kunnen houden ?

Langzaam en voorzichtig beweeg je je hand over mijn half gezwollen pik. Trekt de huid naar boven en duwt hem weer naar beneden. Het stijf worden, dat je elke keer toch weer verwondert gaat nu door. Ik word hard. De stijfheid die je kent. Een eigenlijk te grote, pijnlijk wordende stijfheid. Waar een stevige gesloten hand een zachte ontspanning voor is. Dit is het moment om me wakker te maken. Je wilt je beweging intensiveren door je vuist dicht te knijpen. Maar je lichaam geeft je een andere ingeving. Met de arm waar je op ligt probeer je zo goed als het gaat je broekje uit te trekken. Toen ik in een broek ging slapen vond jij het prettig om hetzelfde te doen. Maar nu moet het uit. MOET het uit. Je wilt je kut naakt voelen. Het gevoel mij te willen hebben overstemt de wens om me te verrassen. Zoals altijd is het opwindend om te voelen dat de gladde stof van je billen is verdwenen. Je naakte lijf is aangenaam warm en je schoot is warm en vochtig. Je streelt jezelf lichtjes. Je voelt je goed en sterk en bent verwachtingsvol. Als ik eenmaal wakker ben zul je binnen de kortste tijd klaar voor me zijn. Dat weet je en je wilt het.

Je hand knijpt onwillekeurig harder je merkt dat ik over de rand van de slaap val. Ik kreun en ben bijna wakker. Zonder me los te laten richt je je op een elleboog op en met het gewicht van je lijf rol je me op mijn rug. Je buigt je over me heen zodat je haren langs jouw en mijn gezicht vallen. Een kleine besloten tent voor onze ogen. Het eerste wat ik gewaar word is het wonder van deze intimiteit met jou. Je maakt je lippen met speeksel héél vochtig. Je plaatst je natte lippen heel licht, maar vol en zacht op de mijne. Ik verdwijn in je ogen nu jouw mond me op deze wijze opneemt. Ik begin je aanrakingen te ervaren. Je hand maakt trage maar duidelijk trekkende, sterke bewegingen. Ik kreun. Ik hebt mijn ogen open. Je ziet een warme en gaandeweg stralende lach die binnen ons tentje opgloeit. Je lacht terug naar me. Het is goed. Je wist dat het goed was maar het is nodig om het ook werkelijk te zien. Je merkt dat ik me jou en jouw omhelzing ga realiseren. Een golf warmte trekt door je lijf. Je laat je borsten strelend over mij glijden. Na jouw lippen is deze zachtste aanraking hetgeen waar ik wezenloos van geniet. Het bloeit in mijn buik en ik open mijn dijbenen zo ver mogelijk naar jou toe. Je wilt niet dat ik tijd heb om na te denken. Je wilt dat ik uitsluitend kan voelen. Jouw warmte kan voelen en jouw wens en kracht om me te verwennen en om me bij je te willen hebben.

Zonder me los te laten plaats je je knieën ter weerszijden van mij. Het kussen frutsel je onder mijn hoofd weg zodat mijn lijf helemaal vlak ligt. Met de vochtige zachtheid van je mond kus je me. Elke keer dat je lippen mij raken streelt jouw tederheid mijn zinnen. Ik voel hoe je me masseert maar ik heb nog geen gedachten. Het is fijn, het is opwindend wat je doet. Ik word wakker in één zoete natte droom. Ik denk dat ik iets moet doen of zeggen maar je fluistert dat ik stil moet zijn, niets moet ondernemen. Je kust me nu indringender, zoals ik je ken als je naar mij en naar jezelf op zoek gaat. Je zegt nu woordjes tegen me die ik nog maar half hoor. Ik ben nu helemaal wakker en voel hoe jouw krachtige hand zich sterker om me spant. Dan is hij weg. Beide handen gaan over mijn lijf en schouders. Ik kijk naar je omhoog. Ik zie je en geniet van je prachtige lichaam, je lieve borsten. Je ogen schitteren en je huid glanst. Dan worden je ogen donker. Je buig je met een naar binnen gekeerde blik over me heen. Je neemt mijn gezicht op in het privé-domein van je haren, de beslotenheid van onze ogen. Je kromt je rug en glijdt dan ineens en zonder mijn ogen los te laten naar beneden. Zonder dat ik het gevoel heb zelf iets te doen druk je me precies tegen de ingang van je grot. Even voel ik je voorportaal op de kop van mijn pik gloeien. Nat en heet. Dan schuif je je moeiteloos in één eindeloze beweging over me heen. Na de koelte van de ochtendlucht omspoelt de hitte van jouw buik mijn lul als lava om een thermometer. Ik druk me stijf en vast in je als om dit moment vast te kunnen houden.

Terwijl wij vrijwel stil liggen dringt de warme, levende intimiteit tot ons door. Ik raak vervuld van jou. Jij van mij. Je geniet van mij, je macht en je succes. Ik wil wat zeggen maar nog steeds vind je het geen goed moment. Ik voel kleine trekkinkjes om mij heen en kijk vragend naar je. Je blik bevestigt wat ik voel. Ik sla mijn armen om je heen. Handen op schouders en rug. Ik voel kleine onwillekeurige bewegingen van je bekken en probeer zo goed mogelijk met je mee te gaan. Ik merk dat je mijn reactie voelt en hoe je spanning daardoor heviger wordt. Je handen zoeken de huid van mijn rug en je vingers klauwen dwingend. Je laat dit gebeuren sinds je hebt gemerkt dat je me pijn mag doen als je krachtig klaarkomt. Nog steeds bewegen we minimaal, maar wel samen. Van de intimiteit alleen al zou ik klaar kunnen komen. Maar ik wacht op je en voel je groeien. Je kut trekt ineens hol zodat ik alleen jouw ingang om me voel spannen. Ik weet dat je nu gaat komen. Ik zeg nu ook woordjes in jouw oor. Nodig je uit. Zeg dat je alles mag en dat ik je wil zien. Zeg dat ik naar je kijk en je bewonder. Je transpireert en je adem is warm in mijn oor, het gewicht van je lichaam weegt zwaar. Ik houd daar van. Je zegt nu jouw bekende hamerende woorden. Steeds dwingender en verlangender. Opnieuw en opnieuw. Je weet dat je ze mag zeggen, je weet dat ik je begrijp. Je wilt me, je zegt het keer op keer, en ik ben van jou, alleen van jou. Je diepe keelstem eist het recht op deze magische woorden op. En zo is het. Ik wil nu niets anders dan van jou zijn. Van en voor jou zijn. Ik help je jezelf te vinden en terwijl je komt verdwijnt de holte waarin ik lag; de spieren van je kut krampen en zo grijp je mij .

Je lichaam spant om me heen, voelt als een warm oerwoud, met graspollen die op en langs me schuren. Houd me vast, hoor ik je roepen, houd me alsjeblieft vast. Mijn armen klemmen om je heen, om de botten van je lijf bij elkaar te houden. Ze in je brede orgasme niet overal toe te laten springen. Als je langzaam tot rust komt duw je je billen uitnodigend omhoog. Ik duw mijn bekken omhoog. Je gaat op je knieën staan, zodat ik vrijer in je kan bewegen. Je weet dat ik nu snel wil komen en zelf wil je niets. Je bovenlichaam ligt zwaar op me en je zegt uitgeput woordjes in mijn oor terwijl ik in je omhoog stoot. Je hele buik ligt nog strak en vol om me heen gesloten. Ik stoot nu hard en let alleen op de reacties binnen mijn lijf. Ik onderga jouw aanwezigheid om me heen. Ik wil me in jou zoeken en jij wilt dat ik dat doe. Het kost deze keer weinig moeite om mezelf te vinden. De weg vrij te maken voor de stroom die ik in jou kwijt wil. Je voelt het aan en vraagt me te komen. Dat werkt als een trigger. De kracht en de warmte van de straal die ik in je spuit overspoelt me als een golf die me de adem en zinnen beneemt. Mijn zweet mengt zich met je jouwe. Jouw adem en mijn adem vormen een geheel. We rollen om zonder dat ik uit je glip. Je slaat een been hoog over mijn zij zodat we samen kunnen blijven. Ik zeg: "Dank je, liefste" in je oor. "Ik wilde dit zó graag ..." fluister je terug. We plakken ongegeneerd aan elkaar en zo slapen we in.

Na een korte tijd ontwaken we. Je draait je op je rug en trekt me boven op je. "Kom eens omhoog", zeg je. Met gesloten ogen breng je beide handen resoluut naar mijn liezen en pakt me zoals je een te melken uier grijpt. Je trekt me binnen enkele seconden stijf. Dan open je je ogen. Ik zeg dat ik je wil. Je kijkt me recht aan en zegt: "Neuk me".

 

 

Januari 2002
Robert Nowan

Reakties aan Robert: mail!

back to HeXX-page 


schoongemaakt